Signalcellulære data

Verizon support siger, at du skal slukke 5G at gemme din telefoner batteri

Vigtigt: Hvis du ikke har dataforbindelsen tændt og du er heller ikke forbundet til en WIA € -Fi netværk, plejer du modtage automatiske opdateringer til din e-mail, sociale netværkskonti og andre synkroniserede oplysninger.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

5G tilbyder en glat, hurtig forbindelse, uanset hvor du er. Det er den hurtigste mobile netværk endnu! Men det kan også være en enorm dræn på batteriet, og uden en imødekommende dataabonnement, en smerte i din tegnebog. Heldigvis er det nemt at deaktivere 5G på enheden.

slukke g på android smartphones og tablets

At deaktivere 5G netværk på din iOS-enhed, gå Toa SettingsÂ>  CellularÂ>  Mobildata OptionsÂ>  Voice & Data og tap LTE. Efter en opdatering, kan enheden tilbage til at bruge 5G automatisk. Sørg for at gå tilbage og ændre det til LTE igen i dette tilfælde.

hvordan man kan slukke g på mobile routere

At deaktivere 5G på en mobil router, skal du få adgang til routerens netværksindstillinger. Den nøjagtige proces vil være forskellige afhængigt af dine specifikke router, men denne vejledning skitserer the grundlæggende proces.

nyd hurtige hastigheder uden g

5G netværk giver mulighed for hurtigere hastigheder, men det betyder ikke, at 4G eller LTE-forbindelser er langsomme. Du kan stadig forvente hurtige hastigheder og glatte forbindelser fra din enhed, selv efter du har deaktiveret 5G. Når du har brug det ekstra løft, bare tænde den igen.

Natalie Stewart er en forfatter for MakeUseOf. Hun blev først interesseret i teknologi i college og udviklet en passion for medier skriver i universitetet. Natalies fokus på tech, der er tilgængelig og nem at bruge, og hun elsker apps og enheder, der gør livet lettere for almindelige mennesker.

{{ detaildatatitle }}

Hvis din nye iPhone leveres med en fysisk SIM eller ESIM, skal du bruge det SIM. Hvis ikke, skal du bruge SIM-kortet fra din tidligere iPhone. I nogle tilfælde skal du kontakte din transportør for at oprette SIM-kortet fra din tidligere iPhone til brug med et 5G-netværk.

Forstå G-ikonerne i statuslinjen

PPTP VPN på Iphone Ios 12

Standardindstillingerne for 5G på iPhone er optimeret til batterilevetid og dataanvendelse baseret på din dataplan. Du kan tilpasse disse muligheder for, hvornår du skal bruge 5G, og hvor meget data der skal bruges i nogle apps.

Voice & Data

I Kina, kan du aktivere eller deaktivere 5G Standalone ved at gå til Indstillinger> Cellular> Mobildata Valg> Voice og Data. Standardindstillingen på iPhone har 5G standalone på med iOS 14. eller senere for fastlandet Kina. Med 5G Standalone om, alle cellulære aktivitet bruger 5G. For flere detaljer om 5G-netværk, skal du kontakte din udbyder.

Data mode

Mange luftfartsselskaber rundt om i verden støtter 5g roaming. Hvis din udbyder ikke understøtter 5G roaming, kan du få cellulære data via 4G eller LTE-netværk eller få et lokalt SIM-kort eller esim med 5G hvor det er muligt.

Hvis du ikke kan se g i statuslinjen

På trods af sin ubarmhjertige fremme af 5G-telefoner og det faktum, at det har brugt mere end $ 45 milliarder bud på en ny hurtigere spektrum, Verizon støtte nu er at rådgive folk på Twitter for at slukke deres telefoner 5G adgang at spare på batteriet.

I en søndag morgen tweet, Verizon støtte hjælpsomt foreslået, at en måde at hjælpe med at bevare batteriets levetid er at tænde LTE hvis brugere fundet deres batterier blev dræne hurtigere end normalt. Det skridt ville naturligvis slukke 5G i en telefon, der har det til rådighed. Dens også værd at påpege, at du rent faktisk ved ikke tænde LTE når du gør dette trin â €”LTE er altid aktiveret som en fallback til 5G-netværket. Men Verizon er naturligvis at være forsigtig for ikke at faktisk fortælle sine kunder til at slukke 5G.

Verizon annoncerede sine store 5G planer for 2022 i sidste måned, efter formelt at lancere sin næste generations netværk i oktober 2022. En af dens top prioriteter udvider dækningen af ​​sin ultra-hurtige mmWave dækning, som i øjeblikket er begrænset til dele af nogle byer i USA. Dens også stærkt afhængig af, hvor tæt du er på en Verizon 5G websted.

Både Verizon og AT & T har brugt store penge i FCC Auktion 107, byde på C-båndet spektrum. Verizon tilbragte $ 45. milliarderâ € "dobbelt så meget som AT & Ts $ 23. milliard. AT & TS Current Nationwide 5G netværk er også afhængig af DSS med hastigheder tæt på eller lavere end 4G LTE.

Jeg har ingen interesse for 5G-funktionen og vil hovedsagelig have denne telefon til den vidvinkelobjektiv. For batteriets formål vil du slukke for 5G-funktionen og antage, at der er en måde at slukke for det i netværksindstillinger. Kan nogen bekræfte, at det kunne gøres?

