Samsung Galaxy Grand Prime 8GB Dual Sim Guld G532FD Officiel Garanti

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris I Pakistan

Den bedste pris på Samsung Galaxy Grand Prime Plus i Pakistan er Rs. 6383 og den laveste pris fundet er Rs. 5999. Priserne på Samsung Galaxy Grand Prime Plus er indsamlet fra de mest betroede online butikker i Pakistan såsom qmart. k, Daraz. k, mega. k, og Vmart. k. De indsamlede priser blev opdateret på Nov. 6, 2022, 2:09 s. .

R'er

Samsung Galaxy Grand Prime Plus er ligesom en racerbil, der fløj med meget høj hastighed mod toppen af ​​popularitet, fordi det er yderst vellykket enhed og koreanske gigant lancerer enhed tilbage til tilbage inden for meget kort tid. Samsung Galaxy Grands bagpanelet er Dekoreret med 8 MP kamera med en kraftig LED-blitz. LED lys giver dig mulighed for at lave smukke billeder i al slags vejr og lysforhold. Galaxy Grand Prime Plus fra Samsung har en 5-tommer kapacitiv skærm med høj definition-opløsning. De pixels er skarpe og intense, der kan skabe skarpe billeder bag beskyttende glas. 8 Mp selfie kamera er også placeret på frontpanelet for at tilfredsstille selfie elskere. Samsung Grand Prime Plus er her, at midler du ikke skal bekymre dig om det halter i spil, fordi denne enhed er sat sammen med nogle kvalitet udstyr som MediaTek MT6737T chipset og 1. GB RAM.

Anmeldelser

Samsung Galaxy Grand Prime Plus er udformet med 5. inches PLS TFT touchscreen, som har 540 x 960 pixel opløsning at lysne op synspunkter. Den Smartphone er baseret på Android OS v6. Marshmallow at navigerer stuff i sande betydninger. Li-Ion 2600 mAh batteri er pakket til varer dig gennem din dag. Brugerne kan vælge denne enhed i Sort, Guld og Sølv farve krop. Det måler 144. x 72. x 8. mm dimension og vejer 160 gram. Dens hardware er fremstillet med Mediatek MT6737T chip, Quad core processor og Mali-T720MP2 GPU for velfungerende.

A 1. GB RAM er set-i røret for at øge din multi-tasking hastighed. Den interne hukommelse på gadget er 8GB, der kan udvides op til 256 GB gennem et valgfrit microSD slot, så brugerne kan spare massive videoer, apps, billeder og meget mere uden nogen frygt for finish hukommelse. En 8MP objektivet er udstyret på bagsiden af ​​smartphone for fotografering, og en 5MP kamera er installeret på forsiden til videoopkald. Du kan betjene dual Micro SIM samtidigt ved hjælp af dobbelt SIM slots. Det sport 3G og 4G LTE-netværk, der leverer hurtigere internet hastighed for download og upload. Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris i Pakistan er N / A.

Kontroller den mest opdaterede Pris for Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris i Pakistan og detaljer specifikationer, funktioner og sammenligne Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris Egenskaber og Detalje Specs med op til 3 produkter

Samsung Galaxy grand prime plus specs og funktioner

Seneste nyheder, specifikationer, prisfastsættelse og tilgængelighed af smartphones fra alle større mærker som: Apple, Samsung, Huawei, Oppo, Nokia, Oneplus, Motorola, LG, Tecno, Vivo og Xiaomi er også tilgængelige på din one Stop Guide til alt om mobiltelefoner. Vi tilbyder anmeldelser, brugeranmeldelser og ekspertudtalelser om de forventede lanceringer af enheder, herunder flagskibe af store smartphone-producenter.

Om

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung allerede har et enormt arsenal af nogle af de allerbedste smartphones derude og året 2022 har været intet men en glimrende år for dem. På trods af den afbrydelse af Note7, har alt været problemfri og virksomheden har indført endnu en budget smartphone i form af Galaxy Grand Prime + til yderligere at stramme grebet om budgettet elskere.

