LG V60 ThinQ 5G med Dual Screen anmeldelse ufuldkommen, men magiske

LG Dual Screen til LG V60 ThinQ 5G LMV605NAUSATB LG USA

Så hvad skal en forbruger, der kan lide tanken om en foldbar skærm gør i dag? Nå, LG har et forslag - V60 ThinQ 5G med Dual Screen. I stedet brug en foldbar skærm til en forbedret brugeroplevelse, det Udnytter to skærme med et hængsel i midten. Med andre ord, kan du opleve en ordentlig multitasking uden at gøre med en skrøbelig eller krøllet skærm. Mens det lyder godt på papiret, er spørgsmålet, hvordan er det praksis? Jeg har testet T-Mobile variant af denne enhed, og jeg er klar til at dele mine følelser på den.

Som du kan se fra ovenstående unboxing video, mit første indtryk af V60 var meget positiv. Telefonen ikke kun ser godt ud, men det føles som en kvalitet enhed - det oser topkvalitet. Som du kan forestille dig, med en 6. -inch skærm, telefonen af ​​sig selv det er ganske stor. Tro det eller ej, men da det er tynd og høj, det synes ikke overdreven i mine ret lille hænder. Med vedhæftet den anden skærm, dog bliver det temmelig fyldigt og tungt. Må ikke få mig forkert, er det ikke chokerende heftig - Jeg forventede det at føle tungere, faktisk - men du vil bemærke det i lommen.

Disse store skærme er værd at heft, men da de er helt fantastisk - fremragende til at se video eller almindelig brug. Sand skærmen mangler i forhold til Galaxy S20 i både opløsning, opdateringshastighed, og teknologi, men lad os være ærlige, Samsungs tilbud er også meget dyrere. Helt ærligt, vi er nu på et punkt, hvor stort set alle telefonens skærme ser godt ud.

Do Jeg ønsker LG V60 havde 120Hz refresh? Sikker på, men jeg ville ikke være villige til at betale en præmie for det. Specs på papir til side, de V60-skærme ser forbløffende. For ikke at nævne, er det langt bedre at have to skærme, der er lidt lavere kvalitet end blot en med bedre specs. Det er faktum.

Det er de ting. folk, der har to skærme er ikke en gimmick overhovedet. Det er en legit løft til produktivitet. Have evnen til at have, siger, Slack på én skærm, og en webbrowser på den anden er utroligt. Jeg kan især godt lide at dedikere en skærm til Apple Music, når jeg slapper af, med Twitter, Facebook eller en anden app på den anden.

Denne anden skærm i høj grad forbedrer Android spiloplevelse også. Du ser, du kan bruge en skærm som en dedikeret spil controller. Nogle spil understøtter det indbygget, hvilket er fantastisk, men selv hvis de ikke gør det, du ikke er ude af lykke. Du kan meget nemt kortlægge haner på skærmen til knapper på den virtuelle controller, hovedsagelig gør alle spil arbejde. Du kan endda tilpasse hvor de virtuelle knapper er placeret, og hvor store de er. Det er virkelig bemærkelsesværdigt.

Er der nogen negativer til den anden skærm? Ikke rigtig. Jeg mener, helvede, skærmen fordobler som en sag, der beskytter telefonen - hvor smart er det? Men ikke alle er perfekt. Evnen til at strække en app, som en webbrowser, på tværs af begge skærme er væsentlige ubrugelig, da du har ringen i midten gør det ser forfærdeligt. Ikke en gang jeg finder værdi i dette. Også, når telefonen går i lav batteri-tilstand, den anden skærm lukker automatisk ned. Jeg får, hvorfor det er, og det giver mening at spare på strømmen, men det bliver meget irriterende at have et voluminøst blank skærm tjener noget formål.

