LGs første Android One-telefon er en strippedback G7

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Indhold:

  1. Hvad kan jeg gøre for at løse dette?
  2. Lg g én pris i Cambodja og tilgængelige lande
  3. LG G7 One Udgivet 2022, Oktober med avancerede funktioner: 156 g, 7. mm tykkelse, Android 8., op til Android 9.; Android One ekstra ydeevne OS; Grafisk Brugervenligt interface, tung hukommelse med 32GB / 64GB lagerplads, microSD slot. LG G7 ene er det bedste udvalg i samme gruppe som mobiltelefoner med 4 GB RAM, 32GB / 64GB lagerplads, microSD slot med 16 addon megapixel, drevne kamera og 6. "skærm med 3000 mAh kapacitet på tunge batteri
  4. Slimline skærm beskyttelse med anti-refleks-teknologi. Den LG G7 One refleksfri skærm protektor værker i alle omgivende lysforhold for at give dig et klart billede af din skærm. Så uanset om du er browsing beskeder udenfor, eller ser en video sad under et spotlight, vil LG G7 Et klart skærmbeskytter forbedre din skærme synlighed. Den LG G7 En skærmbeskytter er designet til at reducere blænding og diffus refleksion, og derfor gør det til det perfekte LG G7 En refleksfri skærmbeskytter, at værker mod forvrænget synlighed fra indendørs belysning eller sollys.
  5. Denne skærmbeskytter er specielt designet til LG G7 En, der blev udgivet i august 2022. Hvis dette ikke er din enhed, så tjek vores andre LG skærm beskyttere. Brug de filtrerede navigationsindstillinger til at bestemme din enhed. Kan stadig ikke finde det? Kontakt support.
  6. LG G7 Man forsøger at efterligne sit flagskib bror, LG ThinQ. Prismærket på Rs. 29.990, sættet ikke når de højder af flagskibet, men det formår stadig at udføre prisværdigt godt. t opgraderinger fra LG G7 Passer dårlige resultater, men det er fortsat lav og har ingen konkurrencefordel. Men det er stadig en anstændig performer og kan anbefales til enhver gennemsnitlige bruger, selvom de har brug for at være opmærksom på den dårlige batterilevetid på telefonen.
  7. LG G7 Man kommer som en bedre telefon end G7 Fit. En af de flagskib funktioner forbliver den lyse skærm af LG. Plus, det har Google Lens integreret AI kamera, der klikker mindeværdige billeder. På grund af tilstedeværelsen af ​​Snappy Google-linsen fanger telefonen nok detaljer, fungerer hurtigt og gør et godt stykke arbejde selv i lave lys.
  8. Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.
  9. Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.
  10. Det interne lagring refererer til det indbyggede lagerplads, der er tilgængeligt i en enhed til systemdata, apps og brugergenererede data. Med en stor mængde internt lager kan du gemme flere filer og apps på din enhed.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den bedste tilgængelige pris på LG G7 One i Cambodja er 0 / - KHR og i øjeblikket er det tilgængelig på tværs af flere online-butikker i Cambodja samt Phnom Penh, og Phnom Penh sammen med den komplette garanti pr butik politik.

Lg g én pris i Cambodja og tilgængelige lande

LG G7 One udgivet på Udgivet 2022, Oktober med attraktive specifikationer have 156 g, 7. mm tykkelse, Super Performance operativsystem Android 8., op til Android 9.; Android One og Heavy Opbevaring af 32GB / 64GB lagerplads, microSD slot. G G7 Den ene er forbløffende valg inden lignende mobiltelefoner catgory med 4 GB RAM sammen med 32GB / 64GB lagerplads, microSD slot indbygget opbevaring med AddOn magt 16MP Excellent Kamera og 6. "Super Skærmstørrelse Skærm med batteri kapacitet på 3000 mAh. Fantastiske rabatter og tilbud på lg g én mobil tilbehør

