Samsung Galaxy A71 5G Fuld specifikationer, funktioner, Pris i Filippinerne

Samsung A71 pris Filippinerne 2021 og specifikationer Fordele og ulemper

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy A71 endelig ankom på vores kyster lidt mindre end en uge før selskabet officielt outs den nye S-serie. Enheden giver os et glimt af hvad der kommer til deres nye flagskib telefoner â €”i form af deres tilgang til at designe en €” men hvordan kan det holde op med faktiske brug? Ive brugt en hel del tid med A71, så hvis du har været tanker om at afhente denne Php 18.990 smartphone fra Sammy, forhåbentlig, dette vil hjælpe dig med at beslutte, om sit værd pengene.

Pros.

Samsung Galaxy A71 er en god leder enhed. Vi fik en i Prism Crush Blå farve variant og at plus de geometriske mønstre næsten gjort mig vil bruge det uden en sag. Du ikke ønsker at gøre det selv.

Grunden til det er, fordi dens lavet af polycarbonat plastik. Selv om der kan gøres det argument, at plast eller glasstic er mere tilgivende end glas, når det kommer til dråber, det gør telefonen føle sig lidt mindre præmie; en bummer givet hvor meget enheden er.

Infinity-o er polariserende

En af de bedste ting ved Samsung-enheder er deres skærme. Samsung Galaxy A71 har en 6. -inch Full HD + med deres afprøvede Super AMOLED-paneler. Ve aldrig skuffet i fortiden, så du kan forvente den samme fantastiske farver og kontrast ratio her.

En ting, der kan vise nogle mennesker er punch hul. Vi er skyld set det på den note 10 og dens noget at youll enten vænne sig til at se eller absolut ikke kan stå. Du kan sortere i forklædning med den rigtige tapet, da du har temmelig dybe sorte på denne skærm.

Til par med skærmen, youve fik en enkelt højttaler i bunden, der producerer en god mængde af volumen og anstændig lydkvalitet, men du stadig har et hovedtelefonstik på denne ene, som altid er en god ting.

Den sdg er masser capableÂ

I hjertet af Samsung Galaxy A71 er en Snapdragon 730 g med 8 GB RAM og 128 GB udvides opbevaring. På software siden, dens kører på Android 10 med One UI 2. oven på det, og jeg kan virkelig godt lide den skrabede udgave af overlay.

A71 håndteres dag-til-dag opgaver som en champ og håndtag nogle af de mest populære spil på Play Store ganske godt. Fans af MOBAs vil være glade for at vide, at theres knap en frame rate dukkert i de store hold slag. For Battle Royale entusiaster derude, kan du skrue ned indstillingerne for at sikre, at du får den bedste ydelse muligt.

Hold lyset tændt for denne enhed er et 4500mAh batteri, der let varede en hel dag med den måde, jeg bruger smartphones. Batteri benchmarks har det stueur i på over 11 timer, hvilket normalt indikerer, at du kan komme rundt 2 dages saft på denne telefon med moderat brug.

Upping megapixel tæller

Samsung Galaxy A71 anmeldelse Filippinerne S20 Alternativ

Ny til A71 er en 64MP vigtigste kamera, der fordobler op fra 32 på A70, at vi så sidste år. Ja, højere megapixel tæller ikke automatisk betyde bedre billeder, men resultaterne ser godt selvom vi har bemærket nogle underlige efterbehandling sker i nogle af billederne.

Du får også en vidvinkel skydespil på denne enhed ved 12-megapixel, der giver god effekt samt plus to 5-megapixel kameraer â €”en dybde sensor og en makro kamera. Jeg ville have ærligt foretrukket en tele cam for lidt mere alsidighed. For selfies, youve fik en 32MP shooter i det slag hul. Udgangen er stor, når du har masser af lys, men du virkelig nødt til at holde sig til veloplyste områder for at få ordentlige billeder om natten.

Bedømmelse: hvis prisen var rightâ € |

Galaxy A71 er en fremragende samlede smartphone med strejf af det, der gør Samsung flagskibsinitiativerne stor. Dens en fantastisk enhed med nogle af de bedste mellemklassen hardware plus et sæt ordentlige skytter til at starte.

