iphone xr case silikone pasform

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Nogle gange vil du have en lille smule beskyttelse uden en masse bulk. De tynde tilfælde på denne liste vil ikke give meget i vejen for drop beskyttelse, men de vil forhindre ridser på din smukke nye iPhone XR. Der vil altid være en afvejning mellem bulk og beskyttelse.

et ultra tyndt valg: peel super tynd sag

En sag denne tynd er kun for omhyggelige brugere, ikke til større dråbebeskyttelse. Det måler kun 0. 5 mm og har ingen branding til de mest "næppe der" udseende. Skræls tilfælde er minimalistiske, selv om det har en subtil læbe rundt om kameraet for at beskytte det.

mere Beskyttende: Spigen Ultra Hybrid

TPU-kofangeren og holdbar pc-tilbage gør dette til et beskyttende hybrid-tilfælde, der ikke vil tilføje et ton masse til din telefon. Det er ikke den tyndeste løsning, men det er heller ikke klumpet. Spigen sager tilbyder generelt høj kvalitet til prisen, så baseret på brand ry, kan du ikke gå galt.

Klar beskyttende shell: speck gemshell

Totallees tilfælde er 0. mm tykke, men har stadig en kamera læbe. Med nul branding på det, vil denne sag ikke distrahere fra iPhone. Det klare blanke tilfælde, som ikke er lige så tyndt som de matte muligheder, er fantastisk til at vise de sjove nye iPhone XR-farver.

æble dupe: surfy silikone etui

Modelleret efter Apples ikoniske silikone etui, er denne tilsvarende tynd og foret med mikrofiber. Da det ikke er et ultra-tyndt tilfælde, vil det stadig tilbyde noget dropbeskyttelse. Jeg kan godt lide at de sætter branding på indersiden af ​​sagen i stedet for at udskrive det på ydersiden. Det kommer i en håndfuld tiltalende farver.

Bare en kofanger: esr metal kofanger

En mulighed for at overveje er at få en kofanger. Det vil forlade ryggen på din telefon helt udsat, så den ikke vil tilbyde ridsebeskyttelse. Metalkofangeren kommer i sølv eller rumgrå. Da det dækker de sårbare hjørner af din telefon, vil den give en vis dråbebeskyttelse.

Letvægts læder: Case-Mate knap der

Det er alt i navnet: Dette knap-der læder taske tilføjer ikke en masse bulk, men det beskytter stadig din telefon med et læderudvendigt og mikrofiberinteriør. En rektangulær kamera cutout giver denne sag en særpræg look. Det kommer i sort, rødme og kardinal.

Kreditkort EMI Calculator

Billig indstilling: CaseKoo Case

Denne billige lille ting er et klart tilfælde, der vil omfatte hele din telefon. Ved 1 mm tykt, er det ikke den meget tyndeste, men det vil give en vis dråbebeskyttelse med meget bulk. En hævet bezel omkring kameraet giver en vis beskyttelse der.

Holde din telefon sikker

Vores bløde tilfælde er lavet af højkvalitets silikone, som er et af de bedste beskyttende og lette materialer til en telefonhus. Denne tidløse taske type har en god stemning og et godt greb, så det vil hjælpe mod de uundgåelige dråber. Hvis du leder efter en langvarig sag uden at gå på kompromis med formen på din telefon, er denne brugerdefinerede iPhone XR-sag det bedste valg. Takket være sine unikke egenskaber er denne bedste sælger altid en succes.

Vores silikone etui er skræddersyet til din enhed, så det passer perfekt. Takket være sin fleksibilitet kan du sætte det på din telefon på få sekunder. Alle knapper, kamera og opladningsporte vil forblive tilgængelige, men også beskyttet. Knapperne er også dækket af sagen for at undgå ridser, men dette vil ikke kompromittere brugervenligheden af ​​din telefon.

Vi tager kvalitet alvorligt, og det er derfor, hvorfor vi producerer alle vores sager internt, hvilket betyder, at vi kan sende ordrer på ingen tid! Vores team af print Specialister ser altid på detaljer for at sikre, at din sag ser perfekt ud. Bløde tilfælde udskrives på bagsiden ved hjælp af den bedste trykningsteknologi, hvilket gør dine fotos til længere og undgår billeder fra at slukke efter daglig brug.

Gør et godt låg kan gøres om et par minutter. Nemt uploade et billede fra din computer, smartphone eller direkte fra Facebook eller Instagram. Når du har uploadet billedet kan du justere billedet så sagen ser ud præcis som du havde tænkt dig. Hvis du ikke har noget i tankerne eller mangler inspiration , har vi en anden løsning! Vores designere kommer med et stort udvalg af designs for dig at vælge imellem. Vælg en af ​​vores design og tilføje dit eget personlige præg med din egen tekst, navn eller emoji. I et par klik, har du designet din egen sag. Din personlige telefon tilfælde bliver nu en reel tilbehør. Skil dig ud fra alle andre og lave din egen telefon sag. Det er også den perfekte gave til familie og venner!