Grand Prime + lykkes det mindst succesfulde Galaxy Grand Prime. Vi er skyld personligt testet denne og desværre var det en af ​​de værste Samsung udgivelser i lang tid på grund af den enorme forsinkelse og noget pixeleret skærm det tilbudt. Når det er sagt, håber vi, at Samsung har fået tingene rigtigt denne gang, og den nye Grand Prime + er udstyret med en anden krop, mere ligesom J5 2022 med en 8. mm bredde, som er den første af en række forbedringer, det bringer over sin forgænger.

Dens display har en 5. inches super amoled kapacitiv touchscreen med en 220ppi pixeldensitet. Dette oversætter til en 540p-opløsning, som er så skuffende, som det kan få, og var ked af at se en sådan beslutning findes i år 2022; Absolut en stor letdown for Galaxy Grand Prime +.

Kameraerne bringer en slags sølvforing til Grand Prime +. Det primære kamera har en 8 megapixel sensor med autofokus og en LED-flash, mens det sekundære kamera har en tilfredsstillende 5 megapixel sensor. Heldigvis ingen af ​​de to kameraer får forsømt så godt holde vores fingre krydset på, hvordan de udfører.

Grand Prime var yderst skuffende på grund af sin utrolige tendens til at lagre. Grand Prime + på den anden side synes ikke at virke så meget kraftfuldt, men 2GB RAM giver en meget tiltrængt backing til 1. GHz Quad-Core Cortex-A53-processoren. På trods af at LAG ikke helt vil gå væk på den indbyggede Android Marshmallow, er det en forbedring på dens efterfølger.

Andre bemærkelsesværdige nævnelser omfatter 32 gigs internt lager, som er fremragende nyheder, mens smartphone savner ud på en fingeraftryk scanner og hurtig opladning. Sidst men ikke mindst; Den har et konkurrencedygtigt 2600 mAh batteri, mens det kommer i 3 forskellige farveskemaer.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris i Pakistan starter ved Rs. 17700. Dette er for basisvarianten, der leveres med 8 GB indbygget, 1. GB RAM, microSD-kort, der er tilgængeligt i hvid, grå, guldfarve.

Samsung Galaxy Grand Prime Plus specs og detaljer

Dealmarkaz. K er en gratis online lokal Klassificeret S Website i Pakistan. Vi tilbyder gratis Klassificeret Annoncer til nye og brugte mobiltelefoner i Pakistan. Du kan finde gamle eller nyeste telefonmodeller og deres priser i din nærliggende placering. DealaZ. k hjælper dig med at søge, købe og sælge, alt fra dine nye til gamle mobiltelefoner. Du kan finde en række mærker på Dealmarkaz. K og få nogle af de bedste priser på topmobilprodukter som Samsung, Sony, Nokia, Apple iPhone, Blackberry, Motorola, Huawei, Lenovo, LG, Microsoft, Haier, Qmobile og mange andre berømte mærker. Du kan gennemse en enorm samling af gratis Klassificeret Annoncer til 3G, 4G, Dual SIM, Smartphones, Touch Screen, Android, Windows-telefoner og meget mere.

Samsung Galaxy Grand Prime Plus

Funktioner et robust tilfælde design med et skridsikker baggrebsmønster for at holde det sikkert i din hånd til enhver tid. Det kommer også i et udvalg af stilfulde farver for at supplere din livsstil, mens du får et indtryk.

Dets troværdige LED-flash & 5 MP-frontkamera fanger dig i dit bedste lys, selv i mørke forhold. Og med hurtig lancering får du øjeblikkelig adgang til kameraet ved blot at dobbelttæve HOME-knappen, selv fra dvaletilstand

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Specifikation og funktioner

Den laveste tilgængelige pris på Samsung Galaxy Grand Prime Plus i Libanon er ca. 137205 / - LBP og i øjeblikket er den tilgængelig på tværs af flere onlinebutikker i Libanon, herunder Beirut og Beirut sammen med den komplette garanti som pr. butikspolitik.

