iPhone 7 News, Udgivelsesdato og Pris

Apple iPhone 7 Plus 32GB specifikationer detaljerede parametre

Mens en stor del af opmærksomheden for den næste generation Apple smartphones har forståeligt nok været på iPhone 8, iPhone 7S spænder også lover at være interessant. Mens de opdaterede versioner af den eksisterende iPhone 7 kan glide under radaren i et vist omfang, de stadig lover at være udestående smartphones. Trods lidt konservativ, iPhone 7 var stadig en enormt imponerende enhed; dermed den forbedrede iPhone 7S og iPhone 7S Plus vil helt sikkert være værd at se ud til. Mange Apple fans også spekulerer på, hvad iPhone 7s udgivelsesdato vil være.

Design

Mens iPhone 8 vil blive domineret af en wraparound skærm, der vil tage op betydelig fast ejendom på frontpanelet, iPhone 7S og iPhone 7S Plus kan forventes at være mere konventionelle. Dette sandsynligvis betyder, at displayet inkluderet i enheder vil være en fladskærm, mens designet også kan indeholde større kanter end iPhone 8.

Trådløs opladning

Men en ny rapport fra Apple partner Wistron nylig foreslået, at iPhone 7S Plus vil drage fordel af nogle unikke funktioner. Den phablet vil modtage trådløs opladning for første gang; en funktion, der tidligere blev antaget at kun indgå i iPhone 8 i 2022.

Apple har efter sigende arbejdet på en revolutionerende trådløs opladning, som vil gøre det muligt for iPhone-kunder at oplade deres enheder på den tidligere utænkelige afstand på 15 fod. Dette system vil så formentlig blive vist i iPhone 7S hvis denne rapport er at blive troet.

Imprægnering

Wistron foreslår også, at fugtisolering bedømmelse af iPhone 7S kunne forbedres i forhold til tidligere enheder, rampe det op fra IP67 til IP68. Dette ville så sørge for, at iPhone 7S Plus leverer den samme kvalitet af fugtisolering som Samsung Galaxy S7 Edge. Dette er blevet rapporteret af troværdige kilder, med Korea Herald nylig udskrive denne nyhed. Mens dette vil være nyttig for Apple i sin igangværende kamp med Samsung, vil den praktiske forskel for den gennemsnitlige forbruger være yderst minimal.

Skærm

Ifølge Cowen and Company analytiker Timothy Arcuri, både iPhone 7S og iPhone 7S Plus vil være baseret på LCD-teknologi, med OLED-displayet stærkt rygter at blive gemt til iPhone 8.

Sandsynligheden er, at Apple vil fryse skærmopløsningen på iPhone 7S, hvilket betyder, at iPhone 7S Plus vil indslag en fuld HD-skærm, med 750 x 1334 pixel opløsning fra iPhone 7 opbevares i smartphone-sized udgave. Vi kan nok også forvente 4. -inch og 5. -inch skærme.

Processor

Det menes, at både iPhone 7S og iPhone 7S Plus vil drage fordel af den nye A11 chip, som skal omfatte en helt ny 10 nm fremstillingsprocessen. Denne nye chip menes at være ultra hurtig, hvilket betyder, at den næste generation smartphones vil være yderst glat. Det vides ikke præcist, hvad klokfrekvens den nye processor vil besidde, eller om Apple vil skifte til octa-core teknologi i 2022. Men det smarte penge er på en yderst fiks quad-core enhed, som udkonkurrerer selv A10 Fusion-processor.

Opbevaring

Selvom Apple har lagt særlig vægt på lagring i de seneste iPhone generationer, er det usandsynligt, at iPhone 7S og iPhone 7S Plus vil drage fordel af øget lagringsmuligheder. Dette betyder, at 32GB, 128GB, og 256GB fra iPhone 7 vil blive bevaret.

Apple har også været tilbageholdende at omfavne micro SD, måske vejledende af den lidt knappet-down karakter af sine produkter. Så der er ingen grund til at tro, at micro SD vises i iPhone 7S, hvilket betyder, at der vil være nogen fleksibilitet med opbevaring i denne generation.

