Samsung Galaxy A11 specs og pris Philippines 2021Samsung Galaxy A11 for begyndere Lær det grundlæggende i minutter

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ved siden af ​​den nyligt lancerede Galaxy M11, er det det billigste Samsung håndsæt med en punch-hulskærm, men i modsætning til førstnævnte indeholder A11 et mindre batteri og har mindre ram til samme pris. Interessant nok koster Galaxy A11 og M11 det samme og har for det meste lignende specifikationer, selvom M-serie-modellen synes at være begrænset til online-detailkanaler som Samsungs officielle online butik og Lazada.

En sandsynlig forklaring er, at galaksen M11 medfører mindre omkostninger i forhold til Galaxy A11 på grund af arten af ​​at gøre online-handel, hvor butikrelaterede udgifter, såsom leje og løn med detailmedarbejdere, er elimineret eller Drastisk faldt . Derfor er de samme prismærker på trods af M11, der tilbyder bedre værdi.

Hvis du stadig er interesseret i Samsung Galaxy A11, er telefonen udstyret med en Qualcomm Snapdragon 450 chipsæt og triple kameraer på bagsiden, med et 13 megapixel hovedkamera og dedikerede linser til ultra-brede og portrætskud. Det kører også Android 10-baserede en UI ud af boksen og har et 8-megapixel frontvendt kamera til selfies.

Anmeldelser Editor: Ramon "Monch" Lopez har 13 års erhvervserfaring Oprettelse og redigering af indhold til print og digitale publikationer som Yahoo. Han ledte gadgets- Merchandising Division af en af ​​Filippinerne største detailoperatører et sted imellem. Hans seneste Addiction er kommentarafsnittet af Virale Facebook-indlæg.

Samsung Galaxy Asâ specs:

A51 har været i landet i et stykke tid, selv om det kun er blevet tilbudt på Globes efterbetalt planer. Bortset fra den nedenfor linkede kilde, lærte Weve også fra andre betroede kilder, som disse telefoner vil ankomme i de kommende uger med følgende prispunkter:

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy A11-mobiltelefonen har en 6. INCHES display med en skærmopløsning på 720 x 1560 pixels og kører på Android 10. Operativsystem. Mobiltelefonen er drevet af octa-core-processor. Den har 32 GB indbygget opbevaring og 2 GB / 3GB RAM. Samsung Galaxy A11 kører Android 10. og drives af et 4000 mAh, ikke-aftageligt LI-PO-batteri.

Samsung tilføjer officielt to flere budget mid-range telefoner til sin lineup med Galaxy A11 og Galaxy A21s. Galaxy A11 får en tredobbelt bagkameraopsætning og en trendy punch-hulldisplay, mens Galaxy A21S får et quad bagkameraopsætning ledet af en 48 megapixel vigtigste snapper, stort 5000mAh batteri, og

Samsung Galaxy A Specs

Samsung mobiler forsøger altid at levere den mest avancerede og tiltalende smartphone på markedet. Samsung mobiler har taget et skridt videre ind i teknologien. Samsung Galaxy A11 kommer på markedet af Samsung Mobiles. Lanceringsdatoen for Samsung Galaxy A11 er 2022, marts 02. Introduktion til den nødvendige specifikation og funktioner. Samsung Galaxy A11 prisen i Filippinerne er Rs. 18.999 Mens i USD er det $ 137. For at finde ud af mere om specs og pris, kan du se nedenfor.

Diskuter om netværk, SAMSUNG GALAXY A11 understøtter forskellige netværk for brugerne at nyde på ethvert sted. Med en simpel switch kan brugerne gå fra et netværk til et andet afhængigt af netværkets styrke. Netværket understøttet i Samsung Galaxy A11 er GSM / HSPA / LTE Oplysningerne er angivet nedenfor:

