Ups, vi løb ind i nogle problemer.

OnePlus 9 et alternativ i Android Flagship TechKnowledge

Det hjælper, at den kinesiske leverandør har lagt en klar vægt på kameraet og meddelte, at dens seneste smartphone ville have et Hasselblad-kamera som en del af et langsigtet F & U-partnerskab med den svenske kameraproducent.

Oneplus afviger ikke for meget fra dets testede og testede formelle design. Mens det ikke er en af ​​de smukkeste telefoner på markedet, vil dets 91. procent-skærm-til-kropsforhold give dig en masse skærm for at nyde.

Forsiden af ​​enheden har et hulpunch selfie kamera, som ikke forstyrrer oplevelsen af ​​at bruge apps. Smartphone har også lidt buede kanter, der ligner Huawei Mate 40 Pro, men det kurver ikke så meget som den pågældende smartphone.

Hasselblad quad-kamera linser på bagsiden af ​​enheden ser så pænt og kompakt som kunne forventes. Bagsiden af ​​smartphone har et spejltype design, som jeg ikke er den største fan af. Jeg tror, ​​at den slags design ser ganske forældet ud, men det passer til rumtemaet, at OnePlus gik på med denne enhed, så de får et pas. Desværre fandt jeg, at uden et dæksel på telefonen var bagsiden af ​​enheden tilbøjelig til fingeraftryksmærker.

Jeg var også heldig nok til at blive sendt Oneplus Warp CHART 50 Wireless oplader, som sælger til £ 69. 5 Og arbejder på ikke-OnePlus-enheder, hvilket gør det til en værdifuld tilføjelse til ethvert skrivebord. Den trådløse oplader opkræver min iPhone XR hurtigere end ethvert enhedskabel, jeg ejer i øjeblikket. EN

Den første note til at gøre om kameraet er, at det fungerer bedst i godt oplyste forhold. De billeder, jeg fangede, producerede skarpe, detaljerede billeder, der var fyldt med naturlig farve ved hjælp af standardkameraet. Dette er et vigtigt fokus for OnePlus, og billederne viser tydeligt fokus på naturlige farver og skarpe detaljer.

Dette var den eneste virkelige store bekymring, jeg havde med kameraet, og mens det stadig ikke må ikke konkurrere om, at Huawei Mate 40 Pro i kameraafdelingen, er det stadig et stort skridt fremad for OnePlus.

Videokvalitet, i mellemtiden, er en blandet taske. Smartphone giver brugerne mulighed for at skyde 8k 30 eller 4K 120 videoer, men så ikke så godt ud eller inkluderet så mange funktioner som nogle af de andre flagskibe på markedet i dag.

Mens OnePlus stadig har en helt en måde at gå i kameraafdelingen, formoder jeg, at det nye og forbedrede kamera høflighed af Hasselblad Partnership vil garnere det sydkoreanske firma masser af nye fans.

The Oneplus 9 Pro er drevet af Snapdragon 888 chipset, som i øjeblikket er den hurtigste processor, som chipproducent Qualcomm tilbyder i øjeblikket. Enheden leveres også med enten 8 GB eller 12 GB RAM, og ved første brug føles enheden straks som et flagskib, der konkurrerer om iPhone 12 og Samsung S21 bare på grund af den rene hastighed, når du lægger apps.

4500mAh batteriet kan oplade med enten den 65W kablede oplader eller den 50 W trådløs oplader, jeg nævnte tidligere. Batterilevetiden på denne enhed er gennemsnitligt for en top-of-the-range enhed, men helt sikkert dårligt ved enhver strækning af fantasien.

Oneplus-mærket er vokset så meget, at deres telefoner nu bæres af en større transportør, T-Mobile. Deres telefoner har vist sig hvert år, at de kan konkurrere med Top Tier-mærker som Samsung, LG og Apples iPhones.

Nu, med det seneste Oneplus 7, en plus 7 pro og 7T, skubber mærket det endnu længere. 7 Pro er mere af mainstream telefon på markedet, der bruger et pop-up kamera og har fronten helt dækket af en skærm. Hvad er blevet talt om mest om denne smartphone er brugen af ​​en 120Hz display.

