Passpoint Secure Sprint

Sprint til tilbyder gratis WiFi i lufthavne Gennem Boingo

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Disclaimer: AppAdvice ejer ikke dette program, og kun giver billeder og links, der er indeholdt i iTunes Search API, for at hjælpe vores brugere at finde de bedste apps til download. Hvis du er udvikleren af ​​denne app og ønsker dine oplysninger fjernet, bedes du sende en anmodning til og dine oplysninger vil blive fjernet.

der ikke er tillid behøver ikke at betyde usikker eller upålidelig. Enhed-side software hjælper luftfartsselskaber godkende brugere, sikre sikkerhed og kontrol af kvalitet. Operatørerne er at finde det lettere at arbejde inden for Android-økosystemet, da Android er et mere åbent system end iOS. Sprints automatisk offload til Boingo Wi-Fi fungerer på Android-enheder.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Her er nogle gode nyheder for Sprint abonnenter, der flyver en masse - den største trådløse luftfartsselskab har netop indgået en aftale med Boingo Wireless for at give gratis Wi-Fi for sine kunder i lufthavne over hele USA.

Det betyder, at alle Sprint abonnenter med Wi-Fi-klar mobile enheder nu vil være i stand til at oprette forbindelse til Wi-Fi-serviceudbyder Boingo trådløse netværk i bestemte lufthavne i landet. Så snart Sprint enhed af abonnenten er inden for rækkevidde, vil det automatisk oprette forbindelse og problemfrit til Wi-Fi-netværk.

Hvad er stor om denne aftale er, at brugen Wi-Fi-data er ikke kun gratis, men også ubegrænset. Plus, vil det ikke tælle mod godtgørelse data abonnenternes Sprint planens. Luftfartsselskabet ser sit nye partnerskab aftale med Boingo Wireless som noget, der giver en meget værdifuld supplerende lag til sit eksisterende vifte af tjenester. Endnu vigtigere er, handlen gør det muligt for abonnenter at få en bedre trådløs oplevelse i flere steder, som nu omfatter lufthavne.

Som for abonnenter, der egne enheder, der er Passpoint aktiveret, Sprint tilråder, at de bør være i stand til at forbinde til Boingo s Passpoint Sikre net for WPA2 Enterprise kryptering, og nyde en endnu mere sikker Wi-Fi-forbindelse.

Hurtigere NGH / passpoint over trådløse økosystem

Over 2200 hotspots blev gjort levende; fra Fira Gan Via og Fira Montjuic hvor GSMA MWC er hostet, over 300 AP'er i Barcelona, ​​i nogle af de centrale turist steder, ligesom Ramblas, Plaza Catalunya, Passeig de Grà cia, togstationer blandt mange andre steder i byen og i El Prat Lufthavn.

Cisco Systems spillede rollen som store teknologi udbyder og blev støttet af Boingo Wireless, Unitronics, CellNex og Tænk smartere for alle konfigurationer og test. Alle hotspots hvor sammenkoblet ved hjælp af begrebet en central roaming Hub lettes ved Boingo Wireless, BSG Trådløs og Accuris-Neworks.

Derudover WBA inviteret tjenesteudbydere med kommercielle NGH / Passpoint tjenester til at deltage i projektet og give roaming til deres kunder under varigheden af ​​MWC Barcelona. Mobil rene Wi-Fi-udbydere og brugere fra virksomheder, der allerede har Passpoint indsat i deres kontorer operatører, kabeloperatører, internetudbydere,; alle disse selskaber kom sammen og bruges alle disse hotspots i hele Barcelona til deres fordel af deres kunder, som om de var på deres hjemmenetværk eller kontor.

3. Kun involverede operatører / luftfartsselskaber med Passpoint / NGH tjenester kommercielt tilgængelige, som AT & T, Charter Communications, Softbank eller Boingo Wireless. Denne beslutning fjernet nogen on-boarding forhindringer gør en virkelig problemfri oplevelse for alle brugere, ligesom cellulære.

4. Genereret anonymiserede analytics fra de mange hotspots til at give oplysninger til alle spillested ejere, der deltager i projektet. Think Smart udviklet real time analyser, herunder strømme og mængder af enheder tilsluttet efter sted og flyder bevægelighed af disse enheder på tværs af og inden for de multipla hotspots.

Over 25 virksomheder deltog i dette projekt, og WBA havde den ære at koordinere dette initiativ i de sidste 4 måneder og arbejde med nogle af de bedste industriens fagfolk og Wi -fi eksperter. En stor mængde data er kommet ud af dette initiativ, men vi vil lade det være at projicere deltagerne for at give deres casestudier og rapporter, så hold dig opdateret.

Dette initiativ repræsenterer på en eller anden måde min vision for offentlige Wi-Fi med flere steder, der arbejder sammen fra private, offentlige og kommunale sektorer sammen med alle typer operatører / luftfartsselskaber og virksomhedsbrugere - Wi-Fi er sømløse, interoperable, Sikker og bredt tilgængelig â € "Et helt økosystem, der kommer sammen og WBA, og dets medlem gør denne vision til virkelighed.

Ser frem til MWC 2022 og for at tage dette initiativ til det næste niveau med mere dækning, flere tjenester og mere slutbrugere â € "interesseret i denne type initiativer? Har du ideer til at gøre det mere værdifuldt? Du er velkommen, vær venlig at slippe mig en linje og lad os gøre Wi-Fi sømløs, sikker og interoperabel over hele økosystemet.