Hvis du lige har købt den nyeste iPhone XR og har brug for den perfekte tilfældet for beskyttelse og forvaring , er denne artikel for dig. Vi har samlet 7 af de bedste iPhone XR Silikone tilfælde kan købes på online-butikker. Disse sager er bygget med elegant design til at gøre din iPhone mere elegant med beskyttelse.

Den bedste iphone xr silikone tilfælde:

Listen over 7 bedste iPhone XR Silikone er for dig at finde den perfekte taske til beskyttelse og stil. Silikone tilfælde er fleksible og blød letvægts hvilket gør dem perfekte til din nyeste iPhone XR. Heres listen;

Hurtige links:

Dette Juhuu farve bløde tilfælde er specielt designet til iPhone XR ved ESR gear. Det er elegant og kommer i tre forskellige farver, som du kan vælge til din stil. Den er lavet med premium silikone, der beskytter din iPhone fra utilsigtet falder samtidig bevare sit udseende. Sagen er ikke glat, så du kan gribe det sikkert uden frygt for det glide ud fra din hånd. Desuden sagen er ridsefri, udvisninger add løs vægt til din iPhone på grund af sin ultra-tynde og lette design.

 ghostek Ariela case til iPhone xr: A $

Hvis du leder efter et amatør udseende, dette etui er perfekt til dig, da det kommer med et stilfuldt design. Det har strømmende væske glitter som gør det skiller sig ud fra resten. Den Ariel iPhone XR sag fra Ghostek er stødsikkert og ridsefast, som holder din iPhone sikkert fra alle dråber og stød. Designet kommer med hævet bezel for ekstra beskyttelse skærm. Desuden er tilfældet specielt designet til at sikre, at alle de knapper og porte er tilgængelige og også trådløs opladning er understøttet. Den blanke havfrue skala design kommer i tre forskellige farver til en fashionable udseende.

 ghostek agat til iPhone xr: A $

Hvis du elsker sparkly ting, så denne iPhone XR etui er perfekt til dig. Denne klare silikone sag kommer med sprudlende glitter i tre forskellige farver til din mode stil. Sagen har forbedret stødabsorberende beskyttelse og med en hævet bezel for ekstra beskyttelse skærm og også en ridsefast tilbage. Det understøtter trådløs opladning og alle porte og knapper er let tilgængelige.

Dette Ismabo Ispider Clear Case er specielt designet til iPhone XR med Mil-Grade SGS certificeret holdbarhed. Du kan købe på Amazon i seks forskellige farver. Den er lavet for at beskytte din iPhone XR fra utilsigtet dråber på omkring 3 meter med en forhøjet ramme, der beskytter skærmen og kameraet fra rystende og ridser. Den leveres med en 2-års garanti og hjælpsom kundeservice. Bortset fra det, er det attraktivt slankt design lavet til at passe perfekt din iPhone og sikrer nem brug med understøttede trådløs opladning og port udskæringer.

 Incipio dualpro dual layer Case for iPhone xr: A $

Denne iPhone XR tilfælde har dobbelt lag, der sikrer præmie drop beskyttelse og sikrer din enhed mod ridser og hårde fald. Det er lavet af holdbare materialer og kommer i to forskellige farver. Det er chok absorberende med luftpude teknologi og meget let for en præcision pasform. Sagen er alle omkring sikker med nem adgang til alle funktioner og funktionalitet. Derudover hævede design beskytter skærmen og kameraet mod ridser og rystende fra alle sider.

 plet Presidio greb + glitter Case for iPhone xr: A $

Den Presidio Grip og Glitter iPhone XR sag fra Speck er et enestående tilfælde med stilfulde glitter design, no-slip greb, og 10-fods drop beskyttelse. Den er afprøvet og testet af deres kvalitetssikring team for at sikre overlegen beskyttelse mod dråber. Det giver ekstra skærm beskyttelse fra rystende og skrabe med hævet bezel og dual-layer beskyttelse. Desuden er det fås i tre blændende farver og understøtter også trådløs opladning. Den leveres med en livstidsgaranti.

 ESR gear iphone xr Juhuu farve porøse tilfælde: A $

IPhone XR Juhuu Farve porøse Taske er lavet til din iPhone med et unikt design for ultimativ beskyttelse. Det har tilbage cutouts, der ser stilfuldt ud og aktiverer hurtigere varme Dissipation for at holde din iPhone fra overophedning. Den fås i 3 forskellige farver og har et fremragende greb. Sagen er lavet af højkvalitets silikone, der muliggør præmiebeskyttelse fra utilsigtede dråber uden at tilføje unødvendig masse. Desuden er det ultra-tynd og letvægt, der muliggør et slank udseende og har også en ridsefast overflade.

