Motorola Moto E5 Plus

Moto E5 plus at blive lanceret i Indien. Priser, detaljer, funktioner her

Lenovo ejede Motorola har lanceret sine nye smartphones i Moto E-serien i Indien. Moto E5 og Moto E5 Plus er de seneste budget smartphones med en start pris af Rs. 9.999. Moto E5 Plus vil være tilgængelig udelukkende via Amazon Indien mens Moto E5 vil være tilgængelig udelukkende på Moto Hub butikker.

Den Moto E5 og Moto E5 Plus blev lanceret globalt tilbage i april. De vigtigste elementer i de smartphones er 18: 9 skærm, stort batteri med hurtig opladning støtte og polymer-glas bagpanelet. Den smartphone kommer i flere farvevarianter, herunder Sort, Flash Grå, Mineral Blå og Fin guld.

Moto e, e plus pris i Indien, lancering tilbud

Den Moto E5 er prissat på Rs. 9999 i Indien, mens Moto E5 Plus vil koste Rs. 11.999. Den Moto E5 Plus er en Amazon eksklusiv og vil gå på salg i aften klokken 00:00. Den Moto G6 kommer med lanceringen tilbud likea en Rs. 800 rabat på SBI-kort, og omkostningsfrie EMI muligheder, og 130GB gratis Reliance jio data.

Den Moto E5A er allerede tilgængelig via Moto Hub Stores begynder i dag. Det vil også komme med Reliance jio tilbud. Bortset fra det, på at købe enheden fra Moto Hub butik eller andre offline partnere, kan du få en Rs. 1.200 gavekort hvis køb foretaget ved hjælp Paytm.

De smartphone kører på Android 8. Oreo ud af boksen og er drevet af en massive 5000 mAh batteri. Den leveres med Motorolas Turbolader hurtig opladning funktion. Den Moto E5 Plus leveres med alle de tilslutningsmuligheder som 4G VoLTE, dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4. LE, GPS, FM-radio, 3. mm audio port og en mikro-USB-port.

Moto e specifikationer

Moto E5 idræt en 5. -inch HD + skærm med 18: 9-format. Det er drevet af en 1. GHz quad-core Snapdragon 425-processor med 2 GB RAM. Som for optikken, Moto E5 har en 13-megapixel bageste kamera med f / 2. blænde og LED-blitz og et 5-megapixel selfie kamera med selfie blitz. Moto E5 packs en massiv 4,000mAh batteri.

Motorola Moto e plus fordele

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Motorola som en del af fejrer juletid har annonceret prisnedsættelser på Moto E5 Plus og Moto X4. Moto E5 Plus vil kunne købes med en rabat pris af Rs 10.999. I mellemtiden vil Moto X4 3GB RAM model være på højkant på en udbudskurs på Rs 13,999 og R'er 15.999 til 4GB RAM variant.

Ud over at tilbyde rabat på disse to telefoner, er Lenovo-ejede mærke giver en cashback på op til Rs 3.000 om Paytm Mall app og ingen omkostninger udstedere af elektroniske penge via Bajaj Finserv og Hjem Credit på hele spektret af Motorola smartphones.

Til tilbagekaldelse, blev Moto E5 Plus lanceret i Indien i juli i år til en pris af Rs 11.999. Det entry-level smartphone packs en enorm 5,000mAh batteri og er udstyret med en 6-tommer HD + IPS LCD-skærm med en 18: 9-format.

Moto E5 Plus er drevet af en Snapdragon 430-processor parret med adrenoreceptor 505 GPU. Telefonen kører Android 8. Oreo OS. Moto E5 Plus idræt en 12 MP bageste kamera med f / 2. blænde, LED blitz og en 8MP fremadvendte kamera med f / 2. blænde og selfie flash.

Som for mid-range Moto X4, Smartphone metallet og glasdesign komme med Corning Gorilla Glass 3 beskyttelse og 3D kurvede krop. Telefonen har IP68 vurderet vand og støv modstand. Den er udstyret med en 5. -inch fuld HD-skærm.

Tænd telefonen er en Snapdragon 630-processor parret med enten 3GB RAM / 32GB opbevaring eller 4GB RAM / 64GB opbevaring. Moto X4 sport dobbelt bageste kamera setup har en 12MP primær sensor med f / 2. åbning og en vinkel ultrabred 8MP sekundær sensor med en 120-graders synsfelt. På fronten, det har en 16MP kamera med en blænde på f / 2. . Telefonen er bakket op af en 3000mAh batteri og understøtter den interne TurboPower oplader.

