Samsung Galaxy S21 Ultra 5g Black 128GB NY

Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB 5G Sort

Hvis du leder efter en top-of-the-line smartphone pakket med funktioner, kan Galaxy S21 Ultra 5G være den perfekte enhed. Dens specifikationer er imponerende, indstiller standarden og sikrer, at telefonen vil være mere end i stand til at opfylde dine behov i de kommende år.

Tech Specs

ebay renoveret er dit budget-strækende hemmelige våben. eBay tilbyder den bedste værdi på det største udvalg af renoverede produkter fra ekstraordinære sælgere med garantier så godt som eller bedre end hvad der tilbydes på helt nye produkter. ecause alle bør være bemyndiget for at få de nøjagtige produkter, de ønsker i den rigtige tilstand til den rigtige pris, så deres dollars går videre.

eBay har samarbejdet med Allstate for at inkludere en prisvindende garanti i hver boks. Så du er dækket i tilfælde af, at din vare bryder eller fejlfunktioner . Få mere at vide om ebay renoveret garanti dækning.

Ebay renoverede varer kan returneres eller erstattes gratis inden for 30 dage efter modtagelsen af ​​dem. Kun en udvalgte gruppe af eBay-sælgere kan deltage i programmet, og vi overvåger deres præstationer for at sikre, at de lever op til de højeste standarder for kundeservice. Lær mere om fordelene ved shopping ebay renoveret.

Få det emne, du bestilte eller dine penge tilbage - det er så simpelt. Vores eBay pengene tilbage garanti gælder næsten alt på vores hjemmeside, og der er ikke noget ekstra gebyr for dækning. Det er automatisk og dækker din købspris plus original forsendelse på kvalificerede køb *.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Data er alt, hvad din telefon skal downloade og gemme for at du skal kunne forbruge det. Tænk på det som individuelle bits af oplysninger, der tager en vis mængde plads på din enhed. Det kan være i form af musik, videoer, billeder eller tekst for blot at nævne nogle få.

Kameraet registrerer 8k video af en mand, der bærer en alt sort outfit. Han hopper og begynder at danse, og i slutningen springer igen. Indikatoren tapper stopknappen og optagelsen er færdig. Skærmen dims igen.

Få et opkald tilbage fra vores team

Du kan anmode om et opkald fra vores kundeservice, tekniske team eller salgsteam. Vores kundeservice team er til rådighed for at hjælpe dig 24/7. Vores salgsteam er tilgængelige fra 8:00 til 10:00 Aest Mandag til søndag.

Mød Galaxy's Ultraâ g

Når kun det bedste vil gøre, er Galaxy S21 Ultra 5G den ultimative selvudtrykningsenhed, der gør alt. Bortset fra kompromis. Med Samsungs lyseste dynamiske AMOLED 2X-skærm, der bringer alt til liv i slående farve og tilpasningsbar 120Hz opdateringshastighed for silkeagtig glat scrolling, vil det tage visning til nye højder. Den Ultrafast 5nm processor, et binge-værdigt batteri, 5G-forbindelse1 og nu spil-skiftende S PEN2-support, Galaxy S21 Ultra 5G er virkelig episk på alle måder.

Revolutionær designet til Bold

Hastighed, strøm, kreativitet. Galaxy S21 Ultra 5gs Exynos 2100 5nm Processor bringer al den ydeevne, du har brug for. Pakket med OOMPH for at styre dit sociale foder, mens du nemt holder op med 8K videoredigering. Få en glat, konsolkvalitets spiloplevelse. Aldrig-miss-et-øjeblik i forbindelse. Opret forbindelse til Speedy 5G1, lav tydeligere videoopkald og download dobbelt så hurtigt med Wi-Fi 6e. Og frigøre din kreativitet ved at kombinere Galaxy S21 Ultra 5G med en ultra-reagerende S pEN2 - en anden første til Galaxy Sa-serien.

Brilliant, uafbrudt visning

Forkæl dine øjne med Galaxy S21 Ultra 5G Dynamic AMOLED 2X skærm, der holder alt ser strålende og glat - det er Samsungs klogeste, mest levende smartphone skærm endnu. Se film i fantastisk farve - ligesom direktøren havde til hensigt. Den 6. "Infinity-O Display gør det muligt at spil eller se dine foretrukne film, selv i skarpt sollys. Rulning er silkeblød og interaktioner er utroligt lydhør. Hvad mere er, de nye 120Hz adaptive opdateringshastighed niveauer op til spil eller niveauer ned, når læsning at bevare batteri til thata ultra-oplevelse.

Med Vault-lignende sikkerhed og et binge-værdigt batteri har Galaxy S21 Ultra 5G din ryg, uanset hvad. Stream, del og opret - dit indhold forbliver helt sikkert. Den store sensor, smartere AI og 5NM processor sætter næste generation, hvælvelignende sikkerhed i dine hænder. Fra hurtigere fingeraftryksautentificering til næste niveau privatliv kontroller, er der intet, der holder dig tilbage. Galaxy S21 Ultra 5G er også holdbar. Med IP683 vand og støvmodstand er det egnet til næsten ethvert miljø.

Beklager, vi kan ikke behandle din anmodning på dette tidspunkt

Med produktpleje har du sikkerhed for, at dit produkt er dækket af en bestemt periode for en berettiget fejl. Hvis dit produkt under produktplejeperioden ikke fungerer som følge af en berettiget fejl, vil vi give en engangs udskiftning af dit produkt.

Vores erfarne supportteam sikrer, at vurderings- og / eller udskiftningsprocessen under din produkt Care® er en bekvem oplevelse. Vores team er her for at yde støtte hvert trin af vejen.

