Samsung Call Tekst på andre enheder 2.. 0. 9 MOD APK til Android

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Introducere om tekstnow.

I øjeblikket læser du denne artikel, er der hundredvis af tusindvis af opkald, og meddelelser bliver sendt hvert sekund. Kommunikationsproblemer i fortiden var vanskelige og dyre. Men det er nu helt gratis, og TextNow tilbyder sådanne tjenester. Download denne app, få dit andet telefonnummer og tilslut med kære hurtigt.

Ring til dine venner nemt

Kvaliteten af ​​opkaldet har altid været et problem, som mange større udviklere ikke har fundet svaret på. Når de opretter forbindelse til hinanden via en svag internetforbindelse, kan oplysningerne i form af elektromagnetiske bølger overføres korrekt, hvilket resulterer i interferens og tab af information. TextNow er af bedre kvalitet, sandsynligvis den bedste ive nogensinde kendt. Det kan stadig fungere i en svag forbindelsesstatus. Hvis internettet ikke længere er stabilt, vil det underrette brugeren, før du afbryder forbindelsen.

Interfacet er optimeret

Et ret følsomt problem er, at vi ikke vil have nogen at tjekke vores telefoner, læse meddelelser eller de mennesker, vi er blevet kontaktet. Messenger eller lignende applikationer giver ikke sikkerhedsmekanismer ved at bruge adgangskoder til at beskytte. Du bliver nødt til at bruge tredjeparts tjenester til at gøre dette. Men med tekstnow blev det integreret. Du kan oprette adgangskode for at forhindre, at nogen forsøger at invadere dit privatliv uden dit samtykke.

Der er også Googles SmartLock-teknologi. Det giver en Smart Password Manager, du behøver ikke at huske adgangskoder, hver gang du logger ind. Denne proces kan være modereret ved verificerede enheder. Overvågningstrinnerne vil også blive optaget for at have den strengeste kontrol. Døren til hacker er også lukket!

Support på flere platforme

Synkronisering er en af ​​de fremragende funktioner i denne applikation. Alle opkald, tekster, lyde eller billeder, du laver på din iPhone, sendes til alle enheder, der forbliver logget ind. Som følge heraf vil oplysningerne ikke gå tabt, når du skifter enheder.

MOD APK version af tekstnow

Download tekstnow og nyd de bedste tjenester. Kontakt dine venner hurtigt og bekvemt, lav internationale opkalds outs på en meget billig pris. Appen har over 50 millioner aktive brugere. Vil du være næste i dette fællesskab?

Tekst mig introduktion

Tilmeld dig bare din konto ved at logge ind via din Facebook eller Google-konto, du kan starte et opkald, sende en SMS-besked eller videoopkald gratis til nogen. Ikke mere tøven , tænd din Android og start oplevelsen!

Hovedtræk

Raymond SP S: Fantastisk oplevelse. Jeg har også jeg er forbi købt månedlige abonnementer og værd hver eneste øre. Ansøgningen fungerer altid fantastisk og helt underskud de store teleselskaber. Selv med muligheden nu for ikke kun at købe abonnementet, der fjerner annoncer, men abonnementet månedligt begynder på $ 9. 9, der tilbyder ubegrænset amerikanske ans canadiske tekstbeskeder og opkald. Absolut uden tvivl, bestemt Uovervindelig . Fremragende til nogen og alle, hvem på et stramt budget

TextNow APK mod premium ulåst v21. 7..

Francklin Joseph: Jeg elsker denne app! Men kan du lave et stort problem, jeg har, jeg hader, når jeg sender et billede, det gør mange dobbeltværelser på mit lagergalleri. Kan jer stoppe det fra at ske eller hvordan kan jeg tak.