Et andet skridt

Med hensyn til specifikationer, enheden sport en 6-tommer IPS LCD-skærm med en 1440Ã-720 pixel opløsning. Det er drevet af en Snapdragon 435-processor, parret med 3 GB RAM. Det omfatter også Adreno 505 GPU. Indretningen indbefatter en indre lager 32GB som yderligere kan udvides op til 256 GB via microSD-kort.

Løb Android 8. Oreo out-of-the-box, kommer apparater som er udstyret med en 12MP bageste kamera med f / 2. , LED og PDAF sammen med en 8MP fremadvendte kamera. Tilslutningsmuligheder funktioner omfatter WiFi 802. 1a / c / g, 4G, VoLTE, WiFi, Bluetooth 4. og microUSB. Et 5000mAh batteri fuldender pakken og omfatter støtte til 15W TurboPower opladning. Det hævder at tilbyde en 6 timers brug i 15 minutters opladning henholdsvis.

Med hensyn til specifikationer, enheden er udstyret med en 6. 1-tommer 18: 9 Full HD + skærm med en 2. D Gorilla Glass beskyttelse. Det vil blive drevet af en octa-core Snapdragon 636 SoC, parret med 4GB RAM. Den vil omfatte en indre lager 32GB eller 64GB som kan udvides yderligere via microSD card slot.

Det omfatter to opbevaringsrum muligheder â € ”32GB og 64GB og kan udvides yderligere op til 2 TB via microSD-kort. Kører Android Android 8. Oreo, smartphone indeholder en dobbelt bageste kamera setup med en primær 12MP sensor og en 8MP fremadvendte kamera. Connectivity funktioner omfatter 4G LTE, Wi-Fi 802. 1ac, Bluetooth v5. , GPS / A-GPS og NFC. Et 3000mAh batteri fuldender pakken.

Lenovo-ejede Motorola har lanceret sin seneste budget smartphones kaldet Moto E5 og Moto E5 Plus ved et arrangement i New Delhi. Enhederne er prissat på Rs 9.999 og 11.999 henholdsvis og vil være Amazon exclusives og vil begynde at sælge fra midnat og frem.

Moto E5 Plus flaunts en 6 tommer 18: 9 IPS display med en opløsning på 720x1440 pixels. På sit hjerte, håndsættet kører på Snapdragon 435 chipset ledsaget af 3GB RAM og 32 GB lagerplads, som kan udvides op til 128 GB. Det kører på Android 8. Oreo. Enheden er bakket op af en 5000mAh batteri, med turbo støtte. Den smartphone kommer i fire farver varianter â €”Sort, Mineral Blå, Flash Grey, og Fin guld.

Den E5 Plus har en 12MP kamera sensor med f / 2. åbning, laser autofokus, PDAF og en LED blitz og en 8MP foran shooter med en f / 2. blænde. Tilslutningsmuligheder omfatter Bluetooth 4. LE, 3. mm hovedtelefonstik, 4G LTE, Wi-Fi og Micro-USB-port. Din smartphone krop har en splash-resistent belægning, der vil hjælpe med at beskytte det fra stænk af vand.

Kommer til Moto E5, håndsættet idræt en 5. -inch HD + skærm med en 18: 9-format. Under hætten er E5 drevet af en quad-core Snapdragon 425 SoC, kombineret med en 2 GB RAM og 16GB opbevaring, som kan udvides op til 128 GB. Den er holdt i live af en 4000mAh. Den Moto E5 packs en 13 MP bageste kamera sensor med en f / 2. blænde og en LED-blitz og en 5MP selfie kamera. Telefonen vil være tilgængelig i Flash Grey og fint guld farvemuligheder. Med hensyn til tilslutning, apparatet omfatter 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4. LE, NFC, og 3. mm lydstik.

Motorola Moto e plus fulde specifikationer

Lenovo-ejede Motorola har i dag lanceret Moto E5 og E5 Plus i Indien til en pris af Rs 9.999 Anda 11.999 hhv. Både de enheder vil være Amazon exclusives og vil begynde at sælge fra midnat og frem. For så vidt angår tilbud er berørt, vil der være flade R'er 800 off på køb ved hjælp af en SBI kreditkort, og der er også en no-cost EMI mulighed.

