Motorola Moto G 5G Plus

Motorola Moto G 5G Plus Pris i Tanzania

Motorola Moto G51 5G denne uge med vigtige specs såsom 50MP kameraer og en 5000mAh batteri! Fang den fulde Motorola Moto G51 specifikationer nedenfor! Hej, smukke mennesker! Â Motorola Moto G Pure 5G, som netop lanceret i år på udvalgte markeder, er at få en ny efterfølger temmelig snart. Hidtil har vi lært, at det nye håndsæt kommer til at have navnet Motorola Moto G51 5G. Endvidere har denne enhed blevet spottet på Geekbench notering med nogle af de kritiske specifikationer, herunder chipset, ram, og software.

Et kommende Motorola smartphone har alle de funktioner effektfuldt opgraderet og tilføjet mere spændende funktioner i det. Så hvis du vil købe denne smartphone derefter forventet dette indlæg er for dig. Lad os tage et kig på det nedenfor!

I detaljer, Motorola Moto G51 specs flagre en stor 6. -inch IPS LCD-skærm med en opløsning på 1080 x 2460 pixels. På anden side, det kommer med en pixeltæthed på 270ppi og har en høj 20: 9 format.

Med hensyn til kapacitet, Motorola telefon trækker strøm fra en enorm 5000mAh saft boks. Desuden er denne enhed leveres med 18W hurtig opladning teknologi. Så plejer du nødt til at bekymre sig om at miste den Charge meget snart, og det vil være genoplades meget hurtigt.

Kommer til softwaren afdeling, vil Motorola smartphone kører på Android 11. I betragtning af Android 12 har allerede lanceret, enheden kunne få den nyeste softwareversion via en OTA opdatering efter lanceringen.

Motorola Moto G51 5G kunne stadig være et par uger væk fra dens lancering. Vi forventer flere udviklingen omkring enheden i den kommende uger af 2022. Så endnu ikke sin rådighed på markedet, vente på det, slip.

Omkostningerne ved denne Motorola Moto G51 5G telefon har også forblevet hemmelige, da vi fik ingen oplysninger fra myndigheden. Dette telefoner pris isa $ 240a for den globale hvor de indiske brugere vil få telefonen Ata Rs. 17.999 som forventet.

Det er en af ​​de mest overkommelige g telefon i landet med en start pris på rs,

Moto G51: Specifikationer, egenskaber Den Moto G51 idræt en 6. -inch fuld-HD + LCD-skærm med en 120 Hz opdateringshastighed og en 20: 9-format og kører Android 11. Som tidligere nævnt, håndsættet er udstyret med det nye Snapdragon 480+ SoC og 4 GB RAM. Den leveres med 64 GB intern hukommelse, der kan opgraderes via et microSD-kort op til 1 TB.

På bagsiden af ​​moto G51 er en tredobbelt kamera array med en 50MP primær sensor, en 8MP ultra-vidvinkelobjektiv, og et 2MP makro linse. Telefonen har en 16MP fremadvendte kamera til selfies og videochat. Den Moto G51 er udstyret med en 5,000mAh batteri, der understøtter 20W Hurtig opladning.

moto g g

Motorola har lanceret en præmie smartphone i Europa. Det er drevet af den Snapdragon 888+ processor og har en massiv skærm med 144Hz opdateringshastighed. Enheden har endda en stor batteri med understøttelse af hurtig opladning, vandafvisende rating og andre funktioner. Heres et kig på specifikationerne og prisen på Moto G200 5G.

Moto g: pris, og mere

I Europa er den nye Moto G200 er prissat til EUR 449, hvilket er ca. R'er 37.800 i Indien. Det vil være tilgængelige for køb i et par uger. Det vil også være sigende tilgængelige i Latinamerika. Din smartphone vil være til salg i to forskellige farver, herunder Glacier Green og Stellar Blå.

Moto g funktioner og specifikationer

Sådan tilslutter du din Android-telefon til en HDTV

Den nyligt lancerede Moto G200 leveres med en 6. -inch IPS skærm med understøttelse af 144Hz opdateringshastighed. I øjeblikket smartphones ligesom Lenovo Legion Telefon Duel 2, Asus ROG Telefon 5, og Black Shark 4-serien tilbyder 144Hz skærm. Panelet arbejder med Full HD + skærm.

