Samsung A51 pris i Indien, Specifikation

Samsung Galaxy A51 pris i Indien 18. december 2021 med specifikation Anmeldelser Kurhunt

Samsung Galaxy A51 smartphone forventes at blive lanceret i Indien snart. Telefonens støttesider er gået live på Samsung Indias hjemmeside, der tyder på den forestående lancering af telefonen. Smartphone blev lanceret sammen med Samsung Galaxy A71 på en begivenhed i Vietnam tidligere i denne måned og er nu sat til at ramme det indiske marked. Galaxy A51 forventes lanceret i Indien i december 2022. Telefonen pakker Quad bagkameraer og kører på Samsungs New One UI 2. Brugerdefineret hud baseret på Android 10 OS.

Samsung Galaxy A52 5G Smartphone har et lignende design som Galaxy A51, et Quad-bagkameraopsætning og et forreste selfie-kamera. Telefonen har en 6. -Inch-skærm, 84.% Screen-to-Body Ratio, Qualcomm Snapdragon 750g octa-core processor og 6 GB / 8 GB RAM.

Samsung Galaxy A51 kører Android 9 Pie Os med Samsung Custom One UI på toppen. En opdatering til Android 10 vil også ske i fremtiden. Telefonen har en exynos 9611 octa-core SOC, som er fremstillet med en 10nm proces. Med hensyn til RAM leveres telefonen i 6 GB og 8GB versioner og har 128 GB internt lager, som kan udvides op til 1TB ved hjælp af en microSD-kortspor. Telefonen har en Mali-G72 MP3 GPU til grafik.

Samsung Galaxy A51 understøttes af et 4000 mAh batteri, der understøtter opladning op til 15W. Telefonen har en USB-C-port på bunden af ​​telefonen. Den kommer i op til 8 GB RAM og 128 GB internt lager, som kan udvides via en microSD-slot op til 1TB. Telefonen har en 3. mm hovedtelefonstik.

Tilslutningsmuligheder, der er inkluderet på telefonen, er 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS / A-GPS og USB Type-C-port. Det har et 4.000mAh batteri, der tilbyder 15W hurtig opladningsstøtte. Telefonen har en 3. mm hovedtelefonstik og understøtter NFC til filoverførsler.

Samsung Galaxy A51 er drevet af en exynos 9611, som er en 64-bit arm mid-range mikroprocessor, der blev designet af Samsung i slutningen af ​​2022. Telefonen er lavet med Samsungs 10 nm proces, systemet på chip har otte Kerner bestående af fire Cortex-A73 Big Cores, der opererer på op til 2. GHz og fire Cortex-A53 Little 1. GHz kerner. Chippen inkorporerer en Mali-G72 MP3 GPU og leveres med op til 4 gib af Quad-Channel LPDDR4X-3200 hukommelse.

Samsung siger, at Exynos 9611-processoren er designet til at tilbyde kunstige efterretningsfunktioner via en dyb læringsteknologi. Den leveres med en indbygget digital signalprocessor og en neural netværksmotor. Visionsbilledbehandlingsenheden af ​​Exynos 9611 kan analysere analoge signaler af billeder og videoer samt identificere objekter og miljø inden for scenen, siger Samsung.

Telefonen har FM-radio og understøtter FM-radio. Den har USB 2., Type-C 1. Reversibel Connector, og USB on-the-go. Det har en højttaler og en 3. mm hovedtelefonstik og aktiv støjafbrydelse med en dedikeret mikrofon.

Samsung Galaxy A51 Udgivelsesdato i Indien er endnu ikke blevet afsløret, men smartphone forventes at være tilgængelig på de fleste Samsungs hovedmarkeder i begyndelsen af ​​2022. Telefonen kan lanceres i Indien og gå op for forudbestilling i slutningen af ​​denne måned.

Samsung tilbyder nu en prisfald af sine smartphones Galaxy A51 og A71 i Indien med Rs 2.000 hver. Dette omfatter 8GB RAM-varianten af ​​Galaxy A71 og 8GB og 6 GB RAM-varianterne i Galaxy A51.

Disse to smartphones blev lanceret i Indien sidste år. Samsung Galaxy A71 blev prissat til Rs 29.499, som er blevet droppet til Rs 27.499. Mens 6GB RAM-varianten af ​​Samsung Galaxy A51's pris er blevet droppet til Rs 20.999, og 8GB RAM-varianten er nu prissat til Rs 22,499.

