Motorola Moto G Play 2021

Motorola Moto G4 Play Full telefon specifikationer

At købe en kvalitet Android-telefon til under $ 200 er lettere sagt end gjort, ogen i 2022, to af de bedste muligheder er det Motorola Moto G Pure og Moto G Play. Mens dyrt, flagskib smartphones har tendens til at modtage al den opmærksomhed, deres overkommelige modstykker er lige så vigtig €”hvis ikke mere. Disse budget enheder er telefonerne fleste mennesker er faktisk køber. De kører alle de nødvendige programmer, tage gode nok billeder, og er hundredvis af dollars mindre end den nyeste iPhone eller Galaxy S.

I en verden af ​​billige smartphones, Motorolas Moto G-serien er den mest ikoniske. Den første Moto G fra 2022 helt upended forventninger til en sub- $ 200 smartphone. I dag er Moto G lineup marcher på med flere modeller og prisklasser end nogensinde før. Bagtrop af den nuværende lineup er Moto G Pure og Moto G Play. Dette er de billigste Moto G håndsæt øjeblikket er til rådighed, detailhandel for $ 159 og $ 169, henholdsvis. Hvis nogen er i markedet for et latterligt billige smartphone og kan ikke bestemme, hvis de skulle få Pure eller Play, her er et nærmere kig på, hvad hver enkelt bringer til bordet.

Fra et design standpunkt , Moto G Pure og Moto G Play er bemærkelsesværdigt ens. Uden for forskellige kamera bump på ryggen, det er to næsten identiske smartphones. De er begge lavet af plastik, har 6. -inch skærme med small hak, vand- frastødende beskyttelse, USB-C opladning, og 3. mm hovedtelefonstik. Det er ikke noget specielt banebrydende, men de begge få arbejdet gjort for dag-til-dag brug. Apropos skærmen, selve panelet er også den samme på tværs af Moto G Pure og Moto G Play. Det er en LCD-skærm med en 1600 x 720 HD + opløsning og 20: 9 format. Den eneste forskel er, at Moto G Play har lidt mindre kanter, der tilbyder en 86 procent skærm-til-krop-forholdet sammenlignet med 81 procent rating for Moto G Pure.

Hvorfor moto g leg er bedre end den moto g ren

Tingene bliver lidt mere interessant med nogle af de interne specifikationer. Den Moto G Pure og Moto G Play har identiske RAM og opbevaring mængder af 3GB og 32GB henholdsvis. Processoren er imidlertid en Bita anderledes. Den Moto G Pure er udstyret med den MediaTek Helio G25 chipset, mens Moto G Play har en Snapdragon 460. Begge er low-end processorer, selvom Snapdragon 460 har en Fewa vigtigste fordele â €”herunder bedre CPU ydeevne, en mere stand GPU, og mere effektiv strømforbrug. Der er også det faktum, at de fleste udviklere optimere deres apps / spil bedre for Qualcomm chips i stedet for MediaTek dem. Den Moto G Play fortsætter med at tage føringen i batterilevetid. Den 4.000 mAh kapacitet og to dages lovet brug for Moto G Pure er fremragende. Desværre er det ikke holde et lys til 5.000 mAh batteri og tre dages annoncerede brug for Moto G Play.

Tilføjelse alt dette sammen, Moto G Play er en bedre smartphone i næsten alle kategorier. Uanset om det er mindre kamera forbedringer, en bedre processor, eller et batteri, der varer en ekstra dag per opladning, det er en oplevelse, der er værd at betale $ 10 ekstra for over Moto G Pure. Den eneste virkelige fordel ved Moto G Pure er dens software. It skibe med Android 11 ud af boksen og er lovet en opdatering til Android 12. Til sammenligning Moto G Play kører stadig Android 10 med en planned opdatering til Android 11. Hvis Android 12 er et must-have for en person, den Moto G Pure er helt sikkert værd at se. Men hvis du er OK stikning med Android 11 til overskuelig fremtiden at få et bedre samlet smartphone, Moto G Play er stadig et rigtig godt køb.