LG G7 One Udgivet 2022, Oktober med avancerede funktioner: 156 g, 7. mm tykkelse, Android 8., op til Android 9.; Android One ekstra ydeevne OS; Grafisk Brugervenligt interface, tung hukommelse med 32GB / 64GB lagerplads, microSD slot. LG G7 ene er det bedste udvalg i samme gruppe som mobiltelefoner med 4 GB RAM, 32GB / 64GB lagerplads, microSD slot med 16 addon megapixel, drevne kamera og 6. "skærm med 3000 mAh kapacitet på tunge batteri

: fordele og ulemper ved lg g én

Slimline skærm beskyttelse med anti-refleks-teknologi. Den LG G7 One refleksfri skærm protektor værker i alle omgivende lysforhold for at give dig et klart billede af din skærm. Så uanset om du er browsing beskeder udenfor, eller ser en video sad under et spotlight, vil LG G7 Et klart skærmbeskytter forbedre din skærme synlighed. Den LG G7 En skærmbeskytter er designet til at reducere blænding og diffus refleksion, og derfor gør det til det perfekte LG G7 En refleksfri skærmbeskytter, at værker mod forvrænget synlighed fra indendørs belysning eller sollys.

LG G7 En skærmbeskytter har en silkeblød overflade, som maksimerer en glat, glidende bevægelse for at aflæse og skrive. Så uanset om du har brug for at reagere på beskeder eller interagere med billeder, vil LG G7 Et klart skærmbeskytter forbedre dine bevægelser . Dette sætter også LG G7 En refleksfri skærmbeskytter bortset fra de fleste refleksfri skærm beskyttere, der normalt mat. Den LG G7 Et klart skærmbeskytter er både blanke og meget lydhør over for berøring. Det giver dig optimal touchscreen følsomhed. Den LG G7 One refleksfri skærm protektor lægger til din skærm med en avanceret, silikonebaseret klæbemiddel for at eliminere luftlommer. Pakken indeholder to LG G7 én skærm beskyttere og en ansøgning kit.

Hos ViaScreens var dels at hjælp, når du har brug for os. Vi designer, fremstilling, og sende dine LG G7 én skærm beskyttere fra vores base i Storbritannien. Vores mål er at forbedre din skærm interaktion med forbedret synlighed af din enhed, og vi er til hjælp. Besøg vores support side for yderligere assistance. Du vil være i stand til at nå ud til os på forskellige måder.

Ofte stillede spørgsmål

Denne skærmbeskytter er specielt designet til LG G7 En, der blev udgivet i august 2022. Hvis dette ikke er din enhed, så tjek vores andre LG skærm beskyttere. Brug de filtrerede navigationsindstillinger til at bestemme din enhed. Kan stadig ikke finde det? Kontakt support.

Skriv en anmeldelse om lg g ene

LG G7 Man forsøger at efterligne sit flagskib bror, LG ThinQ. Prismærket på Rs. 29.990, sættet ikke når de højder af flagskibet, men det formår stadig at udføre prisværdigt godt. t opgraderinger fra LG G7 Passer dårlige resultater, men det er fortsat lav og har ingen konkurrencefordel. Men det er stadig en anstændig performer og kan anbefales til enhver gennemsnitlige bruger, selvom de har brug for at være opmærksom på den dårlige batterilevetid på telefonen.

Om telefonen

LG G7 Man kommer som en bedre telefon end G7 Fit. En af de flagskib funktioner forbliver den lyse skærm af LG. Plus, det har Google Lens integreret AI kamera, der klikker mindeværdige billeder. På grund af tilstedeværelsen af ​​Snappy Google-linsen fanger telefonen nok detaljer, fungerer hurtigt og gør et godt stykke arbejde selv i lave lys.

LG G7 One har en morder display. Det har et af de bedste lysstyrke niveauer på markedet og giver en ganske fordybende skærm med sin store skærmstørrelse. Farverne vises med den rigtige mængde slag også.

