Samsung Galaxy Watch3

Samsung Galaxy Watch anmeldelse Høj Funktion, men ingen Finesse

Hvis du har indsnævret dine muligheder for disse to smartwatches, godt stykke arbejde! De er begge utrolige smartwatches med awesome funktioner. Men hvad er anderledes ved de to, og hvordan kan du beslutte, hvilken en til køb? Vi vil gå over alt dette i denne artikel, og hjælper dig med at vælge din næste SmartWatch.

galakse ur vs aktiv design

En af de største forskelle, når man ser på Samsung Galaxy Watch 3 og Active 2 er, hvordan de ser ud. Selv om dette måske ikke være den eneste afgørende faktor, vil din SmartWatch være på håndleddet en masse, så det er vigtigt at vælge en du kan lide udseendet af.

Du kan vælge mellem forskellige læder-lignende bands til at tilpasse udseendet af din SmartWatch. Eller du kan også gå til en silikone bånd, svarende til Active 2-båndet, hvis du kan lide det sporty, mere fleksibel føler.

Som navnet antyder, Galaxy Watch Active 2 er beregnet til mere aktiv brug, og har en meget slankere, mere underskrift SmartWatch design. Det har en berøringsfølsom falsen omkring ansigtet og er slankere end Galaxy Watch 3. Svarende til Galaxy Watch 3, Active 2 har også to knapper på siden, men de er mindre.

galakse ur vs aktive specs

Begge ure kørt under anvendelse Exynos 9110 dual-core processor. De har også begge kommer med GPS, det samme sæt af sensorer, og bruge Samsungs Tizen styresystem. Begge ure selv har potentiale for LTE-forbindelse, som vi vil komme ind på mere senere.

En af de største forskelle mellem disse to Samsung smartwatches er den mængde lagerplads inkluderet. Active 2 tilbud kun 4GB lagerplads, hvorimod Galaxy Watch 3 tilbud 8GB. Med dobbelt opbevaring, kan du virkelig slå din SmartWatch i en forlængelse af din telefon, og nemt gå steder uden din telefon.

Batteri

Så det er alle vil komme ned til, hvordan du bruger din SmartWatch. Batteriet i Galaxy Watch 3 er sandsynligvis kommer til at løbe ned meget hurtigere end Active 2, fordi du laver en masse mere på din SmartWatch.

galakse ur vs aktive funktioner

Selv om Galaxy Watch 3 vil være i stand til at give dig information om dit løb eller din træning, du får mere med Active 2. Galaxy Active 2 har avancerede løbende målinger og en indbygget løbetræner til hjælp du får mest ud af din træning.

Galaxy Watch 3 har ikke specifik kører funktioner, men det kommer med 39 forskellige sportsgrene tilstande og har flere funktioner samlet. Den leveres med søvn sporing, så du kan se dine søvnmønster og endda fortælle hvor meget REM søvn, du får hver aften.

galakse ur vs aktiv LTE-forbindelse

Hvis du ikke er sikker på, hvad LTE er, det står for Long Term Evolution og det er en high-speed trådløs trådløst netværk, der er grundlaget for 4G. Hvis du vil have din SmartWatch til at fungere mere effektivt væk din smartphone, så du kan lade din telefon derhjemme, vil du ønsker 4G LTE-forbindelse.

Samsung Galaxy Watch3 Pris i Bangladesh 2021 Specifikationer anmeldelse MobileDokan

LTE er ekstraudstyr. Med både Active 2 og Galaxy Watch 3, kan du få LTE-forbindelse via telefon udbydere som AT & T, Sprint, T-Mobile, og Verizon i USA og andre store luftfartsselskaber over hele verden.

galakse ur vs aktiv pris

Forskellene mellem Galaxy Watch 3 og Galaxy Watch Active 2 er minimale, så du ikke kommer til at gå glip af vigtige funktioner, hvis du går med enten den ene frem for den anden. The Watch 3 er flagskibet, så vil være standard valg for mange.

