Smart Magic SIM-prisen er PHP 399, 5Genabled med 24GB Noexpiry Data

Smart 5Gary SIM-kort nu på salg Gadget Pilipinas Tech Nyheder, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

5G-æraen er ankommet. Med 700% hurtigere hastigheder end 4G-netværk vil 5G vende din verden på hovedet. Realme 8 5G understøtter den nyeste 5G Dual-Sim Dual-Standby-teknologi og er kompatibel med SA / NSA standarder og almindelige bands verden over. *

Som 5g forbruger mere strøm end den traditionelle 4G, kan det forkorte telefonens batterilevetid. Introduktion til Smart 5G-teknologien på Realme 8 5G - Telefonen skifter intelligent mellem 4G og 5G afhængigt af brugsscenariet for at spare batteri!

Efter SMARTs seneste meddelelse om, at Huawei og Ericsson vil være selskabets udstyrsleverandører til den kommercielle udrulning på 5G i 1. kvartal 2022, har 5G-Ready SIM-kort optrådt i onlinebutikker i Filippinerne.

Mens implementeringen af ​​5G vil blive langt hurtigere i forhold til 4G, da den bare vil blive knyttet til 4G-tårne, vil det stadig tage lidt tid, før det vil være tilgængeligt for mange områder i landet.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

De angivne priser er steget siden den sidste opdatering. Desværre er det ikke muligt for os at opdatere priserne på vores hjemmeside i realtid. Hvis en butik ikke tilbyder priser i din lokale valuta, kan vi beregne den viste pris på daglige opdaterede valutakurser.

 Den nye Smart 5G-Ready SIM nu leveres med op til 9 GB gratis data plus opkald og tekster til alle netværk, så mobile brugere nemt kan få adgang til alle deres yndlingsapps, surfe deres yndlingssteder og forbinde med venner og elskede dem gennem opkald og tekster.

 Ved aktivering af den opgraderede Smart 5G-Ready SIM, får abonnenterne øjeblikkeligt 1 GB Open-Access-data, op til 30 minutters opkald til alle netværk og 100 tekster til alle netværk, der gælder i tre dage. Brugere får yderligere 1 GB Open-Access-data, der gælder i 3 dage og 10 GIGAPOINTS, når du med succes registrerer sig til Gigalife-appen.  Â

 Desuden får abonnenterne yderligere 7 GB værd af giga-pakken efter eget valg plus 100 minuttersopkald til alle netværk, der gælder i 7 dage, når du tapper op af mindst PHP100 belastning eller abonnere på PHP100 værd af promos inden for 7 dage efter Aktivering af deres nye SIM. EN

Downloadbar på Google Play Store og Apple App Store, Gigalife app lader smarte abonnenter nemt overvåge deres dataforbrug, benytte de nyeste promos og tjene og akkumulere gigapoints, der kan bruges til at indløse data tilbud og eksklusive livsstil frynsegoder.

 Gigalife-appen introducerede også for nylig Gigapay, en betalingsfunktion, der gør det muligt for kunderne at forbinde deres Paymaya-konto til Gigalife-appen for at gøre det til deres betalingskilde til alle deres transaktioner i appen. For sin første udrulning kan GIGAPAY-brugere også genindlæse alle tilgængelige Paymaya Cash-in Touchpoints Nationwide,  Hold styr på al deres transaktionshistorie og få en givende oplevelse ved at tjene flere gigapoints.

 Med Smart 5G-Ready SIM på din SMART 5G-certificerede enhed kan du nyde Next-niveau-hastigheder, der drev det hurtigste 5G-netværk i Filippinerne som rapporteret af OOKLA®, den globale leder inden for internetprøvning og analyse. EN

I den nyligt udgivne hurtigste 5G Mobile Award-rapport, SMART hedder toppladsen i landet med en hastighed scoretmâ på 204. 1, udstationering af median download og upload hastigheder på henholdsvis 220. 6 Mbps og 20. 1 Mbps, henholdsvis, Baseret på 237.142 brugerinitierede 5G-test taget med SpeedTest i Filippinerne for perioden Q1-Q2 2022 *.