Til tilbagekaldelse, telefonen var blevet tidligere lanceret i Brasilien tilbage i April. Kommer til specifikationerne i enhederne, Moto E5 Plus har AA 6-tommer HD + IPS LCD-skærm med en 18: 9-format. Den Moto E5 har en 5. -inch HD + IPS LCD-skærm med samme 18: 9-format.

Strømtilførsel til E5 Plus er en en Snapdragon 430 SoC sammen med 3 GBA RAM og 32 GB indbygget lagerplads. Â Det er den eneste variant, hvor telefonen er blevet lanceret. En ekstern SD-kort kan udvide lageret til 128 GB. E5, på den anden side, har en Snapdragon 425 SoC og leveres med en 2 GB RAM og 16 GB intern hukommelse.

Den vigtigste attraktion på E5 Plus er dens humungous 5.000 mAh batteri. Som sådan telefonen vejer betydeligt mere end sine konkurrenter på 196 gram. Den Moto E5 har også en stor 4000 mAh batteri.

For så vidt angår optik går Moto E5 Plus har en 12 MP kamera på bagsiden sammen med en blænde på f / 2. , Laser autofokus, PDAF, og en LED-blitz. På forsiden, telefonen har en 8 MP sensor med en f / 2. aperture og en selfie lys. Den Moto E5 har en 13 MP kamera med kun PDAF og LED-blitz og på forsiden, der er den samme 8 MP kamera, som ses på E5 Plus.

Med hensyn til tilslutning, Â begge enheder har alle de grundlæggende ting CHECK-mærket såsom dual-SIM 4G VoLTE kapacitet, Bluetooth 4., Wi-Fi 802. 1 a / b / g, GPS / A-GPS , GLONASS, FM-radio, en 3. mm stik til hovedtelefoner, og Micro-USB-OTG-port. Telefonen vil være tilgængelig Ina to farvevarianter â €”Guld og grafit.

Find nyeste og kommende Tech Gadgets online på Tech2 Gadgets. Få teknologi nyheder, gadgets anmeldelser og vurderinger. Populære gadgets, herunder laptop, tablet- og mobilspecifikationer, funktioner, priser, sammenligning.

Motorola har lanceret den længe ventede E5 Plus og det vil være til rådighed til salg udelukkende på Amazon Indien ved midnat i dag. Den Moto E5 Plus Indien prisen er også blevet afsløret, og telefonen vil koste Rs. 11.999.

Ved lanceringen begivenhed, Moto Indias marketingchef, Rachna Lather, talte om, hvordan folk var forbrugende underholdning i dag og tilføjer, at Moto E5 Plus enheder batteri effekt og stor skærm vil forbedre den oplevelse.

Med hensyn til specifikationer, Motor E5 Plus kører på Snapdragon 430-processor og dens effektivitet er hjulpet af 3GB RAM sammen med 16 GB intern hukommelse, som kan udvides gennem en dedikeret microSD-kort slot.

Lenovo-ejede Companys Moto E5 Plus vil konkurrere med folk som den Xiaomi redmi Note 5 og selfie-centreret redmi Y2, som begge er tilgængelige i Indien starter ved omkring Rs. 0.000.

Om moto e plus

Motorola, en Lenovo-ejet firma, er en mobil teleselskab hovedsæde i Illinois, U.. Mærket har været historisk kendt for sine banebrydende tjenester og opfindelse i mobiltelefon industrien.

Motoâ € ‰ e plus vil være tilgængelig udelukkende via Amazon starter i aften på: midnat moto e vil være udelukkende tilgængelig på moto-hub

Motorola har lanceret sine nye smartphones Moto E5 og Moto E5 Plus i Indien. Motoâ € ‰ E5 Plus vil være tilgængelig udelukkende via Amazon starter i aften klokken 12.00 midnat. Moto E5 vil være tilgængelig udelukkende på Moto Hub. Moto E5 kommer i kun én variant, som er 2 GB RAM og 16 GB lagerplads til Rs 9.999. Moto E5 Plus vil koste Rs 11.999 til 3GB RAM og 32GB lagerplads version. Moto E5 Plus og Moto E5 kommer med flere lanceringen tilbud fra Reliance jio, SBI Bank osv Folk, der køber telefonen ved hjælp SBI-kort kan benytte flade Rs 800 rabat. Jio tilbyder 130GB yderligere data. Øvrige tilbud omfatter uden omkostninger EMI op til 9 måneder, ekstra Rs 1.000 ud på udveksling. Enheden vil være tilgængelig i to farver â € ”Sort og Fin guld.

moto E5 Plus har en 6-tommer HD + Max Vision skærm med 18: 9 format. Under hætten af ​​din smartphone kører Qualcomms Snapdragon 430-processor parret med 3GBâ € ‰ RAM. Til fotografering, Moto E5 Plus sport en 12-megapixel bageste kamera med laser autofokus. Den bageste kamera kan også bruges til at scanne QR-koder, stregkoder og visitkort.

