Popular Science Dec 2004

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Forskere fra Security Intelligence Firm Trend Micro analyserede AIS, der blev brugt i sporing og lokalisering af fartøjer verden over og fandt fejl, der gør systemet sårbart over for potentielle cyberangreb.

Mere end skibe bruger systemet

Trend Micro har opdaget, at de vigtigste AIS-internetudbydere, der samler AIS-oplysninger og offentligt distribuerer det, har sårbarheder, der gør det muligt for en angriber at ændre gyldige AIS-data og injicere falske AIS-data.

â- Impersonate Marine myndigheder til permanent at deaktivere AIS-systemet på et fartøj, hvilket tvinger skibet til at stoppe med at kommunikere sin position og stoppe med at modtage AIS-meddelelser fra alle nærliggende fartøjer.

Dette kan også bruges til at mærke et bestemt geografisk område, så det for eksempel, så snart et fartøj kommer ind i somaliske farvande, forsvinder det fra AIS, men de pirater, der udførte angrebet, kan stadig se det.

Alt dette er muligt, fordi AIS-protokollen er designet uden hensyntagen til, at tilsyneladende sikkerhedsmæssige overvejelser, siger eksperterne, som som minimum anbefaler at vedtage en ny version af AIS til at omfatte sikkerhedsforanstaltninger for at forsvare de tre hovedproblemer af Gyldighed, godkendelse og kryptering.

Shop for bøger på Google Play

På AIS tror vi på evnen og kapaciteten af ​​teknologi til at lette og omdanne undervisning og læring. Ved at bygge videre på succeser af vores grundskole iPad-program, har vi introduceret et nyt klasse sæt af iPad Air og Apple blyanter i mellemskolekunst, EDI og musikklasseværelser. I de sidste adskillige uger har eleverne i Ms. Shackletons kunstklasser været ved at bruge Apple Pencil-stilbruget til at illustrere ved hjælp af ProCreate og lave deres egne animerede GIF'er.

At bringe kreativitet til klasseværelset hjælper eleverne med at forstå begreber, lav forbindelser og tænk på ideer fra forskellige perspektiver og digital kreativitet åbner muligheder for, at eleverne lærer og reagerer ved hjælp af forskellige medier og at kombinere og Remix arbejder for at kommunikere nye betydninger og ideer

Studerende vil bruge disse værktøjer til at demonstrere deres kapacitet som effektive kommunikatorer, samtidig med at deres eget digitale medieindhold oprettes og bemyndigede tænkere, da de udvikler og prototype deres egne apps og registrerer og blander deres egne musikalske forestillinger. Vi glæder os til at dele mere om succesen med dette initiativ som året skrider frem , og vores elever viser deres tillid til at skabe og udtrykke sig gennem en række medier!

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

På et tidspunkt sagde han, at folk blev blæst væk ved at se film på skærmen. Nogle forlod selv teatret i frygt, da et kommende tog blev vist på displayet. Det var så magisk, at den faktiske tryllekunstnere begyndte at tage en nosediv.

Jeg husker, hvornår den første iPad blev frigivet. Folk tilbragte timer i kø venter på at få deres hænder på en iPad. At eje en iPad var så stor, at iPad-ejerne blev interviewet af nyhedsstationer, bare fordi de købte en iPad.

stort set alt hvad jeg sagde, vedrørende softwarebegrænsningen og hvordan det måske eller måske ikke passer ind i din arbejdsstil, forbliver sandt for 2022 iPad Pro. Kontroller det nyligt tilføjede afsnit nederst på posten.

Det ændrede landskabet af teknologi og introducerede noget først og fremmest. Måske var der andre enheder svarende til det, men iPad oplevede den første bredskala kommercielle succes af en sådan enhed.

Reviving the Magic

Apple ville ikke skabe magi igen. Alle telefoner og tabletter ser og arbejder stort set det samme. Så det er ret svært at introducere noget, der wows verden. Men Apple lavede betydelige ændringer og introducerede en ny slags iPad for at gøre det relevant igen.

Ret fra starten var iPad Pro et kraftværk. Apple fortsatte med at forbedre iPad Pro så meget, at det i dag har så meget strøm under den hætte, at hvis det var for iOS, ville det allerede have begyndt at spise i laptops markedsplads.

Men Apple sælger også laptops. Så det er i deres egen interesse at holde deres iPad Pro-linje adskilt fra MacBook-linjen. Selskabet har imidlertid meget tanke på, hvordan man gør iPad Pro som praktisk, da det kan være i den moderne æra. Og for det meste er de lykkedes .