Joe har aktivt skrevet og tale om forbrugerteknologi siden 2022. Hans største lidenskab ligger med smartphones, men han er glad for at tale dit øre om næsten alt sammen med en CPU. Han bor i Kalamazoo, MI med sin kone, to katte og Pit Bull / Boxer Mix.

Taler om optik, er den kommende Motorola-telefon forventes at komme med en Dual kamera setup på bagsiden. Der er rygter om at være en 13 MP + 5 MP + 2 MP, der vil lade du klikker nogle fantastiske billeder. Funktioner på bagkameraopsætningen kan indeholde digital zoom, auto flash, ansigtsgenkendelse, berøring for at fokusere. På forsiden er mobilen rygter om at komme med et 8 MP-forreste kamera til at klikke på selfies og foretage videoopkald.

Moto G Play Th Gen G Velte Specifikationer

Reviewers oplyste, at skærmen var en af ​​de mest oplagte ting, der antydede på telefonerne lavere pris. Anmeldelser var en blandet taske i overensstemmelse hermed. Nogle fundet displayet viste ikke godt udendørs, mens andre fandt det masser af lyse.

Denne telefon er sandsynligvis ikke at vinde nogen tildelinger for ydelse heller. Tro mod sit budgetvenlige fokus, korrekturlæsere fundet telefonen håndterer hverdagens ting som sociale medier og browsing med lethed. Men når det kom til spil og intensive apps og multitasking, blev korrekturlæsere stamme og lange indlæsningstider. Erfaringen skærer det næsten ikke med hensyn til nydelighed for de fleste.

Motorola sender telefonen med Android 10. De garanterer også kun en softwareopdatering. Reviewers fandt det skuffende. Opbevaring er også en smule Lackluster , med kun 32 GB internt lagerplads. MicroSD-slotten giver dig mulighed for at tilføje ekstra opbevaring efter køb.

Reviewers fandt en mangel på dedikeret nat mode skuffende. Ethvert billede taget i en dårligt oplyst indstilling endte grungy og Murky. Selv i god belysning viste resultaterne kun så godt, med kameraet kæmper med vaskede farver og lav kontrast. Hvis du leder efter en fantastisk fotografi eller Videografi Erfaring på et budget, er denne telefon ikke den.

Specifikationer

Kun et par smartphones har større skærme. Store skærmstørrelser tillader højere opløsninger. Så detaljer som bogstaver er større. På den anden side er strømforbruget lavere med lille skærm diagonaler og enhederne er mindre, mere lette og billigere.

De Roning Canada Aviron RCA Beach Sprint Trials indgået med tre canadiske roere der opfylder betingelserne for theworld Roning Beach Sprint finaler i Oeiras,

Motorola: Det oprindelige firma Motorola Inc blev splittet i 2022. Motorola Mobility fik smartphone serien og blev overtaget af Google i 2022 og af Lenovo i 2022. Motorola smartphone-mærket fortsætter for øjeblikket. Der er stadig mange anmeldelser på Motorola Mobiles med gennemsnitlige vurderinger.

Motorola Moto G Play: Topkonkurrenter

Dimensioner: 75. 9 x 166. 9 x 9. 6 MM Vægt: 204 GSOC: Qualcomm Snapdragon 460CPU: 4x 1. GHz Cortex-A73, 4x 1. GHz Cortex-A53, Kerner: 8GPU: Qualcomm Adreno 610, 600 MHZRAM: 3 GB, 1600 MHZStorage: 32 GBMEMORY CARDS: MicroSD, MicroSDHC, MicroSDXCDISPlay: 6. IN, IPS, 720 x 1600 pixels, 24 bitbattery: 5000 mAh, Li-Ionos: Android 10Camera: 4160 x 3120 pixels, 1920 x 1080 pixels, 30 FPSSIM-kort: Nano-Simwi-Fi: A, B, G, N, N 5GHz, AC, Dual Band, Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi Direct, Wi-Fi DisplayUSB: 2., USB Type- CBLUETOOTH: 5. POSITIONING: GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, LTECP, SUPL

Der er flere netværksteknologier, der forbedrer udførelsen af ​​mobilnetværk hovedsageligt af øget databåndbredde. Oplysninger om kommunikationsteknologier understøttet af enheden og deres respektive uplink og downlink båndbredde.

