iPhone 12 mini iPhone 12 Pro Maks Fornøjelig ekstremer

iPhone 12 mini iPhone 12 Pro Maks Fornøjelig ekstremer

Det skete til sidst. Jeg tog en regelmæssig iPhone 12 den anden dag og veg tilbage på, hvor stort det var. Min måned lange indprentning i dyrkelsen af ​​iPhone 12 mini havde gjort sit arbejde. Jeg havde lært at elske lillebror.

Æbler one-size-fits-all tilgang til iPhone arbejdede i meget lang tid. Men til sidst selskabet realiserede, at iPhone havde brug for at være mere end en productâ €”det skulle være et produkt linje. Og i løbet af de sidste par år, er blevet sin opbygning, at produktet Line €”, der fører til slutningen af ​​2022 og dens udgivelse af fire udpræget forskellige modeller i tre forskellige størrelsesklasser.

Tilbage i 1989 Late Night med David Letterman gjorde en komedie bit der forestillede en clichà © d sitcom om en uoverensstemmende par, Big Tex og Little Rhody. Big Tex var en Texas cowboy ved syv-fods-seks NBA center Manute Bol spillet, mens Lille Rhody var fra Rhode Island og spilles af diminutiv skuespiller Charlene Tilton.

jeg ved ikke hvorfor, at lidt har fast med mig i mere end 30 år, men Ive været tanker om det i dette efterår en eller anden grund. IPhone 12 Pro Max er Big Tex. IPhone 12 Mini er lille Rhody. Kan disse to stjerne-krydset børn gøre det arbejde i denne skøre verden?

Lets get lille

IPhone startede i det små. Og mens det voksede en lille smule længere med iPhone 5, Apple var ekstremt konservativ når det kom til iPhone design. Selskabets berømte forpligtelse til at holde sine bærbare computere så tynd og let som muligt kunne have gjort det uvillige at forestille en produktkategori, hvor brugerne måske ønsker en større, tungere objekt.

Men det øjeblik af triumf til Apple, frigivelse af den større iPhone 6, var en lille tragedie for en masse iPhone usersâ €”dem, der ikke føler, at når det kom til telefoner, større var bedre. Æbler reaktion var at holde iPhone 5S rundt i et stykke tid, derefter opgradere sine interne som iPhone SE. Til sidst, Apple flyttede alongâ €”og venstre folk, der virkelig ikke ønsker en telefon større end iPhone 5S bag.

Til sidst, de iPhone 12 mini er her for at løse dette hjørne af markedet. Selvom at gøre en mindre telefon er helt klart en lav prioritet til Apple, en fordel ved at dreje iPhone fra et produkt til et produkt linje er, at theres plads til at tjene kant sager. Den 12 mini isnt helt så lille som iPhone 5A €”sine 23 gram tungere, 5. millimeter bredere og 7. millimeter højere. Men dens så tæt som Æbler nogensinde kommer til at få, og det bringer med sig al den moderne bekvemmeligheder , herunder Face-id og en næsten falsen-mindre 5. -inch diagonalt OLED-skærm, der sætter de gamle modeller 4 -inch skærm til skamme.

Takket være den nye 2022 iPhone designsprog, selv en tilbagevenden til iPhone 4/5 æra, holder en iPhone 12 mini i min hånd sikker bringer tilbage alle de iPhone 5 følelser. Da jeg begyndte at bruge det på fuld tid, selv om, jeg efficient overbevist om, at Id ønsker at bruge en mindre telefon. I modsætning til de iPhone SE die-Hards, havde jeg opgraderet til iPhone 6 størrelsesklasse, så iPhone X, og netop accepteret handel med en større skærm i bytte for en telefon, der følte sig mindre behagelig at holde. Efter flere år med at sætte op med en akavet telefon greb og soler sig i skæret af en stor skærm, ville en mindre telefon lyst til at komme hjem? Eller ville jeg have været så ændret af de sidste seks år, at telefonen jeg havde ønsket ville ende med at blive en skuffelse?

Ill sige dette: Jeg har aldrig følt skuffet over de iPhone 12 mini. Ved hjælp af det aldrig gjort mig lyst, jeg havde kompromitteret for at gå mindre. Efter en måned ved hjælp af iPhone 12, flytter til de 12 mini var easyâ €”dens den samme telefon, bare i en mindre pakke. Spørgsmålet var, da jeg brugte telefonen over uger, ville jeg ende i en situation, hvor jeg pludselig fortrudt der har den mindre model?

