RCS Messaging Provider i Indien

6 måder RCS bruges af top virksomheder i 2020

Hvis du aldrig har hørt om denne teknologi, så er dit første spørgsmål sandsynligvis, hvad der er rig messaging? Ã, det er præcis, hvorfor vi skrev dette stykke. I denne artikel vil vi dykke ind i emnet rige messaging og alle dets evner og konsekvenser. Efter at have læst denne artikel, vil du få en bedre forståelse af, hvad rige messaging er, hvorfor det er en spændende teknologi, og de evner, den bringer til både virksomheder og forbrugere.

Hvad er rig messaging?

RCS vil sandsynligvis være SMS-efterfølgeren i personlig kommunikation og business outreach. SMS-beskeder svarer ikke også til krypterede medier, håndtere gruppe chats eller aktivere andre funktioner som læst kvitteringer. De kræver også en cellulær forbindelse, som kan begrænse. Selvom SMS stadig er omkring, bliver RCS stadig mere populær til personlig brug og forretningsaktiviteter, da virksomheder bruger eksterne RCS-apps som WhatsApp og Facebook Messenger.

Alt dette sker inden for messaging samtalen med støtte fra rige medier og funktioner, der hæver messaging oplevelsen. RCS hjælper med at skabe en størknet og branded oplevelse på tværs af alle enheder, da den ikke afhænger af modtagerens netværk.

I denne artikel vil vi dykke ind i emnet Rich RCS messaging og alle dets evner og konsekvenser. Efter at have læst denne artikel, vil du få en bedre forståelse af, hvad Rich RCS messaging er, hvorfor det er en spændende teknologi, og de funktioner, den bringer til både virksomheder og forbrugere.

Hvorfor udvidelse af kommunikationskanaler er vigtig for virksomhederne

I dagens hurtige, dynamisk markedsplads, ã, it isÃ, coquial at udvikle kommunikationskanaler med dine kunder på en måde, der er praktisk for dem og letter Lightening hurtige samtaler. Forbrugerne i den moderne æra er utroligt travlt, teknisk-savvy, og har en massiv mængde information ved hånden. De er ikke interesserede i at bruge nogen tid, medmindre det er absolut nødvendigt, og kalder et firma til hjælp.

Virksomheder søger konstant den næste teknologi, der går til at forbedre og udvide samtale, lette højkvalitets kundeinteraktioner og give dem en kant over deres konkurrenter. Derfor vender flere og flere virksomheder i stigende grad til messaging og rige messaging.

Tekstbeskeder er vokset i popularitet i de seneste år, specielt som den mest almindelige teknologi, der bruges dagligt til at kommunikere med familie og venner. , Â SmsExt MessagingÃ, har lige så hurtigt opnået popularitet i forbruger-til-business-kommunikationen. Forretningsmeddelelser har hurtigt fået et fodfæste, da den foretrukne måde at kontakte virksomheder i forhold til at placere telefonopkald på. Den næste udvikling af SMSext messaging er rig messaging. Lad os grave ind.

Hvordan Google og Apple nærmer sig rige messaging

Når vi taler om rige messaging, er der to udbydere, en til iPhone og en til Android-enheder. Apple og Google er de to giganter i kommunikationsrummet. Disse to udbydere tilbyder begge gode funktioner via rige messaging; De går bare om det lidt anderledes.

Google og Apple investerer massive ressourcer til at overbevise Carriere Carriersã, at vedtage den rige messaging-protokol. , Â For at styrke forholdet til forbrugere bruger forbrugerorienterede virksomheder nu teknologi, som både øger meningsfuld samtale og falder ineffektiviteten af ​​traditionelle kommunikationsmetoder, som e-mail og telefonopkald.

RichÃ, "MessagingÃ, er ikke en af ​​de messaging chat apps som WhatsApp eller WeChat. Rich Messaging OrÃ, RCSÃ, RICHÃa-kommunikationen er den næste fase i tekstbeskederteknologi, der følger med funktioner som læs-kvitteringer, gruppechat, billeddeling, videoopkald og en uendelig forsyning af GIF'er, humørikoner og animerede funktioner.

Apple-tilgangen gør det muligt for virksomhederne at tilbyde en direkte kommunikationslinje for kunderne at engagere Viaapple Business Chat. Mens Apple bruger ordet chat i deres funktion, er det virkelig messaging. , Â For at DIGRESS et øjeblik er Web Chat eller Live Chat, når forbrugerne engagerer sig med et firma på desktop-enheder versus ved hjælp af messaging eller Apple Business Chat på deres mobile enhed. ,EN

At komme tilbage til Apple Business-Chat, et par af de rige messaging kapaciteter til rådighed, er evnen til at nuværende produktvalg til kunder i en tap-to-pick listen, tilbyde kalender tilgængelighed at give mulighed for udnævnelse planlægning, samt evne til at fuldføre sikre finansielle transaktioner ved hjælp af Apple betalingskanaler.