Samsung Galaxy A

Samsung Galaxy A11, A21S, A31, A51 Lancering i Filippinerne, prissat Walastech

Galaxy A11 pris i Filippinerne starter fra PHP 9.082. Galaxy A11 har variant af 2 GB RAM og 32GB opbevaring. Samsungs Seneste Mobile leveres med fantastiske specifikationer og pris i Filippinerne. Galaxy A11 har farve muligheder for sort, hvid, blå og rød. Håndsættet er yderst værdsat af Samsungs fans på grund af dets interne specifikationer, skærmstørrelse, kameraopsætning, batteri timing og galakse A11 mobil ydeevne. Galaxy A11 Camera Setup indeholder 13 MP Triple Bagkamera og 8 MP Selfie kamera. Visning af Galaxy A11 understøtter op til 720 x 1560 pixel opløsning og har skærmstørrelse på 6. "Inches. Galaxy A11's ydeevne er baseret på Snapdragon 450 Chipset og Adreno 506 GPU. Mobil har batterikapacitet på 4000 mAh med hurtig opladning 15W support. Prisen på Samsung Galaxy A11 i Filippinerne lyder godt under PHP 9.082. Du kan købe online Galaxy A11 fra online mobile butikker samt lokale offline mobile butikker over hele Filippinerne.

Samsung en pubg grafik

Fordyb dig i den store 6. Inch Infinity-O Display af Galaxy A11. Et bredt aspektforhold fylder din skærm med indhold fra kant til kant. Se dine yndlingsvideoer, spil og live streams i Vivid HD + TFT.

* Infinity Display: En nær bezel-mindre, fuldfront glas, kant-til-kant skærm. ** Målt Diagonalt , skærmstørrelsen er 6. "i det fulde rektangel og 6." med regnskab for de afrundede hjørner. Faktisk synligt område er mindre på grund af de afrundede hjørner og kameraets udskæring.

Samsung Galaxy A11 kommer i forskellige farver som hvid, rød, sort og blå. Enheden er pakket med 2 GB og 3 GB RAM-indstillinger og har 32 GB internt lager. Den drives af octa-core 1. GHz processor.

Laveste pris: P,

Garanti Bemærk: Mange af vores enheder er hentet internationalt. Trådløse frekvenser til 3G, 4G og LTE varierer efter transportør. Selv når 3G / LTE-frekvenser understøttes, kan der kræves et nyt SIM-kort eller en ekstra konfiguration, og dækningen kan variere efter placering. Tjek venligst med din operatør eller vores kundeservice team til for garanti eller kompatibilitetsoplysninger, hvis du har spørgsmål.

Erro.

På bagsiden er tre kameraer, nemlig en 13mp hoved, 5mp ultra bred og 2mp dybdefølere. Det har også en bageste fingeraftryk scanner, ansigtsgenkendelse og et 4.000mAh batteri med 15W hurtig opladning.

Samsung Galaxy A Specs

* Billeder simuleret til Illustrative Formål. ** Infinity Display: En nær bezel-mindre, fuldfront glas, kant-til-kant skærm. *** målt diagonalt < / A9>, skærmstørrelsen er 6. "i det fulde rektangel og 6." med regnskab for de afrundede hjørner. Faktisk synligt område er mindre på grund af de afrundede hjørner og kameraets udskæring.

Stilfuld farve i håndfladen

Galaxy A11 hjælper dig med at skille sig ud fra mængden med et slankt udseende, der matcher din stil. Dens glatte kurver har lyst til, at de er lavet til din hånd, for et greb, der er let at holde hele dagen. Vælg den farve, der passer dig, som den klassiske sorte eller hvide eller farverige rød eller blå.

Triple kamera for at fange dine live øjeblikke

Fit mere i dine fotos med det ultra brede kamera. Den 77-graders vidvinkel og 115-graders ultra vidvinkel giver dig mulighed for at fange det, du ser, så du vil ikke gå glip af det øjeblik, hvor du står. Nu er det endnu nemmere at få et godt panorama.

Dybdekamera bringer dit emne i spotlight

2mp dybdekameraet giver dig mulighed for at justere dybdeskarpheden før og efter at du søm skuddet. Den avancerede 2MP dybdekamera banker ud uønsket baggrundsstøj fra dine billeder for at få dem til at se mere professionelle ud.

Attention-grebing selfies gjort let

Kameraet er på dig, så det er din tid at skinne. Galaxy A11s 8mp frontkamera gør dine selfies se mere bedøvelse, og med live fokus får du en blid baggrundslidelse, der gør din personlighed stjernen på billedet.

