Prepaid ATT SIM-kort til USA Canada og Mexico 22DK 4G data, Ubegrænset opkald og tekster 8 Dage

ATT at tilbyde gratis mobil VoIP app til internationale opkald

* AT & T og tredjeparts gebyrer kan ansøge om Wi-Fi-adgang. Opkald til internationale numre bliver opkrævet på internationale langdistance satser er i overensstemmelse med din indenrigstakst planen, herunder gældende internationale opkald pakke.

Hvad er & t?

AT & T Inc. er verdens største teleselskab, der ejer flere mindre virksomheder på tværs af Amerika, herunder nylige overtagelse aftaler med Verizon. Mens kun har eksisteret AT & T, vi kender i dag for omkring 35 år, er det faktisk moderselskab for den amerikanske Telephone og Telegraf-Selskabet eller AT & T Corporation som det senere blev kaldt. AT & T Corporation blev etableret for at forsvare Alexander Graham Bells patent på sin telefonsystem og brudt fra hinanden mere end et århundrede senere på grund af bekymring for, at det havde et monopol på industrien. Sin nuværende form, AT & T Inc., er baseret i Dallas, Texas, og beskæftiger over 230.000 mennesker i hele dets datterselskaber.

AT & T giver boligområder og kommercielle telefoner, sammen med internet, streaming og trådløse tjenester. Selvom AT & T ikke gøre vores bedste mobiltelefon Planer af 2022 rating, anerkender vi dens position i branchen. Vi er skyld gav et overblik over AT & T Wireless og dens mobiltelefon planer til at hjælpe dig med at vælge den rigtige plan til dit behov.

Mint Mobile GBÂ »

AT & T tilbyder også Ubegrænset din måde, som giver dig mulighed for at vælge en anden ubegrænset plan for hvert medlem af din gruppe. Alternativt AT & T 4 GB plan koster $ 50 for en enkelt linje og har ubegrænset taletid og sms'er, 4 GB data per linje i USA, Canada og Mexico, mobile hotspot kapaciteter, og SD streaming. Når du har nået 4 GB dataforbruget, vil AT & T automatisk tilføje data i trin på 2 GB for $ 10 hver. Husk, at denne plan gør ikke omfatter 5G adgang og theres ingen rollover-data. Eventuelle ubrugte data, herunder, at der fra Overskud, vil gå tabt ved afslutningen af ​​den faktureringsperiode.

Hvor meget gør AT & T ubegrænset mobiltelefon planer koste?

AT & Ts ubegrænset mobiltelefon plan kommer i tre niveauer: Starter, Ekstra, og Elite. Prisen er $ 65, $ 75 og $ 85 for din første linje, hhv. Men prisen for hver linje gå som du tilføjer flere linjer, og hvis du tilmelder dig autopay og papirløse fakturering. For eksempel, hvis du har fire linjer, priserne gå ned til $ 35 pr linje for ubegrænset Starter planen, $ 40 per linje for ubegrænset EliteExtra planen, og $ 50 per linje for ubegrænset ExtraElite planen.

Den Ubegrænset Starter Planen omfatter ubegrænset taletid, sms'er og data i USA, Mexico og Canada, selvom dine hastigheder kan blive bremset til 2G når du forlader landet. Sideløbende med disse funktioner, vil du modtage standard mobil sikkerhed med spam og svindel opkaldsspærring, 5G adgang, og standard-definition streaming. Når du tilføjer en anden linje til din plan, prisen per linje pr måned går ned til $ 60 for to linjer, $ 45 pr linje per måned i tre linjer, $ 35 per linje pr måned for fire linjer, og $ 30 pr linje pr måned for fem linjer .

De Ubegrænset starter Ekstra plan på $ 75 og giver dig 50 GB præmie data, 15 GB hotspot data pr linje, og avanceret mobil sikkerhed, som tilføjer på opkalds-id, identitet overvågning, og andre funktioner til hjælp administrere dine telefoner sikkerhed. Tilføjelse af flere linjer til din plan fald omkostningerne til $ 65 pr linje pr måned for to linjer, $ 50 per linje pr måned for tre linjer, $ 40 per linje pr måned for fire linjer, og til $ 35 per linje pr måned for fem linjer.

Den Ubegrænset Elite plan koster $ 85 for en enkelt linje og indeholder alle de funktioner i ubegrænset Ekstra plan, men med flere high-speed data tildelte. Data stiger til 100 GB præmie data og 30 GB hotspot data per linje pr måned, sammen med HD streaming og HBO Max. Hvis du føjer ekstra linier til planen omkostningerne falde til $ 75 per linje pr måned for to linjer, $ 60 per linje pr måned for tre linjer, $ 50 per linje pr måned for fire linjer, og til $ 45 pr linje pr måned for fem linjer.