Smart bekræftede også for nylig sin dominans som landets hurtigste mobilnetværk for det fjerde år i træk, baseret på analyse af Okte Tests taget med SpeedTest® dækker første halvdel af 2022 *. Â Â

 * Baseret på analyse af OOKLA® af SpeedTest Intelligence® Data for Q1â € "2. kvartal 2022. Okla varemærker, der anvendes under licens og genoptrykt med tilladelse. ** OpenSignal Awards - Filippinerne: Mobile Network Experience Report April 2022, baseret på uafhængig analyse af mobilmålinger registreret i perioden 1. januar â € 31. marts 2022 © 2022 OPENSIGN LIMITED.

Du kan opleve nogle forsinkelser i levering af dine ordrer, især i provinsielle områder, hvis der er en stigning i efterspørgslen eller på grund af uvejr. Du kan betale via torsk, bank Depointransfer, BDO regninger Betaling, GCash eller Credit / Debit Card.

Kontakt os

Understøttet af Filippinerne stærkeste og bred vifte af kommunikationsinfrastruktur, kan PLDT virksomhedens talekommunikationsløsninger give din virksomhed klarhed og pålidelighed i modsætning til andre.

Smart Enterprise er dit svar på din virksomheds behov for konvergens og tilslutning. Som kommunikationsselskab ved vi, hvor afgørende et pålideligt netværk er at sikre succesen af ​​din virksomhed, selv når du er på farten.

En suite af løsninger, der imødekommer kunderne, der vokser det Outsourcing KRAV MED VITRO DATA CENTER FACTIONS, der er designet til at være carrier-neutrale - tillader andre telekos både udenlandske og lokale til at levere netværksforbindelser baseret på kundepræference.

Vi laver cloud arbejde for dig. Udnyttelse på EPTDT's løbende investering på cloud-teknologi, ekspertise og bedste praksis om ledelse af et hybrid- eller multi-cloud-miljø, mens du trykker på det fulde spektrum af evner fra infrastruktur, tilslutning, tjenester, sikkerhed og forretningsapplikationer med en end-to-end sky strategi .

Koncentrer på din kerneforretning med en bred vifte af værditilvækst teknologi, der omfatter fjernovervågning og styring af din valgte on-premise eller hosted hardware, software eller netværk og indkøb af bemandingstjenester.

Det ser ud til, at 5g i Filippinerne faktisk sker hurtigere end forventet, da 5G-Ready SIM-kort fra Smart er blevet spottet, ikke kun i Vælg fysiske forhandlere, men også på Facebook Marketplace, og endda i Lazada.

Hvis disse SIM-kort er ægte, kan det kun betyde, at TELCO nu forbereder sine forbrugere til den officielle udrulning af 5G, og dermed 5g-klar smartphones fra forskellige OEM'er. De koster PHP40 hver.

Emman har skrevet teknisk og har artikler siden 2022. Før dette blev han en af ​​de instruktører på Asia Pacific College i 2022 og til sidst landede et job som Business Analyst og Technical Writer På integrerede open source-løsninger i næsten 3 år.

Filippinerne 'førende mobiltjenesteudbyder Smart Communications har netop gjort det lettere og mere overkommeligt for Pinoy forbrugere at nyde ultra-hurtige internethastigheder og større dataallokering gennem den nyligt lancerede Limited Edition Smart Magic Sim!

Jeg tror, ​​at dette produkt er ideelt for studerende, der altid skal være online for deres online klasser såvel som for unge fagfolk, der skal forblive forbundet med deres arbejdskammerater gennem virtuelle møder midt i pandemien.

