iPhone 12 12 Pro Silikone Taske med MagSafe Plum

Apple iPhone 12 Mini Silikone Taske Med MagSafe Blå, Techinn

Sideløbende med indførelsen af ​​iPhone 12, Apple frigivet en bølge af nye tilbehør er kompatible med MagSafe økosystem. Hvis du har eller youre planlægning at få en iPhone 12, du sikkert gerne en sag. Æbler første-parts tilbud er langt og væk min top picks.

For første gang nogensinde kan du få nogen af ​​de 2022 sager for alle fire flagskib modeller hele vejen fra den lille iPhone 12 mini til ginormous iPhone 12 Pro Max. Så så fald er det rigtige for dig? Apple er i øjeblikket tilbyder klare tilfælde, silikone sager, og to forskellige stilarter læderetui.

Hvis du ønsker at vise OFF '€ |

Æbler klar MagSafe tilfælde har været lidt kontroversiel blandt fans af to grunde. Den første er, at bunden af ​​telefonen er udsat for, hvilket betyder, at den nederste del af aluminium eller stål bånd let kunne blive ridset. Selvom den åbne bund har sine fordele. Det gør det lettere at stryge opad fra bunden af ​​skærmen for at gå hjem og giver mere plads til tykkere lyn stik.

Formentlig de bedste dele af den klare tilfælde er MagSafe ring og tilpasning magnet, er meget synlige på bagsiden af ​​sagen. Masser af fans har hadet på det, men hvis du ønsker at vise, at du har en ny telefon, er dette den bedste tilfældet med pakningen. Selvfølgelig da denne sag er klar, dens også perfekt til at vise nogen af ​​de helt nye farver indført i år, ligesom de to nye nuancer af blå.

Hvis youve havde en af ​​Apples tidligere klare tilfælde som dem til iPhone XR, iPhone 11, eller iPhone 11 Pro, kan du blive bekymret over knappen dækker. Nå, til iPhone 12, gjorde ve knapperne langt nemmere at presse.

Hvis du vil have den bedste gripâ € |

Den silikone tilfælde har eksisteret siden indførelsen af ​​iPhone 6. Hvert år Æbler indført nye årstidens farver, og med hver ny model af iPhone, ve lavet trinvis ændringer i den overordnede design. Den silikone tilfælde var forblevet det meste de samme indtil i år. Med iPhone 12 silikone tilfælde har Apple lavet en masse velkomst ændringer. Den første bliver at hele antenne band af telefonen er dækket. Tidligere silikone tilfælde forlod bunden udsat ligesom den klare tilfælde.

Ve også tilføjet en dejlig matchende hård plast kant rundt kameraet udskæring. Sagen er en smule mere stiv end tidligere silikoneetuier, og thats hovedsagelig på grund af de MagSafe ring thats indbygget i bagsiden af ​​kabinettet. Dens kun synlig, når du tager sagen ud af telefonen. Ellers tilfældet ser super ren fra bagsiden.

Måske den største grund til at få silikone sag er, at det fortsætter med at have den mest håndterligt finish af alle tilfældene. Det føles rigtig godt i hånden, selv om det kan tiltrække fnug, når du lægger den i lommen.

Silikonen tilfælde også kommer i otte forskellige farver, det bredeste udvalg af alle Apples nuværende tilbud. De store kamera udskæringer gør det sjovt at mikse og matche forskellige toner. Plus, hvis du tilføjer MagSafe Wallet, kan du oprette endnu flere kombinationer.

Hvis du vil have noget sophisticatedâ € |

Æbler læder tilfælde tendens til at være bedst i klassen. Theyre altid lavet af høj kvalitet europæisk læder, og dette år er ikke anderledes. Dette års læder tilfælde har den nye plastik kant omkring kameraet udskæring ligesom silikone sag, men også omfatte matchende knapper aluminium dækker. De har også dækket op i bunden af ​​telefonen ligesom de nye silikone sager. Tidligere læder tilfælde fra Apple forlod bunden udsat.

Et centralt aspekt af de læder tilfælde, at nogle ser som en bonus og andre ser som en ulempe er den måde, hvorpå de patina over tid og vise den cirkulære MagSafe ring, hvis du vælger at bruge disse tilbehør med denne sag. Personligt synes jeg disse tilfælde ældes smukt over tid, især de sadel brune.

Hvis du vil have den mest unikke oneâ € |

Sådan Backup kontakter på Android Hvor Er Kontakter Gemte

Apple tilbyder også en helt ny sag design i år i form af MagSafe Læder Sleeve. Dens en pebret tilbehør på $ 129, men selve dens rart. Det beskytter skærmen, men efterlader en lille udskæring for den tid, batteriniveau, og opkalds-id. Theres også en medfølgende rem, så du kan bære din iPhone 12 som en wristlet.