Oneplus 7 kommer dog med en 30W warp oplader, det er den eneste warp oplader, som du kan få. Denne OnePlus 7 er ikke kompatibelt med Qualcomm Quick Charge, men det er kompatibelt med 15W strømforsyning. Så hvis du har mistet din warp oplader eller vil have en anden oplader, der har flere porte, der stadig kan oplade din OnePlus 7 Pro hurtigt, så skulle du dække de bedste strømforsynings opladere for at få til din OnePlus-smartphone, så det løber ikke ud af batteristrømmen .

Power Delivery Wall opladere

En væg oplader er den type oplader, du er mest vant til at bruge. Det er hvad din OnePlus 7 kom med. Men hvis du har mistet din Warp oplader, der fulgte med din smartphone, så få en ny oplader er det bedste næste ting.

Anker Powerport iii nano USB-c væg oplader

Fra meget enkelt, det Anker væg oplader har bare en enkelt USB-C Power Delivery havn. Opladningen hastighed er 18W danne port, så den kan oplade din OnePlus 7 ved den optimale opladning hastighed. Bare husk, dette vil ikke oplade det 45W Warp opladning hastighed, men det næstbedste er 15W fra en oplader som denne Anker én.

Selvfølgelig er dette opladeren sandsynligvis plejer være pålidelig, hvis du ønsker at oplade flere enheder på én gang, da det kun har en enkelt port. Sagt, dens en super lille oplader med alle dets dimensioner er kun 1 tomme.

Specs af Anker Powerport iii nano:

Hvis du er opladning to enheder på samme tid, hver port kan output 18W. En 18W opladning hastighed gennem hver port kan du oplade næsten alle USB-C Android smartphones ved en hurtig opladning sats.

Men hvis du er kun opkræve en enkelt enhed med denne Aukey oplader, så den enkelt port vilje output 36W. Med denne højere ydelse, du er i stand til at opkræve større og mere kraftfulde enheder såsom MacBooks, Chromebooks og Microsoft Surface tablets og bærbare computere, der bruger USB-C PD.

Specifikationer af aukey pa-d u pd oplader:

Væggen Opladeren har to Power Delivery porte. En PD-port output 60W, en meget høj effekt, der kan oplade USB-C PD laptops som en MacBook eller andre bærbare computere til hurtig opladning hastigheder. Denne oplader kan erstatte din originale USB-C PD laptop oplader, ikke kun på grund af den 60W-porten, men også på grund af de andre havne, den har.

De to ekstra porte er USB-A-porte, der deler en 12W opladning hastighed og kan bruges til at oplade en anden to smartphones, hvis du ville. Også, da denne oplader er så kraftig, det bruger en ventilator til at køle sig selv ned, hvis det gør begynder at varme op.

Specifikationer af zerolemon w dobbelt pd oplader:

Da den OnePlus 7 har nogle høje tier specs, især med sin 120 Hz opdateringshastighed skærm, der kan brænde i batteriet hurtigt, mens du er på farten, med en effekt bank med du kan være afgørende.

Oplad på farten på warp hastighed

Anonym, 12 dec 2022how om Samsung Galaxy NASA rumfærge udgave ?? Jeg tror, ​​de gjorde, at noten 7- Da både note 7 og shuttle-programmet er ikke eksisterende drømme om bedre dage.

abigfanoftechs, 11 dec 202210GB er meningsløst, da Android RAM ledelse er afgrundsdyb. aybe for dig, vi alle andre finder det godt nok. 3 år siden, selv æble var der kun bruger 1 GB ram nu de giver 4GB ram.

ZloiYuri, 11 dec 2022Sorry, gutter, at telefonen stadig absolut imponerende. Især middelmådig kamera. en der middelmådig kamera er mere end en god nok. Når du forsøger du vil forstå. Af den måde, uanset telefonen, når du udskrive billedet på en A4 eller større format vil det være grim selv med Mate 20 pro kamera eller Samsung note 9.

xXENDER FREAKXx, 11 dec 2022At mindst er det stadig meget billigere end OPPO FIND X Lamborghini EditionOppo Find X er allerede meget dyrt og sammenlignet med 1+ 6T er billigere, selvom præmien på Lambo model er op til $ 800 der er nødder! Samme gælder for Huawei Porsche edt.