Der er to versioner af iPad Pro: 10. -Inch og 12. -Inch. Jeg bruger 10-tommerne og vil anbefale denne størrelse til alle. Ved 12. -Inch bliver det for tungt at holde i den ene hånd. Det mister også en af ​​de bedste ting om iPad Pro â € "dens bærbarhed. Ja, det er stadig let, men ikke så let som 10-tommer.

Hvis du ikke har det, kan du se de fulde tech specs af iPad Pro på Apples hjemmeside. Jeg vil springe over omskrive specifikationerne. I stedet fortæl dig straks, hvad min iPad Pro Setup ligner, hvad jeg bruger det til, nogle negative sider af det, og om du skal købe en til dig selv.

iPad Pro

Den, jeg har, har 256 GB ombord opbevaring. Jeg valgte lidt mere plads, da jeg ikke kunne tilføje plads efter det faktum, og jeg ønskede at importere RAW billeder, som ville tage meget plads. Min enhed har også cellulær og WiFi-forbindelse. Jeg valgte en cellulær model, der håber, at jeg ville kunne bruge et SIM-kort til at bruge internettet udelukkende.

På grund af, at iCloud-kontoen er forbundet til et SIM-kort allerede, var jeg ikke i stand til at få det til at fungere. Mit telefonnummer på iPhone ville være forskelligt fra den på iPad, og fordi begge enheder er tilsluttet til den samme iCloud-konto, spillede det ikke pænt. Så det var en bummer. Jeg kan ikke bruge de cellulære funktioner i iPad Pro på trods af at du har mulighed for at indsætte et SIM-kort.

Med hensyn til tilbehør fik jeg hele pakken: Apple blyant, smart tastatur og læderhylster, der huser både iPad Pro med det smarte tastatur og Apple-blyanten. Jeg tror, ​​at uden Apple Pencil og Smart Keyboard, vil du ikke opleve den sande funktionalitet i iPad Pro. Jeg mener, hvis du ikke bruger blyanten eller det smarte tastatur, kan du lige så godt få en regelmæssig iPad.

Den nyeste iPad understøtter også Apple Pencil-indgangen. Så en regelmæssig iPad giver mening, hvis alt hvad du behøver, er blyantindgangen. Men hvis du har brug for at gøre en masse skrivning, og du vil bruge smart tastaturet, har du brug for de smarte stik på iPad, som kun eksisterer på iPad Pro.

Jeg har også en håndfuld dongles, som jeg købte. Jeg var lidt overbevisende om det, fordi jeg endte ikke med at bruge de fleste af disse. Men afhængigt af hvilken type arbejde du har til hensigt at gøre på din iPad Pro, kan du muligvis hente en relevant adapter som lynet til SD-kort eller lyn til kameraadapter.

ipad pro i hånden

IPad Pro giver dig mulighed for at opleve noget nyt: med smart tastaturet, som jeg betragter det næstbedste tastatur æble gør, og Apple blyant, du vil opleve noget virkelig fantastisk. Det føltes som en enhed af sin egen kategori, selvom jeg havde opgraderet fra iPad Mini 4.

Uh-Oh

Ny iPad Pro er nu tilgængelig på AIS-butikker, Telewiz Butikker og AIS Online Store med verdens mest avancerede visning med forfremmelsesteknologi og utrolig ydeevne med den nye A10X Fusion Chip. Den nye 10. -Inch-model reducerer grænserne med næsten 40 procent for at passe ind i en utrolig kompakt pakke, der stadig vejer kun et pund. Kombineret med kraftfulde nye iPad-funktioner i IOS 11 kommer dette efterår, som den helt nye filer app, brugerdefineret dock, forbedret multitasking og dybere integration af Apple Pencil, IPad Pro giver brugerne mulighed for at være endnu mere produktiv og kreativ.

Den nye iPad Pro er blevet omdesignet Retina Display ved hjælp af kampagnen, en ny teknologi, der leverer opdateringshastigheder op til 120hz for væske rulning, større lydhørhed og glattere bevægelsesindhold. Med forfremmelse er Apple-blyanten endnu mere lydhør over for en industri-bedste, 20-millisekunder latens for endnu mere væske og naturlig tegning. Forfremmelse forbedrer også displaykvaliteten og reducerer strømforbruget ved automatisk at justere displayets opdateringshastighed for at matche indholdets bevægelse.

Den avancerede retina display er æbler lyseste iPad display endnu og funktioner anti-reflekterende belægning. True Tone Justerer dynamisk den hvide balance på displayet for at matche lyset omkring dig for en mere naturlig og præcis visningserfaring, og en bred farve-gamut gør det muligt for IPAD Pro at levere digitale biograf-standardfarver.

