Samsung Galaxy Note 9 anmeldelser en præmie, kraftfuld, og hårdtslående Android flagskib

Samsung Galaxy S9, S9 Plus og note 9 modtager One UI 2. opdateringer i en anden region

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

The Galaxy Note9 overgår de høje forventninger hos de mennesker, der kræver mere fra deres telefoner. Denne super kraftfulde telefon kan du fokusere på, hvad der betyder mest i dagens altid-on, mobile verden.

Specifikationer

Samsung Galaxy Note 9A følger et lignende design til sin forgænger, med undtagelse af en ny ordning for fingeraftrykssensoren på bagsiden. En præmie og vandtæt build er derfor til stede, sammen med det velkendte buet glas design.

Den Note 9 fodaftryk er også meget tæt på Note 8 s, måling 161. x 76. x 8. mm og vejer 201 g, og det fås i fire farver: Ocean Blå, lavendel lilla, metallisk kobber og midnat Sort.

The Galaxy S9 + og Note 9 ser meget ens forfra med Infinity Display fortsætter med at dominere, men tingene lidt anderledes på bagsiden. S9 + har en lodret dobbelt kamera arrangement på bagsiden, mens den Note 9 sticks med en horisontal kamera setup, som vi nævnte. Den Note 9 gør vedtage S9 + 's fingeraftryk sensor under kameraets opsætning selv.

Med hensyn til fysisk størrelse, den note 9 er den større og tungere af disse to telefoner. S9 + foranstaltninger 158. x 73. x 8. mm og vejer 189 g. Det tilbyder også en præmie, vandtæt buet glas design, men det behøver ikke en S Pen ligesom Note 9.

Samsung Galaxy Note vs Galaxy S +: display

Samsung Galaxy S9 + har en 6. -inch skærm, hvilket gør fraktioneret mindre end note 9. Det tilbyder også en Super AMOLED Infinity Display med en 18.: 9 format, så uanset hvilken enhed du vælger her , får du en stor skærm oplevelse.

Som på Note 9, den SGS9 + har en Quad HD + opløsning, der sætter sin pixeltæthed på 529ppi, hvilket gør det til skarpere af de to enheder der sammenlignes her - ikke at det menneskelige øje kan se en forskel denne lille.

Samsung Galaxy Note vs Galaxy S +: camera

Galaxy Note 9 fortsætter med at tilbyde en dobbelt kamera på bagsiden som Note 8 først introduceret. Som tidligere nævnt er den dobbelte kameraet er i en vandret format og består af to 12-megapixel sensorer, som begge tilbyder optisk billedstabilisering. Den Note 9 vedtager også den dobbelte blænde af S9 +.

Den forreste kamera i note 9 sidder ved 8-megapixel og iris scanning er om bord, da det er på S9 +. Samsung har tilføjet en funktion kaldet scene Optimiser til note 9, samt revnesøgere. De tidligere identificerer elementer af et foto klassificerer det til en af ​​20 kategorier og optimerer mætning, hvidbalance, lysstyrke og kontrast baseret på den kategori. Fejl Detection i mellemtiden, kan du vide, hvis noget er galt, såsom sløret eller hvis motivet blinkede så du kan tage det skud, før du glip af øjeblikket.

Samsung Galaxy S9 + har en vertikalt arrangeret dobbelt bageste kamera, der består af to 12-megapixel sensorer, en vidvinkel med variabel blænde og en tele, ligesom note 9. Det tilbyder dobbelt optisk billedstabilisering og optisk zoom op til 2x, igen ligesom Note 9.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

der er en 8-megapixel sensor på forsiden af ​​S9 + med en blænde på f / 1. og en 80-graders synsfelt. S9 + introduceret super slow-mo video understøttelse af 720p ved 960fps, sammen med AR Emoji, som begge den Note 9 også tilbyde.