Download tekst mig: Tekst gratis, ring gratis, andet telefonnummer APK + MOD APK nyeste versioner til Android

For at installere tekstnow: Ring + tekst ubegrænset. PK, du skal sørge for, at tredjeparts apps aktuelt aktiveres som en installationskilde. Bare gå til Menu> Indstillinger> Sikkerhed> og tjek ukendte kilder for at tillade din telefon at installere apps fra andre kilder end Google Play Store. På Android 8. Oreo, snarere end at kontrollere en global indstilling for at tillade installation fra ukendte kilder, bliver du bedt om at tillade din browser eller filhåndtering at installere apks første gang du forsøger at gøre det.

Du skal nu finde TextNow: Ring + Text Unlimited. PK-fil, du lige har downloadet. Hvis du foretrækker, kan du også downloade en File Manager-app her, så du nemt kan finde filer på din Android-enhed. Når du har fundet tekstnow: Ring + tekst ubegrænset. PK-fil, klik på den, og den vil starte den normale installationsproces. Tryk på "Ja", når du bliver bedt om noget. Sørg dog for at læse alle på skærmen.

Se bort fra rygter eller et websted, der siger ellers. APK-filer er generelt så sikre som en. XE Windows PC-fil Derfor er det vigtigste at bemærke, at du altid skal downloade den fra betroede websteder. Du har generelt ikke noget at bekymre dig om, som vi har givet nogle af de sikreste websteder i vores APK Download-spejle nedenfor.

TextNow: Ring + Text Unlimited v APK Download spejle

TextNow: Ring + Text Unlimited er en social networking app af TextNow, Inc .. Det har et gennemsnit på 5 stjerner på Appstore og er blevet bedømt af over 396.058 personer over det livstid. Den nyeste version af appen er version 21. 8. Og den blev opdateret på Android Store omkring 4 måneder siden.

I softonisk scanner vi alle de filer, der er hostet på vores platform for at vurdere og undgå enhver potentiel skade for din enhed. Vores team udfører checks hver gang en ny fil uploades og gennembygge filer for at bekræfte eller opdatere deres status. Denne omfattende proces giver os mulighed for at indstille en status for enhver Downloadable -fil som følger:

Texnnow hjælper sine brugere med at blive tilsluttet ved at give dem en gratis, ubegrænset tekst og ringe app, der passer til alle budget à ¢ â € œ op til $ 0. Download appen og få et andet telefonnummer à ¢ â € œâ € œ med områdekoden efter eget valg â € œ og komme i gang for at nyde kommunikationsfriheden gratis uden grænser.

TextNow tilbyder brugerne et gratis lokalt telefonnummer for at forblive forbundet med venner og familie, så de kan foretage gratis opkald, videoopkald og tekstbeskeder via WiFi- eller amerikanske netværksdata på TextNows National Network.

Præsentation af videoopkaldstart videoopkald, hvor og hvornår du vil have fra din smartphone, tablet eller computer. I modsætning til andre apps, der giver dig mulighed for at starte videoopkald kun med personer, der har samme app, giver TextNow dig mulighed for at logge ud og ringe til enhver smartphone, tablet eller pc, der er tilsluttet internettet.

Billige International CallstextNow tilbyder lave omkostninger internationale opkald til mere end 230 lande. Bliv mere forbundet med priser, der starter på mindre end $ 0. 1 pr. Minut. Tilføj Credits til din konto for lave omkostninger Internationale opkald eller tjenerkreditter til internationale opkald ved at udfylde tilbud i App.