Jeg holdt venter at dette kan ske, fuldt forventer at gå ned i den legendariske væg og udsætte en eller anden måde, at jeg havde tilpasset til at bruge en større telefon. Jeg vidste, at der ville være en lærerig øjeblik, hvor Id glip af under den større model, giver mig perspektiv om skillelinjen mellem at vælge en iPhone 12 mini eller dens større modstykke.

Min eneste reelle klage over iPhone 12 mini deles med større iPhone 12: Jeg tror Apple lavet en fejl i at gøre den anden bageste kamera på disse telefoner et ultrabrede snarere end en tele. Langt de fleste af de billeder, jeg tager på min telefon bruger standard brede linse, men jeg befinder mig meget sjældent bruger ultrabrede, hvilket kan tage nogle mærkelige forvrænget photosâ €”og jeg savner at have tele linse thats nu standard kun på iPhone Pro-modeller.

Gør jeg savner det nok at vælge en telefon thats større end de 12 mini, dyrere, og med et andet design æstetik, at jeg ikke kan finde glædeligt? Nej, men hvis disse ikke-Pro-telefoner kun kan bruge to objektiver, jeg stadig føler som Apple udeladt den forkerte.

Den robuste hærde af fotografering

Men hvad med Big Tex? IPhone 12 Pro Max er den største iPhone nogensinde er lavet, ved stort set enhver måling. Og efter Ive brugt tusind ord rhapsodizing om Apples lille telefon, youd sandsynligvis forestille sig, at alt hvad jeg kan gøre med hensyn til iPhone 12 Max er skuldertræk og rulle mine øjne.

iPhone 12 mini iPhone 12 Pro Maks Fornøjelig ekstremer

Men nej. Jeg beundrer iPhone 12 Pro Max for en masse af de samme grunde, jeg beundrer de iPhone 12 mini. Stedet for iPhone 12 og 12 Pro på dødpunkt i iPhone produktlinje giver outliers frihed til at bevæge sig trygt til kanterne. De 12 mini er stor, fordi det gør ikke brug for at gøre alle tilfredse, kun mennesker, der ønsker en lille telefon.

Og iPhone 12 Pro Max er stor, fordi det er en telefon designet uden nogen reel frygt for, at det vil blive betragtet for stor, for tung, for omfangsrigt, eller endda for dyrt. Dens en enorm plade af en anordning, tæt og substantialâ €”, som er præcis, hvad det skal være. Når jeg bære det, jeg har lyst til Im holde et kamera i stedet for en telefon. Hvis der nogensinde var en telefon, der fortjente at blive kaldt Pro, dens dette ene.

IPhone 12 Pro Max er en outlier på en anden måde: Dens fik et bedre kamera end selv iPhone 12 Pro. Standarden brede kamera har en ekstra optisk billedstabilisering systemet og tele kamera har en større optisk zoom. Du køber mere, får du mere.

I praksis ser det ud som de forbedringer den 12 Pro Max har over 12 Pro er ekstremt subtil, dog. Jeg anbefaler Austin Manns iPhone 12 Pro Max kamera gennemgang, som viser off nogle forbedringer i ydelse i svagt lys til at gå sammen med, at udvidet zoom.

Jeg er ikke meget af en fotograf, og i min erfaring de kameraer på alle iPhone 12 modeller er fremragende. HDR-video er noget at beholdâ €”og til at spille tilbage på telefonen viser. Og ProRAW, tilgængelig på begge iPhone 12 Pro-modeller, har stort potentiale for at forbedre arbejdsgange af professionelle fotografer, der bruger iPhone.

Måske den største forbedring for fotografer, der tilbydes af iPhone 12 Pro Max er dens skærm. Dens en 6. -inch diagonalt OLED-skærm med 2778 ved 1284 pixel. Dens enorme, og det betyder at du kan se mere af det, du har fået, eller hvad du er ved at skyde, lige der hvor du er i marken.

Sandheden skal frem, de ting jeg savner mest i at bruge iPhone 12 mini er evnen til at få en stor kig på billeder eller video, som Ive skud. Det kan være oplagt at sige, at det bedste ved en stor telefon er, at dens fik en stor skærm, buta € | der er det.