Samsung Galaxy Note vs Galaxy S +: hardware

Samsung Galaxy Note 9 kommer med Snapdragon 845-processor i nogle regioner, og den seneste Exynos chip i andre, sammen med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, eller 8 GB RAM og 512GB lagerplads.

Et batteri kapacitet på 4000mAh er også til stede, sammen med fokus på lyd, med AKG-tunede stereohøjttalere og støtte til Dolby Atmos, ligesom S9 +. Den Note 9 leveres også med S Pen, som er Bluetooth-aktiveret denne gang giver brugerne mulighed for at bruge det til at tage selfies eller gruppebilleder, nuværende dias eller pause og afspille musik, blandt andre funktioner.

Samsung Galaxy S9 + kører på Snapdragon 845-platform i USA og Kina, og den Exynos 9810 Octa i Europa, Mellemøsten og Afrika. Der er 6 GB RAM og et 3500mAh batteri.

Den SGS9 + bevarer 3. mm stik til hovedtelefoner og leveres komplet med 'tunet af AKG' hovedtelefoner, noget af note 9 også gør. S9 + har også AKG-indstillede højttalere der er i stand til at levere en Dolby Atmos effekt til ethvert indhold, du vælger, som vi har nævnt ovenfor.

Samsung Galaxy Note vs Galaxy S +: software

Samsung Galaxy S9 + mellemtiden kører på Oreo med Samsung's Experience UX også så du får den samme oplevelse på tværs af begge disse enheder, bortset fra de S Pen funktioner, der er eksklusivt til note serien.

Samsung Galaxy Note vs Galaxy S +: pris og availabilityÂ

Tilstand: Åbn. Telefonen er i 10/10 kosmetisk stand og er blevet grundigt undersøgt med Samsung Diagnostiske og Phonecheck software for at kontrollere, at de er fuldt funktionel med 100% Batteri sundhed. Ren ESN og IMEI - blot indsætte dit SIM-kort i telefonen, og du er alle indstillet!

Fint print

Når Samsung afslørede Note 9 for et år siden, blev jeg overrasket over, hvor meget jeg kunne lide det. Sikker på, det gjorde ikke bringe mange friske features - det meste bare raffinementer i områder, hvor Bemærk linje allerede udmærket sig. Der var mere strøm end før, længere batterilevetid, en større skærm og mere indbygget opbevaring. Plus, nogle kamera forbedringer gjort Note 9 bedre i stand i svagt lys. Disse opgraderinger er temmelig meget en given med enhver ny smartphone, selv om.

Mere interessant var det faktum, at Samsung også tilføjet Bluetooth til note særkende stylus dreje S Pen til en fjernbetjening. Det kunne have været som en mindre tweak i starten, men når jeg så de fordele, som bragte til selfie optagelse og afspilning musik, var jeg solgt. En solid telefon med en ny måde at bruge en veletableret tilbehør? Hvem kunne argumentere med?

I bakspejlet, jeg måske har været forblændet af noget nyt og skinnende. Ting, der ikke synes ligesom et problem ved lanceringen blev mere irriterende et år senere. For eksempel Note 9 leveret med Android Oreo, der var forældet allerede dengang. Pie endelig begyndt at rulle ud til notatet tidligere på året, men nu Android Q er lige rundt om hjørnet. Og hvem ved hvor længe det vil være, før det kommer til note 9? Og ærligt, jeg stadig ikke elsker Samsungs UI. Jeg har været forkælet af den rene, uberørte version af Android tilbydes på Pixel.

Der er stadig ting, jeg godt kan lide ved den note 9, selv om. Da jeg først blev introduceret til S Pen nye Bluetooth-aktiverede funktioner, Det virkede som en genistreg. Shoot gruppe selfies fra en afstand! Pause din musik med et klik! Det syntes, at hvis flere udviklere kom ombord og kodet deres apps til at drage fordel af aftrækkeren, ville pennens fjernbetjening værktøjer bliver meget mere nyttigt. Det kan også gøre Bemærk mere appellerer til et mainstream publikum ud over den kunstner eller magt bruger, der typisk køber det.