Hvis du vil gøre nogle godeâ € |

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Opdag alle de telefoner produkter, som du kan finde på TechInn som Appleiphone 12 mini silikone etui med Magsafe. Køb nu Appleiphone 12 mini silikone etui med magsafe og spar mange penge på sager og dækker produkter. Derudover vil det med den kvalitet, der understøttes af mærket Apple, det perfekte køb. Ved du allerede, at du kan finde Appleiphone 12 mini silikone etui med Magsafe og andre sportsgrene i vores elektronik og computere butik? Takket være Techinn kan du nu se et massivt valg af telefoner, der er ideel til hver sport tænkelige .

Med indbyggede magneter, der passer perfekt til iPhone 12 | 12 Pro tilbyder sagen en magisk fastgørelse og løsner oplevelse, hver gang. De perfekt justerede magneter gør trådløs opladning hurtigere og lettere end nogensinde før. Og når det er tid til at opkræve, skal du bare forlade sagen på din iPhone og snappe på din magsafe oplader, eller indstille den på din Qi-certificerede oplader.

Som hver Apple-designet tilfælde undergår det tusindvis af test timer i hele design- og fremstillingsprocessen. Så ikke kun ser det godt ud, det er bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber.

Al-Haddad Telecom forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår og betingelser samt de produkter, tjenester og priser, der er tilgængelige på hjemmesiden til enhver tid, efter eget skøn og uden forudgående varsel. Alle nye vilkår skal automatisk være effektive en uge efter, at de oprindeligt er bogført på hjemmesiden. Eventuelle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er givet heri, er forbeholdt.

Den kontraktmæssige Vilkår og betingelser skal fastsættes i henhold til kongeriget Saudi-Arabias love og lovbestemmelser, der gælder på datoen for bekræftelsen af ​​din ordre af al-Haddad Telecom.

3. Beskyttelse af personlige oplysninger bedes du gennemgå vores privatlivspolitik, som også styrer dit besøg på vores hjemmeside. Al-Haddad Telecom skal ikke sælge eller leje dine personlige oplysninger til tredjeparter for deres markedsføringsformål uden dit udtrykkelige samtykke. Vores brug af dine oplysninger skal være i overensstemmelse med privatlivspolitikken.

4. Elektronisk kommunikation Når du besøger vores hjemmeside eller post e-mails til denne hjemmeside, kommunikerer du med os elektronisk. Til gengæld accepterer du at modtage kommunikation fra os elektronisk. Vi vil kommunikere med dig via e-mail eller ved at sende meddelelser på denne hjemmeside. Du accepterer under disse vilkår og betingelser, at alle aftaler, meddelelser, Oplysninger og andre meddelelser, som vi leverer til dig, elektronisk opfylder ethvert lovkrav, som sådanne meddelelser er skriftlige.

7. Din konto: Hvis du bruger denne hjemmeside, er du ansvarlig for at opretholde fortroligheden på din konto og adgangskode og for at begrænse adgangen til din computer, og du accepterer at acceptere ansvar for alle aktiviteter, der opstår under din konto eller adgangskode.

9. Risiko for tab Alle produkter, der købes fra hjemmesiden, foretages i henhold til en forsendelseskontrakt. Det betyder, at risikoen for tab og titel for sådanne produkter passerer til dig ved vores levering til transportøren. I de sjældne tilfælde af at miste en forsendelse før levering vil Al-Haddad Telecom gerne erstatte din ordre eller udstede dig en komplet refusion. Gennemgå vilkårene og betingelserne i forbindelse med forsendelseskurseren, før du bestiller din bestilling

Forsendelser Ukorrekt Mærket vil blive returneret til dig uden ansvar for al-Haddad Telecom. Efter kvittering vil Al-Haddad Telecom returneres derefter til producenten af ​​produktet og vil gøre sin bedste indsats for at holde dig orienteret om gennemgangen af ​​produktet foretaget af producenten. Du skal også være opmærksom på, at nogle instruktionsmanualer relateret til nogle produkter kun er tilgængelige ved at downloade dem fra produktproducentens hjemmeside.

