Party højttaler JBL PartyBox 310

JBL Partybox 310 Bærbar Bluetooth højttaler R8399. 0 trådløse højttalere PriceCheck SA

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Dette JBL party box 310 er en karaoke opsætte komplette tegnsæt en, som du kan tage to parter, og gøre det til en DJ nat. Denne mobile underholdning maskine udfører som helst og overalt i overensstemmelse med din musik, og så det er designet specielt. Det har en indbygget mikrofon indgang til guitar og i øvrigt er det perfekt til live-optræden. Det hjælper i en dynamisk lysshow og er til stede med kølig vokal effekter.

De 240 watt JBL Pro lyd gør det ligner og endda lyde som en Rockstar. Party Box 310 er tilgængelig for dig med Bluetooth og en batterilevetid på endeløse 18 timer. Så du kan se, at underholdning indstillinger er tilgængelige for dig er uendelige håb dette bringer liv til din fest

blændende lys og fest højttaler

JBL Partybox 310 Højttaler byder på et stort lyd med en utroligt power sæt da dette højttalere har en stærk base. ingen yderligere effekt kun ren lyd er tilgængelig for dig, og det 240 WhatsApp JBL Pro lyd har de samme lysshows, der hjælper dig til at groove i henhold til beats. Du skal blot holde login og fest fortsætter.

udvidet batterilevetid

Dette JBL Partybox højttaler har en endeløs 18 timers spilletid, og det har et batteri indbygget i det, så du ikke behøver at bekymre sig om den tid, for den lyd, der ville være til rådighed til din fest bare tilslutte og Fortsæt. Afhænger du hellere du nødt til at bruge det i dag tid eller nat tid, men det kommer til at arbejde i 18 timer uafbrudt.

attraktiv bobyÂ

Enheden består af IPX4 stænktæt krop. Den særlige Kurset fastsatte lys og den ydre fremtoning gør det ligner en æstetisk stykke. Dette design vil helt sikkert gøre folks hoved tur og også det vil ikke være så kedeligt, hvis du er i en fest tid.

kraftfuld JBL pro lyd

Omkring blokerer strande bygge huset overalt kan du nemt få en thumpoly sker med os til 40 ord store JBL Pro lyd. Sing rap strum skrue op for bassen og du kan nemt se, at dansegulvet har levende og alle er grooming og vuggende svar som deres egne på JBL boombox lyd.

lys i nætterne

Er du tænker på en live koncert eller holde en musik-show, så er dette JBL parti boombox skabe en flot en af ​​den bedste løsning den har en dynamisk lys show, der hjælper dig med at danse til den subtil pulserende og den kraftfulde strobbing effekt, du bare nødt til at gøre en indstilling, og der er en Vibe foregår.

I hvad er perfekt timing, da COVID restriktioner først for nylig er blevet lempet i Australien, har Harman International og Samsung Electronics udgivet JBL PartyBox 310, en bærbar højttaler, at det sagde var lavet specielt med dag- og nat tid festdeltagere i tankerne .

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Mens batteriet runtime forbliver den samme mellem de to modeller på 18 timer, sagde Harman den PartyBox 310 genopladninger betydeligt hurtigere â € ”i 3. time i forhold til de 5 timer det tager at genoplade PartyBox 300. også nyt er optagelse af et IPX4 stænk beskyttelse rating, Harman sagde  vil lade dig flytte festen ved poolen og vil holde musikken kørende regn eller skinne.

To funktioner er blevet medtaget specielt om natten brugere eller dem, der bruger højttalerne i mørke omgivelser. De er en baggrundsbelyst kontrolpanel, der reducerer behovet for en lommelygte, når de kontrollerer enheden manuelt, og den anden er en dynamisk lysshow mode, der skaber pulserende eller Lysblink lyseffekter, der afspejler i takt til musikken. EN

Ved 687mm høj og vejer 19. kg, PartyBox 310 er på størrelse og vægt youd forvente fra en stor fest højttaler men Harman sagde flytte højttalerne bør ikke være et problem takket være inddragelse af et teleskopisk håndtag og hjul til bærbarhed.

Den PartyBox 310 er kompatibel med Bluetooth version 5. og forbinder til din smartphone eller Bluetooth-aktiveret enhed til streaming af dine sange, afspilningslister, DJ Mixes eller hvad som helst anden lyd, du vil afspille.

I modsætning til JBL PartyBox 300 er JBL PartyBox 310 Controlable via JBL PartyBox-appen, som giver dig mulighed for at skifte spor, ændre lyshowet og styre Karaoke-funktionerne med en simpel touch-kontrol. Det har også en indbygget USB-port, der understøtter afspilningen af ​​MP3, WMA. og wav. filer.

Deltag i nyhedsbrevet!

