Samsung Galaxy A12 pris, specs, revision

Samsung Galaxy A12 review Budget Samsung smartphone med NFC og enorme batterilevetid

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung A12 er den værste telefon jeg nogensinde har bruge i mit liv denne telefon opdaterer ikke så meget som mine a10s ingen smarte visning, alvorligt, hvis det er en 2022 telefon, hvorfor gør softwaren tage så lang tid at få en opgradering en de andre A os få en opgradering af systemet hver anden måned de mine A10s er på Android 11 IU3. en min A12 er stadig på Android 10. hvad er grunden A12 et A02 de er det værste, jeg ikke anbefale det til ingen er min note 8 bedre derefter dette en der ingen systemopdatering for dem Jeg vil gerne vide, hvorfor er der også.

Lili, 10 dec 2022Well dens en 2022 telefon hvad gør u expectAnd? 3 af de 4 telefoner, som jeg anbefalede er også 2022 telefoner. Hardwaren på A12 er så gammel, at den konkurrerer med entry level telefoner fra end 3 år siden

Taid, 01 dec 2022Very tæt på ubrugelig til Internet arbejde .. Holder miste forbindelsen, selv når inden for 1 meter. moreYou burde have vidst, at lavere A-serien Arent beregnet til tunge brug, Helio p35 chippen er bare en gammel grundlæggende processor til at ringe og tjekke beskeder på sit bedste, medmindre parret med enorm mængde af ram og OS optimering . Så det er ikke Samsungs skyld, telefon isnt lavet til dig, efter min mening, vil jeg sige, det er beregnet til ældre borgere.

Theguywhownsone, 25 nov 2022I har et brugt det havde ingen problemer med det virker fantastisk til prisen og til dem, smide i papirkurven. moreThank du Folk skal stoppe dårlig munden telefonen. Det er ikke ligesom de er eksperter på telefoner, og hvis du ikke passer godt på telefonen hvordan kan du forvente, at det kører problemfrit? Jeg har set anmeldelser af Samsung A12 og telefonen er stor. Du kan se, hvordan man tech, c butler videoer på YouTube og se alle de seje og fantastiske ting telefonen kan gøre

Det startede fint, men OS optager en kæmpestor 10 Gb ud af din start 32 Gb. Og ikke nok med det, men det ser ud til hver kilobyte data, du henter behandlingskapaciteten lodder ved en eksponentielt hurtigere, hurtigt gør telefonen en mareridt til at fungere.

Samsung Galaxy et kamera dybt dyk

Samsung Galaxy A12 er en af ​​de sub-10K smartphones, der udviser imponerende kamera ydeevne. I virkeligheden, i vores gennemgang, Emman sagde, at youd få gode niveauer af skarphed, dynamisk område, og detaljer, uanset belysning scenarier.

I dag, var at tage en dyb dykke ned i Samsung Galaxy A12s vifte af bageste og forreste kameraer og hvordan jeg tror, ​​dens en glimrende mulighed for forbrugere, der er på udkig efter en stor kamera smartphone mulighed. Jeg er nødt til at afsløre, at jeg ikke er ekspert i mobil fotografering, så tager dette med den tanke, at Im forklare alt som forbruger.

Ser man på Samsung Galaxy A12s kamera specs, kan jeg se, at alle linser har blænde stoppesteder, der ikke går højere end f / 2. . Aperture stopper påvirke mængden af ​​lys, som når sensoren. Jo lavere tallet er, jo lavere begrænsning af lys, som når sensoren. Omvendt jo lavere tallet er, jo mere lys nå sit sensor.

Desuden stopper åbning utroligt påvirker dybdeskarpheden skabt omkring i fokus. Dette er grunden til, at når du tager et portrætfoto af en genstand ved f / 2. blænde; billedet vil synes at have en mere sløret dybdeskarphed omkring motivet end et foto taget med en f / 4 blænde.

Samsung Galaxy A12 udnytter dette meget godt, som det ses på billederne Emman og jeg tog. Billeder vi tog på centervægtet lysmåling skabe en cirkulær fokus og gradvist videre med en højere dybdeskarphed fra 60% og fremefter.

At tage billeder med en god mængde af DOF eller bokeh er ikke det eneste tegn på at have et godt kamera smartphone. Kameraet skal kunne fange den rigtige farve og behandle det uden at udvande virkelighed.

Jeg kan godt lide, hvordan Samsung Galaxy A12 præsenterer farver og mætning uden overprocessing. Kvalitet er ikke aflivet for selv når du tager billeder i svagt lys scenarier. Dette beviser yderligere Emmans punkt, at det holder op, selv i svagt lys, hvilket er uventet for en enhed på denne pris punkt.