Vores bedømmelse

Den klassiske model er designet efterfølgeren til Watch 3. Med hensyn til drift, er der en mekanisk bezel foruden touchscreen-display. Ved at dreje ringen rundt på skærmen, vil brugeren være i stand til at rulle gennem lister. Galaxy Watch 4 Classic leveres med en rustfrit stål sag, der er også betydeligt tungere i forhold til den standard aluminium model.

Den lettere Galaxy Watch 4 afhængig af aluminium til sagen og med hensyn til design, det er mere orienteret mod Active modeller af Gårsdagens . Det eneste bezel er der her kommer i et virtuelt format: Swiping langs touchscreen vil lade dig scroll gennem lister eller chats.

modeloversigt: galakse ur vs galakse ur

De, der foretrækker den "klassiske" design med en mekanisk bezel bliver nødt til at acceptere en prisstigning på $ 100 for Watch 4 i forhold til Watch 3, eller måske endnu højere end det. Efter alt, Watch 3 er allerede til rådighed for et godt stykke under MSRP, hvis du ved hvor de skal lede. Desuden Galaxy Watch 3 fås også i en titanium version. Men det er meget muligt, at Samsung vil indføre en titanium version til sin Watch 4 Classic på et senere tidspunkt.

Styresystem: slid os erstatter Tizen

Med Tizen, valget er mere begrænset, da du er nødt til at stole på Samsungs Galaxy Store, men nu at OS er udgået, vil app udviklere ikke nødvendigvis lægge for mange kræfter ind Tizen versioner nede ad vejen.

Voice assistenter og betalinger: watch supports google løn

Skiftet fra Tizen til Wear OS kommer med én stor fordel: Google Assistant er nu tilgængelig som en indfødt app. Selvom du også kunne nyde Google Assistant på Tizen ved brug af ældre Galaxy Ure, har Google Assistant haft problemer, når du kører Ona Tizen i fortiden. Med Wear OS om bord, bør dette ikke længere være et problem.

Du vil også have mere frihed, når det kommer til mobile betalinger. Mens Samsung Pay var kun tilgængelig på Galaxy Watch 3, de 4-serien byder også på Google Pay. Brugere af ikke-Samsung smartphones bør være glad for denne nyhed: Alle jer sandsynligvis bruge Google betalingskanaler, ikke?

Tizen vs slid OS: kompatibilitet og opdateringer

Et vigtigt aspekt, at du bør overveje om mere overkommelige Watch 3: Sidste års generation vil ikke modtage en opdatering til Wear OS, og det vil aldrig. Samsung har dog promised til fortsat at yde sine ældre smartwatches med sikkerhedsrettelser, og vi kan antage, at denne indsats vil Lasta i tre år for at være på linje med nogle af deres smartphone opdatering politikker.

Endnu et andet punkt at overveje: i modsætning til sin forgænger, Galaxy Watch 4 ikke arbejde med iOS. Så hvis du bruger en iPhone og ønsker at købe en Samsung SmartWatch, har du til at nøjes med 3. generation ur . Hvis nogen seriøst overvejer at gøre det, skal du fortælle mig, hvorfor i kommentarerne.

Hardware: ny soc, nye sensorer

En ting op foran: Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Classic stole i høj grad på en lignende hardware sæt. Bortset fra forskellen i design som nævnt ovenfor, batterikapaciteten er den eneste anden undtagelse. Men jeg vil tale mere om det senere.

Bioaktive sensor foranstaltninger kropsfedt procent blandt andre

I sidste ende vil det SmartWatch vise dig din fedtprocent, muskelmasse, vandindhold, og andre detaljer. Da disse værdier kun registreres for overkroppen, dets nøjagtighed afhænger af, hvor tæt din genetisk bestemt fordeling af fedtreserver er at det normale område. Det er dog muligt Toa registrere over tid, selv om det ikke er medicinsk nøjagtige.