Kæmpe lyd, blændende lys og Utroligt Strøm sæt denne højttaler bortset fra mængden. JBL PartyBox 310 pakker en fuld fest i en transportabel, Splashproof Lydmaskine som ingen anden. Vend dine yndlingsafspilningslister overalt, fra sammenkomster hjemme for at danse fester på stranden. Bring store fest vibes med 240 watt JBL Pro Sound og et synkroniseret lys viser, at riller til beat. Tilslut og hold det sjove at gå hele natten eller hjulet over til lejrbålet og drage fordel af sin imponerende 18-timers batterilevetid. Start en fest med JBL PartyBox 310.

Tech Specs

JBL PartyBox 310 er en stor højttaler, der for det meste er lavet af plastik. Det har to cirkulære RGB-lys, der kan indstilles til forskellige farver via Companion-appen eller ved at bruge lysknappen på højttaleren og en sort metalgitter til at beskytte sine drivere. Det har også et håndtag og hjul til at gøre det lettere at transportere. Du kan placere denne højttaler lodret eller vandret.

JBL PartyBox 310 er ikke særlig bærbar. Det er meget højt og tungt, hvilket kan gøre det svært at flytte det til forskellige steder. Heldigvis har den et håndtag og hjul, så du behøver ikke nødvendigvis at hente det op. Da det er batteridrevet, behøver du ikke at holde det tilsluttet et stikkontakt for at bruge det. Tjek JBL PartyBox on-the-go, hvis du vil have en lignende højttaler, der er mindre og lettere at tage med dig on-the-go.

JBL Party Box 310 har en anstændig byggekvalitet. Det har samme solide og robuste bygge som JBL PartyBox 300 og JBL PartyBox 100, med en metalgitter for at beskytte sine chauffører og en plastikkrop. Der er en rille på sin øverste side for at understøtte en smartphone eller tablet og en Teleskopisk Håndtag. Der er også gummifødder på to sider såvel som på den nederste side og to indbyggede hjul. Den har en IPX4-rating for vandmodstand, når den placeres lodret, og de klapper, der beskytter dens indgange, er tæt forseglet, hvilket betyder, at den er certificeret til at blive beskyttet mod små stænk af vand.

Nogle af kontrollerne har feedback. Når du er i Bluetooth-parringstilstand, er der en chime, og et blåt indikatorlys tændes. Der er også en batterilevetid indikator, en chime, når du har nået MAX VOLUME, og et indikatorlampe for den indgang, du aktuelt bruger.

oops!

Stamford, CT - 02 september 2022 â € "Portable, kraftfulde og klar til fest, JBL PartyBox on-the-go and partybox 310 er her. Designet til den ultimative mobilparti, de nye højttalere Pair Kraftfulde JBL PRO-lyd med et lys show, der synkroniseres til musikken, selvom dine dans bevæger sig ikke!

De nye modeller har genopladelige batterier og er designet til maksimal bærbarhed med enten en skulderrem eller glattehjul for at gøre det nemmere end nogensinde at tage festen, uanset hvor du vil gå.

Bygning på JBLS arv i professionel live lyd, det har været fantastisk at udvikle JBL PartyBox højttalere ved hjælp af vores rigdom af ekspertise i stor, dristig lyd, siger Dave Rogers, præsident, Harman Lifestyle Division. Siden lanceringen af ​​vores udvalg af PartyBox-højttalere for mindre end to år siden, er vi den klare kategori leder. Disse to nye tilføjelser til området fortsætter JBL PartyBox-historien med kombinationen af ​​kraftig JBL PRO-lyd, stor alsidighed og utrolige lysshow, og nu evnen til at tage festen overalt.

Se, hør og syng sammen til takt med JBL PartyBox på-the-go. 100 watt af kraftig JBL Pro Sound, synkroniseret til et pulserende lysshow, og du kan endda trådløst par to sammen for en enorm stereo party lyd.

Få adgang til dine yndlings melodier uden problemer med Bluetooth, USB og AUX-tilslutning. Når du er klar til at hæve taget, tag en ven og kanal din indre POP Diva eller MC med den medfølgende JBL Wireless Mic eller brug instrumentet til at spille sammen. Med en flaskeåbner, polstret skulderrem, seks timers genopladeligt batteri og IPX4 Splashproof Beskyttelse, JBL PartyBox On-The-Go har alt hvad du behøver for at få festen startet - og tag det på vejen .

Kæmpe JBL-lyd, blændende lys og et sæt glattehjul, PartyBox 310 er den ultimative bærbare festmaskine. Vend dine yndlingsafspilningslister overalt, fra sammenkomster hjemme for at danse fester på stranden. Tilføj noget kreativitet til blandingen via Dual Mic og Guitar Inputs samt et udvalg af indbyggede lydeffekter, eller bare sprænge lufthåret for at få dansegulvhoppet.