Hvorfor TextNow?  € ¢ Få et lokalt amerikansk telefonnummer, som dine venner og familie kan kalde og modtage ubegrænset stemme- og videoopkald, tekst, video eller virtuelle meddelelser i USA eller Canada gratis!  € ¢ Brug på flere enheder à ¢ â € œ Send ubegrænsede beskeder og foretag opkald til din pc eller tablet, og få adgang til dem fra din telefon på farten!  € ¢ Ring og Send meddelelser uden brug af netværksdata og uden WiFi i usâ € ¢ Brug Voicemail Transcription and Conference Callingâ € ¢ Tænd dine Wi-Fi-aktiverede tabletter og computere til en telefon â € ¢ Hav det sjovt at sende og modtage emojis, klistermærker og gifsâ € ¢ opkald fra et andet nummer

Download Last Version: TextNow: Free US Calls & Texts APK Download fra TextNow, INC GRATIS

TextNow tilbyder brugerne et gratis lokalt telefonnummer for at forblive forbundet med venner og familie, så de kan foretage gratis opkald, videoopkald og tekstbeskeder via WiFi- eller netværksdata i USA inden for TextNow's landsdækkende netværk.

Introduktion til videoopkaldstart videoopkald, uanset hvor du er, og når du vil fra din smartphone, tablet eller computer. I modsætning til andre apps, der kun giver dig mulighed for at starte videoopkald med personer, der har samme app, kan TextNow gå ud af netværket og ringe til enhver smartphone, tablet eller computer, der er tilsluttet internettet.

Billig International CallingTextNow tilbyder billige, internationale opkald til over 230 lande. Hold kontakten længere med satser starter på mindre end $ 0. 1 pr. Minut. Tilføj kreditter til din konto for at lægge billige internationale opkald eller tjene kreditter mod internationalt opkald ved at udfylde tilbud i app.

Hvorfor TextNow? à ¢ â € ¢ Få et lokalt amerikansk telefonnummer Venner og familie kan kaldeâ € ¢ foretage og modtage ubegrænset stemme- og videoopkald, tekster, video- eller billedmeddelelser til USA eller Canada GRATIS!  € ¢ Brug på tværs af flere enheder à ¢ â € œ Send ubegrænsede beskeder og foretag opkald på din computer eller tablet, og få adgang til dem fra din telefon, mens du er på farten! à ¢ Â, ¬Â ¢ Opkald og tekst uden brug af netværksdata og uden WiFi i usâ € ¢ Brug Voicemail Transcription and Conference Callingâ € ¢ Tænd dine Wi-Fi-aktiverede tabletter og computere til en telefon  ¢ Hav det sjovt at sende og modtage emojis, klistermærker og gifsâ € ¢ opkald fra et andet nummer

Gratis opkald og tekster på dit andet nummer

2ndline - andet telefonnummer er en gratis kommunikation mobil app, der gør det muligt at oprette et andet telefonnummer for forretningsforhold. Udviklet af TextNow, Inc., denne Handy Phone App tilføjer en anden telefonlinje til din mobilenhed, så du kan adskille dit forretningsliv fra dit personlige liv. Alle opkald og tekster er gratis i USA og Canada, mens internationale opkald er af lavt koster

Hvad er en anden telefonnummer app?

En anden telefonnummer app er en dialerudbyder, der giver dig en anden linje, som fungerer ligesom din første. Det kan lave udgående opkald og modtage indgående, så du nemt kan indstille dette til at være for specifikke opkald og meddelelser, hvis du vil som dit virksomhedsnummer være anderledes end din personlige. Denne type app er også temmelig stor, hvis din enhed ikke har en anden SIM-slot.

2ndline - Andet telefonnummer er en af ​​disse apps og giver mange af de funktioner, du kan forvente fra en telefon app. For en kan du sende emojis, klistermærker og gifs i dine tekstbeskeder. Du kan også gøre det samme med billeder. Hvis du gerne vil sende en besked til mere end en person, kan du nemt gøre det ved gruppe messaging. Du kan endda sætte Signaturer på dine tekster.

Er nadline fri?

2ndline er en VoIP-tjeneste, der bruger dine mobile data eller WiFi-forbindelse til at give din telefon en ekstra linje. Således skal du i stedet for at blive faktureret til din telefonplan, bare nødt til at betale for din internetforbindelseà ¢ â € œJeg, der gør denne app gratis, hvis du kontakter folk i Amerika og Canada. De skal ikke endda være en 2ndline-bruger for at modtage dine tekster og opkald eller sende dig en tekst eller et opkald.

