Lifeproofs Miljøvoksbevidst iPhone 13 tilfælde bor nu med Magsafe, mere fra 40

iPhone 13 Pro Max Vandtæt Case iPhone 13 Pro Max Cover

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

San Diego, 14. september, 2022 / Prnewswire / - Â Â ~ Apple og LifeProof deler en kritisk dedikation til bæredygtighed. De nyeste iPhones er et Testamente til denne dedikation fra inkorporering af genanvendt aluminium og et udryddelsesprogram til udrangering til at hjælpe med at reducere vandpåvirkningen under produktionen. Sammen med LifeProofs bestræbelser på at genopbygge havbaseret plastik, kan du føle dig godt om dine planer om at opgradere til den nyeste enhed og holde den beskyttet.

"Ligesom Apples engagement i at reducere, genbruge og returnere så meget vand som muligt til de lokale miljøer, er livspriset forpligtet til at bevare vores oceaner ved at innovere en holdbar havbaseret genanvendt plastik til vores sager," sagde LifeProof CEO Jim Parke. "Alle lifeSof-tilfælde består nu af genanvendt plastik, der har ført til omstilling af over 37.500 pund oceanbaseret genanvendt plast."

Wä € Ke blev oprettet for at hjælpe med at løse det voksende problem med plastik i vores oceaner. Denne 85 procent oceanbaserede genanvendte plastikkammer kompromitterer ikke på beskyttelse ", der opfylder lifePROOF-standarden på 6. Fødder af dropbeskyttelse. Wä € € er tilgængelig i fire farver og har et slankt bølge mønster.

Se er et klart støttet tilfælde designet til at beskytte iPhone 13 fra DROPS. Dette slanke enkeltdelssager er klart for at vise din enhed og består af over 50 procent genanvendte materialer. Se for Magsafe er et tottonet slank etui designet til den perfekte trådløse opladningstilslutning. EN

Frä 'har det mest strømlinede design nogensinde og består af 60 procent genanvendte materialer. Med sin signatur vandtæt beskyttelse ned til 6. fødder sammen med drop-proof, snavs-proof og sne-proof dækning, er Frä 'klar til at gå, hvor du går. En indbygget skærmbeskytter holder displayet ridsefrit og berøringsskærmfølsomhed intakt. Frä 'vil være tilgængelig snart for iPhone 13 i en række farver og magsafe-kompatibilitet.

En bred vifte af livspapirer til iPhone 13 er tilgængelige i dag. Wä € ke, nà xt, nà xt for magsafe, se og se for magsafe er også kompatible med glasskærmbeskyttere på livsikker. om. At afhente disse produkter og for mere information, besøg livsproof. om.

Lifeproof blev oprettet for dem, der stiger før daggry for en før-work padle ud. Og dem, der slukker for at stramme op en ny sang. Og dem, der mister alt spor af tid, fordi de er tabt i at skabe, udforske, danse eller genoprette sig selv. LifeProofâ er der for at holde vinden i deres sejl, mens de bor på fuld tid. € ¯ "

ATÂ LifeProof, vi bygger produkter, der inspirerer individer for at gå vild i nu. Fra uafhængige til atleter, scenere til verdens rejsende, Creationives til kuratorer - Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â | € ¯ "

© 2022 TreeFrog Developments, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Livprisnavnet og LifeProof-varemærkerne tilhører Treetfrog Developments, Inc., der er registreret i U.. og andre lande. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

Vælg et land

Bygget for at holde op med kravene i dit travle liv, er det livspræstelige FRE-tilfælde drop bevis fra højder på op til 2m, vandtæt i dybder på op til 2m, snowfast og snavs bevis . Derudover en integreret låg giver den nødvendige sikkerhed for telefonens skærm.

værner om miljøet

Den LifeProof Fre sag har en holdbar konstruktion til at modstå daglig slitage. Den er lavet af 35% hav-baseret plast og 25% genbrugsplastik, der sigter mod at fremme en mere miljøvenlig hverdag livsstil.

Specs.

Lad os være transparent â €”SEE til iPhone 13 Pro Max er designet til maksimal minimalisme. Se-gennem at blinke telefonen. Slank at holde fornemmelsen højre. 50% genbrugsplast at bremse dens virkning. DropProof til 2 meter for at overleve livet.

Nøglefunktioner af denne Apple iPhone 13 Pro Max Case: Bæredygtigt lavet af 50% genanvendt plasticClear at vise din phoneScreenless frontUltra-tynd, ét stykke designSpecific til din iPhone 13 Pro Max 6. 6. "Grafit, Guld, Sølv, Sierra Blå

Produkt information

Den LifeProof WAKE Apple iPhone 13 Pro Max Bagside Black er en holdbar sag, der beskytter din enhed mod falder skader. Telefonen tilfælde består af 85% genbrugsplastik fra havet, såsom gamle fiskenet. Dens bølge mønster refererer til dette og giver sagen en særlig udseende. Hertil kommer, at LifeProof WAKE er ikke kun godt for miljøet, men også for din smartphone. Takket være faldsikring op til 2 m, vil enheden ikke nødvendigvis bryde, hvis du skulle tabe det. Da de ekstra robuste kanter stikker ud over skærmen, vil du ikke få ridser på skærmen, når du lægger din enhed ned med skærmen nedad. Sagen dækker selv knapperne på din Apple iPhone 13 Pro Max.