JBL skaber den fantastiske lyd, der former livslever de fleste episke øjeblikke. Fra ikoniske arrangementer som Woodstock og koncerter på Madison Square Garden, til spil på Yankee Stadium og Weekend Road Trips, JBL hæver lyttere Erfaringer med prisvindende lyd, der lader dem få mest muligt ud af hvert øjeblik. Med uovertruffen professionelle legitimationsoplysninger og over 70 års levering af industriens førende innovation, er JBL autoritet i ingeniørens overlegen lyd.

Beskrivelse.

Følte takt med JBL PartyBox 310 Bluetooth-højttaleren. Ideel til hver fest og sammenkomster, denne højttaler pumper ud kraftig JBL PRO-lyd, blændende lyshow og imponerende 18-timers batterilevetid. Det har også en bærbar og holdbar bygning, så du kan holde musikken og skinne.

Specs.

Anmeldt 5 ud af 5 af fra fantastisk lydstyrke, bas og kvalitetThus New PartyBox er sindssyg høj, holdbar, bærbar og har en masse bas. Jeg kan ikke engang vende det op til 50% volumen, fordi det føles som mit hus kan ryste i stykker. Det er meget bærbart med hjul på bunden og et håndtag for at trække eller bære det med. Lydkvaliteten er fantastisk selv på max volumen og det er nok den bedste festhøjttaler, jeg nogensinde har haft. Lyden får ikke engang forvrænget . Lysene kan synkronisere med musikken, og det ser meget godt ud. Jeg vil helt klart anbefale at få dette produkt.

bedømt 4 ud af 5 af alienfartanalytyst fra Awesome Partybox! Nogle plads til forbedring. Redes lyd til en anstændig pris! Meget imponeret over den lyd, der slår ud af denne bærbare højttaler. Bassen lyder godt! Højt og klart lows, som du føler med anstændige mids / highs. Jeg har kun haft denne højttaler to dage og tænker på at gribe en anden. Jeg kan kun forestille mig, hvordan to ville lyde. Mit eneste greb, der kan løses gennem en opdatering. Tillad EQ-justeringer i appen ikke kun for indgange, og lad muligheden for at styre lys med en simpel stabil på. Lysene har strålende farve, men det ville være fantastisk at bare have lysene med en stabil på og ikke blinke rundt hele tiden og muligvis tillade lysstyrkekontrol.

Vigtig

JBL Quantum 800 Sort CoolBlue

JBL Quantum 800 Sort CoolBlue

Køb JBL Quantum 800 Overear Active Støjafbrydelse Trådløs Gaming Hovedtelefon med Mic Bluetooth 5., JBL Quantum Sound Signature, JBLQUANTUM800BLK, Sort Online til de bedste priser fra Croma. Tjek produktdetails, anmeldelser mere. Shoppe nu

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

JBL fortsætter med at lede vejen for legendarisk lyd. Markedslederen i fem år, der kører, er spændt på at introducere tre nye bærbare højttalere JBL Xtreme 3, JBL GO 3 og JBL CLIP 4. Med en opgraderet, fed logo design og ...

Køb JBL Xtreme 3 100 Watt Portable Bluetooth Speaker Massive JBL Original Pro Sound, JBLXTREME3CAMOIN, CAMO ONLINE CROMA

Køb JBL Xtreme 3 100 Watt Portable Bluetooth Speaker Massive JBL Original Pro Sound, JBLXTREME3CAMOIN, CAMO ONLINE CROMA

Køb JBL Xtreme 3 100 Watts Portable Bluetooth Speaker Massive JBL Original Pro Sound, JBLXTREME3CAMOIN, CAMO ONLIGT Priser fra Croma. Tjek produktdetaljer, anmeldelser mere. Shoppe nu

JBL Xtreme 3 Portable Bluetooth højttalerkamera

JBL Xtreme 3 Portable Bluetooth højttalerkamera

JBL Xtreme 3 Bærbar Bluetooth Speaker Camo Bluetooth PowerBank 15 timers spilletid IP67 Vandtæt og støvtæt JBL PartyBoost

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

JBL Xtreme Charger Aliexpress

JBL Xtreme 3 Bærbare Wireless vandtæt højttaler Sort

JBL Xtreme 3 Bærbare Wireless vandtæt højttaler Sort

JBL Xtreme 3 de qualidade com envio grtis ingen AliExpress

JBL Xtreme prisliste i Filippinerne Specs December, 2021

JBL Xtreme prisliste i Filippinerne Specs December, 2021

Musik gør festen. JBL Xtreme 3 bærbare Bluetooth højttaler ubesværet leverer massiv JBL Original Pro Lyd, der trækker alle i.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.