iPhone 12 mini-cellulære data ikke fungerer fix

Sådan aktiveres batteriprocent på iPhone 12 og iPhone 12 mini

Hvis en forkert PIN-kode indtastes tre gange i træk, bliver din SIM blokeret. For at fjerne blokering af din SIM, skal du indtaste din PUK. Du kan få PUK ved at ringe til kundeservice på 191 fra en Vodafone mobiltelefon. Hvis du bruger en jordlinje, skal du ringe 03333 040 191. Bemærk venligst: Hvis du indtaster den forkerte PUK ti gange i træk, bliver din SIM blokeret permanent. I dette tilfælde har du brug for et nyt SIM fra Vodafone.

IPhone 12 Mini er måske en af ​​de mindste enheder fremstillet af Apple i de seneste år, men det stoppede ikke virksomheden fra at dodging eventuelle on-launch-problemer med enheden. Man ville antage, at hvis Apple går tilbage i det mindre enhedsområde efter fremstilling af dem i årevis, før de skifter til at gøre større enheder, vil Tech Giant ikke falde ind i ethvert uroligt vand. Men det var ikke tilfældet for den kompakte enhed, da mange iPhone 12 mini-problemer nu bringes til mainstream. Tjek nogle af iPhone 12 mini-problemer nedenfor -â

iPhone mini problemer

Apples fællesskabsforum og Reddit-brugere har påpeget nogle problemer med selve enhedens låseskærm. IPhone 12 MINI LOCK SCREENS-problemet vises for brugere, der enten forsøger at skubbe op fra bunden af ​​låseskærmen med tommelfingeren eller forsøge at tænde for lommelygter eller kameraet fra låseskærmen sig selv. Speculations har kørt vildt med den nye iPhone 12 mini, hvor brugerne er overbeviste om, at det kan være en ledningsevne eller jordforbindelse spørgsmål, som de beskæftiger sig med, når enheden fungerer glat, når den er sat på opladning. Låseskærmfølsomhedsproblemet i iPhone 12 mini påvirker faktisk et stort antal brugere fra hele verden.

Udover dette er hele lineup af iPhone 12S nu spekuleret til at have været underkastet til en 'Display-Gate'. Makrumorer har for nylig erhvervet en intern rapport fra Tech Giant Company, hvor selskabet synes at have anerkendt , at iPhone 12 modeller lider af større displayproblemer. Disse problemer spænder fra flimrende og grøn / grå glødende farvetone. IPhone 12 Display-problemer er mere, der påvirker brugerne mere end låseskærmproblemet. Flere brugere er kommet frem og deles, at deres nyeste iPhone 12 mini / pro / pro max er blevet påvirket af den grønne / grå glød. Mens makrumorer tyder på, at virksomheden søger at løse problemet, er det ikke kommet frem og indrømmet, at enhederne står overfor visning og låseslikser.

Når du er i et fjerntliggende område, giver det mening, at din iPhones service ville være lidt upålidelig. Men hvis du er i et tætbefolket område eller en stor Metropolis , ser du den frygtede ingen servicemeddelelse på toppen af ​​din iPhones-skærmbilledet i bedste fald og DOWNRIGHT frustrerende på værst.

Hvis du finder dig selv uden service på din iPhone 12 mini og er usikker på, hvordan man løser det, er der et par ting, du kan prøve alt på egen hånd, før du skal gå til din nærmeste Genius Bar for hjælp fra Apple selv .

Tjek dit dækningsområde

Hvis du finder din iPhone 12 mini-cellulære data, der ikke fungerer, skal du sørge for, at du er i et område, hvor din iPhones-tjenesteudbyder har celle tårne ​​for at give dig dækning. Hvis du er sikker på, at du er, kan du prøve at tænde og slukke dine data ved at følge disse trin:

Trin 2: Find og tap Mobile Data og skifte den til og fra ved at trykke på den grønne håndtag bar. Når bjælken er grøn, er mobildata aktiveret; når dens grå, dens ikke. Nogle gange vender denne mulighed til og fra kunne være nok til at løse iPhone 12 mini mobildata ikke fungerer problem.

Disable VPN

En af de mest almindelige årsager, der synes at forårsage iPhone 12 mini Cellular dataproblemer er VPN. Hvis du har aktiveret det via app indstillinger eller en VPN-app, så prøv at deaktivere VPN at se, om det løser problemet. Du kan deaktivere VPN via app Indstillinger og navigere til VPN-indstillingerne for at deaktivere status skifte fra Forbundet til Ikke tilsluttet. Hvis du ikke er i stand til at deaktivere det, og derefter starte VPN-appen kan deaktivere VPN midlertidigt at regne ud, hvis det løser Mobildata problem på din iPhone 12 mini.

Kontrollér, at dine operatørindstillinger er opdaterede

Carrierindstillinger indeholder vigtige data om dit valgte netværk, der giver dig mulighed for at foretage opkald, kontrollere voicemails og bruge data. Sikre, at disse indstillinger er opdaterede, er vigtige, især hvis din iPhone 12 mini-cellulære data ikke virker.