Med det sagt, batterilevetid er virkelig god, selv med den anden skærm i brug. LG pakket i en massiv 5,000mAh batteri, som let får mig gennem en hel dag med tunge forbrug. Du vil naturligvis få endnu længere liv uden den anden skærm, men det kan ikke anbefales. Magien i V60 er, at anden skærm tilbehør.

Videooptagelse er helt usædvanlige selv om, og ligesom nogle andre flagskibe kan du optage i 8K. Dette er en gimmick - som det er på alle telefoner. De fleste mennesker har ikke 8K skærme til at se sådant indhold, plus filstørrelser er enorme, hvilket gør det ikke realistisk for at bruge regelmæssigt. Mindst kan du udvide opbevaring med et micro SD-kort. 8K er også begrænset til 24 billeder i sekundet, hvilket simpelthen ikke ser godt ud. Jeg stadig finde 1080p60 at være sweet spot, som det ser godt og producerer rimelige filstørrelser.

Desværre, på trods af LG argumenterer V60 brug af 4 high-end mikrofoner, jeg fandt den lydkvalitet på mine videoer at være overraskende dårlig. Mens acceptabel, lyd lød lidt dæmpet og livløs. Min gamle Sony peg-og-skyd digitale kamera giver langt bedre lydkvalitet, der chokerede mig. Du kan tjekke videoen ovenfor, som jeg skød i 8K som en test. Lyden - som kun er min stemme - er temmelig dårlig.

Lytte til musik, dog er fænomenal - især når du bruger high-end DAC med 3. mm hovedtelefoner. Ja, der er faktisk et hovedtelefonstik på et flagskib i 2022! Den V60 er absolut telefonen til at få for lydentusiaster.

Ved optagelse af videoer, jeg elsker, at den anden skærm kan bruges som en improviseret "stativ". Hvis du åbner telefonen i en 90 graders vinkel, kan du placere den anden skærm på en flad overflade og skyde video med kameraet på den faktiske telefon. Det giver ikke den samme fleksibilitet som en ordentlig stativ, men det virker fantastisk i en snæver vending.

Til sikkerhed, får du en under-skærm fingeraftrykslæser, der virker sgu-nær fejlfrit. Når du træner din hjerne til at huske præcis, hvor det er, det låser stort set 100 procent af tiden uden at mislykkes. Det er også hurtig, hvilket gør det en næsten hjernedød opgave. Jeg foretrækker dette til ansigtsgenkendelse.

LG V60 er den første telefon jeg har prøvet med 5G, og at ophidset mig meget. Jeg blev endnu mere opstemt, da jeg opdagede 4 takter af T-Mobile 5G i mit hus. Den 5G dækning i mit område faktisk virker stærkere end LTE. Så jeg var ved at opleve nogle superhurtig hastigheder, ikke? Øh nej.

Så behøver jeg anbefale LG V60? Kun hvis du er villig til at leve med nogle kompromiser, og kun hvis du køber den anden skærm tilbehør. Med denne telefon, får du ikke en optisk zoom, lydoptagelse er dårlig, og 5G på T-Mobile er meget skuffende. Men det andet skærmbillede. at anden skærm er magi, der forårsager alle mine beklagelser at smelte væk. Min produktivitet øges eksponentielt ved at have to apps åbnet ved siden af ​​hinanden. Det virker endda undere til gaming. Uden den anden skærm, men der er bedre muligheder derude.

LG V60 ThinQ 5G med Dual Screen anmeldelse ufuldkommen, men magiske

Anmeldelse: lg v thinq g dobbelt skærm

I denne anmeldelse, Ill komme ind i, hvad den gør, nogle af de vigtigste funktioner, og hvad dens godt for. Im ikke vil komme for dybt ind i de specs, fordi du folk alle kan google det, eller få det fra LGs hjemmeside. Hvad Ill fokus på her er, hvor godt tingene arbejde, og hvis de er praktiske, nyttigt og sjovt.