Den Moto G200 har et LCD-display og ikke en AMOLED-panel, som man finder på Motorolas seneste Edge 20 serie telefoner, der er tilgængelige på en mere overkommelig pris. Det har HDR10 og DCI-P3 farveskala dækning så godt.

Under hætten er der en Snapdragon 888+ processor, som støttes af 8GB LPDDR5 RAM og 256GB af UFS 3. interne lager. De smartphone leveres med Android 11 OS out-of-the-box.

Motorola Moto G200 har tre kameraer på bagsiden. Opsætningen indbefatter en 108MP primær sensor, en 8MP ultrabredt sensor, og et 2MP dybde kamera sensor. På forsiden er der et 16MP selfie kamera. Virksomheden har tilføjet en 5,000mAh batteri inde i telefonen.

Den leveres med understøttelse af 33W wired opladning. Enheden har en plastik bagpanel med en mat finish. Ud over dette er det også IP52 vurderet, hvilke organer det er vandtæt. Tilslutningsmuligheder inkluderer en USB Type C-port, Bluetooth og Wi-Fi.

Motorola moto edge x g fordele

Motorola mobiler forsøger altid at levere den mest avancerede og tiltalende smartphone på markedet. Motorola mobiler har taget et skridt videre ind i teknologien. Motorola Moto G 5G Plus kommer i markedet ved Motorola Mobiltelefoner. Den lanceringsdato Motorola Moto G 5G Plus er 2022, Juli 08. Introduktion nødvendige specifikation & funktioner. De Motorola Moto G 5G Plus Pris i Pakistan er Rs. 78.999, mens i USD det er $ 450. For at finde ud af mere om specs og pris lader have et kig nedenfor.

Diskussion om netværk, Motorola Moto G 5G Plus understøtter forskellige netværk for brugerne at nyde på ethvert sted. Med en simpel switch kan brugerne gå fra et netværk til et andet afhængigt af netværkets styrke. Netværkene understøttes i Motorola Moto G 5G Plus er GSM / HSPA / LTE / 5G Detaljerne er angivet nedenfor:

Det kan ofte føles som du er nødt til at tilbringe en reel bundt at få en god 5G telefon - men bare rolig! Motorola har vist, at det ikke er tilfældet med sit strålende Moto G50 5G, som du kan samle op nu på Carphone Warehouse - her er et par grunde til, at det er så imponerende.

Få at g hastighed

Opgraderingen, når du flytter ind på en 5G takst på en telefon, der rent faktisk kan bruge det nye netværk er helt vanvittigt - ting du er vant til at vente på, ligesom videoer buffering eller din musik lastning , sker næsten øjeblikkeligt.

Så længe du er i en 5G dækningsområde, vil du være på den sande blødning kanten af ​​mobile tilslutningsmuligheder. Det betyder at være i stand til at gøre ting i farten, uden at skulle downloade dem forhånd , og hvis du er i mobilspil på alt er det en drøm for at minimere forsinkelse. Den Moto G50 5G er den perfekte måde at få det 5G bonus uden at skulle bryde banken.

Smooth som smør

Hvis internet hastigheder er utroligt hurtigt, så giver det mening at gennemse og nyde dem på en skærm, der er ligeledes imponerende. De fleste telefoner omkring denne pris punkt nødt til at gøre ofre når det kommer til deres skærme.

Men Motorola har overgået sig selv ved at styre til at omfatte en fantastisk 90 Hz skærm i Moto G50 5G, hvilket betyder, at du kan nyde en yderst glat erfaring som du bruger den til spil eller se videoer . En højere opdateringshastighed skærm bare gør alt om din smartphone føler mere lydhør, så det er fantastisk at få en i sådan et rimeligt prissat håndsæt.

Unbelievable kameraer

På samme måde, en af ​​de elementer, som ofte bliver skåret ned, når en telefon bliver rettet mod en lavere pris parentes er dens opsætning kamera, berøver du af muligheder som brugeren. Endnu en gang har Motorola bucked den tendens, selv om.