Et stigende antal organisationer er at drage fordel af disse funktioner. Chicagos transit system bruger Android tilgang til kunderne mulighed for at få retninger og ankomsttider. Redbox er at lade deres kunder gennemse deres produkt tilgængelighed, forbeholder deres valg, og finde en station, alt sammen inden for Android-platformen. Overstock bruger rig messaging at kunderne kan modtage ordre oplysninger som køb, skibsfart, og levering bekræftelse, samt præsentere et produkt gennemgang undersøgelse.

Beskeder og chat programmer har givet virksomheder bevis på, at gå i dialog med forbrugerne i mere meningsfulde måder er en af ​​nøglerne til at køre salg og gentagne køb. RCS business messaging er en fantastisk måde at interagere med kunder på en nem måde, der er over støjen fra alle de andre chat apps nu befolker samtalen infrastruktur.

Virksomheder i alle størrelser kan udnytte rig messaging til at skabe en mere holistisk samtale med deres kunder på tværs af flere netværk, fra enhver enhed. Dette åbner op for en masse muligheder for virksomheder at forbedre deres image, optimere deres kundeservice, øget kundetilfredshed, og få dybere indsigt i de smertepunkter af deres forbrugere. , Â Nedenfor er nogle af de konkrete fordele, du vil få fra at bruge RCS-beskeder.

omkostningseffektivitet

Rich messaging hjælper også din organisation spare penge ved at reducere kundesupport omkostninger. , Â Når forbrugerne har brug for at tale med nogen i din virksomhed, kan de tale med kyndige agenter gennem dit rige messaging platform. Du vil reducere behovet for at give den hardware og personale der kræves for at køre en fuld kundeservice callcenter, og du vil være i stand til at bruge disse besparelser til at investere i andre områder af din virksomhed.

real-time indsigt

Brug rige messaging, virksomhederne får adgang til samtale analytics, der giver real-time indsigt, de har brug for forbedringer og succes. Rich messaging giver også rapporter om klik satser og andre nyttige interaktionsdata.

Googles hjemmedyrket Android-messaging app lige fået endnu et skud i armen, høflighed af Verizon. Tirsdag, den trådløse udbyder meddelt, at den ville oprette meddelelser fra Google app som standard messaging-software på alle Android-telefoner, der begynder i 2022. Verizons flytte betyder, at alle tre af de store U.. luftfartsselskaber vil som standard til Googles messaging app, næsten sikre vedtagelsen af ​​en meget bredere publikum af Android-brugere.

Mere om mobilitet

Skiftet betyder også større støtte til de rige Communications Service, en standard, der bruges af Googles messaging app. Designet som en erstatning for de mere begrænsede Short Messaging Service protokol, er RCS bygget til en mere moderne æra.

Blandt nogle af de frynsegoder af RCS, kan du sende og modtage billeder og videoer i høj opløsning, tekst via Wi-Fi eller cellulær, se, hvornår en meddelelse blev læst og sikre dine beskeder med ægte end-to-end-kryptering .

"Virksomhederne vil også være i stand til at opbygge og administrere messaging til mere effektivt at nå deres kunder," siger Verizon. "RCS vil tillade Verizon Android-brugere mulighed for nemt at forbinde med virksomheder til at købe produkter, foretage reservationer, stille spørgsmål og mere."

Dette skift til RCS i Android verdens blade en nøgle mobil spiller ud af løkken, nemlig Apple. Den iMessage app til iOS / iPadOS tillader læste kvitteringer, end-to-end kryptering og andre fordele, men kun hvis du sms'e en anden iPhone eller iPad bruger. Send en sms til en Android bruger, og meddelelsen sendes via SMS eller MMS, som er begrænset sammenlignet med iMessage. Du kan se forskellen mellem de to på en Apple-enhed som iMessage tekster vises i blåt, mens SMS / MMS-beskeder er malet i grønt.

"RCS standarden har været at opbygge momentum i hele verden med mere end 444 millioner månedlige aktive brugere i 60 lande, i henhold til GSMA," Verizon sagde. "Som netværk fortsætte med at blive sammenkoblet , Android-brugere i U.. Vil nyde en bedre, mere avanceret messaging erfaring som de interagerer med hinanden og virksomheder på netværk, der understøtter RCS standard."

Google ugentlige nyhedsbrev

Nogle eksperter mener RCS rige messaging i sidste ende kunne erstatte den indfødte app. Har nogen fortalt de mennesker, der downloadede 113 mia apps i 2022? Tim Green udforsker dette eksistentiel mobil markedsføring spørgsmål.

Men har du nogensinde faktisk modtaget en RCS besked? Sikkert ikke. I Storbritannien, kun Vodafone understøtter næste generations SMS-kanal. Ikke overraskende, Apple gør ikke støtte det overhovedet. Og lader det i øjnene, mobile marketingfolk er den slags mennesker, der bruger iPhones.

Så RCS er à ¢ â,¬â € œ for nu mindst à ¢ â,¬â € œ klassiske vaporware. Dens noget, der kan tage Offa ¢ ¬  | på et tidspunkt i futureâ ¢ ¬  | var ikke sikker på, hvornår. Alligevel usikkerhed aldrig stoppet hype cyklus før. Folk gør store krav til RCS. Og en af ​​de dristigste er dette: RCS vil være død af apps.