Amazing udgave, glat, specielle og meget hnest priser! OnePlus sætter baren endnu en gang! Alle andre luksus telefon udgaver dont virkelig har noget særligt og de koster dobbelt så meget som almindelige versioner. OnePlus brugt ekstra ram og hurtigere oplader til han første gang, og denne udgave trully s speciel, da der er o andet alternativ til at få 10 GB ram og warp gebyr! De designændringer er meget subtile, men de er der! For at ekstra 10-15% coon, får du tosr eksterne, interne opgraderinger og denne fantastiske pakke. Desværre fik jeg den 6T, men før jeg får 7, vil jeg vente på det!

Hej, alle VOOC er en teknologi, som gør det muligt at oplade din telefon på meget hurtig hastighed. everal mærker som Realme, OPPO og OnePlus bruger denne teknologi. ut OnePlus mærke denne VOOC oplader som warp oplader. Jeg søge online og læse dette, og stadig have en tvivl om, at vi kan bruge denne VOOC opladeren fra Realme eller OPPO til at oplade min OnePlus telefon.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Google kraftigt antydet, at Pixel 6 havde superhurtig opladning ved at sælge en 30W oplader til enheden. Imidlertid er Pixel 6 og Pixel 6 Pro i stedet begrænset til omkring 23W for opladning via ledning. Så er Googles oplader faktisk værd at købe? Eller ville tredjeparts alternativer være en bedre værdi?

Hvorfor gebyrer ikke pixel på W?

Som nævnt var det temmelig underforstået, at Googles Pixel 6-serien ville opkræve på 30W, men det er ikke tilfældet. Tidlig analyse efterfulgt af Googles egen bekræftelse viser, at pixel 6 opkræver på 21W, mens pixel 6 Pro hits 23W. Det er en retfærdig smule hurtigere end ældre pixels, men langsommere end Samsung-enheder og de fleste andre flagskib Android-telefoner.

Hvorfor begrænser Google opladningshastigheden her? De tekniske grunde har ikke været beskrevet , men googles Forklaring siger, at telefonen vil oplade ved sin maksimale hastighed gennem 50%, så sænk lidt som den tilgange 80%. En fuld opladning tager meget længere tid, fordi det som Google siger, det forbedrer batteriets lang levetid og dets sundhed over tid.

Skal du købe googles oplader?

Selvfølgelig skal du slette disse hastigheder overhovedet, bruge en stand til at oplade mursten. Googles officielle tilbud er 30W mursten, som førte til forvirringen i første omgang. På trods af at denne officielle oplader hedder Pixel 6-enheder gennem de første 50% af batterikapaciteten.

I vores korte test med en USB-C-kraftmåler fandt vi, at Googles 30W mursten, solgt til $ 25 på Google-butikken, ville ramme 8. 9V på 2. 7a under opladning af en pixel 6 pro fra 8% til 10% af batterikapaciteten. Det er lidt over 22w i den meget korte periode. I mellemtiden ville 18W oplader fra ældre pixels ramme 8. 0V x 1. 9a i samme tidsperiode, omkring 17. W. Så tydeligt vil du få mere juice fra Googles Ny oplader i forhold til den gamle, men ikke 30W opført på murstenen selv.

Hvorfor sælger Google en 30W oplader til en 23W telefon? Det er næsten bestemt ikke at forvirre nogen, men snarere at tjene som en multi-enhed go-to. Google viser opladeren som værker med Chromebook-tilbehør, hvilket betyder, at det kan komme ud af enheder som Pixelbook Gå. Også også, Google nævner faktisk faktisk pixel 6 hvor som helst på opladere butikslisten. Mest sandsynligt blev denne wattage afgjort, fordi den giver mere fleksibilitet, hvilket gør det muligt for opladeren at arbejde på andre enheder, herunder chromebooks, pixelstativet og meget mere.

Disse USB-C-opladere ramte de samme hastigheder på Pixel Pro

Hvad med andre opladere? Weve testede et par opladere omkring vores kontor på samme enhed med samme kabel og kraftmåler for at få en ide om, hvordan de kunne sammenligne, og for at se, om googles oplader har noget specielt til det til pixel 6.