Trin 3: I menuen Indstillinger skal du trykke på General og derefter Om. Hvis en opdatering er tilgængelig, kan du se den på denne skærm. Bemærk, at iPhones generelt beder dig, når nye transportindstillinger bliver tilgængelige, men det gør aldrig ondt at tjekke manuelt bare for at være sikker.

iPhone 12 mini-problemer spænder fra låseskærm til grøn farvetone

Genstart din iPhone

Nogle gange blot at dreje din iPhone 12 Mini Off og On er nok til at gendanne tjenesten. Den Begrundelse Bag dette er ikke helt forstået, men hej, det er teknologi. Vi behøver ikke nødvendigvis at vide, hvordan det virker.

Drej flyvemodus til og fra

Skift din iPhone 12 Mini Airplane Mode til og fra ved at skubbe ned øverst til højre på din startskærm for at hente kontrolcentret og tappe på flyvemodusikonet, som er repræsenteret af et plan inde i en cirkel.

Tag SIM-kortet ud og læg det tilbage i

Fjernelse af SIM-kortet Midlertidigt giver dig også en chance for at se, om der er nogen skade. Hvis der er, skal du kontakte din transportør til en ny. Du bør også sikre, at det indsatte SIM-kort fungerer sammen med din iPhone, især hvis du overførte det fra en anden enhed.

Opdater dine iPhones iOS

Tiderne var lidt enklere i de sidste par år, når du kan skifte en lille switch i indstillinger, og batteriprocenten ville være synlig for dig i statuslinjen. Men med iPhone 12 er tingene lidt komplicerede. Så heres en hurtig måde på, hvordan du kan se batteriprocenten på iPhone.

Andre muligheder for at aktivere batteriprocent på iPhone

Med introduktionen af ​​iOS 14 introducerede Apple også støtten til widgets, der kan tilføjes til din startskærm. Der er et par muligheder i widgets til batterier, men du vil ikke se batteriprocenten på iPhone i dem, medmindre du skal vælge den rigtige.

Fangsten er, at alle widgets viser dig batterilevetiden, men hvis du har andre enheder, der er tilsluttet, f.eks. Apple Watch eller AirPods, viser kun mediet og den store-størrelse widget det.

Spørg Siri ved hjælp af talekommando

Hvis du bruger Siri ofte, ved du, at du kan spørge Siri nedenstående spørgsmål for at se batteristatus. Da der er mange muligheder, kan du gå med dit instinkt og spørge Siri et direkte spørgsmål om din batteriprocent på din iPhone. Her er få andre spørgsmål, du kan spørge Siri:

opladning

De fleste af jer kan allerede vide, at når du tilslutter din iPhone til opladning, kan du se batteriprocenten på iPhone, så snart enheden starter opladning. Så uanset hvordan du oplader din enhed, uanset om du bruger Lightning Port, MagSafe oplader eller trådløs opladning, kan du se.

I tilfælde af opladning via magsafe er opladningsanimationen anderledes for iPhone 12 lineup. Dette er ikke tilgængeligt i resten af ​​iPhones; Du vil se standardbatteriikonprocenten under det.

Du vil se en lignende besked på låseskærmen, når du fjerner din iPhone 12 og iPhone 12 mini fra en strømkilde eller trådløs opladning. Desuden erstattes datoindstillingen under uret på låseskærmen med batteriprocenten på iPhone.

Gå med tredjeparts apps

Hvis ovenstående muligheder ikke passer til dig, kan tredjeparts apps tilgængelige kan vise den aktuelle batteriprocent på iPhone i appen eller widgeten. Her er nogle af de bedste apps, du kan vælge imellem:

Appen viser din batteri ydeevne i detaljer. Det viser spænding, temperatur samt batteri brug diagrammer. Med batteriprocent på iPhone, der vises i widgeten, viser det også dine brugsmønstre. Widgeten kan også nemt tilpasses med farve temaer efter eget valg. Appen er tilgængelig på Apple App Store gratis.

Appen giver dig oplysninger om din batteriforbrug og tips om forbedring af batteriets levetid i det lange løb. Det understøtter enheder, der starter fra iOS 11, så hvis du bruger nogen af ​​de ældre iPhones, vil det være et godt valg. Du kan downloade appen fra Apple App Store.

Hvis du vil have andre værktøjer til din enhed og batteriovervågning, er dette en fremragende app til dig. I alt har appen 21 widgets til iOS 14 gadgets. Sammen med batterioplysninger viser appen også detaljerede specifikationer om din enheds hardware. Ligesom batteri HD, giver appen også mulighed for at tilpasse appen. Du kan downloade appen herfra.