Fra hvad du fyre har sagt i kommentar sektionen af ​​vores Facebook-side og YouTube-kanal, den vigtigste afskrækkende her er den temmelig stejl pris. For hvad youre forventes at betale for A71, der er helt sikkert andre alternativer, som du kan overveje, hvis rå regnekraft er mere af det, du leder efter.

Samsung Galaxy en pris filippinske s

Hvis du er en fan af den koreanske mærke, men Samsung Galaxy A71 er i øjeblikket den bedste smartphone du kan få på dette beslag. Hvis du ikke kan svinge A71 og dens Php 18.990 mærkat pris, kan du vente ud A51, der forhåbentlig dukker op i butikker i Filippinerne snart.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Langs displayenheden er en folder, der viser sin officielle pris- og Hjem Credit tilbud. Fra hvad det ligner, Samsung Galaxy A71 Isa priced ata Php22,990. Det vil komme med op til Php4,000 værd af freebies, når du forudbestiller det fra og med februar 5 A € ”14, 2022.

Gen ZS og unge millennials foretrukne A-serie smartphone vil ramme butikshylderne februar 15, 2022. Sporting en quad kamera opsætning bageste sammensat af en 64MP vigtigste, 12MP ultra bred, 5MP makro, og 5MP dybde linser, kombineret med en 32MP front kamera, Galaxy A71 leverer, uanset skyderiet situationen er. Dens Super Steady videotilstand derudover giver mobil indholdsudviklere til at skyde glat videoer uden behov for en kardan.

Pris på Php 22.990 Galaxy A71 vil være på pre-order perioden februar 5 til 14, og vil være tilgængelig i butikkerne starter 15. februar Hver forudbestilling kommer med en gratis JBL Klip 3 plus 2 måneder af ad- gratis YouTube Premium og YouTube Music værd Php 4.000. Fans, der har Samsung medlemmer tegner sig desuden kan nyde ekstra tilbud, når de køber Galaxy A71.

Læs også: Samsung Galaxy Note lite går på salg denne Valentinsdag

Desuden kan de også nyde en GRATIS Chatime regelmæssig drik hver 8. i måneden fra den 8. februar til at 8. september og den en 25% rabat på Zalora hver mandag med et køb minimum af PHP 2000 fra 17. feb til MAJ 18. Samsung Galaxy en

Op foran, det har en 6. -inch Infinity-O-display med en in-display fingeraftryksscanner og et 32MP f / 2. Punch hul selfie kamera. Telefonen er drevet af en 2. GHz octa-core Snapdragon 730 g processor med 8 GB RAM, 128 GB lagerplads, og en 4500mAn batteri med 25W hurtig opladning støtte.

Samsung Galaxy a specs

Samsung Galaxy A51 og Galaxy A71 forventes at lancere i februar 4, men prisen på forhånd ordredetaljerne af Samsung Galaxy A71 er allerede ude på Samsung-butikker. Vi opdagede Samsung Galaxy A71 på Samsung Experience Store Glorietta og pre-order for smartphone vil starte i februar 5, indtil kun februar 14.

At forudbestille smartphone, skal du betale en Php500 Depositum inden for kampagneperioden â €”feb 5 til 14. Efter dette, kan du vælge mellem en JBL Clip 3 Højttaler værd Php3,499 eller en butik gavekort værd Php2,000. Din smartphone vil også komme med gratis 2 måneders YouTube Premium & musik værd Php570.

Samsung Galaxy a specs

CMK lagt ud på sin hjemmeside en liste til den kommende Galaxy A71 med dens påståede pris og pre-order detaljer. De, der forudbestiller A71 vil få en gratis JBL Klip 3, der er værd at PHP 3490 med en yderligere "TWS-4 øretelefoner" fra CMKCellphones. Den leveres med en 1-års officielle Samsung garanti er NTC registreret. opstemt: Samsung Galaxy A71 Review - Prisbillig Infinity-O-display

Annonceret globalt i januar 2022 Samsung Galaxy A71 er den nyeste A-serie smartphone fra den koreanske gigant. Foran er en 6. -inch Super AMOLED plus Infinity-O skærm med et 20: 9 billedformat. Indersiden er udstyret med en Snapdragon 730 g octa-core processor, 8GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Det er drevet af en stor 4,500mAh batteri, der oplades via USB type C med Samsungs 25W adaptive hurtig opladning.