Denne app er dog kun tilgængelig for denne region, og alle uden for USA eller Canada kan ikke tilmelde sig et 2ndline-nummer. Ikke desto mindre er appen ret praktisk, da det giver dig mulighed for at lave billige internationale opkald, modtage voicemailsâ € og endda deres transkripter og fremadrettede opkald til andre. Du kan indstille opkalds-id'er, adgangskoder og en Google SmartLock-konto. Ringetoner og baggrundsgrafik er også meget tilpasses.

Du kan tildele individuelle kontakter deres ringetone og baggrund for at personliggøre hver interaktion. Hvis du ofte på din telefon og bruger andre apps, er der en hurtig svarfunktion. Det lader en pop-up-meddelelse give dig mulighed for hurtigt at sende et svar på en besked gennem det hurtigt. Din indbakke til begge telefonnumre vil være forenet, så du behøver ikke at sortere gennem to forskellige steder.

Vigtig

Top 4 Fixes til iPhone Viser Forkert Caller ID

Top 4 Fixes til iPhone Viser Forkert Caller ID

Er din iPhone ikke at vise kontaktbilleder på fuld skærm, når du får et indgående opkald, vises billedet på fuld skærm for første gang og

Industrierne Magic Bullet for Robocalls er i øjeblikket ubrugelig på en iPhone

Industrierne Magic Bullet for Robocalls er i øjeblikket ubrugelig på en iPhone

GetContact er en stor spam blokerende og opkaldsidentifikation app til dig. GetContact filtre forstyrrer opkald og tillader kun de personer, du foretrækker at kommunikere med dig

Shaw Mobile viderestilling

Shaw Mobile viderestilling

Viderestilling er en handsetdependent funktion og er baseret på håndsættet kompatibilitet. Så hvis din telefon har denne funktion kan du aktivere

Lave Voicemail Ikke i orden på iPhone

Lave Voicemail Ikke i orden på iPhone

Youre en travl person, og nogle gange er du simpelthen ikke kan bo hjemme venter på et telefonopkald. Med de mange viderestilling muligheder, der tilbydes gennem Ooma, dont du nødt til at være lænket til dit hjem telefon længere Hvis du er kommer til at være væk fra hjemmet, om et par timer eller til en ferie du kan vælge den viderestilling option, der vil lade din telefon opkald kommer til dig, uanset hvor du er.

Viderestilling af normal betinget af iPhone iOS Made Simple

Viderestilling af normal betinget af iPhone iOS Made Simple

Lær, hvordan du opretter viderestilling af viderestilling og samtidig ring på din Skype for Business for iOS-enhed, så ringer ikke bliver savnet.

Sådan Sluk Macs Generende CallForwarding Feature

Sådan Sluk Macs Generende CallForwarding Feature

Du behøver ikke at være lænket til et skrivebord for at få alle dine telefonopkald. Her er hvordan man bruger viderestilling tænder den, slukke den, der er betingelser og forstå din fakturering.

Aktivering og deaktivering af viderestilling

Aktivering og deaktivering af viderestilling

Hvis du ikke længere ønsker at viderestille dine opkald til din MessageBank eller et andet nummer, skal du annullere omstillinger.

Viderestilling option deaktiveret på tmobile

Viderestilling option deaktiveret på tmobile

Lær at viderestille opkald på Samsung Galaxy Exhibit. Gå til annullere viderestilling Viderestil alle opkald ubetingede Viderestil nogle opkald betinget Annuller opkald forwar

Sådan Deaktiver viderestilling In The jio Netværk

Sådan Deaktiver viderestilling In The jio Netværk

Artikel hvori jeg forklare de koder, der anvendes til at aktivere deaktivere viderestilling i Movistar ifølge vores interesser.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.