Samsung Galaxy A12 Brugernes mening og anmeldelser

Et af de objektiver, jeg nød mest er Samsung Galaxy A12s ultra-vidvinkel. Trods skydning 123Ëš maksimale vinkel, kan jeg ikke finde store spørgsmål om tøndeforvrængning og skarphed. Emman og jeg tog billederne nedenfor, og telefonen formået at overskride vores forventninger.

Billeder jeg tog vise minimal støj og god farvegengivelse. Billeder bedst træffes i et veloplyst miljø, hvis du ønsker at minimere støj. I ekstreme tilfælde, at du har brug for at tage et billede på et mørkt sted, skærmen-blitz er meget nyttigt.

Samsung Galaxy A12 kan også skyde på Full HD udjævnet ved 30 fps. Den frame rate begrænsning er helt forståeligt, og ikke formindsker sin evne til at lade dig oprette indhold til Facebook, Youtube eller endda TikToks. Der er forskellige måder at maksimere dette især nu, at programmer som CapCut, Instagram og TikTok kan lade dig redigere på post eller forud for deling af din video.

Åh, da talte om videoer og TikTok, lad mig benytte lejligheden til at fortælle dig, at Samsung vil afholde en TikTok Challenge starter April 2and øjeblikket har en promo, som kan give dig en chance for at vinde e-kuponer, begrænset udgave SB19 photocards eller en mulighed for at deltage i en online Meet & Greet med SB19 og få underskrevet photocards! Alt du skal gøre er at gøre følgende på TikTok:

Når du fyre op for kameraet op, den software tilbyder masser af funktioner: Live-Focus, Foto, Video, Pro, Panorama, Makro og mad. Mens alle disse funktioner er nyttige, mine personlige favoritter er Live Focus, Foto og Pro Mode.

Levende Fokus er perfekt til portrætfotografering og tager fotos med bokeh effekter. Fototilstand er din sædvanlige automatisk tilstand, som benytter sig af Isocell Bright GM2-sensor. I denne tilstand, har du kontrol over FOV, foto-forholdet og HDR. Hvis du ønsker at bryde væk fra auto, kan du skifte til Pro-mode, som tilbyder en bred vifte af muligheder for at justere specifikke parametre manuelt. Justerbare parametre omfatter ISO, hvidbalance og eksponering værdi. Desværre er der ingen måde til manuelt at justere blændeindstillinger siden nævnte tilstand bruger den primære 48MP objektiv med f / 2. . Hvis theres noget, jeg ville elske Samsung til at skubbe i deres næste opdatering til Galaxy A12, ville det være at øge Pro Mode.

Med al den kameraets funktioner og fordele, du kan få fra Samsung Galaxy A12, er dette en nem forslag til mine venner og familie. Mens dette har en kæmpestor 48MP i skak, den lille og specifikke ting, det giver i kameraet afdelingen som god farvegengivelse og skarphed gøre dette til en fantastisk mulighed for dem på udkig efter en overkommelig smartphone.

Giancarlo Viterbo er en filippinsk Teknologi Journalist, blogger og redaktør af GadgetPilipinas. et, han er også en Geek, far og en mand. Han ved en masse om opvask, laver nogle ærinder og følge anvisninger fra sin chef om sit daglige arbejde. Følg ham på Twitter: gianviterbo og gadgetpilipinas.

Samsung Galaxy A12 smartphone blev frigivet i december 2022. For mange mennesker, Samsung er en betroet mærke, der leverer kvalitet, selv med sin overkommelige linje. Lad os se, om dette gælder for Samsung Galaxy A12.

Nøglespecifikationer

Lidt notch ligger på den øverste midten af ​​skærmen. I forhold til den samlede skærmstørrelse, det er knap mærkbar, hvilket er godt. På den måde kan du bruge telefonen uden at være distraheret . Skærmen er omgivet af en tynd ramme, tro mod uendelig ånd Samsung lide at fremme.

Fingeraftrykslæseren på denne telefon er sidemonteret. Så Samsung Galaxy A12 holder ryggen udseende endnu mere minimal. Theres bare kameraet på bagsiden. I mellemtiden, fingeraftryksscanner er ét med knap Strøm. Over det, producenten sætte på volumenknappen.

Skærm

Denne enhed anvender en 6. -inch PLS TFT LCD med en opløsning på 1600 x 720. Vi har ikke noget problem med skærmen, som det er tilstrækkeligt stor. Men vi ønsker, Samsung Galaxy A12 gav en bedre skærm kvalitet end HD +.