Den kraftfulde nye 64-bit A10X Fusion Chip giver ydeevne, der er hurtigere end de fleste pc-laptops shipping i dag. En seks-kerne CPU og 12-core GPU leverer 30 procent hurtigere CPU-ydeevne og 40 procent hurtigere grafik ydeevne end den brancheførende A9X-chip, mens du leverer batteriets levetid. iPad Pro har de samme avancerede front- og bagvendte kameraer som iPhone 7, herunder et 12 megapixel kamera med optisk billedstabilisering og et 7 megapixel FaceTime HD-kamera samt et fire højttaler lydsystem.

Apple Pencil og Smart Keyboard er tilgængelige for køb separat. Avancerede sensorer i Apple-blyanten måler både tryk og vippe til en naturlig tegning, annotere og bemærke. Et nyt fuldstørrelse smart tastatur er blevet specielt designet til 10. -InCh iPad Pro, der tilbyder et tyndt, men slidstærkt tastatur, der aldrig skal oplades eller parret over Bluetooth og er let foldeligt i et beskyttende smartdæksel.

Hvad er nyt

Udvikleren, Cloud Technologys Center S.. ., angav, at apps privatlivspraksis kan omfatte håndtering af data som beskrevet nedenfor. For mere information, se Udviklerne Privacy Policy.

Data knyttet til dig

Tabletter begyndte som skifer udelukkende betragtes som hjemmevinduer til forbrug af indholdsmateriale. Men Apple og Microsoft har bekræftet, at disse gadgets er ekstra end blot Transportable TVS. Weve kompilerede de mest effektive tabletter, fra disse udgør som bærbare udskiftninger ligesom 'Overflade Pro 7â til Ipad Proâ- og Android-tabletterne ligesom Theâ Samsung Galaxy Tab S6.

Andre tabletter for at holde øje med, er Microsoftâ overfladen neoâ € "en sammenfoldelig pc lavet med twin 9-tommers tabletter â €" og den kommende overflade GO 2. Hvis du er en Apple Fan, skal du helt sikkert lære vores Rumor Roundup for den højt forventede iPad Pro 2022.

Apple iPad Best Tablet

Den nye iPad Pros A12X Bionic processor kører cirkler runde Windows-pc'er baseret hovedsagelig på vores test. Apple leverer desuden et fuldskærmsdesign, god lydhøjkvalitet og en forbedret Apple-blyant, der rutinemæssigt begynder at oplade, når den magnetisk fastgøres til iPad Pro.

Tilføj mere end 13 timers batterilevetid, og du har blandt de bedste tabletter til opfindsomme EXECS. Du skal parre det med helt sikkert en af ​​vores plukker for de bedste iPad Pro tastaturet.

Vigtig

Apple event Watch Series 7 Med slankere design, iPad mini med 5G Lanceret

Apple event Watch Series 7 Med slankere design, iPad mini med 5G Lanceret

Her er de store nye funktioner, vi ønsker at se med det kommende Apple Watch Series 7.

Apple Watch Series 7 er ude nu i de britiske Heres hvor man kan købe

Apple Watch Series 7 er ude nu i de britiske Heres hvor man kan købe

Apple Watch Series 7 blev annonceret under Californien Streaming begivenhed. Her er hvad vi ved om dens funktioner, design, prissætning, mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Bluetooth er en trådløs forbindelse, som bruges til at oprette forbindelse til din Apple Watch. Du kan også bruge Bluetooth til at oprette en forbindelse til e. . et trådløst headset.

Sådan Fix Apple Watch Data Syncing Problemer

Sådan Fix Apple Watch Data Syncing Problemer

Vi har en fejlfinding guide for, hvordan man løser, når et Apple-ur ikke vil forbinde med din Peloton-cykel eller vil ikke parre. Weve har set sporadiske problemer for nylig omkring dette.

Amazon. Om Eve udvider Apple HomeKit Smart Home, Bluetooth Range Extender til Eve tilbehør, udvider rækkevidde til 8 Eve tilbehør Elektronik

Amazon. Om Eve udvider Apple HomeKit Smart Home, Bluetooth Range Extender til Eve tilbehør, udvider rækkevidde til 8 Eve tilbehør Elektronik

Theres så meget at udforske på et Apple ur, det ville være en skam, hvis du kun brugte en brøkdel af de funktioner, som gadgeten tilbyder.

Amazon. about Apple Watch Series 4

Amazon. about Apple Watch Series 4

Hovedtelefoner mistede Wunderfind hjælper dig med at finde din tabte enheder på få sekunder.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Apple Watch holder får bedre og bedre hvert år. Her er hvad du behøver at vide om æbler superpopular SmartWatch linje.

Apple Watch Cellular vs gpsonly, hvilken skal du få

Apple Watch Cellular vs gpsonly, hvilken skal du få

Lær hvad du kan gøre med din Applewatch, når din iPhone ikke er med dig.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kære ATT Dens ikke mig. Det er dig.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.