Anmeldelser med billeder

Denne sag er fantastisk. Hele tiden havde jeg dette på, havde min telefon ikke en revne. Det har været næsten tre måneder nu ans, den eneste tæt på at være et problem, jeg har fundet, er ting, såsom støv og dyr / menneskehår, stikker til det; Det er dog meget nemt at komme ud. Jeg kan bestille en anden farve en dag.

Denne sag er så sød og beskyttende uden at være voluminøs! Jeg bestilte den gule farve og dens lige så lyse som jeg ønskede! Indersiden er foret med mikrofiber, hvilket føles mere beskyttende, og jeg kan godt lide det. Det eneste problem, jeg har, er, hvor dens silikone, det henter støv og lint nemt, men det tørrer hurtigt og er godt at gå! Absolut ville bestille igen!

Absolut har et greb, hvor hvis jeg sætter det på en bog og hold bogen i en 45 graders vinkel, vil den ikke falde af. Grippy til det punkt, hvor det ikke er let at sætte ind og ud af mine jeanlommer. Men ser meget slankt ud: 4. Måneder i og sagen begyndte at rippe i bunden ud over at have nogle andre nedskæringer. Jeg tror, ​​det vil stadig for det meste beskytte. Men det er irriterende at have nedskæringer og tårer i din sag. Fjernelse af en stjerne af den grund.

Hent venligst en moderne browser:

En blød mikrofiberforing på indersiden hjælper med at beskytte din iPhone. På ydersiden føles den silkey, soft-touch-finish af silikoneudvendig stor i din hånd. Og du kan holde det på hele tiden!

Du vil måske også kunne lide

Denne sag for iPhone XR har alle knapper skåret ud og udskæringer til alle tilslutninger, kamera, knapper og display, alle knapper, der er frit tilgængelige, du kan tage billeder og oplade med flash, og der er ikke noget støv under eller på kanten af ​​sagen. EN

mm hævet kant

Iphone XR Beskyttende Case beskytter din XR mod ridser, slid, stød, dråber og revner. 0. 5 mm hævet kamera kant og skærmkanten beskytter omhyggeligt din kameralins og skærm fra ridser på ru overflader.

Vigtig

Apple Smart Phones på tmobile 17. Valencia i San Francisco, Californien

Apple Smart Phones på tmobile 17. Valencia i San Francisco, Californien

De seneste opdateringer på IPhone Xs Max fra jeg papir fra nyheder og kommentar til tilbundsgående analyse på iNews. o. k.

San Francisco 49ers 4 iPhone Xs Max Case Casewisdom

San Francisco 49ers 4 iPhone Xs Max Case Casewisdom

Ankommer ved man, dec 27 Køb Golden Gate Bridge i San Francisco Californien Design Hvid TPU Gummi Taske Cover til Apple iPhone 10 iPhone X iPhone XS iPhone 10 Sag iPhone X Case iPhone XS Taske på Walmart. om.

iPhone XS vs iPhone X er det tid til at opgradere

iPhone XS vs iPhone X er det tid til at opgradere

Hvordan iPhone XS Max stak op mod iPhone X Måling design, specs, software og meget mere med Vodafones sammenligning værktøj til at finde den perfekte smartphone, der opfylder alle dine behov.

iPhone XS Størrelse EE Business

iPhone XS Størrelse EE Business

Apple har annonceret iPhone XS, XS MAX og XR. Det er de bedste funktioner at forvente fra de nye enheder

iphone xs max tapet størrelse iPhone YCWW

iphone xs max tapet størrelse iPhone YCWW

Søg gratis Apple iPhone xs max ringetoner og wallpapers på Zedge og personliggøre din telefon, der passer til dig. Start din søgning nu og frigøre din telefon

Iphone xs max wallpapers lever

Iphone xs max wallpapers lever

iphone xs max levende tapet download til Android, disse baggrunde er gratis download til pc, laptop, iPhone, Android-telefon og ipad skrivebordet

Animeret Tapet Iphone Xs Max indsendt af Ethan Simpson

Animeret Tapet Iphone Xs Max indsendt af Ethan Simpson

Hent Phone xs max Live Wallpaper 1.. nyeste version APK af Sam Live Wallpaper til Android gratis online på APKFab. om. Brug online live wallpapers video.

Wallpaper HD Iphone, Xs, Max, wallpapers, Wallpaperwallpaper, Iphone, Xs, Fuld, Hd

Wallpaper HD Iphone, Xs, Max, wallpapers, Wallpaperwallpaper, Iphone, Xs, Fuld, Hd

Onsdag var en stor dag for Apple-entusiaster. Som hvert år så har vi mange anmodninger at skrive de nye iPhone XS wallpapers. Sig ikke mere Frisk off

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Gratis Iphone Tapet Til hjem Secreen og Lås skærm

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.