Nøglespecifikationer

De LifeProof iPhone 13 sager er ankommet og er nu tilgængelige for køb. Efter at have foretaget en udseende tidligere på ugen derefter at blive trukket fra den officielle hjemmeside, de nye LifeProof iPhone 13 sager er nu tilgængelige starter fra $ 40 på tværs Æbler hele lineup af nye telefoner. Hit fold for at se nærmere på den nye iPhone 13. NÃ

Lifeproof iphone case samling

Med sin nye iPhone 13 kollektion, LifeProof har igen super beskyttende muligheder, klare modeller til at vise dine smukke iPhone 13 farver, og antimikrobielle dækker, næsten alle med fokus på at bruge genbrugsmaterialer og tilbyder kunderne de chance for at donere $ 1 til vand-minded nonprofit partnere. Youll også finde MagSafe-varianter på mange af de muligheder, â €”se ud for knapperne Shop Options langs toppen af ​​hver notering for at finde MagSafe eller ikke-MagSafe-varianter.

Her er nogle hurtige links til LifeProof 2022 case kollektioner for hver af de nye iPhone 13 modeller: iPhone 13 mini /  iPhone 13A /  iPhone 13 Proa /  iPhone 13 Pro Max. Dont glemme alt om LifeProof Alpha Glas og Alpha Flex iPhone 13 Screen Protectors Skrivningafdisketteaftrykpået $ 40.

NA

NA

NA

Dens lavet med 55% genbrugsplastik og overlever falder fra 2 meter â €”alt i en lavprofil pasform, der holder din iPhone 13 på displayet. Plus, når du får en NÃ

Se tilfældet med MagSafe fra $

Dette er SEE, MagSafe iPhone 13 tilfælde, at snaps til opladere og tilbehør fejlfrit, og Tåler crush af 2-meter dråber. Fremstillet af mere end 45% genbrugsplast, det gør lige ved telefonen og vores planet.

wa € ke tilfældet for iPhone fra $

en fabrikeret fra bjærget fiskeredskaber, dens består af over 85% hav-baserede genbrugsplast med en skulpturelle bølge mønster og en DropProof rating på 2 meter. Plus får du donere en dollar €”på os en €” til en af ​​vores vand-bevidst nonprofit partnere post-køb.

Overdækket på alle sider, det dykker ned i vand, Wades i elementerne, og Tåler 2 meter dråber. Plus, det fungerer med MagSafe tilbehør, så du kan oplade og montere op, hvordan du vil. Reducere belastningen, er Fra’for MagSafe fremstillet med 50% genbrugsplast.

SAN DIEGO, Sept 14, 2022 / PRNewswire / - Apple og LifeProof deler et kritisk engagement i bæredygtighed. De nyeste iPhones er et Testamente til denne dedikation fra inkorporering af genanvendt aluminium og et udryddelsesprogram til udrangering til at hjælpe med at reducere vandpåvirkningen under produktionen. Sammen med LifeProofs bestræbelser på at genopbygge havbaseret plastik, kan du føle dig godt om dine planer om at opgradere til den nyeste enhed og holde den beskyttet.

Om LifeProof: LifeProof blev oprettet for dem, der stiger før daggry for en før-work padde ud. Og dem, der slukker for at stramme op en ny sang. Og dem, der mister alt spor af tid, fordi de er tabt i at skabe, udforske, danse eller genoprette sig selv. LifeProof er der for at holde vinden i deres sejl, mens de bor på fuld tid.

Vi Vidnesbyrd En fantastisk lineup af enheder på Apples Digital lanceringshændelse, der blev afholdt den 14. september 2022. Virksomheden har introduceret sin iPhone 13-serie, og med det fik Weve the Beefiest Apple 2022 flagskibet . Weve har også set den nye iPad Mini 6. Gen, iPad 9th Gene og Apple Watch Series 7 på samme begivenhed.

IPhone 13 Pro Max er en premium smartphone, der pakker A. 6. -InCh 120Hz Promotion Display, den nyeste A15 Bionic Chip, et mere kraftfuldt triple-bagkamera system, 5G-forbindelse og meget mere. Derudover bringer de nyeste iOS 15 en lang række imponerende funktioner til iPhone 13-serien.

Nu, når du har eller planlægger at købe en luxe smartphone som iPhone 13 Pro Max, vil du helt sikkert gerne beskytte det fra enhver form for mulig skade. Derfor er et beskyttende tilfælde et must-have-tilbehør til din iPhone 13 Pro Max. Det vil holde din telefon sikker og nyudseende i lang tid.

Det har været omkring et par dage, da iPhone 13 lineup har ramt hylderne, og du vil se et ton sager er allerede tilgængelige på markederne. Når det er sagt, tilbyder alle tilfælde ikke den samme beskyttelse, som du ville forvente for dit flagskib.

