Kontroller du er et menneske

Compass Quick værktøjet ikke arbejder på Samsung telefon

Siden 1994, Predator Software fokuserer på at automatisere producenter over hele verden med innovative og prisbelønnede software-applikationer. Predator Software er en industri førende inden Industri 4., lean manufacturing, industrielle netværksløsninger og automatisering via Shop Floor Control eller SFC. Predator er SFC teknologier omfatter CNC netværk, maskine overvågning, OEE, produktion datastyring, dataindsamling, maskine simulering & verifikation, værktøj & Gage krybbe, forvaltning rejsende, CNC efterbehandling, fleksible produktionssystemer og robot celle kontrol software.

Intellect s QMS software er bevist at forbedre kvalitet operationer og reducere de samlede omkostninger kvalitet med 40%. Vores apps er designet af certificerede kvalitets eksperter og kan nemt tilpasses med vores no-kode platform og træk-og-slip-teknologi til at passe netop dine forretningsbehov. Giv dit hold fjernadgang, mobile apps, dynamisk arbejdsgang, analytics og rapportering med en moderne og let at bruge løsningen. Apps omfatter Document Control, ansattes uddannelse, Audit Management, CAPA, Afvigelse, og mere.

Asset Panda cloud-baserede ingen kode løsning går ud over sporing af aktiver for at skabe tilpassede apps at spare tid og penge. Organisationer af alle størrelser i alle branchen har nydt fra vores sikker og nem at bruge, der fungerer som de gør. Asset Panda evne til at gennemføre brugerdefinerede arbejdsprocesser, handlinger og grupper gør det muligt for vores kunder at erstatte tidskrævende processer, der langsomt ned deres organisationer. Som et resultat, de ser tidsbesparelser, der resulterer i en ROI så høj som 800%. Med en stærk kombination af web og mobile apps, giver systemet som helst, hvor som helst adgang til alt, hvad der er vigtigst for vores kunder. Vores mobile apps har også stregkode scanning indbygget, hvilket eliminerer behovet for at købe dyre og pladskrævende stregkode scanning udstyr. Rollebaseret brugerstyring giver adgang til Asset Panda på tværs af hele organisationen og sikrer, at brugerne kun vil se, hvad de har brug for.

Gain virksomhedens effektivitet, lønsomhed og vækst med Beamex Calibration Software, en alt-i-én løsning. Den Beamex Calibration Software hjælper brugere i planlægning, styring, analyse og dokumentation af alle kalibrering arbejde og aktiver sikkert og effektivt. Med Beamex Calibration Software, der er en betydelig reduktion af både omkostningerne ved kalibrering og tid, der kræves til at kalibrere.

Effektiv administration compliance og kalibrering krav med Eurotherm EOS Advisor, en kalibrering management løsning. Eurotherm EOS Advisor giver brugerne mulighed for at omdanne deres udstyr data til nyttig information. Eurotherm EOS Advisor giver brugerne mulighed for at styre udstyr og personale bedre med en integreret system. Eurotherm EOS Advisor forbedrer brugernes kalibreringsprocessen med nem-at-bruge værktøj er kompatible med mobile platforme.

Gain Control og Drive Performance i EHSQ. Verdens førende miljø, sundhed og sikkerhed og kvalitetsstyring softwareløsning. Mød din organisations specifikke behov. Vælg mellem et komplet sæt af software-løsninger på tværs EHSQ der behandler alle aspekter af top udfører Kvalitet management programmer Miljø, sundhed og sikkerhed, og. En EHSQ management løsning med de rigtige kompetencer, der er nøglen til din succes. Intelex giver best-practice, out-of-the-box applikationer, der sætter virksomheder op for succes. Vi forstår dog, at alle virksomheder har unikke behov og processer. Derfor Intelex arbejder med vores kunder for at skræddersy out-of-the-box applikationer til at passe deres unikke processer. Levere realtidsdata, der let kan analyseres ved nogen at opdage ineffektivitet, spore effektiviteten af ​​initiativer, og vurdere risici compliance. De Intelex Dashboards & Analytics Platform kombinerer best-in-racen BI kapaciteter med en skræddersyet EHSQ oplevelse.