Samsung Galaxy En pris cut!

Oprindeligt prissat på PHP 7.490, er Samsung Galaxy A11 nu opført på Php 4.990. Ved PHP 4.990 er det PHP 9 mere overkommelig end PHP 4.999â itel Vision 2. Det er også billigere end PHP 5.990 Galaxy M11.

Som en hurtig recap, er Samsung Galaxy A11 et budget håndsæt med en buet polycarbonatskal i forskellige farver, 6. -Inch TFT-skærm med HD + opløsning, Â 1. GHz 14m Snapdragon 450 octa-core processor, 3GB RAM , 32 GB ekspanderbar opbevaring, 4.000mAh batteri, 13MP triple-cam med ultra-bred og dybde, 8MP Selfie-kamera, fingeraftryk scanner på bagsiden og 4G LTE.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Udvinding fra selve overførslen ser det ud til, at Samsung Galaxy A11 er en 6. -incher-telefon, der har en HD + -display og en Punch-Hole Blueprint. Chipset, der styrker enheden, er ikke fuldt ud beskrevet , men noteringsdetaljerne tyder på, at smartphone er løb ved en 8-core processor SOC.

Som for det batteri, der vil give den nødvendige energi til at køre enheden, leveres galaksen A11 med et 4000 mAh-batteri, der er i stand til at oplade ved 15W, når det er kablet. Andre bemærkelsesværdige funktioner omfatter smartphone med LTE-support, Dual-SIM, Bluetooth-forbindelse og kører på OneUI 2. Oven på Android 10.

Vigtig

Galaxy A12 2021 64GB Black

Galaxy A12 2021 64GB Black

Køb Samsung Galaxy A12 A127, startsystem telefon med stor skærm, 8core processor og 48 MP quad bageste kamera.

Bedste Samsung telefoner 2021 Hvilke Galaxy-model skal du køber

Bedste Samsung telefoner 2021 Hvilke Galaxy-model skal du køber

Leder du efter julegave ideer Brug vores fantastiske gave guide til at hjælpe dig med at vælge den perfekte pressie, uanset hvad dit budget.

Her er nogle af de bedste sort fredag ​​tilbud fra Amazon i England og Tyskland

Her er nogle af de bedste sort fredag ​​tilbud fra Amazon i England og Tyskland

Find dine Mobiltelefon tilfælde. Alle de nyeste modeller og gode tilbud på Mobiltelefon sager er på Currysie. Hurtig levering eller orden indsamler i butikken.

Samsung Galaxy A12 5G Vandtæt Taske Indbygget Skærmbeskytter Robust Bumper

Samsung Galaxy A12 5G Vandtæt Taske Indbygget Skærmbeskytter Robust Bumper

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy A12 A12 5G. En bælteclips stander er indlejret til bagsiden af ​​sagen og kan også bruges som en stander stil, beskyttelse, og alle de tilføjede funktioner på et bælte klip kickstand sag.

Samsung Galaxy A12 Nacho Pris i Bangladesh 2021 Specifikationer anmeldelse MobileDokan

Samsung Galaxy A12 Nacho Pris i Bangladesh 2021 Specifikationer anmeldelse MobileDokan

Samsung Galaxy A12 Pris i Bangladesh 2021 Inklusive Specifikationer sammenligne Anmeldelser Showrooms Mere

Samsung Galaxy A12 og A02s få Android 11 opdatering

Samsung Galaxy A12 og A02s få Android 11 opdatering

Nyeste priser på Samsung Galaxy A12 4GB RAM, 128GB i Nigeria GloboTie Nigeria bringer dig de nyeste priser på mobiltelefoner og elektronik fra forskel byer i Nigeria

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy A12 pris i Pakistan 2021 starter fra Rs. 24.249. Køb Samsung A12 online med 64128 GB opbevaring på telefon bazar butik.

Samsung Galaxy A12

Samsung Galaxy A12

Samsung Galaxy A12 Pris i Pakistan er 28.299 Samsung Galaxy A12 er stor mobil, der kommer med perfekte mobile funktioner specifikationer.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.