Relaterede indlæg

Sprint-enheder inden for nærhed af en Boingo-hotspot kan automatisk oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket problemfrit, hvilket giver service på de hurtigste hastigheder, der er tilgængelige, være den cellulære fra Sprint eller Wi-Fi fra Boingo. Auto- autentificering Wi-Fi-forbindelser er tilgængelige uden ekstra gebyr til alle Sprint-kunder med kompetente enheder, og brugen, mens det er tilsluttet Wi-Fi, tæller ikke mod en måneds månedlig serviceplan. Sprint og Boingo gennemførte succesfulde markedsforsøg med millioner af sprinthåndsæt, hvilket viste forbrugernes fordele ved ubesværet godkendelse på Boingos-netværket.

Med Wi-Fi er verdens største trådløse økosystem, ser vi det som et højt komplementært lag til vores netværk, siger Stephen Bye, Sprint CTO. Ved at give kunderne mulighed for at bevæge sig problemfrit mellem sikker Wi-Fi og Cellular, vil vores kunder have en bedre mobil oplevelse på flere steder, alt sammen, mens de sænker deres omkostninger ved brug af data.

Sprint-netværket forbedres dagligt, og virksomheden investerer fortsat i løsninger, der leverer den konsekvente pålidelighed, kapacitet og hastighed, som kunderne kræver. Da Service udvides til yderligere sprint-håndsæt, kan kunder med passpoint-aktiverede enheder sluttes til Boingos PassPoint Secure Networks på lufthavne landsdækkende. Ved at udnytte Boingos PassPoint Secure Networks kan kunderne nyde en enklere mobil oplevelse med sømløs Wi-Fi-godkendelse og WPA2 Enterprise-Grade krypteringsteknologi.

Boingos forhold til Sprint fjerner de traditionelle barrierer mellem Wi-Fi og Cellular Service, siger David Hagan, administrerende direktør for Boingo Wireless. Sprint er en markedsleder med integrationen af ​​Wi-Fi og Cellular, som er en meget kundecentrisk løsning for at give en altid bedst forbundet erfaring via enten netværk.

Boingo Wireless og Sprint har underskrevet en flerårig Wi-Fi-aftale, der muliggør adgang til sømløse og sikre Boingo Wi-Fi-netværk i 35 store U.. Lufthavne. Udnyttelse Boingo's førende netværksteknologi, der forbinder til Wi-Fi, bliver lige så nemt og sikkert som cellulær.

En masse folk kender Boingo som lufthavnens Wi-Fi-folk, men det er bare toppen af ​​isbjerget. Weve vokset og Innovation på tværs af licenseret og Ulicenseret Spectrum Technologies, og har vokset vores fodaftryk til mere end 1 million steder, der tjener mere end 1 milliard mennesker over hele kloden, herunder sport og Underholdning spillesteder, militære baser, kommercielle ejendomssteder og ja, mere end 50 af de højeste trafiklufthavne i verden. Vi tilbyder også mærker som Netflix, Hulu, Amazon, Bank of America, HBO, Volvo og Perrier-Jouet det største Wi-Fi-annonceringsnetværk i verden. I det sidste år, weve:

Vigtig

Sådan håndteres cellulære dataforbrug på din iPhone og iPad med iOS 8

Sådan håndteres cellulære dataforbrug på din iPhone og iPad med iOS 8

Verizon dag begynder forudbestillinger for sin nye servicekontrakt med Apple iPhone, hvilket bringer til ophør ATTS eksklusiv aftale med den populære smartphone. Alt dette rejser spørgsmålet, der er en bedre service provider

Snow Bros Appliance Lyndhurst, OH

Snow Bros Appliance Lyndhurst, OH

Garriock Bros. Ltd. er et privat aktieselskab registreret i Skotland i 1975. Siden da er virksomheden vokset, diversificeret og modnet til et af de største privatejede virksomheder i Shetland.

Alterfina ingen kredit check finansiering online øjeblikkelig godkendelse

Alterfina ingen kredit check finansiering online øjeblikkelig godkendelse

Med vores dækfinansiering ingen kreditcheck, du kan få dine dæk nu betale senere. Katapult Dækfinansiering er hurtig nem, pre kvalificer i dag

Mobiltelefon Hylster, 600D Polyester

Mobiltelefon Hylster, 600D Polyester

En mobiltelefon hylster er en anordning thats bruges til at transportere og beskytte mobiltelefoner. De fleste mobiltelefon hylstre tillægger et bælte eller ...

Crime Scene Spanien

Crime Scene Spanien

Deltag i N26 holdet. Tjek vores nuværende job åbninger og være en del af Europa først helt mobil bank.

Sådan Brug Signal Messenger Uden telefonnummer eller SIM

Sådan Brug Signal Messenger Uden telefonnummer eller SIM

Lige pludselig min telefon kan ikke oprette forbindelse til et mobilt netværk, uanset hvad sim jeg sætter i. Disse sims og min personlige en alt fungere fint på ...

Computer genkender ikke USB-forbindelsen fra et kamera

Computer genkender ikke USB-forbindelsen fra et kamera

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du tilslutter en telefon til en bærbar pc og overfører filer, heres en artikel, der kan hjælpe dig med det.

Brug meddelelser til web med fi android

Brug meddelelser til web med fi android

Oprettet af lys, et lille firma i Brooklyn, New York, giver den nye lys telefon 2 kun to hovedfunktionerCalling og teksting. Dens minimalistiske, nemme at bruge, og folk elsker det.

HDMI adapter til Samsung Smart TV

HDMI adapter til Samsung Smart TV

I denne artikel for Android Mobile finder du teknikken til at forbinde dit tv til din Samsung Galaxy A10e.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.