Vedligeholdelse fagfolk på tværs af en bred vifte af industrier har en meget stor udfordring: forældet, svært at bruge, og dyre vedligeholdelse software. Hos Limble, mener vi, at du skal elske dine CMMS, ikke bare tolerere det. Limble CMMS blev oprettet for at blive den første virkelig nem at bruge, moderne, og mobile CMMS der kan startes på få minutter med et investeringsafkast i løbet af få uger. Et par år senere har vi ekstatisk og glade kunder over hele verden i fremstilling, minedrift, gæstfrihed, kontorfaciliteter, religiøse sogne, energi, restauranter, landbrug og meget mere.

CMS-modulet i MOX leverer omfattende, enterprise-niveau værktøjer til styring af M & TE og Laboratory Workflow. CMS er den ideelle løsning til styring af kalibreringsoperationer til enhver størrelse organisation, der søger fleksibilitet og state of the art funktioner. MPS-modulet i MOX tilbyder state-of-the-art kapaciteter til design, automatisering og udførelse af kalibreringer. MPS leverer avancerede usikkerhedsmodelleringsmuligheder og banebrydende metrologiske konstruktioner, der sætter parlamentsmedlemmer lyse år forud for enhver software, der er tilgængelig i dag. MOX-IMS-modulet er en webbaseret Enterprise-løsning til sporing og vedligeholdelse af M & TE og andet værktøj Varebeholdninger . En intuitiv grænseflade og nem at bruge funktioner gør det muligt for din organisation at hurtigt spore aktiver status, placering, brug, transaktionshistorik og tilgængelighed på hånd.

Service Management software, der giver dig den konkurrencefordele. Giv dine medarbejdere alt, hvad de behøver for at blive mere produktive, med adgang fra hvor som helst på en hvilken som helst enhed. Blive mere konkurrencedygtig. Med funktionalitetsfunktionalitet og intelligente data, der hjælper dig med at skille sig ud fra konkurrencen. Reducere omkostningerne. Uden behov for at installere og opretholde dyre hardware eller out-of-âdate software. Komplet job hurtigere. Forøg produktiviteten, maksimere tiden i marken og slippe af med unødvendig administration og papirarbejde. Skalerbar. Bliv mere fleksibel med en all-âin-Âone sky løsning, der vokser og udvikler sig med din virksomhed. Hjælp din virksomhed med at blive foran konkurrencen med en overflod af uovertruffen Funktioner, der forbinder dine ingeniører, back office personale og kunder.

Virtuz Technology er et Indien softwarefirma, der blev grundlagt i 2022, og tilbyder en softwaretitel kaldet Calibration Studio. Calibration Studio tilbyder træning via dokumentation, webinars, live online og personlige sessioner. Calibration Studio tilbyder en gratis version. Kalibreringsstudio er kalibreringsstyringssoftware, og indeholder funktioner som kalibreringsinstruktioner, kalibreringsplaner, Compliance Management, Device History, Dece Date Tracking, Gage Management, Etiketudskrivning, Målingslæsninger, Out-of-Tolerance Notification og Statistical Data Reporting. Med hensyn til systemkrav er kalibreringsstudio tilgængelig som SAAS og Android-software. Omkostninger starter på $ 210. 0 / en-time / bruger. Kalibreringsstudio omfatter online support, business times support og 24/7 live support. Nogle alternative produkter til kalibreringsstudio omfatter CompliantPro, Metquay og Procalv5.

Et andet skridt

For professionelle fotografer og videografere på udkig efter det mest omfattende monitorkalibreringsværktøj til maksimal kontrol af deres farveflow. Tillader flere monitorer, der matcher, samt projektorkalibrering.