CPU-bitsne bestemmes af processorregistrets bitstørrelse, adressebusser og databusser. 64-bit CPU'er giver bedre ydeevne end 32-bit dem, som fra deres side udfører bedre end 16-bit processorer.

En CPU-kerne er processorenheden, som udfører softwareinstruktioner. I øjeblikket er der udover single-core processorer dual-core, quad-core, hexa-core og så på multi-core processorer. De øger udførelsen af ​​enheden, der giver mulighed for udførelse af flere instruktioner parallelt.

GPU er en grafisk behandlingsenhed, som håndterer beregning for 2D / 3D-grafikprogrammer. I mobilenheder anvendes GPU normalt af spil, UI, videoafspilning osv. GPU kan også udføre beregning i applikationer, der traditionelt håndteres af CPU'en.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Motorolas kommende Moto G Stylus 5G vil også komme med 6 GB RAM.

Det er de allerbedste Motorola telefoner du kan købe

Det er de allerbedste Motorola telefoner du kan købe

De bedste budget smartphones skal have stor skærm kvalitet, batterilevetid og kameraer uden at sprænge banken. Vi testede budget smartphones fra Nokia, Motorola, Samsung, og andre.

moto g stylus 5g kamera Codeurself

moto g stylus 5g kamera Codeurself

Sådan læser eller fange QR-koder på en Motorola Moto G Stylus 5G. Ansøgninger til visning eller åbne QR-koder med Motorola Moto G Stylus 5G kamera gratis. Scan QR-koden.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Alt Om Motorola Se mere Moto G Stylus 5G Motorolas næste startsystem telefon til funktionen en næste generation netværksforbindelse har netop haft et par mere

Motorola Moto G Stylus 5G

Motorola Moto G Stylus 5G

Læs om Motorola Moto G Stylus 5G nøglefunktioner, pris i Indien, fulde specifikationer, ekspertanmeldelser og få den bedste udveksle pris udelukkende på Cashify.

Motorola Moto G Stylus 5G Pris i Filippinerne 2021 Specs

Motorola Moto G Stylus 5G Pris i Filippinerne 2021 Specs

Moto G Stylus 5G Bedste pris i Indien er Rs. 29.190 pr. 18. december 2021. Checkout Moto G Stylus 5G Fuld specifikationer, Funktioner, Brugervurderinger, Ekspertanmeldelser og meget mere. Sammenlign Moto G Stylus 5G priser før du køber online.

Motorola Moto G Stylus 5G Specs, Anmeldelse, Release Date PhonesData

Motorola Moto G Stylus 5G Specs, Anmeldelse, Release Date PhonesData

Lej en ny ulåst Motorola G Stylus 5G med SmartPay og betal over tid. Nyd landsdækkende service med lige snak trådløst.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Alt artikel eller telefoner med Moto g pennen 5g anmeldelse tags

Moto G Stylus 5G gennemgang

Moto G Stylus 5G gennemgang

Motorola Moto G Stylus 5G pris i Indien forventes at være Rs. 24.000. Se Motorola Moto G Stylus 5G fulde specifikationer, vigtige funktioner, udgivelsesdato, farver, fotos, user ratings og sammenligne det med lignende mobiler. 48 MP 8 MP Main 16 MP Front kamera 256 GB Opbevaring 6 GB RAM 6. tommer skærm 5000 mAh batteri Android 11

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.