iPhone 12 på Rs 63,999 på Flipkart er en aftale, du ikke bør gå glip af

iPhone 12 pris få det til 53,999 på Flipkart Good Deal Check her

Hvis du har planlagt at købe en iPhone 12, er der ikke bedre tid end dette at købe. Iphone 12 er tilgængelig på Flipkart på en aldrig set før prisen. Den officielle pris på iPhone 12 blev skrådret en dag efter, at Apple lancerede iPhone 12. Prisen på iPhone 12 på den officielle Apple-websted er nu Rs 65,999 for 64 GB-varianten. Prisen er ikke inklusive handelsværdien af ​​din gamle telefon, så du kan endda få et godt afkast til din gamle iPhone.

På Flipkart er iPhone 12 opført på Rs 63,999. Dette er den laveste nogensinde pris på iPhone 12 siden lanceringen i september 2022. Den oprindelige pris på iPhone 12 var Rs 79.900, det betyder, at hvis du køber iPhone 12 nu fra Flipkart, får du en massiv rabat på Rs 15.091 . Derudover kan køberne få op til 10 procent off på EMI overgange med SBI kreditkort. Rabatten er ikke begrænset til 64GB-varianten, det gælder også på 128 GB af smartphone. IPhone 12 128GB-varianten er tilgængelig på Rs 68,999, enheden var oprindeligt tilgængelig for Rs 84.900.

For yderligere at sødere aftalen, kan købere få op til Rs 15.000 i bytte for deres gamle enhed. Et lignende tilbud er også tilgængeligt på Amazon. Valuteværdien af ​​enheden på Amazon er imidlertid Rs 14.200.

Nu, hvis du spekulerer på, om du vil købe iPhone 12 eller iPhone 13, er der ret gode grunde til at få fat i iPhone 12, hvis du ikke vil kaste tæt på en lakh. Der er ingen synlig forskel mellem iPhone 12 og iPhone 13. IPhone 12 kameraøen huser kamerasensorer, der er placeret lodret Men i iPhone 13, der leveres med det samme design, placeres kamerasensorerne diagonalt. Apple har sagt, at den nye iPhone pakker en mindre hak, der er næsten 20 procent mindre end det, vi så på iPhone 12.

Der er også en enorm forskel i prismærkerne på iPhone 12 og iPhone 13. Det iPhone 13 starter på Rs 79.900 for 128 GB, som er den nye basisvariant. 256 GB-varianten er prissat til Rs 89.900 Den øverste model er 512 GB-modellen på Rs 109.900. Med hensyn til processoren leveres iPhone 13 med A15 Bionic Chipset, som er den hurtigste i branchen. Når det er sagt, er iPhone 12 drevet af A14 Bionic Chipset, som stadig er den hurtigste processor, der er tilgængelig på markedet. Det har også overgået udførelsen af ​​nogle top-end snapdragon Qualcomm-processorer.

Kommer til batterilevetiden, iPhone 13 leveres med et betydeligt større batteri end iPhone 12. Mens Apple ikke har afsløret den nøjagtige batterikapacitet, har virksomheden sagt, at iPhone 13 tilbyder 2. Timer længere batterilevetid end iPhone 12.

Vil du se dine ting her?

En Flipkart-kunde fra Chandigarh fik sit livs chok, da han åbnede pakken, der blev leveret, efter at han bestilte en iPhone 12 128 GB-variant fra e-handelsplatformen på sin store milliardsdage salg.

Efter dette sagde kunden, at han rejste en klage til kundeservice. Han sagde, at virksomheden accepterede fejlen og indledte en restitution inden for et par timer, noget FLIBKAST bekræftede.