På bagsiden er en 64MP f / 1. Hovedkamera, 12mp f / 2. ultrabredt kamera, 5MP f / 2. makro kamera, og 5MP f / 2. dybde kamera. På toppen af ​​skærmen i hak er en 32MP f / 2. fremadvendte shooter.

Endelig notering afsløret, at Samsung Galaxy A71 8GB / 128GB model er prissat til PHP 22.990 hvis betales kontant. Det vil være til rådighed februar 15. Bare et par dage efter Samsungs kommende UPAKKET begivenhed i San Francisco.

Bag Galaxy A71 s symmetrisk allieret justeret 6. "Infinity-O Skærm, Super AMOLED Plus-farve-teknologi leverer real-til-livet farve i alt, hvad du ser og DOA €” fra spil og film, . til web-surfing og multi-tasking Start glæde mere af det, du elsker, uden skærmen at komme i vejen

. andre produkter i samme kategori:

Onsdag - Februar 4, 2022 - på Le Petit Soufflà © i Century City Mall i Makati City, koreansk Tech Giant Samsung Mobile formelt annonceret to nye Android smartphones i Filippinerne, en i mellemtone og den anden i høj- ende echelon.

Den smukke Samsung Galaxy A71 er den mere overkommelige model af de to, der donerer en officiel prisliste på PHP 22.990. Denne enhed, der er målrettet mod unge og aktive indholdsskabere, bygger på de stærke salgssteder i sin forgænger, Samsung Galaxy A70 fra 2022.

For dem, der øje med denne udgivelse, kommer Samsung Galaxy A71 i denne almindelige hvide Boks med billedet Enheden trykt på toppen. Indenfor finder du selve enheden, den rejselader, der understøtter 3A-udgang, øretelefoner med in-ear silikone knopper, USB-type C til USB-opladningskabel, hurtigstartguide, garantibevis, SIM-kortbakke Ejektor PIN og blød gel taske.

Et af de stærkeste salgssteder i Samsung Galaxy A17 er dets quad bagkamera modul, der giver spirende mobile fotografer eller videoindhold skabere stor fleksibilitet ved optagelse af billeder i forskellige forhold eller situationer.

Dette er det bedste af bunken når det kommer til opløsning, vidthed af blænde og sensorstørrelse, hvilket giver den overlegenhed når du snapper fotos selv under lave lysforhold. Jeg vil sige, at dette også er det bedste, når det kommer til dagligdags og skydefotografering.

Dette hovedkamera kan også bruges til optagelse af videoer til videoer med op til 4k opløsning på 30 billeder pr. Sekund og endda langsomme-mo Fullhd klip på en kæmpe 960 fps! Smartphone leveres også med 1080p Super Steady Mode til videoer, hvilket er praktisk til Vlogging på farten.

Hvis du elsker at tage landskab eller arkitektonisk Fotos, finder du denne ene meget praktisk. Dette kamera er også nyttigt, når der optages store grupper af mennesker uden at skulle flytte flere trin tilbage for blot for at sikre, at alle er rammen.

Dette kamera er fantastisk til at fange billeder af små genstande som insekter eller endda minut eller intrikate detaljer om et større objekt. Hvad er godt er, at det har højere opløsning end de fleste makro kameraer på andre mellemstore android-håndsæt.

Foran har dette håndsæt et 32 ​​megapixel front-vendt kamera, der er anbragt i et stempelhul på toppen af ​​6. -Anch FullhD + Infinity O Super Amoled Plus Display. Denne Snapper er drevet af Samsungs egen Software, der leverer selfies, der er øjeblikkeligt klar til at dele på sociale medier. Unge vloggers kan også bruge det til at optage videoer på op til 4k 30 rammer per sekund for klarhed og fremtidssikring.