Her får du en fuld triple-kamera, der giver dig al den fleksibilitet, du kan ønske, med en 48MP vigtigste linse til din hverdagsbrug, der giver gode resultater, sammen med en dybde sensor og et makroobjektiv. Disse arbejder sammen for at sikre, at du får stor bokeh sløring på dine billeder og gøre dine fotos virkelig mindeværdig.

Top-klasse batteri lifeâ

Endelig, selv om, vender vi os til et område, hvor Motorola har været udmærker for aldre - batterilevetid. Dens telefoner har en velfortjent ry for at tilbyde fremragende batteri ydeevne selv under pres, og Moto G50 5G er ingen undtagelse.

Det kan mønstre op en fantastisk 54 timers taletid - hvilket er mere end de fleste telefoner kan vare på standby, så du bør være i stand til nemt at komme igennem to hele dage, før du nødt til at opkræve det sikkerhedskopiere. At oversætter til et niveau af fred i sindet, at du ikke får med mange flagskib håndsæt, endsige telefoner, der koster mindre end en £ 200.

Det er blot nogle af de funktioner, der gør det Moto G50 5G så imponerende - det faktum, at du kan hente det op fra blot  £ 16. 9 månedligt fra Carphone Warehouse næsten helt utroligt. Tjek det ud for dig selv nu! Â

Vigtig

Ubegrænset UNLOCK Mobiltelefon oplåsningskoder Mobiltelefon Frigørelse IMEI oplåsningskoder

Ubegrænset UNLOCK Mobiltelefon oplåsningskoder Mobiltelefon Frigørelse IMEI oplåsningskoder

Når vi sender du låse kode, indsætte ikke-understøttet sim-kort. Telefon vil bede om unlock kode. Indtast oplåsningskode vi givet dig. Indsæt ikke-understøttet SIM-kort i enheden, og kontrollere, om din telefon prompter for oplåsningskode.

Kommende Motorola Mobiltelefoner Kommende Motorola Mobile Pris I Indien 19 december 2021

Kommende Motorola Mobiltelefoner Kommende Motorola Mobile Pris I Indien 19 december 2021

Kassen den bedste Motorola smartphones i Indien med priser, specs og funktioner. Vælg den bedste EMI-ordningen køb nyeste moto mobiltelefon fra en butik i nærheden af ​​dig.

Motorola Moto G Stylus 2021

Motorola Moto G Stylus 2021

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Moto G Stylus 2021 Anmeldelse komme til det punkt S3 Android News

Moto G Stylus 2021 Anmeldelse komme til det punkt S3 Android News

I betragtning af Motorola Moto G Stylus 2021 Få alle de anmeldelser på ét sted, sammenligne priser, stille spørgsmål mere.

Hvorfor min Motorola Moto et es ikke lade mig Rece QA Best Buy

Hvorfor min Motorola Moto et es ikke lade mig Rece QA Best Buy

Hvis du står over problemer med messaging service på din Android-telefon, og du ikke er i stand til at modtage tekster eller sms, så er denne simple metode vil hjælpe yo ...

Motorolas 4 nyeste sub400 telefoner er her, og vi gik hands

Motorolas 4 nyeste sub400 telefoner er her, og vi gik hands

Motorola One 5G Ace vs Motorola Moto G Power 2021. Sammenlign specs og funktioner af Motorola One 5G Ace og Motorola Moto G Power 2021 for at se, hvilket er bedre.

Motorola One 5G Ace Cases

Motorola One 5G Ace Cases

Smartphone Motorola én 5G UW ace specs udgivelsesdato 2021 OS Android, skærmstørrelse 6. tommer, 48MP kamera. Kontroller alle specifikationer, anmeldelse, fotos og meget mere.

Amazon giver 25 rabat på Motorola One 5G telefon

Amazon giver 25 rabat på Motorola One 5G telefon

Hvad er forskellen mellem Motorola One 5G Ace og Motorola Moto G9 Find ud af, som er bedre og deres samlede resultater i smartphone ranking.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.