Hængslet på sagen doesnt bare åbne og lukke. Du kan vende det hele vejen tilbage, eller bruge den til at skabe en stand i forskellige konfigurationer. En lille bezel og kant holder skærmene fra gnide sammen og beskytter dem.

Fingeraftrykslæser i skærmen

Den V60 på eget er slank og høj, og vejer omtrent det samme som alle andre større telefon. Den anden skærm tilfælde er også ganske tynd; højre side er dybest set beskyttende plastik og venstre er det super tynde anden skærm. Den skærme kvalitet er ud af denne verden. LG kalder dem 6. € ³ OLED Cinematic FullVisionâ ”¢ Skærm. Til dig og mig, der oversætter til ultra skarp og krystalklar; denne dobbelte skærm kører kant til kant med næsten ingen ramme og kun den mindste hak på hovedskærmen. Skærmene er utroligt levende og let at læse. Farverne er realistiske og dristige og test springer ud på siden, når du er læser e-mails.

Lg v thinq g dobbelt skærm har et fleksibelt hængsel design

Batteriets levetid er 5,000mAh med AI optimering. Oversættelse? Afhængig af din brug, dets formodede til sidste dag og fremover. De AI Power Management Autojusterer apps og skærmindstillinger at forlænge batteriets levetid.

En af de store ting LG er udråber om denne telefon er den video kapaciteter. Dette er en af ​​de første telefoner til at have 8K videooptagelse, og thats mens du stadig ventede på 4K på nogle andre telefoner.

Lg v: skydning k video

8K er fire gange skarpere end 4K, som igen er fire gange skarpere end HD. Det er svært at varsel på sådan en lille skærm, så dont forventer at se en enorm forskel i din hånd. I stedet skyde det samme i HD, så 4K, så 8K på telefonen og afspille den på en stor tv eller computerskærm. Thats hvor youll se gummi mødes vejen.

I Video-tilstand, det fjerde ikon fra venstre er Steadicam-tilstand. Steadicam er hovedsagelig varemærket for stabilisering gear filmskabere brug. Her sin enkle videostabilisering, tilføjer anti kuldegysning egenskaber. Det vil holde ujævn video fra ser SOA € | nervøs.

En anden funktion i videotilstand er evnen til nul i på visse lyd. LG kalder denne stemme bokeh. Hovedsagelig denne funktion kan du vælge, hvilken lyd til at fokusere på, så man kunne funktionen din stemme, mens ved en koncert, for eksempel, eller zoome ind i nogen taler på en fjern scene, ligesom en prof i en stor og urolig klasse.

Foto kvalitet: lg v

Den 64mp bageste kamera er skarp og tager fænomenale billeder. Hvis du har telefonen åben som en bog, vil den automatisk pope hvert billede på den anden skærm, så du kan fortsætte med at skyde og se billeder i fuld størrelse uden at skulle stoppe og åbne dit fotogalleri for at kontrollere billedkvaliteten. Jeg elsker denne funktion!

Brug anden skærm som et tastatur til mere behagelig indtastning

En funktion, jeg kunne godt lide meget, er evnen til at åbne e-mail og beskeder på den anden skærm, og derefter slippe tastaturet på hovedskærmen for at skrive. Det giver dig masser af fast ejendom at arbejde med og giver en mere behagelig skriveoplevelse. I meddelelser skal du blot se på tastaturet for ikonet med to rektangler og en pil.

Alt i alt er det en smuk sød telefon. Jeg elsker de to skærme. For mig som en, der arbejder på deres telefon meget, er det ultimativt for multitasking. Skærmene er smukke, det virker hurtigt og lydhør og der er mange rigtig gode funktioner.

LGs smartphone-forretning tilbragte det meste af sidste år at kæmpe for at gøre et overskud, men selskabet har fundet mindst en strategi, den ønsker at holde fast i. I stedet for at give folk unpolished, ubeviste, dyre folde, det startede bygningstelefoner, kan du vedhæfte sekundære skærme til, når du havde brug for et lille ekstra rum til at arbejde med. LG håber denne brede øjne nok til at overbevise folk om at købe sin nye V60 Thinq 5G, men efter en lille hænder-til tid, ville jeg råde lidt forsigtighed.