Vi forstår helt din bekymring. Derfor besluttede Weve at komme op med vores Roundup på den bedste beskyttende iPhone 13 pro max tilfælde, der er værdige nok til at beskytte din dyre investering. Lige fra den klare og ultra-slanke til solide og fuld kropsbeskyttende tilfælde dækkede Weve alt i vores liste. Du finder også nogle af de mest beskyttende magsafe sager, som du kan få til din iPhone 13 Pro Max.

Liste over de bedste iPhone Pro Max beskyttelsessager

Spigen er kendt for sin fantastiske lineup af slidstærkt og budgetvenligt tilbehør. Heres den meget elskede spigede hårde rustning sag med Magsafe-behandlingen. Dens en af ​​de bedste kraftige beskyttelsessager til iPhone 13 Pro Max i 2022. Spigen TOUGH-rustning er en slidstærk og Magsafe-kompatibel iPhone 13 Pro Max-sag, der har et slank og minimalt design, der giver maksimal beskyttelse med minimal masse. Derudover udnytter sagen den helt nye skumteknologi til at tilbyde fremragende anti-shock beskyttelse i tilfælde af de pludselige banker og dråber. Som en bonus er der en indbygget kickstand for at låse din telefon og nyde håndfri videoopkald og film.

Har brug for et ultrabeskyttende tilfælde, der kan passe til din aktive livsstil? Tech21 EVO Max er sikker på at blive din front-runner. Dens et ultra hårdt tilfælde, der leverer op til 20ft multi-drop beskyttelse til din iPhone 13 pro max. Sagen pakker ekstra lag af super stærke materialer, der gør det klar til de tunge virkninger. Derfor, hvad enten du rejser, spiller nogle eventyrlystne sportsgrene eller skyder udendørs, har Tech Evo Max altid din ryg.

Der er et bælteklips, der kan fordobles som en kickstand til en håndfri synsoplevelse. Sagen tilbyder fuldstændig port beskyttelse med dæksler, der hjælper med at holde støvet og snavs væk. En af de mest imponerende funktioner i Tech21 EVO MAX er den forbedrede kamerabeskyttelse for at beskytte Pro Camera Setup af dit flagskib.

Hvis du er en fan af klare tilfælde, er Ringeke Fusion-X et must-have på din liste. Denne beskyttende tilfælde har en holdbar og klar pc tilbage fusioneret med en chok- absorberende TPU kofanger til at tilbyde dig det bedste fra begge verdener. Der er tilføjet højder på den robuste udvendige TPU-kofanger for at levere et sikkert greb til en behagelig holdbarhed. Denne slanke beskyttelsestaske har rejst kanter for at beskytte skærmen og kamera setup mod ridser og andre skader.

Vigtig

Pardon Vores Afbrydelse

Pardon Vores Afbrydelse

Shop Staples Canada til et bredt udvalg af kontorartikler, bærbare computere, printere, computerborde mere. Levering næste dag på alle ordrer. Find Topkarakter kontorartikler Spar stort med Staples Canada. Din destination for uddannelses-, lager og kontorartikler.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile gør et spil for ATTS fastnet telefon kunder ved at tilbyde en enhed, der forbinder de eksisterende landlline telefoner til tmobile netværket.

Er tmobile gøre hjem telefoner

Er tmobile gøre hjem telefoner

Sådan fax med Digital Telefonservice. Mens stigningen i Voice over Internet Protocol brug har hjulpet mange virksomheder bevæge sig væk fra de traditionelle telefonlinjer, kan du blive maintaing din gamle fastnet til at sende og modtage faxer. Du behøver ikke at gøre det, men faxmaskiner er i stand til at arbejde med VoIP-systemer, ...

FemTocell højere prioritet på LAN til WAN og WAN til LAN, hvordan man gør det

FemTocell højere prioritet på LAN til WAN og WAN til LAN, hvordan man gør det

Buyphone Voip Gsmchinadirectfromtone VoIP GSMfactoriesAlbababa. om. elpglobalbuyerssourcechinaasily.

Linelink Online

Linelink Online

Adresse verifikation til crush leveringssvigt og forsinkelser

Brugeranmeldelser Alesis LineLink Audiofanzine

Brugeranmeldelser Alesis LineLink Audiofanzine

Læs kundebedømmelser om Linelink Online og finde ud af, hvorfor vi er nummer 1 Dash Cam forhandler i Australien.

Imaging Science Services, Inc. Teams Linelink

Imaging Science Services, Inc. Teams Linelink

2 Brugeranmeldelser på Alesis Linelink

Alesis LineLink Dual 14

Alesis LineLink Dual 14

Hot Sælg Møbler Telefon Adapter Med Lan Port tmobile WDL Ml700 Linelink Ata Voip Køb GSM-telefon adapter, Lan Port Home Phone Adapter, WDL Ml700 Linelink Ata Voip produkt på Alibaba. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Musik Garage tilbyder Alesis Linelink Audiolink-serien , Pro Audio i Indrapuram, Ghaziabad, Uttar Pradesh. Læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og Adresse ID 7606987173

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.