Men som vi alle nødt til at lære i livet, bare fordi noget har potentiale til at gøre godt det betyder ikke, det vil. Siden lanceringen i august sidste år, har S Pen ikke fået mange fjernbetjening færdigheder på alle. Jeg synes stadig tilsætning af Bluetooth gav mening, men et år senere ser det ud til langt mindre vigtigt.

Sikker på, jeg kunne godt lide disse nye funktioner, men jeg var ikke tabt uden dem. Der var en kort periode, hvor jeg helt sikkert gået glip af at have mulighed for at tage en selfie fra længere væk, men at sætte en timer på en hvilken som helst anden smartphone er en fin erstatning. Pennen gør kun det lettere at ændre kameraer og tage flere skud fra lang afstand.

Når nyhed wore off, havde jeg ikke bruge S Pen meget andet end at lejlighedsvis navigere i note 9 store skærm, skrible nogle noter eller opmærke dokumenter. Antallet af gange, jeg gjorde var i sidste ende for få til at overbevise mig at bo med sådan en stor telefon. Ærligt, mine Pixel 3 føles som en god størrelse. De eneste gange jeg virkelig ønskede at større skærm var, da jeg læste dokumenter, scrambling at skrive scripts på toget eller spille spil, der krævede præcis aflytning. Men selv om jeg havde brug for en mere rummelig panel, kunne jeg vælge Pixel 3 XL i stedet for den note 9 og ikke føler, at jeg manglede meget.

En anden ting, der er blevet mere og mere klart: Den Note 9 kameraer er underwhelming . I en verden, hvor Pixel 3 og Huawei P30 Pro findes, note 9 kamera er blot anstændigt. Vi offentliggjorde en face-off sent sidste år mellem iPhone XS Max, Pixel 3 XL, Huawei Mate 20 Pro og note 9, og Samsungs enhed rangerede næsten sidst. Hvis du havde købt noten 9 udelukkende for sine kameraer, ville du have været skuffet over to måneder senere, når Google lancerede pixel 3, som stadig tager nogle af de bedste billeder, jeg har set fra en smartphone.

Samsung undlader også at måle op til Google på digitale assistenter. Som jeg sagde, da jeg først gennemgik noten 9, er Bixby uheldig. Og det føles stadig som en langsom, svag version af Googles assistent. Samsung har rullet ud et par Bixby-opdateringer, men jeg er på et punkt, hvor jeg er så Skeptisk af sin evne til at gøre noget rigtigt, som jeg tøver med at bruge det overhovedet. Selvom Samsung har formået at gøre Bixby bedre på grundlæggende opgaver - som korrekt fortolker min diktering og sender mine meddelelser til de rigtige kontakter - er Google så langt foran konkurrencen, som jeg finder mig selv længsel efter assistenten. Sikker på, det tager tid at opbygge tro på en digital hjælper, men Bixby kan bare have brændt mig en gang for mange.

Den gode nyhed er, jeg kan ignorere Bixby og stadig nyde note 9 som en telefon. Der er intet iboende dårligt om det. Det er stadig et hurtigt, langvarigt dyr af et håndsæt, som strømbrugere og digitale kunstnere vil sætte pris på. Men de ting, der stod ud for mig i starten, som S penens fjernbetjeninger, sluttede ikke med at være funktioner, jeg brugte konsekvent.