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

â € ¢ Tilslutningstype: Â Når den er tilsluttet til 4G, vises netværkets ikonet i meddelelseslinjen. € ¢ Forbindelsesstyrke: Signalstængerne viser forbindelsesstyrken. Jo flere søjler, der vises, desto bedre forbindelsen.

Få adgang til cellulære data

Bemærk: Mobil data er som standard. Slukning af mobile data tillader ikke nogen data, der skal overføres over det trådløse netværk. Wi-Fi-adgang, Voice-funktion og standard tekstbeskeder er stadig tilladt. Du kan også slå data til eller fra efter enhed ved hjælp af din egen MYAT & T-konto.

Drej internationale data til eller fra

Bemærk: Du kan åbne indstillingsappet ved at skubbe din meddelelsesskygge og ramme gearikonet i øverste højre hjørne, eller ved at vælge det fra din app-skuffe og trykke på Indstillinger-appen.

Chioma, og resten af ​​Myee-teamet arbejder på forbedringer af Meee Dashboard . De er super ivrige efter at få din feedback. Hvis du har et par minutter at spare, ville vi nogensinde være så taknemmelige, hvis du kunne gennemføre en kort undersøgelse. Læs mere om det her, forbedrer Meee Dashboard

Kan ikke finde det, du leder efter?

Google Pixel 6 og Pixel 6 Pro er her, men du vil måske vide, hvordan du deaktiverer 5g, så din smartphone varer længere. Slukning af 5g på Googles telefon er en rigtig enkel proces, og med tilstanden på 5G i USA vil du ikke gå glip af meget.

Hvorfor fokusere på 5g? Vi tror, ​​at Google gik med et ældre, mindre effektivt 5G-modem til Pixel 6-serien. Som bevis, i vores pixel 6 batterilevetid test, varer den regelmæssige pixel 6 for betydeligt længere over LTE, end det gjorde over 5g.

Vi modtog de ulåste pixel 6 modeller til anmeldelse, så Verizon og AT & T specifikke modeller kan variere i deres batterilevetid. Når det er sagt, med et par vandhaner, kan du deaktivere 5g og få mest muligt ud af din pixel 6. Her er hvordan man gør det.

Sådan deaktiveres g på pixel

Lidt flere niche-indstillinger omfatter: hvordan man registrerer et opkald på Androidâ og Sådan scanner du en QR-kode på Android, mens du skal sikkerhedskopiere og gendanne tekstbeskeder på Androidâ skal være til brug for alle.

Jordan er telefonens editor til Tom's Guide, der dækker alle ting telefonrelaterede. Han er skrevet om telefoner i over fem år og planlægger at fortsætte i lang tid at komme. Han elsker ikke mere end at slappe af i sit hjem med en bog, spil eller hans seneste personlige skriveprojekt. Jordan kan lide at finde nye ting at dykke ind i, fra bøger og spil til nye Mekaniske Keyboard Switches og Fun KeyCap Sets. Jordan har tendens til at lurke på sociale medier, men du kan bedst nå ham på twitter.

Vigtig

iPhone 12 PRO Max hotspot ikke fungerer det nu iPhoneArena

iPhone 12 PRO Max hotspot ikke fungerer det nu iPhoneArena

Når du bruger din telefon som et personligt hotspot, kan du dele dine telefoner til internetforbindelse med andre enheder via WiFi. For at bruge din telefon som et personligt hotspot, skal du oprette din telefon til internettet.

Brug telefon som modem

Brug telefon som modem

Der kan være tidspunkter, hvor du skal forbinde din bærbare computer eller tablet til internettet, men der er ikke noget WiFi eller kablet netværk til rådighed. Med din iPhone kan du dog få adgang til et øjeblikkeligt WiFi-hotspot af din helt egen dette ...

Hvordan jeg deler min iPhones internetforbindelse uden at betale Verizon ekstra

Hvordan jeg deler min iPhones internetforbindelse uden at betale Verizon ekstra

Leder du efter WiFi mens du er på farten med disse enkle trin, kan du tilslutte din bærbare computer, tablet og andre enheder ved hjælp af dine smartphones mobile hotspot.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find os Business Directory her

Kan jeg bruge min ATT iPhone som en WiFi-hotspot

Kan jeg bruge min ATT iPhone som en WiFi-hotspot

Gaming på farten er sjov, men multiplayer spil på farten er endnu sjovere. Her er hvordan du tilslutter din Skift til din telefon hotspot

iPhone hotspot ikke fungerer heres, hvordan man løser det

iPhone hotspot ikke fungerer heres, hvordan man løser det

Sådan tænder du Hotspot på iPhone 12 Mini i Tmobile, Forår, ATT og Verizon I dette Indlæg vil vi vise dig, hvordan du tænder eller slukker for, hvordan vi tænder hotspot på iPhone 12 mini i tmobile, forår, ATT, Og Verizon I dette indlæg vil vi vise dig, hvordan du tænder eller slukker for hotspot th

Har Sprint gratis hotspot til iPhone

Har Sprint gratis hotspot til iPhone

Sprint tilbyder ikke gratis hotspot-service på vores smartphones eller forbindelseskort. Vores priser starter kl 19. 9 for 2 GB data.

Sprint HTC EVO 4G Review

Sprint HTC EVO 4G Review

Ive Sprints iPhone 5 iOS 6.. UNLOCKED 2G3GLTE ved at bruge RSIM 7 med 3G Patch Activation Code. Men jeg kan ikke aktivere det personlige hotspot til

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.