Fra fredag ​​vil alle AT & T Mobile Del og Mobile Del Værdi planer kommer med ubegrænset international sms'er fra U.. AT & T er også at tilføje en $ 5 pr måned pakke, der gør det muligt for abonnenter at kalde nogen af ​​35 lande for en krone per minut.

Når nye love trådte i kraft den 2022. januar til Shake-up Mexicos Telecommunication Market, faldt fastnet alle afgifter kraftigt fra Telefoner Telefoner . Reformerne forårsagede, at mexicanske fastnet telefonafgifter for at gå fra at være blandt de dyreste i verden, blandt de billigste.

Siden da har det mexicanske mobiltelefonmarked også gennemgået nogle store reformer, og du kan nu vælge at købe en plan, der for et beskedent månedligt gebyr giver ubegrænsede opkalds- og SMS-beskeder til alle telefoner på tværs af Mexico, den Amerikas Forenede Stater og Canadaâ € ", og du kan også bruge de mobile data, der er inkluderet i din plan på tværs af alle tre lande uden data roaming omkostninger. Disse ubegrænsede tilbud er også tilgængelige på Pay-As-You-Go-månedlige planer: Der er ikke behov for at underskrive en langsigtet kontrakt.

Måned-til-måneders planer uden kontrakt

Når der er lavere Residential Telefonlinje Tariffer trådte i kraft i begyndelsen af ​​2022, tror mange mennesker ikke, det var sandt, indtil de begyndte at få deres første telefonregninger det år og så, at opkald til mexicansk mobiltelefon og langdistanceopkald over hele landet - og verden "blev opkrævet ved nulrenter, der alle er inkluderet i den månedlige plan, som også omfatter fastnet højhastigheds internet.

Nu med det mexicanske cellulære marked, der tilbyder gode tilbud på no-contract pay-as-you-go-planer, er Mexico et af de billigste lande i verden at eje og bruge en mobiltelefon: opholder sig i kontakt med venner , familie og forretningskontakter på farten i Mexico og når roaming med en mexicansk mobiltelefon i USA og Canada aldrig har været lettere og billigere end det er i dag.

Leder du efter måder at ringe til Canada fra USA? Hvis du leder efter måder at holde kontakten med venner, familie, kolleger eller forretningspartnere, der bor i eller besøger Canada, så er denne artikel et must Read for dig Der er mange muligheder for HD Voice Calling og Texting, nedenfor, vi deler En kort vejledning til at ringe til Canada fra USA.

Opkald Canada fra USA

Calling Canada fra USA bør ikke være skræmmende eller Overvældende ; Det er simpelthen bare et andet internationalt opkald. Der er dog et par ting at overveje, når de opkald fra USA til Canada.

Calling Canada fra en amerikansk mobiltelefon

Ved dog, at når det kommer til fastnet , kan der være yderligere gebyrer for international opkald. Således, hvis du spekulerer på, om det koster ekstra for at ringe til Canada, skal du se din fastnetplan, før du foretager nogen opkald. For at reducere omkostningerne ved opkald, vælg en rimelig plan, der gør det muligt for dig at foretage opkald uden ekstra gebyrer.

Canada Country Calling Codes

AT & T brugere, der rejser i udlandet, har to muligheder for international tale, tekst og data: AT & T International Day Pass og AT & T Passport. Tilgængeligheden af ​​disse programmer afhænger af det land, som brugeren er i, da nogle lande kun er dækket af en, og andre er dækket af begge.

International Day Pass

AT & T International Day Pass giver brugerne i udlandet mulighed for at bruge data fra deres trådløse plan og få ubegrænset snak og tekst. For $ 10 per dag pr. Enhed, får brugerne dækning i 24 timer, der omfatter adgang til deres data trukket fra deres indenlandske dataplan, ubegrænsede tekster til verden, ubegrænsede opkald til USA og ubegrænsede opkald til over 100 flere destinationer. Automatiske opdateringer, baggrundsdata og app Opdater vil udløse det daglige gebyr og 24-timers session.

For at være berettiget til en international dagkort skal brugeren have en kompatibel enhed med en kvalificeret indenlandsk efterbetalt trådløs plan. Dagskortet starter, når brugeren bruger data, sender en tekst eller gør eller modtager et telefonopkald under udlandet. Pass.

AT & T Passport er en separat plan fra en brugers regelmæssig cellulær plan, der er en god mulighed for dem på udvidede ture i udlandet. Passet giver mulighed for ubegrænsede tekster, 2 GB eller 6 GB data, og $ 0. 5 pr. Minut for opkald. Pass er i øjeblikket tilgængelig i over 200 lande rundt om i verden. Passet med 2 GB data er $ 70 per måned pr. Enhed, og 6GB planen koster $ 140 pr. Måned pr. Enhed.