Samsung Galaxy A: Specifikationer og funktioner

Samsung Galaxy A71 har en 6. -Inch Full HD + Infinity-O Super Amoled Display. Den leveres med et 4,500 mAh batteri med 25W hurtig opladningsstøtte og USB-C-port. Der er en fingeraftryk scanner indlejret i displayet. Det har også 8 GB RAM med 128 GB opbevaring og understøtter microSD-kort op til 512 GB.

Det kører på en octa-core snapdragon 730 chipset med Adreno 618. er tilgængelig i en række farver, herunder sort, sølv, blå og pink. Med hensyn til kameraer det kommer med en quad-kamera setup på bagsiden. Hovedsensorens en 64 megapixel, f / 1. med en 12 megapixel ultrabred kamera, sammen med en 5 megapixel makro og 5 megapixel dybde kameraer.

Samsung Galaxy A: Specifikationer og funktioner

Galaxy A51 er drevet af Exynos 9611 SoC, med AI drevne Gaming tilstand for stabil og forbedret billedhastighed. Galaxy A51 leveres også med Samsung Pay ud af kassen og er beskyttet af Samsung Knox sikkerhed chip for at undgå malware angreb.

Medhjælper funktioner omfatter støtte til alle lokale sprog for at tiltrække Gen Z forbrugere med ekstra funktioner som Smart Crop til screenshot hurtigt redigere og kort funktioner for at reducere SMS rod.

Orange bog værdi er en platform, der hjælper med at bestemme den daglige markedspris på brugte køretøjer. Det er dybest set en algoritmisk Prismotor, der tyder på markedsværdi af brugte biler, brugte cykler og brugte scootere. Spørgsmål som hvad er værdien af ​​min brugte bil eller brugt cykel kommer til vores sind, når vi beslutter at sælge det. Men vi ikke komme til at forstå den korrekte værdiansættelse af vores biler.

For at komme op med en ordentlig brugt bil værdiansættelse eller brugt cykel værdiansættelse, Orange Book værdi anvender realtidsdata videnskab til værdi afskrivninger på biler. Det hjælper sælgerne sætte en rimelig pris foran køberen, og for køberne, det hjælper dem med at få et produkt, der tjener stor værdi for deres penge. Dette er en tjeneste ved droom, som blev grundlagt af Sandeep Aggarwal.

Orange Book Value arbejder som selvstændig værdi regnemaskine til biler, cykler og scootere, der bestemmer brugte køretøjer priser. Det bruger Droom egen teknologi og data videnskab til at komme med fair pris af brugte biler, cykler og scootere markedet, og udnytter videnskabelige data for at få den nøjagtige værdi for køretøjet. Det primære formål med dette bruges-køretøj prisguide er at hente prisen rimelig markedet for brugte køretøjer.

En anden grund til at bruge Orange Book Value er dens upartiske resultater, som hjælp i opnå pålidelige data om prisfastsættelse brugt-køretøj. Også, det er den slags værdiansættelse værktøj for brugte scootere, cykler og biler, der beregner data på realtid med en videnskabelig metode til at foreslå deres aktuelle markedsværdi.

For at få den rimelig markedspris for din brugte bil, skal du følge blot fire enkle trin. I første omgang skal du vælge det formål, det betyder, om du ønsker at købe eller sælge bilen. Efter at du har brug for at vælge den kategori af brugt køretøj, der er, om du har en brugt bil, cykel eller scooter. Det næste skridt er at vælge de parametre, såsom mærke, model, år, trim osv, for det produkt, som du har brug for at få den korrekte værdiansættelse markedet. Markedsværdien af ​​din brugte cykel, bil eller scooter vil meget afhænge af tilstanden af ​​køretøjet og de kms drevet. Efter dette, vil du få den nøjagtige værdiansættelse af dit køretøj gennem Orange Book Value.