Hvis du ikke er så imponeret af en stor skærm og en nifty stylus, kan note 9 føles som en letdown efter et år. Og hvis det er tilfældet, baseret på virksomhedens track record, vil noten 10 sandsynligvis ikke ændre dit sind. Samsung får generelt det grundlæggende rigtigt, så du har altid en fundamentalt god telefon. Men som vi har lært, har de sjove nye funktioner det introducerer, ofte viste sig at være distraktioner og ikke livskift i det lange løb. Så når du diskuterer, om du skal opgradere til noten 10, skal du være opmærksom på de funktioner, du virkelig har brug for, ikke dem der synes lunefuld eller pænt. Chancerne er, at du ikke behøver at opgradere til den nye telefon, medmindre din nuværende er alvorligt forværret.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

vores dom

Større end tidligere note telefoner på alle måder har Samsung Galaxy Note 9 en større 6. -Inch-skærm, Heftier 4.000mAh batteri og en massiv 1TB lageroption. Det allerede gode kamera er lidt bedre, stereohøjttalerne er først til notatet, og den Bluetooth-tilsluttede S Pen kan aktivere sjove brugerdefinerede genveje eksternt. Men prisen matcher, hvad du vil betale for en iPhone XS Max.

Vigtig

Hvordan at fastsætte Samsung Galaxy S10S10, der ikke er opstart

Hvordan at fastsætte Samsung Galaxy S10S10, der ikke er opstart

Du har købt en helt ny Samsung Galaxy S10 mobil, og du står over for problemer som holder genstarte, Frysning Problem, og lukkede uventet. dens

Samsung Galaxy S10 Mobiltelefoner Smartphones til salg eBay

Samsung Galaxy S10 Mobiltelefoner Smartphones til salg eBay

På trods af at være en glimrende telefon med et innovativt wideangle kamera, ligger Samsungs New Flagship-enhed Apple i biometri.

De bedste tilfælde til din Samsung Galaxy S20, S20, og S20 Ultra 5G

De bedste tilfælde til din Samsung Galaxy S20, S20, og S20 Ultra 5G

Niveau op Galaxy S20, S20 og Galaxy S20 Ultra med tilbehør som power, cases og wearables herunder Galaxy Smart Ure og Galaxy knopper.

Anmeldelser Samsung Galaxy S20 5G Review. rg

Anmeldelser Samsung Galaxy S20 5G Review. rg

Best Buy har ærlige og upartiske kundeanmeldelser for Samsung Galaxy S20 5G UW 128 GB Cosmic Grey Verizon. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

Samsung Galaxy S20 5G kosmiske sort 5G 512 GB CDMA GSM smartphone Dell Canada

Samsung Galaxy S20 5G kosmiske sort 5G 512 GB CDMA GSM smartphone Dell Canada

ATT officielle websted. Køb Samsung Galaxy S20 5G 128 GB i Cosmic Black online på ATT få gratis forsendelse, afhentning i butikken, eller samme dag levering hvor det er muligt. Få gode tilbud på ATT. om.

Samsung Galaxy S20 Series Dolby

Samsung Galaxy S20 Series Dolby

Samsung Galaxy Note9 Samsung Corning Gorilla Glas

Samsung Galaxy S20 2020 Mål Tegninger Mål. om

Samsung Galaxy S20 2020 Mål Tegninger Mål. om

Samsung S20, Samsung S20, Samsung S20 Ultra er designet omkring en revolutionerende kamera erfaring, herunder 8K Video Snap til videography og 5G at dele det.

Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Black

Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Black

Køb Phantom Grey Samsung Galaxy S21 5G Smartphone med trådløs PowerShare, 8GB RAM, 6., 5G, SIM gratis, 128GB fra vores Se alle Mobiltelefoner spænder på John Lewis Partners. Gratis levering på ordrer over 50.

Samsung Galaxy S21 Plus 5G Pris i Bangladesh 2021 BD Pris

Samsung Galaxy S21 Plus 5G Pris i Bangladesh 2021 BD Pris

Samsung Galaxy S21 5G Pris i Bangladesh 2021, anmeldelser, sammenligning, fulde specifikationer ved Muthophone. o. Samsung Galaxy S21 5gshould 68000 i Bangladesh.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.