Spyder checkr

Inkluderer 24 standard farvepatcher plus 24 yderligere farmål for præcise hudtoner, medium mætning farver og nær hvide toner og sorte toner til mere dynamisk rækkevidde. BOOST Effektivitet og farvepræcision efter farve Korrigering af billedfilen for en eller flere kamera kombinationer. Giver det ultimative i mere konsekvent, præcis farve inden for en arbejdsgang efter produktion i Adobe Lightroom Classic, Adobe Photoshop og Hasselblad Phocus ved at generere HSL-forudindstillinger med Spyder Check-software. Spyder Checkr-målet kan også integreres med DAVINCI-løsning til auto-farvekorrektion.

Spyder checkr

Inkudder 24 standardfarve patches. BOOST Effektivitet og farvepræcision efter farve Korrigering af billedfilen for en eller flere kamera kombinationer. Nyd mere konsekvent, præcis farve inden for en arbejdsflow efter produktion i Adobe Lightroom Classic, Adobe Photoshop og Hasselblad Phocus ved at generere HSL-forudindstillinger med Spyder Check-software. Spyder Checkr-målet kan også integreres med DAVINCI-løsning til auto-farvekorrektion.

Spyder checkr udskiftningskort

Farverne på dine Spyder Checkr Color Cards kan falme over tid på grund af udsættelse for lyskilde. Hvis Fadecheckr ændres til en gul-orange farve, er det tid til at udskifte farvekortene. Dette sparer penge og undgår plastaffald ved at give dig mulighed for at genbruge Spyder checkr-rammen.

Spyder Cube

Accelerere råbehandling ved at tage et referenceskud under en lys betingelse for at indstille hvidbalancen, eksponering, kontrast og sort punkt lige fra starten, for hele din serie af fotos. Spyder Cubes Unikt 3-dimensionelt design adskiller sig fra et traditionelt grå kort. Det giver dig mulighed for at se primære og sekundære lyskilder til mere præcis hvidbalancekorrektion og indeholder en sort fælde for absolut sort reference. Dens Chrome Ball giver dig mulighed for at se spekulære højdepunkter.

Spyder Lenscal

Den ultimative løsning til at styre farve i din udskrivning. Hvis du vil have den bedste kvalitet, der er muligt ud af din printer, bliver du nødt til at oprette profiler selv, nemlig en separat profil for hvert papir og blæk type. Vælg enhver kombination af printer, blæk og medier i Spyder Print-softwaren for at oprette en fuldt redigerbar, brugerdefineret profil til ICC-standarder ved hjælp af Spyder Print.

colorader ez

Farve-koordinere dit foto skyde problemfrit. Scan den flade overflade af enhver farve til øjeblikkeligt at finde sin vilde universelle baggrundsfarvekamp, ​​malingfarve match, plus præcise RBG, HEX og CIE lab farve data til brug i fotografisk og digital design-workflow og til nem konvertering til PANTONE-farver.

Spyderstativ

lader dig stabilisere dit kamera til klare, skarpe billeder i lavt lys og lange eksponeringssituationer, perfekt til natfotografering, video og vlogging. Fleksible ben og letvægts bærbarhed. Kan bruges med Spyderx Calibrator , Spyder Cube og Spyder Lenscal. Vægtkapacitet. 4 lbs./275 g. Højde 7 tommer / 18. cm. .

Beskrivelsen af ​​kalibreringsværktøj app

Kalibreringsværktøj er en mobil applikation, der giver brugerne mulighed for at oprette og administrere deres FleetCam® køretøjskamera system. Kalibrere og juster kameraer, herunder AI-kameraer, blinkers og hastighedskilder. Det er nemt at bruge med trinvise instruktioner. Kalibreringsværktøjet sikrer, at dit FleetCam®-system er korrekt tilsluttet og klar til at overvåge og optage kørselshændelser på vejen.