Op foran, theres en 5-megapixel vidvinkelobjektiv og selfie flash. Den Moto E5 Plus får en massiv 5,000mAh batteri med Motorolas egen TurboPower opladning teknologi til hurtig opladning. På software fronten, Moto E5 Plus kører Android 8. Oreo out-of-the-box.

Moto E5 har en mindre 5. -inch HD + skærm med 18: 9-format. Den smartphone kører Snapdragon 425-processor, har 2GB RAM og 16GB lagerplads om bord. Den smartphone har et 13 MP bageste kamera og 5MP foran kameraet. Batteriet om bord er 4000 mAh med 10W hurtig oplader fra Motorola. Tilslutningsmuligheder på håndsættet omfatter 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4. LE, GPS / A-GPS, FM-radio, 3. mm hovedtelefonstik, og Micro-USB-port

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I betragtning af Motorola Moto E6 Plus Få alle anmeldelser på ét sted, sammenligne priser, stille spørgsmål mere.

Motorola Moto E6 Plus alle, specs anmeldelser

Motorola Moto E6 Plus alle, specs anmeldelser

Fuld specifikationer telefon Motorola Moto E6 XT2005DL specs, detaljerede tekniske oplysninger, funktioner, pris og anmeldelse. Alt om denne telefon.

Motorola lancerer en tredobbelt enheder dubbed Moto G8 Play, Moto G8 Plus Moto E6 Play

Motorola lancerer en tredobbelt enheder dubbed Moto G8 Play, Moto G8 Plus Moto E6 Play

Motorola Moto E6 Bedste pris i Indien er Rs. 9.949 pr. 15. december 2021. Check Motorola Moto E6 Specifikationer, anmeldelser, Funktioner, Bruger bedømmelse, FAQ og billeder. Sammenlign Motorola Moto E6 priser før du køber online.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne side indeholder anmeldelser og andre infos om Motorola Moto E6 af serien Moto E laptop.

Motorola Moto G 5G sat til lancering i Indien i dag BGR Indien

Motorola Moto G 5G sat til lancering i Indien i dag BGR Indien

Moto G 5G smartphone kommer snart i Indien den 30. nov, 2020. Mobiltelefonen har 6. tommer LTPS LCD touchscreen-display med en opløsning på 1080x2400 pixels. Det har dimension Højde 166. mm x bredde 76. mm x Tykkelse 9. mm og vægt 212 g.

Motorola Moto G 5G Skins Wraps

Motorola Moto G 5G Skins Wraps

Sælg din Motorola Moto G 5G 6 GB128 DK Online dørtrin Motorola Moto G 5G 6 GB128 DK sælge Services Delhi

Jeg har glemt adgangskoden eller skærmlåsen codeepattern til Motorola Moto G7 Plus. Hvad skal jeg gøre, hvordan

Jeg har glemt adgangskoden eller skærmlåsen codeepattern til Motorola Moto G7 Plus. Hvad skal jeg gøre, hvordan

Hard reset fabriksindstilling af Motorola Moto G7 Android Mobile med enkle trin. Du vil vide, hvordan du nulstilles og låse op for Motorola One.

Motorola Moto G7 Play Full telefon specifikationer

Motorola Moto G7 Play Full telefon specifikationer

Kom MetroPCS Moto G7 Play låse er helt sikkert vil øge dens gensalgsværdi og gøre det til en attraktion for købere. Nu kan du låse MetroPCS Motorola Moto G7 Play låse ubesværet og i meget billig pris. Bare klik ovenfor vælg dit netværk give din IMEI og E-mail, og vi vil låse telefonen.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sigma Software v.. 7. 0 Qcom Tab Udgivet REPARATION funktion for ny gruppe af muret Qualcomm Huawei smartphones bruger board software filer Ascend ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.