For at være berettiget til paset skal brugeren have en kompatibel enhed med en kvalificeret indenlandsk efterbetalt trådløs service. Passplaner har en engangsafgift eller månedligt Retning Opladning, der gælder for hver enhed. One-time charge-pakker er effektive i 30 dage, der begynder på den angivne dato og udløber automatisk. Brugere har også mulighed for at opt-in fo en månedlig tilbagevendende version af AT & T Passport, der kræver en minimum to måneders forpligtelse.

Hvis du rejser i udlandet og er trætte af at bruge Skype, WhatsApp eller Viber til at ringe til venner og familie tilbage i USA, har du nu en anden mulighed. AT & T lancerede Wi-Fi-opkald, så brugerne kan ringe til os numre fra udlandet over Wi-Fi i stedet for et mobilnetværk. Forudsat at du er tilsluttet Wi-Fi, vil opkaldene være gratis. Tjenesten fungerer kun for iPhones 6 eller nyere løb med iOS 9..

Når du aktiverer funktionen i Indstillinger, bruger din telefon AT & TS Wi-Fi automatisk, når du er i udlandet, selvom et mobilnet er tilgængeligt, så du vil ikke betale roaminggebyrer. I USA kan funktionen bruges, når du har et svagt signal, hvilket potentielt kan få dig til at modtage opkald over Wi-Fi, når du er i en kælder eller elevator.

Mobile Carriers Wi-Fi Calling Services har den fordel at blive indbygget, så de aktiveres automatisk, og du behøver ikke at downloade en app. AT & TS-tjenesten er begrænset i nogle lande, herunder Kina, Indien, Israel og Tyrkiet. Og hvis du ringer til internationale numre under udlandet, bliver du opkrævet det samme som om opkaldet opstod fra USA. Wi-Fi-opkald fungerer kun, når du ringer til os numre.

Vigtig

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Du kan få din mobiltelefon til at sige, hvilken kontakt i din adressebog, der ringer til dig. For at indstille din mobiltelefon til at sige navnet på kontakten, skal du gemme kontakten i din adressebog.

Ring Indstillinger på Samsung Galaxy J2 Prime GooMobiles. om.

Ring Indstillinger på Samsung Galaxy J2 Prime GooMobiles. om.

Webbaseret File Manager i PHP, Administrer dine filer effektivt og nemt med Tiny File Manager

Binary Clock ændre dit ur til et binært ur

Binary Clock ændre dit ur til et binært ur

Guide til at ændre Bedtime indstillingerne i iOS 14. Se hvordan du kan slå sengetid, dvaletilstand, Vækning Alarm, og Bedtime påmindelser på iPhone.

Ur på iPhone Lock Screen forsvinder efter opdatering til iOS 151413 Her er Fix

Ur på iPhone Lock Screen forsvinder efter opdatering til iOS 151413 Her er Fix

Timemover er en ny tweak til jailbroken enheder, som lader dig flytte rundt om låsebilledet ur hvor som helst du vil, nemt og smertefrit. Derudover har den mange muligheder, der ikke flytter.

Tilpas uret på din iOS-låseskærm med TIMEMOVER

Tilpas uret på din iOS-låseskærm med TIMEMOVER

Nogle iPhone-brugere klager, at uret på låseskærmen på deres iPhone mangler. Vi skal tilbyde 5 tips til at løse dette problem.

Sådan Aktiver Hotspot på Apple iPhone 8 og iPhone X

Sådan Aktiver Hotspot på Apple iPhone 8 og iPhone X

Når du bruger telefonen som et personligt hotspot, kan du dele din telefoner internetforbindelse med andre enheder via WiFi. Hvis du vil bruge telefonen som et personligt hotspot, skal du konfigurere telefonen til internettet.

Sådan bruger min iPhone som en bærbar WiFi-hotspot

Sådan bruger min iPhone som en bærbar WiFi-hotspot

Har du problemer med den personlige hotspot på din iPhone Her er, hvordan du kan løse problemet hurtigt og nemt. Tjek vores fulde vejledning.

Personlig hotspot adgangskode ændret

Personlig hotspot adgangskode ændret

Tryk på Indstillinger på din SYNC skærm. udvalgte WiFi Hotspot. RESS indstillinger. Ouch Rediger. ress Skift adgangskode. Pil din nye adgangskode. slikke på Udført. YDERLIGERE TopicsHow ...

Sådan låser en iPhone når Simcard er ugyldig

Sådan låser en iPhone når Simcard er ugyldig

For brugere lavere end iPhone 6S i55C5S66Pluswant at bruge ICCID unlock metode, at behovet være Jailbreak deres iPhones. Fra Cydia installere Filza fil

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.