Orange Book Value hjælper købere til at forstå dagsværdien af ​​en brugt bil, cykel eller scooter. På denne måde vil køberen ikke behøver at gætte prisen på en brugt bil eller cykel og kan være tilfredse med prisen, at han / hun betaler for produktet. For sælgere, det hjælper med at fastlægge den bedste markedsværdien for deres brugt køretøj. Denne værdiansættelse værktøj for brugte biler og cykler skaber en gennemsigtighed i den samlede proces. Dette er en prisfastsættelse guide for brugte biler, brugte cykler og brugte scootere, der hjælper i hurtig salg af brugte køretøjer. For banker og NBFCs, det hjælper med at få det fair prisfastsættelse af brugte køretøjer, der yderligere forbedrer processen med lån godkendelser. For forsikringsselskaber som godt, real-time data opnået gennem videnskabelig beregning hjælper med opnå den aktuelle værdiansættelse af brugte biler, cykler og scootere.

At være den mest avancerede algoritmisk og data videnskabeligt baserede værdi regnemaskine, Orange Book Value er den mest nøjagtige værdiansættelse værktøj for brugte biler, cykel og scootere i Indien. I modsætning til andre priser motorer, Orange Book Value udnytter Droom proprietære data videnskab metodikker og nyeste teknologi til at få den korrekte prisfastsættelse af brugte biler, cykler og scootere, afhængigt af forskellige faktorer, der fører til værdi afskrivninger såsom fabrikat, model , trim, data for kms drevet, der er opnået ved kilometerstand, aktuelle tilstand af køretøjet, der omfatter slitage, buler større reparationsarbejder, etc. Et køretøj, der er godt vedligeholdt og holdes i god form får at score mere i den OBV metode og får en bedre markedsværdi.

Orange Book Value beregner værdiansættelsen af ​​en brugt bil, cykel eller scooter i henhold til forskellige parametre, der forårsager værdi afskrivning af brugte køretøjer. Når prisfastsættelse motor kommer op med et bestemt resultat baseret på fabrikat, årgang, trim af køretøjet, kilometertæller læsning, der afgør det samlede antal km kørt og den fysiske og mekaniske tilstand af køretøjet, de brugte biler og cykler er vurderet på grundlag heraf. Disse vurderinger omfatter Fremragende, meget god, god og fair. Mens fremragende og meget god betyde en sund brugt bil, god og fair tyder på, at den har problemer med nogle af delene og kræver særlig opmærksomhed og reparation.

Samsung Galaxy A51, virksomhedens nyeste mid-range smartphone med 48MP quad-bageste kameraer har lanceret i Indien for en start pris af Rs 23,999. Telefonen kommer i to varianter: 6GB RAM / 128GB lagerplads og 8GB RAM / 128GB lagerplads. Lige nu kun 6GB RAM model af telefonen vil være tilgængelig i landet. Tilgængelighed af 8GB RAM variant af telefonen er endnu ikke afsløret.

Samsung Galaxy En specifikationer

Samsung Galaxy A51 idræt en 6. -inch FHD + sAMOLED Infinity-O-display. De smartphone sport en Prism Crush design og er kun 7. mm slank. Det kører selskabets OneUI 2., som er baseret på Android 10. Telefonen får fire kameraer på ryggen, en kombination af 48MP vigtigste kamera med f / 1. blænde, 5MP makroobjektiv, 12MP ultra-vidvinkelobjektiv med 123-graders field-of-view, der også understøtter Night Mode og anden 5MP linse. Den forreste kamera er 32MP, som er inkluderet i punch-hul i toppen midt i displayet.

Samsung Galaxy A51 er drevet af selskabets ejer Exynos 9611 processor koblet med enten 6 GB eller 8GB RAM og 128 GB intern lagring. Den 4,000mAh batteri siges at tilbyde 19 timers videoafspilning. Desuden er 15W hurtig opladning understøttes også. Andre funktioner, der understøttes er spil Booster-funktion og Samsung betalingskanaler.

Samsung har introduceret et par nye intelligente funktioner er unikke for Galaxy A51, som virksomheden kalder Alive Intelligence. Det omfatter Intelligente Beskeder, som inddeler beskeder indbakke i Alt, kommende og Tilbud kategori til hurtigt at få adgang til nyttige kort såsom kupon koder, OTP'er osv fra SMS'er.

Theres også den intelligente tastatur, der automatisk registrerer, om brugeren er at skrive på Marathi, hindi, eller Telugu og prompter, at sproget i tastaturet. Med Intelligent søgning, kan brugerne søge efter sange, rejse forespørgsler, mad osv fra en søgning bar i deres app skuffe for at få relaterede forslag fra de apps, de har installeret på deres smartphone. Endelig Smart Crop beskærer automatisk helten billede fra et skærmbillede, der kan deles med det samme.