I virkeligheden kunne en brand opnå i en chat-session, hvad der var tidligere kun mulig, når en person hentet en indfødt app. Dette får til kernen af, at døden af ​​apps argument. Heres et eksempel: Virgin Trains kører en service til at give oplysninger om rejsen til London Euston-bundne passagerer. 10 minutter før ankommer, Virgin sender en RCS opdatering til kunder, der kan indpasses det at afsløre en række af rige rejseinformation. For brugeren, dens ligner den gennemse og klik i app oplevelse. Men det sker helt inde i en chat-session à ¢ â,¬â € œ med ingen grund til at downloade noget.

For RCS troende , dette ingen download faktor er enormt betydningsfuld. Nick Millward, VP Europa på messaging specialist mGage, siger: Hvis vi kan komme til det punkt, hvor de fleste mennesker har en naturlig RCS app på deres telefoner, vil det give en forenklet proces for at engagere. Det vil være så meget nemmere end at downloade en app. Jeg tror mærker få det. Theyre ophidset over, at RCS kan være en universel kanal.

Og theres en anden vigtig RCS har: sin to-vejs. I modsætning til sms, kan RCS understøtte samtalen. En bruger kan starte en dialog med en AI-drevne bot à ¢ â,¬â € œ eller et levende menneske agent à ¢ â,¬â € œ helt inde i chatten. Dette har potentiale til at omdanne kundepleje. Det kunne arbejde selv for mærker, der allerede har populære indfødte apps argumenterer à ... ½eljko Bak, programleder ved besked udbyder Infobip.

Tag bank apps, siger han. De fleste mennesker bruger dem, og de er gode til ting som at tjekke en balance eller sende en betaling. Men når du ønsker at gøre noget mere komplekst, du generelt nødt til at have en samtale om det. Du kan ikke rigtig gøre dette inde i en app. Så jeg kan se banker bruger RCS sessioner for den slags use cases.

Brug casesEven dem, der ikke helt købe adgang til RCS hype enig i dette argument. Paul swaddle er medstifter af Pocket App, hvis virksomhed er centreret om indfødte app udvikling. Han siger: Der er selvfølgelig nogle meget gode use cases for RCS. Hvis en brand ønsker at omlægge en levering, for eksempel, ville det gøre god mening at sende en rig besked med alle de muligheder inde i det. Det ville være et bedre valg end at bruge almindelig SMS eller forventer nogen til at hente en indfødt app.

Vigtig

Whats den bedste Deal på en midlertidig SIM for USA Mr. Thrifty Blog

Whats den bedste Deal på en midlertidig SIM for USA Mr. Thrifty Blog

Hvis du er på rejse til USA og ønsker en lokal mobilnummer, Mr. Thrifty anbefaler tmobile som den bedste aftale om en midlertidig SIM for USA.

10 Bedste Smartphones under 20000 i Indien december 2021 Ultimate Guide

10 Bedste Smartphones under 20000 i Indien december 2021 Ultimate Guide

Med flagskib telefoner topping 1000, IT-afdelinger har brug for mere overkommelige muligheder, der giver kvalitet, hastighed og sikkerhed. Her er de bedste mellemtone smartphones for udsendelse virksomhed i dag.

Bedste Smart Watch for 10YearOld søn eller datter Smart Krop Touch

Bedste Smart Watch for 10YearOld søn eller datter Smart Krop Touch

Er på udkig efter en SmartWatch til dit barn Her har vi samlet en liste over de bedste SmartWatch til 10 årige drenge og piger i 2022

Verizon lavet en SmartWatch til din bedstemor

Verizon lavet en SmartWatch til din bedstemor

Android, rabatter og godtgørelser, Samsung Galaxy Watch serien, SmartWatch, Wear OS

Smartwatches og Trackers

Smartwatches og Trackers

Shop for børn Smart Ure på Walmart. om. Spare penge. Lev bedre

10 Bedste Smartwatches for børn, der Ideel Rejser Til 2022

10 Bedste Smartwatches for børn, der Ideel Rejser Til 2022

Shop for børn SmartWatch hos Best Buy. Find lave priser dagligdags og købe online for levering eller instore afhentning.

The Best Smart Home-enheder til at hjælpe seniorer Alder i Place

The Best Smart Home-enheder til at hjælpe seniorer Alder i Place

De fleste seniorer har planer om at alder på plads i hjemmet i stedet for et anlæg. Smarthome enheder kan hjælpe, hvilket gør det lettere for dig at hjælpe og samtidig sikre de er sikre.

De bedste smartwatches på 2021

De bedste smartwatches på 2021

De bedste smartwatches af 2021, testet og gennemgået, fra Samsung, Fossil, Oppo, Ticwatch, Huawei og mere heres Mine top 10 favorit rivaler til Apple Wat ...

Top 10 SMS Blocker med Auto Response i 2021

Top 10 SMS Blocker med Auto Response i 2021

Download SMS Blocker App til Android Appslow HTTPSAPPSLOW. logspot. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.