Kalibreringsværktøjsapp opdatering

Et momentværktøj er i grunden et testhjælp, der anvendes til kontrolleret tilspænding og / eller løsning af skruetræningsforbindelser. Ligesom ethvert andet testinstrument kræver drejningsmomentværktøjer følsomt håndtering, passende opbevaring og regelmæssig pleje for at forhindre påvirkninger , der kan fordreje de indstillede momentværdier.

Momentværktøjer kan kun bruges effektivt og pålideligt, hvis de indstillede værdier â € <â € ¢ anvendes korrekt. Med henblik på de normative anbefalinger og især i din egen interesse skal et momentværktøj kontrolleres, kalibreres og om nødvendigt justeres og / eller repareres senest efter hver 5.000 belastningsændringer eller, hvis antallet af belastningsændringer ikke kan bestemmes hver 12 måned.

Vigtig

Sådan Fix AirPods blinker orange lys nemt i 2021 elektrisk felt

Sådan Fix AirPods blinker orange lys nemt i 2021 elektrisk felt

Æbler Week of Surprise Product lanceringer fortsætter med meddelelsen om den andengeneration AirPods, som vil indeholde en trådløs opladningssag og en ny H1-chip, som virksomheden hævder, tilbyder forbedret batterilevetid og Hey, Siri-support til at udløse den virtuelle assistent uden at trykke på en knap.

De bedste AirPods tilbud til Black Friday

De bedste AirPods tilbud til Black Friday

Behov for at reparere dine AirPods Lav en aftale på en Apple Store eller en Apple-autoriseret serviceudbyder. Find ud af, hvor meget det vil koste, og hvor lang tid det vil tage.

Apple AirPods thirdgen gennemgang nyt design, samme appel

Apple AirPods thirdgen gennemgang nyt design, samme appel

De AirPods 3 er en værdig opgradering i forhold til deres forgængere, med Spatial Audio understøttelse, et forbedret design, og fremragende tilslutningsmuligheder funktioner.

Trådløs Opladning Taske til AirPods

Trådløs Opladning Taske til AirPods

Med den nye trådløse ChargingCase, opladning er så simpelt som at placere AirPods tilfældet på et kompatibelt chargingmat. Køb nu på æble. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Shop AirTag online nu på bedste pris. Besøg iPlanet butik online, Æbler præmie sælger at benytte tilbud og rabatter på dine foretrukne Apple-produkter

Preorder Secure Tag Holder

Preorder Secure Tag Holder

Biketag er en sikker ergonomisk designet AIRTAG-holder, der monterer cykelrammernes fastgørelsespunkter og kan passe under de fleste standardflaskebure. De to dele bolt sammen og fastgøres til rammen med rustfrit stål antitheftskruer, der viser et sikkert hus til din AirtAG. Fastgør en flaskebur på t

Alcatel 3025 Brugervejledning Manualzz

Alcatel 3025 Brugervejledning Manualzz

Lær alle enkelthederne om din telefon. Se eller download din telefon brugermanual.

Tmobile Alcatel GO FLIP 3 hands Google Assistant og Maps gør dette til en stand, moderne flip telefon

Tmobile Alcatel GO FLIP 3 hands Google Assistant og Maps gør dette til en stand, moderne flip telefon

Alcatel Go Flip 3 er en moderne klaptelefon med alle de væsentlige elementer i en smartphone uden besvær. En easytouse interface og kompakte design gør dette det perfekte måde at holde forbindelsen. Få det på TELUS.

Hvordan til at overføre kontakter, fotos og videoer fra Alcatel Go Flip 2 til Motorola One

Hvordan til at overføre kontakter, fotos og videoer fra Alcatel Go Flip 2 til Motorola One

Sådan installeres WhatsApp i en Alcatel Go Flip 2. Konfigurer WhatsApp i Alcatel-Go Flip 2. Geninstaller WhatsApp. Skridtvise instruktioner.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.