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris i Libanon og tilgængelige lande

Samsung Galaxy Grand Prime Plus udgivet ved udgivet 2022, november med attraktive specifikationer med 160g, 8. mm tykkelse, Super Performance Operating System af Android 6. og Heavy Storage af 8 GB Opbevaring, MicroSD slot. Amsung Galaxy Grand Prime Plus er fantastisk valg inden for lignende mobiltelefoner Catgory med 1. GB RAM sammen med 8 GB opbevaring, microSD slot builtin opbevaring med addon power på 8mp fremragende kamera og 5. "Super display størrelse skærm med batterikapacitet på 2600 mAh. Fantastiske rabatter og tilbud på Samsung Galaxy Grand Prime Plus Mobiltilbehør

Samsung Galaxy Grand Prime Plus udgivet 2022, november med avancerede funktioner: 160g, 8. mm tykkelse, Android 6. Ekstra ydeevne OS; Grafisk brugervenlig grænseflade, tung hukommelse med 8 GB opbevaring, microSD slot. Samsung Galaxy Grand Prime Plus er det bedste udvalg i samme gruppe som mobiltelefoner med 1. GB RAM, 8GB opbevaring, microSD-slot med 8 addon megapixels, drevet kamera og 5. "skærm med 2600 mAh kapacitet af tungt batteri.

Vigtig

Samsung Warranty Country check for gratis nyheder

Samsung Warranty Country check for gratis nyheder

Skridt til at finde oprindelsesland af Samsung-smartphone via IMEI Kontroller IMEI'en på enheden. Tæl IMEI-nummeret på enheden, der er femten 15 numre figur fra venstre side. Nu er nummeret 7. og 8. cifre fra den venstre side af IMEI koden repræsenterer enheden lavet i landet.

Samsung Galaxy Tab A8 For at starte i Indien snart går Support-siden live

Samsung Galaxy Tab A8 For at starte i Indien snart går Support-siden live

Samsung planlægger at skifte nogle af sin smartphone produktionskapacitet på Vietnam til Indien og Indonesien, ifølge Companys Reorganization Plan.

Samsung Galaxy J3 review 2016 Godt i 2016, men forbi sit højdepunkt

Samsung Galaxy J3 review 2016 Godt i 2016, men forbi sit højdepunkt

SIM-kortlæser original til Samsung Galaxy J3 J320F 2016 J5 J510FN 2016 3709001863 til salg én lcdpartner. om. Vælg dine reservedele til smartphones, mobiltelefoner og tablets nu.

Samsung Galaxy J3 2016 i Indien, Galaxy J3 2016 specifikationer, funktioner anmeldelser 91mobiles. om

Samsung Galaxy J3 2016 i Indien, Galaxy J3 2016 specifikationer, funktioner anmeldelser 91mobiles. om

Samsung Galaxy J3 2016 fra Pris i Kenya KES 12500. Key features USB OTG, 4G.

Sådan demonteres Samsung Galaxy J3 2016 SMJ320 instruktion Billeder Video

Sådan demonteres Samsung Galaxy J3 2016 SMJ320 instruktion Billeder Video

Root Samsung Galaxy J3 2016 SMJ320F SMJ320FN SMJ320G SMJ320Y Lollipop 5.1.1 Brug TWRP og Odin, installer Magisk Manager.

Sådan man nemt Master Format Samsung Galaxy J3 2017 J330f J330g med Safety Hard Reset Hard Reset Fabriksindstilling

Sådan man nemt Master Format Samsung Galaxy J3 2017 J330f J330g med Safety Hard Reset Hard Reset Fabriksindstilling

Samsungs Galaxy J3 2017, Galaxy J5 2017 og Galaxy J7 2017 med Android Nougat 7. Operativsystemet er officielt blevet lanceret i Holland. Samsung Galaxy J7 2017, J5 2017 og J3 2017 Sport en metal unibody design, med forbedret kamera

Samsung Galaxy J3 2018 Pris, specifikationer, sammenligning og funktioner

Samsung Galaxy J3 2018 Pris, specifikationer, sammenligning og funktioner

Køb online med Buhostore. OM Voanice for Galaxy J3 2018 Case J3 Opnå J3 Orbit J3 Express Prime 3 Amp Prime 3 Sol 3 J3 Star PU Læder Tegnebog Med Card Slots Holder og Stand fra USA til Chile og Colombia

Samsung Galaxy J3 Prime CPU

Samsung Galaxy J3 Prime CPU

Garanti 3 måneder, Batteritype LiIon, Kapacitet 2600mAh, Taletid Op til 17 timer 3G, købe Samsung Galaxy J3 2018 batteri fra ERD Med GST Faktura få ERD mobil batteri håndfri ERD oplader bil oplader til en lav pris

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.