Skærmen, for mig, er et af de mest attraktive træk ved denne model. Den Symmetrisk Punch-Hole placering og de ultra-tynde bezels gør det virkelig til at se. De fantastiske nuancer og skarpe detaljer, der leveres af Super Amoled Plus-panelet, giver en fornøjelig oplevelse oplevelse, når du ser videoer, spiller spil, læser blogs eller endda, når du bare browser Social Media Apps.

Også den smukke skærm perfekt Komplementer Den slanke og iøjnefaldende højglans bagpanel med klassisk iriserende Sheen og unik lamineret mønstre. Forreste, bageste og sider af dette håndsæt kommer sammen på en afbalanceret måde, der gør den samlede pakke en sand head-Turner.

Under hætten kører Samsung Galaxy A71 sin ene UI 2 tilpasset Android 10 operativsystem med en kraftfuld og energieffektiv 8nm 2. GHz octa core Qualcomm Snapdragon 730 chipset, der indeholder en Adreno 618 GPU til glat spil og samlet touch erfaring.

I den officielle filippinske version af denne smartphone suppleres processoren med 8 GB RAM til HICCUP-fri multi-tasking og 128 GB UFS 2. Internt lagring, der let kan forstærkes ved hjælp af den dedikerede microSD-kortspor; Du behøver ikke at ofre Dual SIM-kapacitet for at få mere plads til dine store filer.

En af de mest nyttige funktioner i Samsung Galaxy A71 er dets meget stort 4,500 mAh Li-PO-batteri, der endda understøtter 25W hurtig opladning via USB-type C-porten. Denne pakke skal være enorm nok til at levere mere end en hel dag med oppetid for de fleste forbrugere - især når vi forbruger energieffektiviteten af ​​den AMOLED Display og Snapdragon 730-processoren.

Faktisk, for en enhed, der har et så stort batteri, er jeg overrasket over, at dette håndsæt kun måler 7. millimeter på dets tykkeste punkt og bare vægte 179 gram. Det er ikke voluminøst eller hæftet, og det gør det til en glæde at holde i lommen eller i en slingpose.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Shop Online til Samsung SMR175NZKAASA Samsung Galaxy Buds Plus og mere på de gode. Gør et kup fra Australiens førende hjem apparat butik.

Samsung Galaxy Buds Pro virkelig Wireless anmeldelse

Samsung Galaxy Buds Pro virkelig Wireless anmeldelse

Hvad er forskellen på Samsung Galaxy Buds Pro og Huawei FreeBuds Pro Find ud af, som er bedre og deres samlede resultater i de trådløse øretelefoner ranking.

Samsung Galaxy R190 Buds Pro Pris i Pakistan Galaxy. k

Samsung Galaxy R190 Buds Pro Pris i Pakistan Galaxy. k

Samsung Galaxy Buds Pro er blevet bebudet af organisationen og her handler om Buds Pro pris i Indien, har, salg dato og preorder detaljer

Samsung Galaxy Buds Pro anmeldelse ikke den bedste TWS høretelefoner men en stor performer på sit pris teknologi nyheder, Firstpost

Samsung Galaxy Buds Pro anmeldelse ikke den bedste TWS høretelefoner men en stor performer på sit pris teknologi nyheder, Firstpost

Aktiv støjreduktion øretelefoner var nok den opsigtsvækkende produkt af 2020, og Samsung er startet ud det nye år med sin nyeste tilbud, Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds Pro Sort

Samsung Galaxy Buds Pro Sort

Ønsker trådløs lyd med studioquality fordybende lyd kraftfuld bas Den nye Samsung Galaxy knopper Pro i sort er for dig Få det Harvey Norman.

Sådan tilføjes, fjernes, og Slet Samsung-konto fra din Android-telefon

Sådan tilføjes, fjernes, og Slet Samsung-konto fra din Android-telefon

Du kan redigere dine profiloplysninger i Samsung Pay hvis du gerne vil tilføje en faktureringsadresse, kredit-eller betalingskort, eller opdatere dit telefonnummer.

Undskyld vores afbrydelse

Undskyld vores afbrydelse

Kompatibel med Smartphone og Buds Series Fast Wireless Opladning Maksimum 9W Qi Certified P1300 Wireless Charg

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lige i tide til ferien, en ny lowcost Chromebook er til rådighed til at købe i England.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.