Skal du købe 4G eller 5G Phone i 2021 Er det værd at købe en 5G Phone

Vil 4G-telefoner arbejde på 5G Network Technology

Vil de nuværende 4G telefoner fungerer med kommende 5G netværk, hvis det er muligt, hvilke telefoner vil støtte 5G-teknologi, Er det farligt med 5G i fremtiden, hvis værker på 4G mobil, Will 5G virker på alle smartphone som Samsung, iPhone osv ..

5G-teknologi er den avancerede version af den trådløse cellulære telekommunikation service, som som vi alle ved var i værker fra begyndelsen af ​​2022, har Korea været et af de første lande til at vedtage den 5G-teknologi og de Smartphones bare inden år 2022, som viser udvikling af teknologi på deres ende med nye 5G mobiler kommende i 2022.

5G-teknologi vil bruge en meget anderledes millimeter bølge-baseret spektrum frekvens, som kommer til at være verdens hurtigste i form af trådløs kommunikation, ja, det 5G Millimeter bølge er hurtig og den hastighed, at denne tjeneste giver off er et eller andet sted fra 100 Mbps til 10 Gbps, hvilket er et så højt tal.

Men fangsten her er, hvis du ejer en 4G smartphone derefter teknologien inde i din nuværende telefon er ikke i stand nok til at gøre det køre på 5G spektrum og det vil aldrig fange nogen af ​​de hurtige signaler.

Årsagen er 4G smartphone er bygget kun at modtage frekvensområdet for 4G luftfartsselskab tjeneste eller under ligesom 3G, 2G og 1G så godt, Hvor som den kommende 5G-teknologien har en helt anden millimeter bølge med et frekvensområde over 24 GHz, som også kan nå op til 72 Ghz, der er meget høj end normalt 4G frekvensområde.

5G, den næste generation af trådløs teknologi, der er endnu at nå de globale markeder, bevæget sig ud over de første projekter og fik nogle trækkraft i 2022. Sydkorea i april opstået som det første land til at implementere 5G i stor skala. Ikke desto mindre, så vi vedtagelsen af ​​teleoperatører i USA også. Tendensen er endnu til at vokse, selv om. Indien er også i kapløbet om at implementere 5G i et hurtigere tempo end hvad det havde med 4G LTE indsættelse i fortiden. Men i betragtning af de aktuelle udfordringer for teleselskaber og forsinkelsen af ​​frekvenser allokering af regeringen, den nye teknologi forventes at nå masserne i det mindste i et par år ikke. Et spørgsmål, der kommer i mange sind er, hvordan 5G ville være anderledes fra 4G og på hvilke måder det ville forbedre vores liv?

Eksperter mener, at i modsætning til 4G eller eventuelle tidligere generation af trådløse teknologier er 5G til formål at bidrage til at øge tilslutningsmuligheder, ikke blot gennem hurtigere adgang til data på mobile enheder, men også ved at give nye oplevelser, der ville komme fra tilsluttede enheder. De nye generation af mobile netværk baseret på 5G-teknologien er også spekuleret at give et skub til udviklingen såsom selvkørende biler og smarte by-projekter.

Teknisk set 5G er ikke et kvantespring i verden af ​​trådløse netværk. Det er en opgradering til 4G LTE, som vi bruger på vores mobile enheder på daglig basis. Men hvad der gør 5G forskellig fra de tidligere generation af trådløse teknologier er dens evne til at gøre det muligt for konnektivitet blandt en bred vifte af udstyr og tjenester, der rækker ud over smartphones og omfatter smart hjemmeenheder, tingenes internet og intelligente byer. Den nye teknologi forventes at være i stand til at understøtte op til en million enheder pr kvadratkilometer. Dette er i modsætning til 4G, der understøtter op til 100.000 enheder pr kvadratkilometer.

På hastighed foran er 5G til formål at levere op til omkring 10 Gbps på en håndholdt enhed. Det er væsentligt højere end 8 til 10 Mbps i gennemsnit download-hastigheder til rådighed på et 4G-netværk. Men man skal huske på, at hastigheder varierer på grundlag af frekvensspektret og kvaliteten af ​​netværket nå en bestemt enhed.