Separate måder, milevidt fra hinanden

Så kan Big Tex og Little Rhody gøre det arbejde, på trods af deres enorme forskelle? Sandheden er, at iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max er på afsides ender af et stadigt voksende iPhone produktlinje. Hvad gør dem både store enkeltvis, er, at de er fri til at være sig selv, at appellere til folk, der kræver det Mosta €”eller leastâ €” fra deres iPhone.

De fleste mennesker vil vælge iPhone 12 eller iPhone 12 Pro. Men enhver, der har befundet sig kræver en mindre telefon vil blive begejstret af de iPhone 12 mini. Thats absolut mea €”men jeg er nødt til at tippe min kasket til iPhone 12 Pro Max, også. Hvis det var bare en stor og klodset kopi af iPhone 12 mini, ville det imponere mig meget. Men det omfavner sin størrelse og tæthed og tilbyder den mest af alt iPhone har at tilbyde.

Æbler iPhone 12 Pro og Pro Maks smartphones kan købes i fire forskellige farver. Faktisk kan begge modeller købes i nøjagtig samme farve muligheder, hvilket gør dette til en af ​​de områder forbrugerne plejer nødt til at fokusere på at afgøre, hvilken Pro model er bedst for dem. Men Pro og Pro Maks farvemuligheder er anderledes end de andre nuværende iPhone-modeller, samt de tidligere år Pro versioner.

Apple annoncerede Pro og Pro Max samtidig som standard iPhone 12 og iPhone 12 mini. Med iPhone 12-serien, der består af fire telefoner, forbrugerne har mulighed for at købe iPhone thats bedst passer til deres behov. Størrelsen er en af ​​de store forskelle mellem de fire modeller, selvom Pro faktisk er den samme størrelse som standard iPhone 12. Farverne er et andet område, hvor de nye iPhone-modeller adskiller sig i en grad.

Pro farver i forhold til andre iPhone-modeller

Rød er ikke den eneste farveforskel mellem pro- og ikke-pro iPhone 12 modeller. Faktisk sælges iPhone 12 Pro og Pro Max i helt forskellige farver til standard iPhone 12 og Mini, hvor den nærmeste lighed er blå. Som vist på billedet ovenfor er Pros Pacific Blue lysere og mere subtil end standard iPhone 12s blå. Resten af ​​iPhone 12 og mini farvevalg består af sort, grøn og hvid. Ligeledes sælges iPhone 12 Pro og Pro Max også i lidt forskellige farver, end deres forgængere var, selv om der er noget overlapning. For eksempel, mens de nuværende Pro-modeller er tilgængelige for at købe i guld, grafit, Pacific Blue eller Silver, kom iPhone 11 Pro og Pro Max Color Choice til guld, midnat grøn, sølv og rumgrå.

Uanset hvilken farve en forbruger foretrækker, er der ingen forskel i prisen. IPhone 12 Pro kan købes i nogen af ​​de tilgængelige farver for $ 999, mens iPhone 12 Pro Max i alle farver koster $ 1.099. Selvfølgelig er disse bare startpriserne, med Apple-opkrævning ekstra for dem, der ønsker et guld, grafit, Pacific Blue eller Silver iPhone 12 Pro eller Pro Max Smartphone med mere opbevaring.

iPhone 12 farver varierer mellem modeller. IPhone 12 og iPhone 12 mini har fem muligheder: sort, hvid, rød, mynte grøn og blå. I mellemtiden kommer iPhone 12 Pro og Pro Max begge i sølv, grafit, guld og Stillehavet blå.

Ud over nye farveindstillinger har hver iPhone 12 et slankere fladskuddesign og slidstærkt keramisk skærmdisplay, som Apple-staterne gør dette år flagskib fire gange mere drop-resistent end den tidligere iPhone 11. De ikke-pro iPhones også Har et glas tilbage og aluminium band, mens iPhone 12 Pro og Pro Max tilbyder et mere premium rustfrit stål materiale.

Nedenfor er en smule information på alle iPhone 12 farver, der præsenteres, så vi tror kan hjælpe dig i din valgproces. Alle farver er imidlertid godt designet, at Pacific Blue er som øjen slik.

IPhone 12 mini starter på $ 699 for 64GB, mens den større iPhone 12 koster $ 799. Disse to modeller tilbyder det samme farveområde, som omfatter sort, hvid, rød, mynte grøn og blå. Mens der er en færre mulighed end iPhone 11, der tilbydes, er der stadig nok farver, som alle skal kunne vælge en, de kan lide.

iPhone 12 PRO og PRO MAX op på startlager til 128 GB og starte henholdsvis $ 999 og $ 1.099. Hvis du vil have æbler Top funktioner, materialer og kameraindstillinger, er iPhone 12 Pro eller Pro Max den, der får. Begge kommer i sølv, grafit, guld og Stillehavs blå.