Når den nye Indian Express kontaktede Flipkart, sagde firmaets talsmand: "Flipkart observerer en Zero-A1> Tolerance Politik for hændelser, der påvirker kundens tillid. Når hændelsen blev bragt til vores opmærksomhed af kunden På tidspunktet for den åbne boks levering nåede vores supportteam straks for at bekræfte detaljerne, og en fuld refusion blev indledt. Vores team har været i kontakt med kunden, da hændelsen skete og undersøger i øjeblikket sagen internt < / A5>. "

Det er tilrådeligt for at købe Flipkart sikrede eller Amazon opfyldte varer, hvis du handler fra Flipkart eller Amazon. Det er forstået at disse produkter er verificeret af Amazon / Flipkart og har mindre chancer for at scamming dig.

iPhone-prisen i Indien er dog Rs under Flipkart milliarder dagssalg, iPhone-modellen får en betydelig prisfald

iPhone 12 Pris i Indien vil være under Rs 50.000 under Flipkart Big Billion Days Sale. Det årlige Flipkart-salg, der starter den 3. oktober, vil tilbyde flere tilbud og rabatter på smartphones og andre elektroniske produkter. I henhold til den nyeste teaser vil iPhone 12-prisen i Indien under Flipkart store milliardsdage salg være Rs 49.999.

IPhone 12-serien modtog en officiel prisfald efter iPhone 13-serien lancering. Apple sælger officielt iPhone 12 i Indien til en startpris på Rs 65.900. Til sammenligning begynder iPhone 13-prisen i Indien på Rs 79.900 for base 128GB-varianten.

Som en del af Flipkart store milliards dages salg drejer e-handelsgiganten iPhone 12 prisfald på under Rs 50.000 i Indien. Den nøjagtige pris på de specifikke opbevaringsvarianter vil blive annonceret under salget, som starter den 3. oktober 3.

Dette betyder også, at den mindre iPhone, iPhone 12 mini, vil være tilgængelig til en endnu mere overkommelig pris. Smartphone er officielt tilgængelig til køb i Indien for Rs 59.900. Flipkart har ikke afsløret den diskonterede prisfastsættelse af iPhone 12 mini i øjeblikket.

iPhone 12 leveres med en 6-tommers OLED-skærm, mens de 12 mini-sport A 5. -Inch-skærm. Begge modeller har en Apple A14 Bionic Chip og har et dual-kamera opsætning med et 12mp bred og et 12mp ultrawide kamera. For selfies og videoopkald er der en 12mp tredepth frontkamera sensor.

Kigge på

Flipkart hostede for nylig de store milliardsdage salg på sin platform, hvor det tilbyder tilbud og rabatter på køb af forskellige smartphones, herunder Apple-enheder. Men hvis du gik glip af det salg, er den indiske e-forhandler vært for Big Diwali-salget på sin platform, for hvilket det har skåret iPhone 12-pris på en stor måde.

Men der er en fangst. På tidspunktet for skrivning af denne artikel blev 128GB-varianten af ​​iPhone 12 udsolgt på Flipkart, mens 64GB-varianten var tilgængelig med tonsvis af banktilbud. Disse tilbyder hjælp til at reducere prisen på iPhone 12 for interesserede købere.

Hvis du planlægger at købe 64 GB i iPhone 12 under Flipkarts Big Diwali Sale, tilbyder e-forhandler en lang række tilbud. Til at begynde med tilbyder Flipkart en rabat på â, 1250 på de køb, der er foretaget ved hjælp af SBI-kreditkort og EMI-transaktioner. E-forhandleren tilbyder også en 10% rabat på â, 12.250 på SBI-kreditkort på ordrer, der mindst er værd at â, 15.000. Derudover tilbyder Flipkart også â, 11.500 off på transaktioner, der er foretaget via SBI-kreditkort på ordrer med en minimumsværdi af â, 130.000.