Frekvensspektret af 5G er opdelt i tre typer, nemlig millimeter bølge, mid-band, og lav-båndet. Mens lav-band bruger næsten samme frekvensområde, der er til rådighed for 4G-netværk, millimeter bølge er den hurtigste spektrum, men er begrænset med hensyn til rækkevidde og er vanskelig at levere dækning i indendørs. Derfor har de første 5G-vedtagelse teleselskaber valgt den mid-band spektrum, der ikke levere så hurtige resultater som på millimeter bølger, men giver en konstant forbindelse i både indendørs og udendørs. Det er også omkostningseffektiv som telcos ikke behøver yderligere celler til tilvejebringelse 5G netværk, som er nødvendig i tilfælde af millimeter bølger.

Telecom gear producenter som Ericsson og Nokia har givet softwareopgraderinger til deres eksisterende teknologier til at hjælpe teleselskaber nemt skifte til 5G. Det betyder, at teleselskaber ikke bliver nødt til at opgradere hver af deres eksisterende tårne ​​til at levere næste generation af netværk.

Når får vi g?

Carriers over hele kloden er begyndt at teste 5G på deres infrastruktur. Tilsvarende er virksomheder, herunder Ericsson, Nokia, Qualcomm, og Samsung arbejdet tæt sammen med luftfartsselskaber til at bygge udforske nye use cases og finde relevante forretningsmodeller. Det er ikke noget andet end det, vi så på tidspunktet for 4G udrulning i tidlige 2022s. Men hvad er væsentligt nyt i tilfældet med 5G udrulningen er antallet af enheder, der findes i det nuværende marked. Det er langt mere end det, vi havde under den indledende fase af 4G. Dette er den primære årsag bag den stigende interesse mod 5G og også hvad der måske årsag til forsinkelsen.

Vi har allerede en lang række 4G mobile enheder, der ikke vil arbejde på 5G-netværk. Det betyder, at for at opleve den næste generation af trådløs teknologi, vil vi være forpligtet til at opgradere vores smartphones. Tilsvarende 5G netværk kræver flere frekvenser, hvad der er brug for 4G LTE. Dette bringer udfordringen for teleselskaber at udvide deres infrastruktur og investere mere i spektret.

Især i Indien, at regeringen er også endnu at færdiggøre på 5G spektrum allokering . Telcos såsom Bharti Airtel og Reliance jio imidlertid har udført indledende 5G tests. Telecom udstyr beslutningstagere såsom Huawei, Ericsson, Nokia og Samsung er også teste forskellige use cases. Ericsson selv indgået et samarbejde med IIT Delhi tidligere på året for at etablere en 5G Centre of Excellence for at udvikle og afprøve Indien-fokuseret use cases.

vil 4G-telefoner arbejde på 5G Network Technology

I 2022, 5G sandsynligvis begynde at blive en realitet i Indien med sin spektrum allokering finder sted i de kommende måneder. Dette vil gøre det muligt for teleselskaber og udstyr beslutningstagere til at gennemføre fuldgyldigt forsøg. Smartphone-beslutningstagere såsom OnePlus og Realme har også annonceret deres planer om at bringe 5G telefoner til landet næste år for at sætte banen for nye netværk.

Når det er sagt, 5G er spekuleret til at tage fem til seks år at nå masserne i Indien. Teleselskaber er i øjeblikket over strabadser i generere indtægter. På samme tid, storstilet vedtagelsen af ​​5G, der ville være til rådighed gennem smarte byer er ikke sandsynligt, at gå ud over barndom i den nærmeste fremtid.

Dette er i modsætning til Kina, Sydkorea, og Kina, hvor 5G allerede er begyndt at nå endelige forbrugere. Operatører såsom AT & T, China Mobile, SK Telecom, Sprint og Verizon implementerer 5G-net for at tilbyde avancerede erfaringer til deres abonnenter. Smartphone beslutningstagere herunder Huawei, OnePlus, og Samsung er også tilbyde 5G telefoner i regionerne.