Samsung er kendt for at være ganske nærig, når det kommer til at tilbyde stor skærm kvalitet. En skærm Full HD kan kun komme med et dyrt prisskilt. På den måde, deres valg for HD-skærm her er ikke så overraskende.

Uanset, Samsung Galaxy A12 savnede mulighed for at give en morder skærm. På trods af sin store størrelse, vi stødt på nogle problemer, såsom manglende kontrast, lav lysstyrke, når udendørs, og begrænsede betragtningsvinkel.

Når det kommer til størrelse, 6. -inch er en god måling på en moderne telefon. Det giver dig mulighed for at have en rummelig arbejdsplads for e-mails, dokumenter og andre relaterede arbejde / studieaktiviteter. Når stabling to apps, hver app har stadig en betydelig plads.

Displayet er lydhør at røre ved og vi har ingen forsinkelse problemer. På grund af sin størrelse, den bedste brug tilfældet for skærmen er underholdningsaktiviteter såsom streaming, sociale medier, og spil. Til visning, vores dom overordnede er neutral. Vi kan godt lide størrelsen, men håbede det ville have bedre kvalitet.

Der er fire kameraer til rådighed på bagsiden af ​​Samsung Galaxy A12. Denne quad-kamera setup består af en 16MP vigtigste linse og 5MP ultra-vidvinkelobjektiv. Resten af ​​kameraerne er blot 2MP, en dybde kamera, og en makro kamera. Samsung Galaxy A12 ikke også glemmer at tilføje en LED-blitz. På forsiden, theres kun en enkelt linse på 8MP.

Samsung Galaxy A12s kameraer synes stor, selvom beslutningerne er ikke bemærkelsesværdigt høj. De fire kameraer giver brugerne mulighed for at tage billeder på forskellige kreative måder. For at få en fuld visning af et landskab, aktivere den ultra-vidvinkel. For at fange detaljerne i en lille genstand, skal du bruge makro shooter.

Brugerne behøver ikke at blive forvirret om betjeningen alle disse fire objektiver. Kamera app på Samsung Galaxy A12 er brugervenligt. For eksempel gør det muligt for vidvinkel kamera tager kun en knalde. Alternativt, hvis du vil have mere kontrol over kameraets indstillinger, en Pro-mode er tilgængelig.

Fotoet resultater Arent hvad du kalder professionel selv, men det vil fungere godt for de fleste mennesker. Hos 16MP, den vigtigste kamera producerer skarpe farver, god detalje, og minimal støj. Som altid, det bedste tidspunkt at tage billeder er i løbet af en solskinsdag.

Opbevaring

For en telefon med fokus på kameraer, dens skuffende, at Samsung Galaxy A12 kun besidder 32 GB intern lagerplads. Ons ligesom at se større tal her, så theres mere kapacitet til at gemme fotos. Derudover jo større opbevaring, jo flere programmer, du kan installere på telefonen.

Samsung Galaxy A12 doesnt komme uden en løsning. I det mindste vil du få lov til at tilføje et SD-kort. For den maksimale kapacitet, kan det udvides opbevaring holde op til 2 TB ekstra plads. Det er vores opfattelse, er dette tal er ganske tilfredsstillende, fordi det kan holde tusindvis af fotos i høj opløsning nemt.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Samsung Galaxy telefoner kan top  £ 1.000 mark, men dens en serie kan koste næsten 10 gange mindre end dens præmie håndsæt. Kan en telefon så billigt som Samsung Galaxy A12 virkelig konkurrere med de mærker dyrere modeller? Vores ekspert gennemgang har svaret. Læs videre for at se, hvordan denne telefon figurer op.

Tekniske specifikationer

Vores testlaboratorier sammenligner funktioner og priser på en række produkter. ry som? at låse op vores anmeldelser. Du kan øjeblikkeligt sammenligne vores testresultater, så du kan sørge for, at du ikke sidder fast med en, ikke køb.

Sammenlign detailhandlere

Priserne bestilles fra laveste til højeste, uanset forhandlerbedømmelse eller lager, og udelukker eventuelle potentielle leveringsomkostninger. Vi er ikke i stand til at vise alle mulige forhandler og billigere priser kan være tilgængelige. Når du klikker på et forhandlerlink på vores websted, kan vi tjene til affiliate provision. Dette understøtter ournot-for-profit missionto styrke forbrugernes stilling og på ingen måde påvirker vores anbefalinger. ind ud mere.