Bemærk

Batteri-widgeten er ideel til nogen, der ønsker deres iPhone 12 mini, iPhone 12 eller iPhone 12 PRO for at vise batteriet% mere fremtrædende. Der er tre forskellige stilarter at vælge imellem for at matche din startknap eller widget-skærm, fra denne skrivning i den aktuelle version af iOS 14. Den første er en simpel firkant uden procentsatser , mens sidstnævnte To viser absolutte procentværdier.

Afslutte

Mens det måske ikke er så ligetil som det var i iPhone dage, er det stadig meget simpelt i nutidens tider. I virkeligheden på grund af batteriets widget og fortsættelsen for at udvide enheden til hovedskærmen med iOS 14, kan iPhone-ejere, der er nøjeregnende over deres tal, finde ud af, at de har flere alternativer. Lad os vide i kommentarerne, hvad du synes!

I denne fejlfindingsvejledning viser vi dig, hvad du skal gøre med din Apple iPhone 12 mini, der ikke tænder efter iOS 14. Opdatering. Et sådant problem kan kun være på grund af et mindre firmware problem, eller det kan være et tegn på et alvorligt hardwareproblem. Fortsæt læsning for at lære mere.

Når en premium smartphone som iPhone 12 mini bare styrker sig ned og ikke længere vil vende tilbage, kan problemet enten skyldes et hardware problem, eller der er bare et mindre problem med firmwaren. Hvis du er en af ​​brugerne med denne slags problem, så heres hvad du skal gøre: Â

Første løsning: Gør den tvungen genstart

Forudsat at et sådant problem opstod ud af den blå uden tilsyneladende grund, så er det mere sandsynligt på grund af et firmwareulykke. Det sker lige nu og da, og mens det kan virke som et seriøst hardwareproblem, er det faktisk ret mindre. Faktisk vil en tvungen genstart være nok til at ordne det. Så heres hvordan du gør det: Â

Second løsning: Oplad din iPhone og lav den tvungen genstart

Så længe din iPhone ikke har synlige tegn på fysisk eller flydende skade, kan problemet være ret mindre. Faktisk kan det kun skyldes et drænet batteri. Der er tidspunkter, hvor firmwaren styrter lige før enheden lukker ned på grund af et drænet batteri. Så for at udelukke en sådan mulighed, heres hvad du skal gøre: Â

Design

Apple iPhone 12 Mini har et identisk design til den større iPhone 12 - lige i et mindre og mere kompakt format. Det er sødt - meget sødt faktisk - og undtagelsesvis lys også, hvilket gør det til en ægte glæde at bruge dag til dag, især enhånds. Vi indså ikke, hvor meget vi savnede en mindre enhed indtil nu.

De flade kanter af aluminiumsrammen giver en forfriskende ændring i de afrundede kanter, vi har set fra Apple siden iPhone 6, og de er mere komfortable og sikre i hånden også. De siger, at mode altid kommer tilbage, og i iPhone 12 minis tilfælde er det iPhone 5's design, der laver et comeback - men med nogle gode ændringer og langt mere spændende farveindstillinger.

Vigtig

Sådan bruges lav strømtilstand på en iPhone og hvad præcis det gør, hvordan man skal

Sådan bruges lav strømtilstand på en iPhone og hvad præcis det gør, hvordan man skal

Alle klager over smartphone batterilevetid, så vi har et dusin forslag, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din iPhone eller Android-enhed.

Skift mellem 3G4G5G.

Skift mellem 3G4G5G.

Denne 1.300 smartphone er et kraftværk på sit spec ark. I det virkelige liv, displayet og

Aktiver roaming på Android-enheder Unified Endpoint Management Fællesskab

Aktiver roaming på Android-enheder Unified Endpoint Management Fællesskab

Bruger manual til støtte og indstillinger til din mobile enhed. Få specifikke oplysninger om din smartphone eller tablet.

Brug af sikker tilstand på moto c

Brug af sikker tilstand på moto c

Dette er, når Safe Mode sparker ind. Det er en hurtig og nem måde at bestemme, hvad der er galt med din Android-smartphone.

Sådan Screenshot om Samsung A51

Sådan Screenshot om Samsung A51

Her kan du nemt Lås din Indien Android-mobil, hvis du har glemt din adgangskode eller mønster lås eller PIN-kode. Læs alle metoder én efter én for at låse din mobiltelefon.

Samsung Galaxy A51 Volume Key Strømknap Flex Kabel Reparation

Samsung Galaxy A51 Volume Key Strømknap Flex Kabel Reparation

Her kan du nemt Lås din Indien Android-mobil, hvis du har glemt din adgangskode eller mønster lås eller PIN-kode. Læs alle metoder én efter én for at låse din mobiltelefon.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Er du udsat for GPS, der ikke arbejder problemet i din Samsung Galaxy A52 5G Ingen bekymringer i denne artikel, godt dele med dig nogle tips, som ..

Skift mellem 3G4G.

Skift mellem 3G4G.

Nogle Samsung-brugere har oplevet firmwareproblemer som Galaxy A52 vil ikke tænde, så vi har sammensat nogle løsninger, så du skal følge

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.