LG G7 man ser ganske ligner LG flagskibet G7 Thinq, men det fjerner premiumglaset bagved, at flagskibsmodellen havde og erstatter den med plastik. Som følge heraf virker telefonen mindre robust og billigt. Det sidder godt i hånden og er ret glat. Ankommer med dimensionerne 153. X 71. x 7. mm, telefonen kan nemt styres med en hånd. Plus, det kommer med en IP68 rating for vand og støvmodstand, som er en nødvendig funktion i moderne telefoner. På forsiden har du den hakkede skærm, mens du er i ryggen, er der en cirkulær fingeraftrykssensor, som er let at nå og er ret snappy. I bunden ankommer telefonerne med USB type-C, og den bevarer 3. mm hovedtelefonstikket.

Et af flagskibets funktioner i  lg G7 One er dens spektakulær display. Den ankommer med en 6. -Inch skærm, der kaldes en fuldvisvisning, og det tilbyder Quad HD + opløsning. Det bærer også en pixeldensitet på 564 PPI. Mens det er en LCD, giver telefonen fantastisk kontrast, som næsten ligner AMOLED-skærme. Telefonen har fremragende synsvinkler og præsenterer punchy farver. Flagskibsfunktionen er dens lysstyrke, der går op til en massiv 1000 nits, som ikke falder og giver skarp og god sollys læsbarhed. Det eneste problem er hakket, som er ret synligt og har tendens til at komme i vejen for den nedsædningsskærm med en 19.: 9-billedforhold.

LG G7 man ankommer ikke med den nylige processor under dens hætte. Det bruger den ældre Qualcomm Snapdragon 835 til at køre telefonen. Mens det måske ikke er den nyeste eller den bedste hardware, er det et anstændigt produkt og sørger for, at telefonen kan gå gennem multitasking uden frysning. Imidlertid falder tunge spiloplevelsesrammer, når den bruges sammen med denne chipset. Når det bruges på en kontrolleret måde, kan dette chipset være en vidunderlig og kan udføre opgaver ganske effektivt uden falder , hvilket giver en anstændig præstation. Det er partner med en lav 4 GB RAM, som kan være en grundene til, at telefonen ikke fungerer godt med tunge opgaver.

LG G7 man ankommer ikke med det dobbelte kamera sæt, der kan ses i flagskibet G7 Thinq. Det har et enkelt 16mp bagkamera med en f / 1. Åbning og et betydeligt 71-graders synsfelt. Det har også AI, som fungerer ret godt i venskab med Google Lens. På grund af AI er de producerede billeder ret skarpe og levende. Det fanger mange detaljer og vises klart.

Low-Light-billeder har dog en tendens til at falde lidt, men selv da kommer AI til din hjælp og forsøger at tænde billedet på en kunstig måde. Det er ikke altid nøjagtigt dog og kan gå aggressiv, baseret på din smag.

Det har et 8mp selfie kamera med en f / 1. Åbning og et 80-graders bredere synsfelt. Det kan fange mere end en person, og det har en anstændig præstation. Men som med bagkameraet falder det, når lysene er dæmpet.

G7 man ankommer med et 3.000 mAh batteri, som er ret lavt for det lyse display, der følger med. På grund af skærmen kan telefonen miste omkring 40% af batteriet inden for to timers telefonbrug. Hvis displayet er lavt, kan batteriet gemmes, men det dræner stadig i høj grad. Det er kun muligt at få en en-dags runtime fra batteriet, hvis du bruger G7 ONE displayet sparsomt . Det kommer dog med Qualcomm Quick Charge Tech og kan få batteriet tilbage til livet på lige omkring 2 timer.

LG G7 One er en telefon, der rammer og savner. Det har en fantastisk skærm og et anstændigt sæt hardware med det AI-integrerede kamera. Men for den store skærm har det et svagt batteri, der dræner hurtigt og kan være ret frustrerende, da et batteri er en af ​​de vigtigste funktioner, der forventes fra en telefon. Den leveres med en rig højttaler, der passer til ørerne af en Audiophile . Men i det hele taget ser telefonen solid ud og kan holde sig selv mod mange flagskibe som Samsung. På grund af det lave batteri kan det være en rimelig ting at tjekke sin rivaliserende OnePlus 6T, hvilket er en meget bedre telefon at gå til uden morderens display og lyd.