Sæt os på prøve

Vi først opdagede Samsung Galaxy A12 i Europa i slutningen af ​​2022. Denne enhed holder sin dato i Indien og lander i de ultra-konkurrencedygtige R'er 10.000 om € ”15.000 pris band, hvor mærker som Xiaomi og OPPO har forhøjet deres spil med stand smartphones, der leverer seriøs smæk for skillingen. A12 gør en seriøs banen med et rent design sprog, intuitiv brugergrænseflade, og en quad bageste knast. Er det nok til at lokke købere i et segment, hvor køberne kræver mere for mindre?

Det første, der fangede min opmærksomhed var den elegante byggekvalitet. Samsung vælger en dual-teksturerede tilbage. Næsten 80% af ryggen er færdig i en stribet, tekstureret mønster. Det gør ikke bare udseende god, men også gør enheden pænere at greb og mindre tilbøjelige til at glide gennem hånden. Den nederste del af enheden er udstyret med en glat, mat finish med Samsung-logo ætset. Vi kan virkelig godt lide designet af den bageste cam og hvordan det passer perfekt ind i den samlede ordning. Denne dobbelte design udspiller sig rigtig godt i den sorte farve variant vi tjekket ud. Den A12 fås også i blå og en smuk hvid farve option â € ”vores favorit. Enheden vejer en skygge over 200 g, men det gør ikke føle sig alt for klodset i hånden.

Vigtig

Hvordan du låser en Samsung Hvis du har glemt PIN ElectroAnswers

Hvordan du låser en Samsung Hvis du har glemt PIN ElectroAnswers

Video hvordan man kan låse en samsung A21 telefon uden at kende adgangskoden Nghe NHC remix, NHC dækning hø ht Nghe NHC Hay l ni chia s nhng video NHC Remix, NHC dækning hø NHT, cc bn c th xem v ti minutter ph nhng video MV CA NHC

Fix kameraet Fejl på Samsung Galaxy Devices

Fix kameraet Fejl på Samsung Galaxy Devices

I dette indlæg vil du vide, hvordan du løser Samsung Touchscreen, der ikke fungerer eller viser en sort skærm efter opdatering eller fald. Sådan Fix Samsung Galaxy I dette Indlæg vil du vide, hvordan du løser Samsung Touchscreen, der ikke arbejder eller viser en sort skærm efter opdatering eller fald. Sådan repareres Samsung Galaxy Touchscre

Sådan låser du SAMSUNG A21 Telefon Glemt kodeord

Sådan låser du SAMSUNG A21 Telefon Glemt kodeord

Samsung Galaxy A21 Sådan Hard Reset Fjernelse af pin, adgangskode, fingeraftryksmønster til metro af tmobile

Samsung Galaxy A21 Pris i Sydkorea

Samsung Galaxy A21 Pris i Sydkorea

Samsung Galaxy A21 Sydkorea

Samsung Galaxy A21 pris i Bangladesh, funktioner og specs CMOBILEPRICE BDT

Samsung Galaxy A21 pris i Bangladesh, funktioner og specs CMOBILEPRICE BDT

Samsung Galaxy A21 officielle uofficielle fulde specifikationer, pris, showrooms og anmeldelser i Bangladesh 2021

Samsung Galaxy A21s 64GB Pris i Indien, Komplette specifikationer Features 19 dec 2021 Digit

Samsung Galaxy A21s 64GB Pris i Indien, Komplette specifikationer Features 19 dec 2021 Digit

Samsung Galaxy A21s 64GB pris i Indien er Rs 16499. Denne telefon er fyldt med 4 GB RAM, 64 GB intern lagerplads og 5000 batteri. Tjek Samsung Galaxy A21s 64GB mobile specifikationer, ekspertanmeldelser, ofte stillede spørgsmål, brugervurderinger, fotos og priser på forskellige online-butikker.

Samsung Galaxy A21 Pris i Nigeria, Lagos, Ibadan, Abuja, Aba

Samsung Galaxy A21 Pris i Nigeria, Lagos, Ibadan, Abuja, Aba

Samsung Galaxy A21s pris i Nigeria er omkring 79000 Naira. Sammenlign pris på tværs Jumia, Konga, Slot, Kara og Jiji onlinebutikker

Samsung Galaxy A21 Pris i Saudi-Arabien Specifikationer Alle Device Pris hele verden 2021

Samsung Galaxy A21 Pris i Saudi-Arabien Specifikationer Alle Device Pris hele verden 2021

Pris til Samsung Galaxy A21s 64GB White i Saudi-Arabien, Riaydh, Jeddah, Dammam. Online betaling, udbringning, garanti.

Pris Appel USA Udefined

Pris Appel USA Udefined

Samsung har netop introduceret en ny smartphone på det japanske marked, der blev kaldt Galaxy A21 Simple SCV49. Enheden er en model i værelserne, der ligner meget

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.