Hukommelse

Analytiker Timothy Arcuri fra Cowen and Company har foreslået, at begge iPhone 7S enheder, og for den sags skyld selv iPhone 8, vil funktionen 3GB RAM hukommelse. Det ville måske være lidt overraskende, da denne mængde hukommelse allerede indgik i iPhone 7 Plus sidste år.

Andre rapporter har antydet, at smartphone-versionen af ​​iPhone 7S vil bevare den eksisterende 2GB fra iPhone 7 generation, mens nogle analytikere mener, at iPhone 8 vil blive bevæbnet med 4GB, effektivt at skabe et differentieret system, i denne afdeling.

Kamera

Den fotografisk evner smartphones bliver stadig vigtigere, og Apple ventes at især fokusere på fotografisk kapaciteter af sin smartphone sortiment i 2022. IPhone 8 har været forbundet med en lodret linie dual-kamera setup, med den hensigt at levere augmented reality funktionalitet. Men vil dette gælde for iPhone 7S rækkevidde?

Japansk blog Mac Otakara har citeret kilder i Taiwan, som tyder på, at phablet version af iPhone 7S faktisk vil modtage denne teknologi. I stigende grad ser det ud til, at din smartphone version af iPhone rækkevidde vil være en forholdsvis budget anordning beregnet til at levere en overkommelig platform for dem, der tørster iPhone branding.

Apple har også været samarbejde med LG for at levere en dual-kameramodel stand til at opfange 3D fotografier. Hvorvidt denne teknologi vil blive vist i en af ​​de opgraderede modeller stadig uvist, selv om.

Iphone s udgivelsesdato

The Wall Street Journal har allerede rapporteret, at Apple vil lancere opdaterede versioner af iPhone 7S og 7S Plus i 2022. Men der har været stor debat om iPhone 8, som kunne tænkes Have A afsmittende virkning på disse to enheder.

Rapporter har også indikeret, at Apple rampe op produktionen af ​​sine næste generation smartphones tidligere end normalt. Ikke desto mindre, den overvældende sandsynlighed er der udgivelsesdato iPhone 7S siges at være det samme som iPhone 8.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

iPhone 7 og iPhone 7 Plus er de bedste, mest avancerede iPhones nogensinde, pakket med unikke innovationer, der forbedrer alle de måder iPhone bruges hver dag. Begge telefoner er udstyret med den mest populære kamera i verden med avancerede kamerasystemer at skyde utrolige billeder og videoer dag eller nat, mere kraft og ydeevne med den bedste batterilevetid nogensinde i en iPhone, medrivende stereohøjttalere og en bred farvesystem fra kamera til skærm , alle i en vand og støvtæt design. iPhone kommer med iOS 10, hvilket bringer mere udtryksfuld og animerede måder at kommunikere i Beskeder, nye måder at bruge Siri med dine yndlingsprogrammer, smukt nydesignede Maps, Fotos, Apple musik og nyheder, og Home app , som lader dig enkelt og sikkert sat op, styre og kontrollere dit hjem på ét sted.

Apple iphone plus specifikationer

Apple iPhone forsøger altid at levere den mest avancerede og tiltalende smartphone på markedet. Apple iPhone har taget et skridt videre ind i teknologien. Apple IPhone 7 Plus kommer på markedet af Apple IPhone. Den lanceringsdato Apple IPhone 7 Plus er 2022, September 07. Introduktion nødvendige specifikation & funktioner. Apple iPhone 7 Plus Pris i Pakistan er Rs. 100.899, mens i USD det er $ 260. For at finde ud af mere om specs og pris lader have et kig nedenfor.

Diskussion om netværk, Apple IPhone 7 Plus understøtter forskellige netværk for brugerne at nyde på ethvert sted. Med en simpel switch kan brugerne gå fra et netværk til et andet afhængigt af netværkets styrke. Netværkene understøttes i Apple IPhone 7 Plus er GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE Detaljerne er angivet nedenfor:

International pris liste over Apple iPhone plus

Det vil også være i stand til at tage billeder med en lille dybdeskarphed gennem en gratis softwareopdatering senere på året; det skaber en cool effekt kaldet "bokeh", hvor baggrunden er sløret i modsætning til den kraftige forgrund .

Specs.