Ikke desto mindre vil 2022 være året, hvor vi ville se 5G fremstår som en husstand netværksteknologi på mange markeder rundt om i verden. Australien, Argentina, Canada og Japan er blandt de vigtigste lande, hvor den næste generation af trådløs teknologi er indstillet til debut i de kommende måneder.

får vi g på vores eksisterende telefoner eller har vi brug for at opgradere?

Selvom 5G er ikke et gennembrud i trådløse netværk verden, det kræver en særskilt konfiguration over, hvad der er behov for at gøre det muligt for 4G LTE-forbindelse. Det betyder helt klart, at hvis du har en 4G-telefon i dag, vil du ikke få 5G-netværk. Men hvis du får en 5G telefon, der vil helt sikkert støtte ikke bare 5G men også 4G og 3G.

Den seneste udvikling af Qualcomm, Samsung, og MediaTek ville hjælpe smartphone beslutningstagere bringe nye 5G enheder på markedet. Vi kan også forvente nogle mid-range 5G telefoner rammer butikkerne næste år, som ville tilskynde teleselskaber at kick off 5G-netværk. Også Apple er spekuleret for at have planer for 5G iPhone-modeller næste år.

Når det er sagt, hvis du tænker på at investere i en 5G telefon i dag, vi råde dig til at vente et stykke tid, da markedet ville få en liste af muligheder at vælge imellem i de næste par måneder. Så det er bedre at bo med en 4G-enhed i mellemtiden, som du ikke vil få den reelle 5G oplevelse - uanset om du er i en 5G marked sige USA eller Sydkorea. Og hvis du er i Indien, vil du ikke, i virkeligheden, se nogen forskel, selv på en 5G telefon i det næste år eller deromkring.

Det er bare vanvittigt at tro, at i mindre end 30 år, weve udviklet sig fra den ydmyge SMS til at se, hvad vi vil, når vi vil, takket være mobildata. Og nu, er mobildata hastighed sparke det op et hak, med indførelsen af ​​både 5G-net og de første 5G-stand smartphones til Australien markedet.

G Carriers: Telstra vs Optus vs Vodafone

Telstra var den første kabine ud af rangen, opgradering af nogle basestationer i Sydney og Melbourne for at være 5 G-klar i slutningen af ​​2022 og derefter lancerede deres formelle forbrugeroffer i maj 2022. På det tidspunkt meddelte Telco, at 5g adgang ville være fri for de første tolv måneder, før de blev en betalt add-on til Telstra kunder. I maj 2022, der skete. På en måde. Efterbetalte kunder på Telstras Billigste lille dataplan skal betale en ekstra $ 10 / måned for 5G adgang, men Telstra kunder på mellemstore, store og ekstra store planer får det gratis.

Som for dækning er Telstas 5G Rullout den største med hensyn til ren størrelse. Dette skyldes delvis den hovedstart, de havde på konkurrencen, men det skal bemærkes, at denne fordel ikke helt opvejer virkeligheden, at det stadig er noget af en patchwork-rollout. Selvom du bor i en større by som Sydney eller Melbourne, vil du ikke finde 5G overalt.

Selvom det fysiske fodspor af Telstra's 5G-netværk er steget betydeligt i løbet af de sidste atten måneder, eller så er den samlede dækning stadig relativt uforskammet i forhold til, hvad de eksisterende 4G netværk dækker. Du kan finde ud af, om Telstas 5G-netværk er tilgængelig i dit område her.

Optus.

Optus rullede ud deres 5G-tilbud i november 2022. I modsætning til Telstras Mobile-Centric Approach, Optus Pitch for 5G satte fast Hjem trådløs front og center. En anden vigtig forskel, der er værd at bemærke, er, at Optus insisterer på, at alle planer, uanset hvem de er bygget til, vil komme med 5G-inkluderet.