LG, ligesom Samsung, har ikke været nøjagtigt konsekvent i at levere de nyeste Android-opdateringer til sine smartphones i et hurtigt tempo. Helt få enheder har allerede modtaget den nyeste Android 9. PIE-opdatering, herunder Pixel-lineup, Essential PH-1, OnePlus 6, 6T, Nokia 6. Plus og meget for nylig XIAOMI MI A2. Nu ser vi LG, der skubber pieopdateringen til sin Android One Smartphone LG G7 One.

I henhold til en rapport fra XDA-udviklere får LG G7 en 812 MB opdatering i Canada, som bringer november-sikkerheds patch sammen med mange af de nye funktioner, der introduceres i tærte. At være en del af Android et program har sine fordele, chefen for dem omfatter en aktie Android-oplevelse sammen med månedlige sikkerhedsopdateringer.

Tidligere denne måned annoncerede LG et nyt high-end mærke, der hedder LG Objet, med begrebet at kombinere husholdningsapparater med møbler og målrette forbrugere, der søger et unikt design. Det nye mærke er et andet premium mærke og følger LG Signature, der blev lanceret i 2022, rapporterede  Yonhapâ nyhedsbureau.

Find nyeste og kommende Tech Gadgets online på Tech2 Gadgets. Få teknologi nyheder, gadgets anmeldelser og vurderinger. Populære gadgets, herunder laptop, tablet- og mobilspecifikationer, funktioner, priser, sammenligning.

Hvorfor er lg g en bedre end LG G Plus Thinq?

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Ydeevne

Det interne lagring refererer til det indbyggede lagerplads, der er tilgængeligt i en enhed til systemdata, apps og brugergenererede data. Med en stor mængde internt lager kan du gemme flere filer og apps på din enhed.

Bedømmelse

Med LG G7 One vil din Android OS aldrig blive forældet, så din telefon altid er optimeret og arbejder som ny, med de nyeste funktioner, innovationer og opdateringer fra Google. Android man forbliver foran kurven, og holder din telefon sikker, hurtig og udfører bedst.

Vigtig

Opdateret LG G7 Thinq Camera Review

Opdateret LG G7 Thinq Camera Review

Sådan skifter du mellem 3G4G Kontroller dækningsproblemer ved at skifte mellem netværk

LG G7 anmeldelse gør alt rigtigt, undtagen dig

LG G7 anmeldelse gør alt rigtigt, undtagen dig

LG G7 Thinq er indbegrebet af alle ting 2018 i smartphone design. Det har et glas tilbage, dobbelt ...

Sådan låser du LG LGC330W Guideline Tips til at låse Android Sim Unlock op

Sådan låser du LG LGC330W Guideline Tips til at låse Android Sim Unlock op

I dette indlæg deler jeg en fuld StepByStep-tutorial til LG VELVET LMG900N FRP Bypass Unlock Google Android 10 Ny sikkerhed uden pc

LG G pad x 8 0 softwareopdatering henter du softwareopdateringer LG G Pad X2 8. Plus

LG G pad x 8 0 softwareopdatering henter du softwareopdateringer LG G Pad X2 8. Plus

Hent LG G Pad X2 8. Plus V530 USB-drivere er det meget vigtigt, og krævede filer til connectingyour enhed til pc og FIX LG G Pad X2 8. Plus V530 USB-enhed genkendes problemer

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Vi undersøgte prisen på en LG G Pad X 8 0 Case Amazon, Walmart, Ebay ... Hvem har den bedste pris i USA Find resultaterne i Lowpi. om.

LG G Pad X2 8,0 Plus går Officiel til 240

LG G Pad X2 8,0 Plus går Officiel til 240

I løbet af måneden, LG roligt gjort G Pad X2 8,0 Plus officielle, udvider sin G Pad-serien tablet yderligere. LG G Pad X2 8,0 Plus er prissat til 240,

395 produkter til LG PAD

395 produkter til LG PAD

LG G PAD 8. Skærm Berkualitas Dengan Pengiriman GRATIS GLOBAL DI ALIEEXPRESS

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.