IPhone 7 Plus har en 5. -inch skærm med en 1080 x 1920 skærm. Thats samme størrelse som sidste år iPhone 6S. Men skærmen er blevet forbedret, med en 25% lysere display og evnen til at vise flere farver.

Vandtæt

En anden stor forbedring er, at iPhone 7 Plus vil være betydeligt mere vand-resistent end tidligere versioner. Apple siger, at det er vand- og støvafvisende. Selskabet offentliggjorde en kort video af telefonen tage et bad.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Hvis man ser på 6s og 6s Plus eller 6 og 6 Plus, vil du bemærke, at der ikke er nogen store forskelle mellem dem. Turning dine øjne til iPhone 7 og iPhone 7 Plus modeller, der er mere væsentlige forskelle. For eksempel har iPhone 7 Plus modtog sit andet bageste kamera og tilbyder en speciel stående tilstand. Hvad er fordelene og ulemperne ved modellen - det er emnet for de følgende linjer.

Design

IPhone 7 Plus har minimal designforskelle fra tidligere Apple-modeller. Det er straks mærkbart, at der er to kameraer, der er fraværende under den "normale" uge. I iPhone 7 Plus vil du ikke finde en 3. mm Audio Jack-port, HOME-knappen er blevet berøringsfølsom, og sagen er nu IP67 Vandtæt.

Denne smartphone imponerer med sin store skærm - 5. -Inch. Dens dimensioner svarer til dem i Nexus 6P. Størrelsen af ​​tilfældet med iPhone 7 Plus er den samme som for 6S Plus. Brugeren vil føle enheden som en "skovl" i hånden. Arbejde med det med den ene hånd er svært. Konkurrenter på markedet finder flere kompakte løsninger, samtidig med at skærmstørrelsen opretholder. Tag et kig på Galaxy Note 7 til sammenligning.

Vigtig

Belkin 3. mm lydkabel med Lightning Connector

Belkin 3. mm lydkabel med Lightning Connector

At lytte til musik i bilen er en af ​​de lysere pletter i kørslen, og kan gøre en daglig pendler meget mere tålelig. Hvis du ønsker at lytte til musik på din iPhone 6, kan du tilslutte din iPhone til biler stereoanlæg og højttalere, som er meget højere og bettersounding end

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

Køb Iphone Aux Kabel og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

7Eleven Australien Vidunderligt Lettere

7Eleven Australien Vidunderligt Lettere

Mekl telefona vciu vai KDU citu telefona vai datora aksesuru Ienc un noskati savjo LMT eveikal

Black Friday Apple Deals Find en ny iPhone eller et par AirPods til deres laveste prispriser

Black Friday Apple Deals Find en ny iPhone eller et par AirPods til deres laveste prispriser

Butikker og Online RetailersLike Best Buy, Walmart og Amazonare tilbyder Black Friday Apple tilbud på alle mulige produkter som iPads, Airpods og MacBooks. Find din næste opgradering lige her.

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Dont sætter sig for de forudinstallerede apps Apple, Microsoft og Android, hold dig med. Bland det lidt op

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Fra sociale netværk til spil til vinthued fotografering, går iPhone og apps hånd i hånd. Selvom iPhone-fans konstant søger det nyeste og største af disse kompakte programmer, kommer iPhone ud af boksen med mere end 20 indbygget eller indfødte applikationer. For iPhone 5 opdaterede Apple mange ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find Gode tilbud på Apple iPhone oplader sammenlign priser Shop Online PriceCheck

Hvordan at skære ned Meddelelser og Minimer Distraktioner med fokus på iOS 15

Hvordan at skære ned Meddelelser og Minimer Distraktioner med fokus på iOS 15

Vil du vide hvordan ny funktion, du vil se i iOS 15, sammen med udgivelsesdato iOS 15 og kompatible iPhones, så hop ret i.

Dette kunne være den funktion, der sidst Makes Me Skift til iPhone

Dette kunne være den funktion, der sidst Makes Me Skift til iPhone

Hvis du har lyst til en forandring, så kan du altid skifte nogle af dine iPhones standard apps til interessante alternativer der er mange muligheder. Vi tager et kig på, hvad der sker, når du fjerner en indfødt app og foreslå et par kølige alternativer til din iPhones standard apps, der kan være værd at overveje.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.