Samsung Galaxy en pris i Indien

Galaxy A51 lykkes Galaxy A50s der blev lanceret sidste år. Samsung Galaxy A51 vil gå på salg fra den 31. januar tværs detailbutikker, Samsung Operahuset, Samsung e-shop og førende online-portaler. Det vil være tilgængelig i blå, hvid og sort Prism Crush farvemuligheder. Købere shopping med Amazon Pay får 5 pct cashback.

Syd-koreanske mærke Samsungs nyligt lancerede den meget ventede Samsung Galaxy A51 i Indien. Den smartphone går på salg i Indien i morgen I e 31. januar 2022. Telefonen er udstyret med kraftige optik quad bageste kamera og har andre fremhæve funktioner. Lets have et kig på disse: Â

Vigtig

Samsung Galaxy A52 5g anmeldelse Perfekt til Pointandshoot Photography

Samsung Galaxy A52 5g anmeldelse Perfekt til Pointandshoot Photography

T3S Samsung Galaxy A52 5g anmeldelse, en midrange smartphone med hængende funktioner.

Samsung Galaxy A52 ned til PhP 12.990 via Abenson indtil juli 22 Nyheder og Anmeldelser

Samsung Galaxy A52 ned til PhP 12.990 via Abenson indtil juli 22 Nyheder og Anmeldelser

Shop MobileHub Samsung A52 XLevel Soft Case Sort nu kun Php 350. 0 online på ZALORA Filippinerne Landsdækkende forsendelse efterkrav Cashback 30 Dage returnerer

Samsung Galaxy A52 5G gennemgang

Samsung Galaxy A52 5G gennemgang

Samsung Galaxy A52 og A52 5G anmeldelse Hvilke er bedre Galaxy

Samsung Galaxy A52 5G, Galaxy A52 Galaxy A72 Smartphones Lanceret Pris, Specifikationer Mere

Samsung Galaxy A52 5G, Galaxy A52 Galaxy A72 Smartphones Lanceret Pris, Specifikationer Mere

Fuld specifikationer telefon Samsung Galaxy A52 5G SMA526BDS 256GB specs, detaljerede tekniske oplysninger, funktioner, pris og anmeldelse. Alt om denne telefon.

Galaxy A52 vs A52 5G vs A72 specs sammenlignet Hvordan Samsungs nye mellemklasse telefoner stak op

Galaxy A52 vs A52 5G vs A72 specs sammenlignet Hvordan Samsungs nye mellemklasse telefoner stak op

Hvilken telefon er bedre Samsung Galaxy A72 eller Samsung Galaxy A52 Se den detaljerede sammenligning af Samsung Galaxy A72 og Samsung Galaxy A52 specifikationer kamera, design, processor, RAM, batteri og priser.

Samsung Galaxy A52 Sort, 6GB RAM, 128 GB Opbevaring

Samsung Galaxy A52 Sort, 6GB RAM, 128 GB Opbevaring

Køb Galaxy A52 6GB8GB RAM 128GB opbevaring Få op til Rs. 000 cashback på HDFC Bank Cards mere. Udforsk sine fordele tilbud. TC Anvend.

Samsung Galaxy A71 5G Cases

Samsung Galaxy A71 5G Cases

Gennemse en række sager for Samsung Galaxy A71 online på Best Buy Canada i dag Begynd din butik her

Sim Unlock Samsung Galaxy A71 ved IMEI simunlock. log

Sim Unlock Samsung Galaxy A71 ved IMEI simunlock. log

Donér en kop kaffe 5 Paypalfarhanjambergmail. about samsung A71 mønster låse uden tab af data samsung A71 oplåsningskode samsung A31 mønster låse UMT samsung A71 netværk oplåsningskode gratis samsung A71 låse skærmen sådan låser samsung A71 hvis glemt pin samsung A71 hard reset 2021 samsung A71 hard reset uden password samsung A71 hard reset

Samsung Galaxy A71 5g

Samsung Galaxy A71 5g

Samsung Galaxy A71 5G sidst kendte pris i Indien var Rs. 44.990. Læs mere om fulde specifikationer, funktioner, anmeldelser, nyheder mange flere på 91 mobiles. om. Du kan også stille spørgsmål om enheden.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.