På det tidspunkt hævdede transportøren, at de fik over 290 5 g sites over Sydney, Canberra, Adelaide, Melbourne, Brisbane, Melbourne, Perth og andre nøglepladser på tværs af NSW, Victoria og Queensland. Forvent, at nummeret stiger i det nye år, med 1200 websteder, der er planlagt at være på plads inden marts 2022. Du kan finde ud af, hvad Optus 5G-dækning ser ud i dit område ved at klikke her.

Vodafone.

Vodafone lancerede deres 5G-netværk i marts 2022 og i overensstemmelse med denne tidslinje er deres netværksrulle ikke så omfattende som Optus og Telstra. Når det er sagt, kommer Vodafone's 5G-tjeneste uden ekstra omkostninger til kunderne.

Vodafone siger, at over 650 steder er blevet planlagt og progressivt rullet ud siden midten af ​​2022, men deres hjemmeside viser kun et foreslået webstedskort i stedet for en, der afspejler den nuværende tilstand af deres 5G-netværk på dette tidspunkt. Weve omfattede det nedenfor, men til sammenligning, det er værd at husker , at det afspejler virkeligheden, da Vodafone gerne vil kunne være snarere end hvordan det faktisk er.

G Smartphones: Hvad er mine muligheder?

Mens de tidlige dage med 5G-forbindelse i Australien var karakteriseret ved knappe tilslutning, batteridræning og begrænsede muligheder, har de, der ønsker at komme ind på handlingen, nu har mange flere muligheder at vælge imellem. Heres et kig på, hvad hvert mærke har at tilbyde, når det kommer til 5g smartphones:

Samsung

Med lanceringen af ​​sidste år Samsung Galaxy S10 5g blev Samsung den første store smartphone-producent i Australien for at omfavne 5G-forbindelse. På det tidspunkt, da Samsung har fortsat at pumpe ud 5G-enheder. Mens næste generationsforbindelse stadig er placeret som en valgfri ekstra i stedet for noget, der er inkluderet som standard, er Samsungs 5G Roster meget mere bredt med hensyn til markedssegmenter og prisområder, det hits.

Vigtig

Er Forstyr ikke blok kalder Android

Er Forstyr ikke blok kalder Android

Forstyr ikke til iPhone giver dig mulighed for at du tavshed opkald og tekster, når du ønsker, og samtidig lade gennem vigtige kontakter.

Hvilken slags oplader iphone 12 Brug

Hvilken slags oplader iphone 12 Brug

Er du på jagt efter de bedste opladere til dine nye 2020 iPhones Tjek disse 5 iPhone 12 hurtige opladere, der weve kompileret.

iPhone og 5G hver 5G iPhone 12, hvordan det fungerer, og alle dine spørgsmål besvaret

iPhone og 5G hver 5G iPhone 12, hvordan det fungerer, og alle dine spørgsmål besvaret

Apple har meddelt, at det er begyndt produktionen af ​​den nyeste iPhone 12 i Indien. Apple lancerede fire smartphones under iPhone 12 interval i oktober 2020 og iPhone 12 er den første i rækken til at blive samlet her. Apple hævder den nye iPhone 12 rækkevidde at være de hårdeste iPhones skal nogensinde lanceret og også kommer med den hurtigste mobile chip. Heres alt, hvad du behøver at vide.

3G og 4G Taleopkald på et LTE-netværk Gennemførelse og udfordringer

3G og 4G Taleopkald på et LTE-netværk Gennemførelse og udfordringer

4G, i sin nuværende tilstand er en pakkekoblet eller IP Internet Protocol implementering til kommunikation, stand til at overføre IP-datapakker, ligesom hvordan dataoverførslen sker i en webbrowser. Hver enhed, der sluttes til en LTE eller 4G-netværk er tildelt en IP-adresse af sine egne.

Er Samsung Galaxy A51 har trådløst Opladning

Er Samsung Galaxy A51 har trådløst Opladning

Læs mere om trådløs opladning, og som Galaxy-telefoner, ure, og øretelefoner er kompatible, hvad de lyse farver betyder, og grundlæggende fejlfinding.

Samsung Galaxy S20 FE Series anmeldelser

Samsung Galaxy S20 FE Series anmeldelser

Hurtigere end før, men stadig ikke så hurtigt

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.