HOLD I tankerne varierer, at opladningshastighederne på pixel 6 Pro varierer afhængigt af hvor længe telefonen har opladet, og hvor den er i ladningscyklusen. Disse tal blev alle fanget med telefonen under 20% kapacitet og bør kun bruges til generel reference.

Det er klart, at der ikke er meget at vinde fra at købe googles oplader over andre. Når alt er sagt og gjort, hvis en oplader er certificeret til USB-C PPS hurtig opladning, vil det få jobbet gjort. Og hvis noget er der grunde til at se ud over googles officielle tilbud. Opladere, der sælges af Spigen og Anker, er betydeligt mindre takket være deres brug af GAN-teknologi. I mellemtiden Belkins option koster betydeligt mindre end Googles. Vi er skyld set det til salg for så lidt som $ 10!

Mere om pixel:

Oneplus har været kendt for at lancere en specialudgave af sine smartphones. Vi så denne tendens af specialudgave OnePlus smartphones startende med OnePlus 5T. I de særlige udgaver, OnePlus partnere med andre mærker som Star Wars, Marvel og frigiver smartphone. OnePlus lanceret Star Wars Edition, Marvel Avengers udgave og i dag OnePlus har indgået partnerskab med McLaren til specialudgave af OnePlus 6T Smartphone. Ja, du læste rigtigt! OnePlus har indgået partnerskab med McLaren til at lancere Oneplus 6T McLaren udgave og også indført en ny Warp Charge 30 Technology. I denne artikel vil vi diskutere hvad forskellige i Warp Charge vs Dash Charge.

OnePlus 6T McLaren Edition er en limited edition smartphone med bedøvelse søger ændringer til det ydre, nye temaer og mere. Den største højdepunkt OnePlus 6T McLaren udgave er den nye Warp 30 Charge-teknologi. Warp Charge er en opgradering til Onepluss populære Dash Charge.

Vigtig

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Ankommer af Tue, Dec 28 Køb Otterbox Defender Pro Case og Holster til Apple iPhone 12 Pro Max Black på Walmart. om

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Giv din telefon det slemt det er de hårdeste iPhone tilfælde i 2021

Giv din telefon det slemt det er de hårdeste iPhone tilfælde i 2021

116 af over 1.000 resultater for OtterBox garanti udskiftning Sorter efter Udvalgte Pris lav til høj Pris høj til lav Gennemsnitlig. Kundeanmeldelse Nyeste Ankomster Sorter Byfeatured Go

Bedste Galaxy S21 Ultra tynde sager i 2021 slank endnu beskyttende

Bedste Galaxy S21 Ultra tynde sager i 2021 slank endnu beskyttende

Vi er skyld valgt de bedste tilfælde for Samsungs nye Galaxy S21 telefoner i 2021. Vores picks er alle tilgængelige for S21, S21 Plus, og S21 Ultra.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Denne robuste sag tilbyder flerlagsbeskyttelse mod dråber, skraber og bump. Portdæksler Opbevares snavs og støv, men tillad adgang til alle telefonfunktioner. For Samsung Galaxy S21 Ultra 5g.

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Canadian Dæk

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Canadian Dæk

Opdag den slankeste Otterbox Case Todate opretholder stadig mærkerne om beskyttelse.

Otterbox Garanti Udskiftning Canada opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Otterbox Garanti Udskiftning Canada opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Forstærk din skærm protektor tilbud denne sæson med OtterBox Amplify skærmbeskytter manipuleret af Corning, skaberne af Gorilla Glass.

Otterbox Mobile Phone Cases Billige Otterbox Mobile Phone Case tilbud

Otterbox Mobile Phone Cases Billige Otterbox Mobile Phone Case tilbud

Butik til Otterbox på Walmart. en. Med daglige fantastiske priser, shop instore eller online i dag

Verizon iPhone 12 PRO 128GB Pacific Blue Walmart. om

Verizon iPhone 12 PRO 128GB Pacific Blue Walmart. om

IPhone 12 Pro og 12 Pro Max er solide forfininger til sidste år 11 Pro og 11 Pro Max, da de introducerer HDR-video og 5G, men er det stadig det værd

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.