Samsung S Pen Fold Edition, S Pen Pro og Galaxy Z Fold 3 Flip Cover med penpriser i Indien afsløret

Samsung S Pen Pro Black

S Pen Pro forbinder nemt til dine Samsung Galaxy-enheder, så du kan tage noter på forskellige skærme efter behov og endda ved hjælp af Air Actionsâ € med lethed. Forbindelsen skifter problemfrit mellem dine enheder, alt du skal gøre er at trykke på knappen på din S Pen Pro for at forbinde den via Bluetooth.

â € â € Air handlinger Kun tilgængelig på Galaxy Z Fold3 5G, S21 Ultra, Note20, Note20 Ultra, Note10, Note10 +, Note10 + 5g, Note10 Lite, Tab S7 +, Tab S7, Tab S7 Fe og Tab S6 Understøttelse af en UI 3 . eller senere. S Pen Pro kræver opladning og parring for at bruge luftaktioner.

Del fra telefon til tablet til pc

Takket være Bluetooth-forbindelse inde i S Pen Pro, smart Selectâ € ¡¡¡nu bringer dine udklip sammen til en anden enhed. Du kan vælge og samle interessante ting og gemme dem, og derefter bringe dem op igen på en anden skærm, hvilket gør at dele super simpelt.

â € ¡¡For at bruge delingsfunktionen med Smart Select skal begge enheder være logget ind på den samme Samsung-konto, der er tilsluttet det samme Wi Fi-netværk og har Bluetooth og fortsæt på andre enheder, der er aktiveret.

Skriv for dage i slutningen

Jot ned tanker og skitsere ideer uden at bekymre sig om magten i din pen. S Pen Pro Legner nemt via USB Type C, og en hurtig 50 minutters stikkontakt vil få dig op til 16 dages batterilevetid. EN§

Ikke mere tabte penne

S Pen Pro vil hjælpe med at sikre, at du altid ved, hvor din pen er. Du kan bruge din smartthings app til at hente placeringsoplysninger for din S Pen Pro og hjælpe dig med at spore det ned, bare det samme som dine andre Samsung Galaxy Devices¶.

Den faktiske farve af produktet kan variere fra de billeder, der vises på hjemmesiden. Mobiltelefon vist er kun for billedet Demonstration og er ikke inkluderet i pakken. Selvom produktet er blevet testet og er designet til at beskytte op til bestemte niveauer som pr & udvikling, men produktet ikke skadesløs din enhed fra at bryde på grund af nogen form for dråber.

6 måneder Producent Garanti. Garantien dækker ikke regelmæssig slitage, brud på s pen eller nibs og / eller fading af ydre som det er en forbrugsvarer vare og afhænger af personlige brugsmønstre.

Vil du se dine ting her?

Dette er en demo af en sømløs indsats af et ICECAT LIVE produktdatablad på dit websted. Forestil dig, at dette responsive dataark er inkluderet i produktsiden af ​​din webshop. Sådan integrerer du Icecat Live JavaScript.

Det generelle varemærke tilhørende en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En producent kan have flere mærker. Nogle producenter licenser deres mærker til andre Producenter .

TMOBILE 5G APN-indstillinger

Produktnavn er et mærkes identifikation af et produkt, ofte et modelnavn, men ikke helt unikt, da det kan omfatte nogle produktvarianter. Produktnavn er en nøgle del af ICECAT-produkttitel på et produktdatablad.

Brandets unikke Identifikator for et produkt. Flere produktkoder kan kortlægges til et moderproduktdatablad, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger forkerte koder eller undertiden logistiske varianter.

Kvaliteten af ​​produktdatabladet kan være på flere niveauer: Kun logistiske data importeret: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, et datablad er endnu ikke oprettet af en editor. Reated af SAMSUNG: Et datablad importeres fra en officiel kilde fra en producent. Men dataarket er endnu ikke standardiseret af en Icecat Editor. Reated / standardiseret af Icecat: Databladet oprettes eller standardiseres af en Icecat Editor.

Skriv på tværs af dine Samsung Galaxy Devices. S Pen Pro forbinder nemt til dine Samsung Galaxy-enheder, så du kan tage noter på forskellige skærme efter behov og endda ved hjælp af luftaktioner med lethed. Forbindelsen skifter problemfrit mellem dine enheder â € "Alt du skal gøre er at trykke på knappen på din pen for at forbinde den via Bluetooth.

Del fra telefon til tablet til pc Takket være Bluetooth-forbindelse inde i S Pen Pro, SMART SELECT, bringer nu dine udklip sammen til en anden enhed. Du kan vælge og samle interessante ting og gemme dem, og derefter bringe dem op igen på en anden skærm, hvilket gør at dele super simpelt.

Skriv for dage på slutningen af ​​tanker og skitsere ideer uden at bekymre sig om strømmen i din pen. S Pen Pro Legner nemt via USB Type-C, og en fuld opladning får dig op til 16 dages batterilevetid.

Ikke mere tabte penne s Pen Pro vil hjælpe med at sikre, at du altid ved, hvor din pen er. Du kan bruge din smartthings app til at hente placeringsoplysninger for din S Pen Pro og hjælpe dig med at spore det ned, bare det samme som dine andre Samsung Galaxy-enheder.