Listen slutter ikke der. Flipkart siger, at som en del af e-forhandleren shop med Flipkart Betal senere tilbud, interesserede købere en chance for at vinde en iPhone 12 eller et gavekort, der er værd at op til â, 115.000. Derudover tilbyder den indiske e-forhandler en 5% ubegrænset cashback om de køb, der er foretaget ved hjælp af Flipkart Axis Bank kreditkort. Og for potentielle købere, der ønsker at købe iPhone 12 ved hjælp af EMI-indstilling, kan de gøre det ved at vælge EMIS fra â, 1,846 pr. Måned.

Nu den sjove bit. Interesserede købere kan også købe Apple iPhone 12 via Apples egen online butik i Indien. På Apples Online Store er 64GB-varianten på iPhone 12 tilgængelig for â, 165.900 eller med en månedlig EMI på 7756 pr. Måned. Tilsvarende er 128 GB-varianten af ​​iPhone 12 tilgængelig for â, 170.900 eller en månedlig EMI på â, 18344. Det er værd at bemærke, at disse priser er drastisk højere end hvad Flipkart tilbyder. For eksempel koster 64GB-varianten af ​​iPhone 12 Â, 111,901 mere på Online Apple Store sammenlignet med Flipkart, mens 128 GB-varianten koster â, 110,901 mere på Online Apple Store sammenlignet med Flipkart. Så hvis du planlægger at købe iPhone 12, tilbyder Flipkart bedre tilbud end den officielle Apple Store lige nu.

Vigtig

iPhone 12 Pro Max Apple Clear Case med Magsafe Mhln3zma Gennemsigtig

iPhone 12 Pro Max Apple Clear Case med Magsafe Mhln3zma Gennemsigtig

Find et uovertruffen udvalg af Apple iPhone 12 klare tilfælde, herunder sager og dæk, skærmbeskyttere, opladere, kabler og meget mere, håndplukkede af industrieksperter på Storbritannien førende tilbehør forhandler. Alt for dine klare tilfælde

Apple iPhone 12 Designer Cases

Apple iPhone 12 Designer Cases

Grab en af ​​disse iPhone 12 Pro Maks sager for at holde din smartphone sikkert.

iPhone 12 tilbage dækker sager

iPhone 12 tilbage dækker sager

Køb ægte UAG, Raegr, Scosche, ESR og Zugu Tilbehør online fra Tekkitake www. Ekkitake. om.

Mobil covers til iPhone 12 Pro Med unikke designs, mønstre og temaer Times of India

Mobil covers til iPhone 12 Pro Med unikke designs, mønstre og temaer Times of India

Oplev den unikke sortiment af læder tilfælde, ærmer, kofangere og tegnebøger til iPhone 12 Pro, som alle kan tilpasses store tilpasningsmuligheder til rådighed.

Otterbox iPhone 12 Sager Zazzle

Otterbox iPhone 12 Sager Zazzle

Hold din iPhone 12 sikkert med en Otterbox iPhone 12 tilfælde fra Zazzle Vælg mellem et bredt udvalg af designs og mærker som OtterBox, Speck mere

Amazon. about Genshin Impact iPhone12 Pro Glas Case hærdet glas TPU Silikone AntiFingerprint AntiScratch 301 Telefon Taske til iPhone12 Pro Glas Case Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about Genshin Impact iPhone12 Pro Glas Case hærdet glas TPU Silikone AntiFingerprint AntiScratch 301 Telefon Taske til iPhone12 Pro Glas Case Mobiltelefoner Tilbehør

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Kvinder iPhone tilbehør Kvinder iPhone Cases Gucci UK

Kvinder iPhone tilbehør Kvinder iPhone Cases Gucci UK

Claires Cool og Girly iPhone Case designs Beskyt din enhed, når du er på farten. Vælg en sag til iPhone, der passer til dit outfit, mens du beskytter din iPhone.

Telefon tasker til kvinder Personlige telefonsager

Telefon tasker til kvinder Personlige telefonsager

Design din egen personlige iPhone 12 Case. Afsendt samme dag unikke tilfælde fuldt tilpasset høj kvalitet

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.