Vi har prøvet denne dual-screen business før, senest i sidste års G8X Thinq. På det tidspunkt fandt jeg mig selv lejlighedsvis at nyde Weirdo på skærmen Game Controller, du kunne køre på en af ​​skærmbillederne, og den måde, du kunne indstille et tastatur på fuld skærm på et display, mens du ser dine ord, udfyld et e-mail-vindue på Andet. Disse funktioner er også tilbage denne gang, og de er så hjælpsomme som nogensinde på dette par 6. -Inch-skærme. Næsten alt andet om oplevelsen føler sig dog stadig forvirrende og upoleret.

Da jeg sidst testede en LG Dual-screen-telefon, tillod LG kun en app at strække over begge skærme: Chrome. Nu har virksomheden løsnet lidt, så apps som YouTube, kort og Google-fotos til at behandle de to separate skærme som en stor. Giver mening, ikke? Formentlig, hvis du stikker en sag med en anden hele skærm på din telefon, er det fordi pladsen din eksisterende skærm tilbyder ikke nok. Problemet er, at bezel adskiller de to "halvdele" af den store skærm er lige så massiv som før, så forsøger at se en YouTube-video på tværs af begge er mere trist end tilfredsstillende.

Vigtig

LG Velvet gennemgang Meget innovativt design øger funktionaliteten

LG Velvet gennemgang Meget innovativt design øger funktionaliteten

Glat ser alene kan ikke gøre dette Android-telefon skiller sig ud i et meget overfyldt og konkurrencepræget område.

Lg Velvet Taske SPIGEN Essential Slim Armor S Clear Transparent Case

Lg Velvet Taske SPIGEN Essential Slim Armor S Clear Transparent Case

Lg Velvet Spigen TIL SALG. Shop det største udvalg, Klik for at se Søg eBay hurtigere med PicClick. Penge tilbage garanti sikrer, at du får den vare, du har bestilt eller få dine penge tilbage.

DoCoMo Smartphone 5G produkter

DoCoMo Smartphone 5G produkter

Køb ATT LG Velvet 5G 64GB, Aurora Sølv på Walmart. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvor meget koster det at reparere LG VELVET-skærmbilledet

LG Velvet Aurora Sølv, 6GB RAM, 128 GB Opbevaring polet FHD Display

LG Velvet Aurora Sølv, 6GB RAM, 128 GB Opbevaring polet FHD Display

Som med enhver LG smartphone, LG Velvet lanceret med overvejende positive tilbagemeldinger og hidtil ubetydelige salg. Mens en afvigelse fra kommuner yearsold design, dets

Sådan installeres en tempereret glasskærmbeskytter på LG Velvet, hvordan man skal

Sådan installeres en tempereret glasskærmbeskytter på LG Velvet, hvordan man skal

Beskyt din LG-smartphone med en skærmbeskytter for at undgå ridser og mærker. Bedste køb har tempererede glasskærmbeskyttere, film dækker mere. Shoppe nu

Opsæt Internet

Opsæt Internet

Sådan Opsæt Internet Gå online med din telefon

LG Velvet 5G SD 765G Specs Speed

LG Velvet 5G SD 765G Specs Speed

Lær om de vigtigste funktioner og specifikationer af LG Velvet 5G. På denne side Nøglefunktioner Specs Nøglefunktioner Triple bageste kameraer og Steady Cam støv, vand, Shock Resistant 5G C

Grundlæggende fejlfinding

Grundlæggende fejlfinding

Hvis du oplever WiFi problemer på din LG Velvet, kan vi hjælpe. I denne vejledning vil du lære, hvordan du løser WiFi problemer på LG Velvet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.