Du kan også lide

Hvis du overvejer en opgradering fra den ældre generation iPhone til den nye iPhone 12 Pro Max, skal du kende de tilgængelige farveindstillinger. Farver til iPhone 12-serie modeller adskiller sig mellem modeller. Det er ikke hver gang, at Apple tilbyder en ny farve mulighed for sine top-tier iPhones. I modsætning til de ældre generation iPhones, hvor brugerne kun havde tre farvefunktioner-sølv, grå og guld, var det først, efter at iPhone 11-serien debuterede, at fire farveindstillinger blev introduceret. Også i år har vi en ny farve mulighed i form af Stillehavet Blå blandt sølv, guld og grafit. Det betyder ikke noget, hvis brugerne faktisk kan lide farven eller ej, denne skygge vil helt sikkert skille sig ud på din næste tur udenfor. Du kan parre farven med en gennemsigtig sag fra ESR eller Apple selv.

Vigtig

Forudbestil efterspørgsel efter iPhone 12 Pro kræfter ændrer i leveringsplan én farve er den varmeste

Forudbestil efterspørgsel efter iPhone 12 Pro kræfter ændrer i leveringsplan én farve er den varmeste

Apple har annonceret en 5G iPhone 12 Pro serien, for dem, der ønsker mere end selskabets også newlyannounced standard iPhone 12 modeller.

ATT iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue Walmart. om.

ATT iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue Walmart. om.

Dette er en Unboxing video af Apple iPhone 12 pro grafit vs pacific blå ... pple iPhone 12 Pro Silver Unboxing Videohttpsyoutu. e54ojXD5VeKw

Apple Iphone 12 Pro 128 Gb Global Version

Apple Iphone 12 Pro 128 Gb Global Version

Databox Technologies tilbyder Apple Iphone 12 Pro 128 Gb Global Version, iPhone, iPhone mobiltelefoner, Apple Mobiltelefoner, i Nashik, Maharashtra. Få den bedste pris og læse om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 23563936873

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

IPhone 12 Pro har bestinclass kameraer, hastighed, skærm kvalitet og design, og du vil betale for dem

Belkin Ultraglass Privacy Beskyttelses Film til iPhone 12 12 Pro

Belkin Ultraglass Privacy Beskyttelses Film til iPhone 12 12 Pro

Belkin Ultraglass privatliv med GermanEngineered Technology leverer den næste generation af skærmbeskyttelse til iPhone. Beskyt det, der betyder mest med ultraglass privatliv, der tilbyder avanceret twoway sideview filterteknologi og fremragende skærmbeskyttelse. Det giver dig fuldskærms privatliv i portrættilstand sammen med fleksibiliteten ved at dele din skærm i landskabstilstand.

Sådan Fix iPhone 12 med Server er ikke tilgængelig Fejl

Sådan Fix iPhone 12 med Server er ikke tilgængelig Fejl

1 Klik for at fastsætte 50 iOS systemproblemer til enhver iPhone, iPad og iPod Touch uden lossing data.

Apple iPhone 12 Pro Max 256GBSilver MobLap

Apple iPhone 12 Pro Max 256GBSilver MobLap

Utrolig tynd og let alligevel alvorligt beskyttende, Back Cover Sølv Pink til iPhone 12 Pro er håndlavet af førsteklasses 3D tekstureret blød xgrain leatherfrom læder mestre på ECCO læder. Back Cover beskytter din iPhone mod ridser og støv, mens 1 mm hævet bezel hjælper med at beskytte din skærm. Made fro

iPhone 12 Pro 12 Pro Max Black Friday Deals 2021 Unlocked Apple iPhone tilbud sammenlignet med detailsikring

iPhone 12 Pro 12 Pro Max Black Friday Deals 2021 Unlocked Apple iPhone tilbud sammenlignet med detailsikring

Find mobiltelefoner til lave priser fra Target Australia. Gratis klik indsamle på alle ordrer over 20. Gratis levering på ordrer over 80.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

iPhone tilbud til Black Friday 2020, med det nyeste carrierlocked ulåst iPhone 12 Pro Max, 12 mini, 11 Pro, 8, SE XR tilbud Heres ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.