Skriv på tværs af dine Samsung Galaxy Devices

* Kompatibel med Samsung Galaxy smartphones, tabletter og pc'er, der understøtter S Pen. Alle enheder skal være logget ind på den samme Samsung-konto. * Lufthandlinger Kun tilgængelige på Galaxy Z Fold3 5G, S21 Ultra, Note20, Note20 Ultra, Note10, Note10 +, Note10 + 5g, Note10 Lite, Tab S7 +, Tab S7, Tab S7 Fe og fanen S6, der understøtter en UI 3. eller senere. * S Pen Pro kræver opladning og parring for at bruge luftaktioner.

Del fra telefon til tablet til pc

Billeder vist her er for Kun repræsentation Formål, faktisk kan variere. Alle funktioner, specifikationer og priser kan ændres uden forudgående varsel. Model tilgængelighed kan variere fra sted til placering.

Galaxy Z Fold og Galaxy Z Flip modeller, såvel som deres tilbehør, vil være tilgængelige for forudbestilling i landet fra august til september

Kun S Pen Pro leveres med en bæretaske, og da Galaxy Z Fold 3 mangler en bestemt slot til S Pen som note-enhederne, vil du sandsynligvis også få Samsungs Galaxy Z Fold 3 Flip Cover med en pen, hvis du kommer til at få stylus. Dækslet blev udgivet samtidigt i Indien til en pris på Rs 6.099.

Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3 modeller, samt deres tilbehør, vil være tilgængelig for forudbestilling i landet fra 24. august til 9. september på Samsung. OM og på Top Retail Outlets. Salget begynder den 10. september.

Næste artikel

Arbejd smartere med S Pen Pro og drej dine scribbles i slagtilfælde af geni. Kompatibel med Samsung Galaxy smartphones, tabletter og pc'er, der understøtter S pen. Alle enheder skal være logget ind på samme Samsung-konto.

Hent venligst en moderne browser:

Med Samsung S Pen Pro har du endnu mere kreative muligheder for dine Samsung-apparater. S Pen Pro er en stor stylus, det handler om størrelsen af ​​en almindelig pen. Du kan hurtigt tage noter og gøre de smukkeste kreationer . S Pen Pro er kompatibel med flere Samsung-apparater, som sikrer en masse bruger- venlighed . For eksempel kan du kopiere noget fra din smartphone og indsætte det i en app på din tablet. S Pen Pro har også en såkaldt fjernbetjeningsfunktion, så du kan styre dine apparater eksternt med bevægelser i luften. For eksempel kan du tage billeder eller nemt justere lydstyrken. Du kan oplade stylus via en USB-C-stik.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvem har skyen Lavendel Er det for piget gonna det være mærkeligt for mænd at bruge det Reason Im spørger om, er kun lavendel efterladt i en butik i nærheden af ​​mig, så ...

Galaxy S20 Fe Review Samsung-telefonen De fleste skal købe

Galaxy S20 Fe Review Samsung-telefonen De fleste skal købe

Samsung Galaxy S20 Fe gør Galaxy S20 smartphone oplevelsen alle de mere tilgængelige. Det har flagshipesque specs og leverer og android telefonoplevelse, der gør det til en værdig tilføjelse til Galaxy S20 lineup og konkurrerer med OnePlus 8T.

Hvorfor skal du købe en s pen til din Samsung Galaxy S21 Ultra

Hvorfor skal du købe en s pen til din Samsung Galaxy S21 Ultra

S Pen Fold Edition Indien pris er Rs 3.999. S Pen Pro vil sætte dig tilbage med Rs 9.999.

Amazon. Om Mr. Hield Designet til Samsung Galaxy Tab S 10. 10 Inch Antiglare Beskyttelses Film 3pack med Lifetime Udskiftning Elektronik

Amazon. Om Mr. Hield Designet til Samsung Galaxy Tab S 10. 10 Inch Antiglare Beskyttelses Film 3pack med Lifetime Udskiftning Elektronik

Google har nu en liste over certificerede mærker, der gør skærmbeskyttere certificeret til pixel 6 6 proffer underdisplay fingerprint sensor ...

Officiel Samsung Galaxy A71 SView Flip Cover Taske Sort

Officiel Samsung Galaxy A71 SView Flip Cover Taske Sort

Smart Clear View Cover beskytter din Samsung S21 Ultra fra forsiden og bagsiden, og samtidig give dig fuld kontrol over din telefon via den klart tilfælde vinduet. Det leveres også med S Pen anda praktisk holder til S Pen, så dens på hånden, når du har brug for det.

Hefty juli opdateringer roll ud til Samsung Galaxy S20 og Note 20-serien med kamera forbedringer

Hefty juli opdateringer roll ud til Samsung Galaxy S20 og Note 20-serien med kamera forbedringer

Samsung Galaxy S20 Ultra på papir formodes at have en af ​​de bedste mobile kameraer rundt. Men i virkeligheden, theres et enormt autofokus problem, at brugerne klager over. Nu ser det ud som ve lykkedes fastsættelse af denne og opdateringen er rullende ud til Snapdragon-modeller i t ...

Samsung Galaxy S20 5G Galaxy S20 Ultra 5G Konfigurer Broadcast Indstillinger Mobile WiFi Hotspot

Samsung Galaxy S20 5G Galaxy S20 Ultra 5G Konfigurer Broadcast Indstillinger Mobile WiFi Hotspot

I dag Samsung afslørede en slags en teaser for potentielle kunder af Samsung Galaxy S20 thatll blive vist i fuld for første gang den 11. februar.

5 måder at løse WiFi problemer autentificering på en Android når enheden plejer forbindelse til internettet

5 måder at løse WiFi problemer autentificering på en Android når enheden plejer forbindelse til internettet

Hvis du ikke kan bruge telefoner internetforbindelse, kan der være flere årsager til problemet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.