Tech Specs

UK Opkaldseksstoffer til standard britiske fastnet og mobiler og når roaming i vores europæiske zone. Fair brugspolitik gælder. Special og ud af bundle numre, der opkræves. 4G-telefon, der kræves for at få adgang til 4G. 4G tilgængelig på udvalgte områder.

Skift din Airtime Tariff efter 30 dage og derefter en gang hver faktureringsmåned i løbet af din minimumsaftale, der vælger fra en valgt af tariffer. Nogle tariffekstraer er kun tilgængelige på startprisen, er ikke Overførbar , og det kan gå tabt, hvis du skifter til en Ikke-rigelig Tariff. Enheder er afhængige af tilgængelighed.

Få ubegrænsede data

Ved at fortsætte, forpligter du til at betale for både enheden og en dataplan for hver måned af din 12, 24 eller for støtteberettigede enheder, 36 måneders betalingsperiode. Hvis du annullerer, skal du udbetale din enhed som en betaling på det tidspunkt, du forlader. Venligst nøje gennemgå dine valg for at sikre, at du er i stand til at opfylde alle betalingsforpligtelser.

Tilføj en plan

Her er de laveste priser, vi kunne finde for Samsung Galaxy S21 Ultra 5G på vores partnerforretninger. Lick på nogen af ​​priserne for at se de bedste tilbud fra den tilsvarende butik. Vi kan få en kommission fra kvalificerende salg.

Den prisfastsættelse, der er offentliggjort på denne side, menes kun at blive brugt til generel information. Mens vi overvåger priserne regelmæssigt, kan de ovenfor anførte, være forældede. Vi kan heller ikke garantere, at disse er de laveste priser, så shopping rundt er altid en god ide.

Hvis du beslutter dig for at foretage et køb, skal du sørge for at gennemgå listen omhyggeligt, så hardwarekonfigurationen, varens tilstand, og dens pris alle matcher, hvad du forventer. Tjek garantisedækningen for dit land og vær opmærksom på eventuelle ekstra ekstra gebyrer som omsætningsafgift og forsendelses- eller toldgebyrer.

Vi leverer linkene til pris sammenligning, men som associerede virksomheder til Amazon og de andre butikker, der er knyttet ovenfor, kan vi få en provision fra eventuelle kvalificerende køb, du laver, fordi vi har henvist dig til butikken. De affilierede programmer Gsmarena Deltager i er helt uafhængige af vores redaktionelle produktrevisionsproces, og vores redaktører nyder ikke fordel af at vælge specifikke tilbud.

Hvorfor shoppe online?

1Samsung Care + abonnement Jeg forstår, at jeg vil blive faktureret på et tilbagevendende grundlag i 36 måneder eller indtil annulleret. Den månedlige afgift vil være et standardkøb med betaling i fuld hver måned og er ikke berettiget til særlig finansiering. Hvor mindre

Vigtig

Samsung Galaxy S21 Ultra Review Ultra Raffined

Samsung Galaxy S21 Ultra Review Ultra Raffined

Samsung Galaxy S21 Ultra kan ikke være toppen af ​​Android Performance i år, men det er måske det mest velegnede Android-flagskib med en uovertruffen kameraoplevelse.

De bedste Samsung Galaxy S21 Ultra tilbud for december 2021

De bedste Samsung Galaxy S21 Ultra tilbud for december 2021

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til Samsung Galaxy S21 Ultra 5g Dual SIM G9980 Phantom Silver 12gb256gb Unlocked til de bedste online priser på eBay Fri fragt ved mange produkter

Samsung Galaxy S21 Ultra tre måneder senere stadig den bedste

Samsung Galaxy S21 Ultra tre måneder senere stadig den bedste

Trident Technologies Offering Samsung Galaxy S21 Ultra 5g Factory Unlocked Android mobiltelefon 128GB Us Version, i Gurgaon, Haryana. Få den bedste pris og læse om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 24290376155

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SMG998U 128GB Phantom Black ulåst til salg online eBay

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SMG998U 128GB Phantom Black ulåst til salg online eBay

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobile

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobile

Samsung Galaxy S21 Ultra er en af ​​de bedste flagskibstelefoner på 2021 og 1 år senere imponerer det stadig, at købe S21 Ultra her HTTPSSHOPLINKS. ocf7w5w ...

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Køb Samsung Galaxy S21 Ultra-renter gratis kun for kun 83 pr. Måned på en 55 betalings månedlige plan på 2Degrees. Se alle funktioner, specifikationer og priser online.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Køb Samsung Galaxy S21 Ultra-renter gratis kun for kun 83 pr. Måned på en 55 betalings månedlige plan på 2Degrees. Se alle funktioner, specifikationer og priser online.

Få en gratis Samsung Galaxy S21 fra Verizon foran Black Friday

Få en gratis Samsung Galaxy S21 fra Verizon foran Black Friday

Køb Verizon Samsung Galaxy S21 5G Grey 128GB på Walmart.com

Bedste smartphones under Rs 60.000 Dec 2021 Apple iPhone 12, Samsung Galaxy S21 5G til Oneplus 9 Pro Technology News, FirstPost

Bedste smartphones under Rs 60.000 Dec 2021 Apple iPhone 12, Samsung Galaxy S21 5G til Oneplus 9 Pro Technology News, FirstPost

Det næste skridt i den revolutionerende Galaxy Legacy har Samsung Galaxy S21 5G en smuk 6. tommer, 120 Hz display designet med Corning Gorilla Glass Victus det hårdeste gorilla glas endnu, med signifikant forbedret ridse og drop ydeevne.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.