12. Prisfastsættelse Medmindre andet er angivet, repræsenterer priskataloget, der vises med hensyn til produkter på vores hjemmeside, de fulde detailpriser, der er anført på produkterne, foreslået af producenten eller leverandøren eller estimeret i overensstemmelse med standardindustriens praksis. For visse produkter, der tilbydes som et sæt, kan priskatalogerne repræsentere "Open-Stock" -priserne, hvilket betyder aggregatet af producenterne estimerede eller foreslået detailpris for hvert af de produkter, der er inkluderet i sættet. Med hensyn til produkter, der sælges af al-Haddad Telecom via hjemmesiden, kan vi ikke bekræfte prisen på produkter, indtil du bestiller den; Vi har dog måske ikke ret til at opkræve dit kreditkort, indtil din ordre har indtastet forsendelsesprocessen. På trods af vores bedste indsats, et lille antal af produkterne i vores priser katalog. Hvis vi opdager nogen fejlpris, vil vi gøre et af følgende:

MagSafe Opladning tilgængelighed giver perfekt opladningsoplevelsesbygning for at beskytte din iPhone 12 eller iPhone 12 PRO fra ridser og dropsilicone Materiale gør det muligt for langvarige brugsbuilt-in-magneter en magisk vedhæftning oplevelse og hurtigere trådløs opladning

Brug Apple Silicone Back Case til iPhone 12 og iPhone 12 Pro, som er en dejlig måde at beskytte din iPhone 12 eller iPhone 12 pro. Det gennemgår tusindvis af timers testning i hele design- og fremstillingsprocessen. Så ikke kun ser det godt ud, det er bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber. Køb Apple Silicone Back Case til iPhone 12 og iPhone 12 Pro, der tilbyder med silkeagtig, soft-touch finish af silikone ydre, der føles godt i din hånd. Og på indersiden er der en blød mikrofiberforing til endnu mere beskyttelse.

Hvis du får Apple Silicone Back Case til iPhone 12 og iPhone 12 Pro Online, får du også en fantastisk følgesvend til din enhed. Med indbyggede magneter, der passer perfekt til iPhone 12 eller iPhone 12 pro, tilbyder denne sag en magisk vedhæftning oplevelse og hurtigere trådløs opladning, hver gang. Når det er tid til at opkræve, skal du bare forlade sagen på din iPhone og snappe på din magsafe oplader, eller indstille den på din Qi-certificerede oplader.

Vigtig

Ikke reagerer Screen min iPhone 8 plejer tænde

Ikke reagerer Screen min iPhone 8 plejer tænde

Under iPhone touch screen problemer efter opdatering til iOS 1514 eller af andre ukendte årsager Vi tilbyder 5 yderst effektive løsninger for at løse problemet.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan bruger du Android USB-tethering på M1 Macs En ElitemacX86 Exclusive Guide Denne vejledning dækker implementering af Android USB-tethering på M1 Macs ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

iOS og iPados 14 bryde USB-tethering på GL. Net routere. Hvis du bruger iPhone USB-tethering til routeren, skal du ikke opgradere til iOS14 eller iPados 14. Hvis du allerede har opgraderet, kan du bruge WiFi hotspot til nej

Apple iPhone 12, 64GB, sort helt ulåst fornyet Amazon. en elektronik.

Apple iPhone 12, 64GB, sort helt ulåst fornyet Amazon. en elektronik.

Prime Day tilbud har allerede startet landing, selvom hovedbegivenheden ikke har begyndt endnu. Var også tjekker ud af, hvad de kunne forvente fra Prime Day iPhone-salget.

Secondhand iPhones til salg Gumtree

Secondhand iPhones til salg Gumtree

Hvis du handle hurtigt, og har en masse penge, kan du være den stolte ejer af en iPhone fri for Apples Lightning kabel.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Brugte iPhone 12 Pro 128 GB Guld Under garanti med regningen kasse og fuld kit tilgængelig. Levering alle Indien ved hurtig kurerservice

iPhone 12 For Dummies den komplette brugerguide Håndbog for seniorer, begyndere og KidsPaperback

iPhone 12 For Dummies den komplette brugerguide Håndbog for seniorer, begyndere og KidsPaperback

Cisco Jabber til iPhone og iPad Nogle links nedenfor kan åbne et nyt browservindue for at vise det dokument, du valgte.

iPhone 12 PRO MAX Review nemt det bedste smartphone kamera nogensinde gennemgå zdnet

iPhone 12 PRO MAX Review nemt det bedste smartphone kamera nogensinde gennemgå zdnet

Sammenlign de nyeste Apple iPhones, herunder den nye iPhone 13-serie. Tjek detaljerede specifikationer, funktioner og farve på alle iPhones. Shop Apple iPhone på Verizon.

Verizon iPhone 12 128 GB White Walmart. om.

Verizon iPhone 12 128 GB White Walmart. om.

Køb Verizon iPhone 12 256GB Black på Walmart. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.