Sleep overvågning med snorke-optager

Batteriets levetid var en af ​​de største kritik at jeg havde med Galaxy Watch 3, især hvis du bruger den SmartWatch intensivt, da du vil have til at opkræve det hver eneste dag. Vi er vant til at gøre det for vores smartphones, men du også ønsker at bruge en SmartWatch natten til søvn sporing, du helt sikkert brug for en "opladning slot" i løbet af dagen.

Den Exynos W920 gav grund til lysere dage forude for Watch 4. SoC følger en 5 nm fremstillingsprocessen, og kommer med den ekstra strømbesparende Cortex-M55 kerne, som overtager behandlingen af ​​opgaver fra de to mere kraftfuld A55 kerner når i standby. Som du kan se i nedenstående tabel, har hverken kapacitet batteriet vokset significantly har heller ikke effektiviteten forbedret som følge af Wear OS og den nye SoC, buta snarere det modsatte skete.

Batteri: galakse ur vs galakse ur

Som det er typisk med den sydkoreanske selskab, er der hurtig opladning support inkluderet, enten. Ifølge Samsung, det tager omkring 30 minutter til magten SmartWatch batteri i op til 10 timers brug. Smartwatches fra Fitbit, Garmin, Huawei og andre kan nemt vare en uge med en enkelt batteriopladning. Samsung, har du stadig masser at indhente her.

Sammenlign priser for Samsung Galaxy ur

Prisen på Samsung Galaxy Watch 3 i Kenya er 30.000 shilling til 41mm versionen og Ksh. 31.500 til 45mm versionen. Galaxy Watch 3 indeholder enten 1. inches eller 1. -inch display, Tizen OS og en blodtryksmåler. Det kommer også i to størrelser namely41 mm og 45 mm og har en Exynos 9110 dual-core 1. 5 GHz chipset. Du kan købe Galaxy Watch 3 i farver Sort, Bronze, og sølv i dag på Phoneplace Kenya.

Vigtig

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

I morgen Køb Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm Bt Silver SMR880nzsaxaa på Walmart. om

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Den nye Samsung Galaxy Watch 4 er en begrænset hardwareopgradering, men dens software er en stor aftale.

Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem digitale trends

Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem digitale trends

Hvis din chromecast ikke arbejder, er der flere retsmidler, du kan prøve. I denne vejledning undersøger vi flere fælles chromecast-problemer og hvordan man løser dem.

Er Galaxy Watch Active 2 vandtætte onlinetipsandtricks

Er Galaxy Watch Active 2 vandtætte onlinetipsandtricks

Find ud af moe om, er Galaxy Watch Active2 vand og støvtæt med Samsung Support

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsungs nyeste Galaxy sportsur er lidt større og lidt dyrere end den sidste.

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Bedste pris i Indien er Rs. 13306 som den 16. december 2021. Check Samsung Galaxy Watch Aktive specifikationer, anmeldelser, Funktioner, Bruger bedømmelse, FAQ og billeder. Sammenlign Samsung Galaxy Watch Aktive priser, før du køber online.

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 3 bringer nye niveauer af praktiske til den foldbare formfaktor, men er det nok til at tjene en anbefaling

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

ENCONTRE OFERTAS IMPERDVEIS NO EBAY EM Samsung Galaxy Z Flip3 5g. VOC ENCONTRAR PRODUTOS NOVOS OU USADOS EM Samsung Galaxy Z Flip3 5G Ingen eBay. Frete grtis em itens selecionados. FAA COMPROS NA MAIOR SELEO DE PRODUTOS DO MUNDO E ENCONTRE AS MELHORES OFERTAS DE SAMSUNG GALAXY Z FLIP3 5G. Compe Com Confiana No eBay

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Stærk ydeevne og fantastisk formfaktor betyde Samsung Galaxy Z Flip 3 er imponerende at både se på og leve med, på trods af sin gennemsnitlig levetid.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.