Ifølge Miss Jane Basas, Â SVP og chef for forbruger Wireless Business hos Smart, "The Smart Magic Sim er vores mest overbevisende bundlepakke endnu, som vi specielt har designet til at give brugerne generøse data lige fra get-go Så de kan simpelthen forfølge deres lidenskaber. På toppen af ​​dette bringer vi en meget Differentieret Digital oplevelse på grund af vores hurtigste og mest pålidelige mobilnetværk. "

Smart Magic Sim giver dig mulighed for at nyde Filippinerne 'hurtigste mobile datanetværk i anden halvdel af 2022 som angivet af Smart Communications! Baserede 3,915,679 brugerinitierede tests taget med Okla's SpeedTest, Smart's Mobile Broadband opnåede en hastighedsresultat på 24. 9, med gennemsnitlige hastigheder på 20. 8 Mbps til download og 7. 2 Mbps til upload.

Om g

5g er den femte og nyeste generation af mobilteknologi! Det giver højere hastigheder i forhold til 4G, mere pålidelig dækning, reduceret latens og stor netværkskapacitet. Resulterer i hurtigere downloads, hurtigere website browsing, og en bedre streaming oplevelse i overfyldte områder.

G er tilgængelig i de fleste byer som følgende:

Den nye Smart 5G-Ready SIM leveres med op til 9 GB gratis data plus opkald og tekster til alle netværk. Smarte forudbetalte abonnenter kan nu nemt få adgang til deres yndlings mobilapps, surfe deres yndlingswebsteder og forbinde med venner og kære gennem unli-all-net-opkald og unli-nettoptekster.

Ved SIM-aktivering modtager du øjeblikkeligt 1 GB Open-Access-data, op til 30 minutters opkald til alle netværk og 100 tekster til alle netværk, godt i tre dage. Du vil også få yderligere 1 GB Open-Access-data, der gælder i 3 dage og 10 gigapoints, når du med succes registrerer sig til Gigalife-appen.

Derudover kan du få en anden 7 GB værd af giga-pakken efter eget valg plus 100 minuttersopkald til alle netværk, der gælder i 7 dage efter at toppe op på mindst 100 pesos belastning eller abonnere på 100 pesos værd af promos inden for 7 Dage for at aktivere dit nye SIM.

Der er i øjeblikket over 2.700 smarte 5g dækningsområder i Filippinerne, herunder Metro Manila, Batangas, Cavite, Laguna, Rizal, Pampanga, Bulacan, Pangasinan, Baguio City, Quezon, Boracay, Iloilo, Bacolod, Cebu, Davao , og Cagayan de Oro. For at kontrollere en bestemt smart 5g placering i dit område kan du besøge 5g. mart.

Ifølge Q1-Q2 2022-rapporten fra ObeLa registrerede SMART en gennemsnitlig 5G download og upload hastigheder på henholdsvis 220. 6 Mbps og 20. 1 Mbps. Denne post er baseret på 237.142 brugerinitierede 5G-test taget med SpeedTest i Filippinerne for Q1-Q2 2022.

Jio 5G lanceringsdato i Indien Hindi à¤à¾¤¤ ° ठà à®à ¥ ‡ à¤, 5g à¤¨à ¥ ‡ à à à à ² à à à ² ²²à¾¾¤¤,ठ๹à < à¤-ा Reliance Jio 5G SIM-udgivelsesdato og tid 5G Network Recharge Plan i Mobile Jio 5G Plan Pris Jio Telefon 5G Pris Booking online på Flipkart / Amazon Jio 5G Launch Date i Indien

Reliance Jio G Telefonpris, booking, køb online

Reliance Jio 5G Mobile er blevet lanceret på det årlige møde i JOO Company den 24. juni 2022. Jio 5G Telefon Startdato i Indien er overhængende, og der er rygter Enheden kunne annonceres i denne måned. I løbet af de sidste par måneder har vi hørt rapporter om JOO 5G-telefonprisen i Indien, og det faktum, at det forventes at være en ultra-lavpris 5G-telefon til masserne. I løbet af de sidste års AGM 2022 meddelte Reliance Jio, at den var partnerskab med Google for at bringe overkommelige 5G Jio Google-telefoner til Indien. Jio Google 5G-telefonen er blevet holdt under wraps hidtil, men her er et par ting, du kan forvente.

Jio G lanceringsdato, planer G SIM-pris, mobile enheder Seneste nyheder

Jio planlægger at lancere 5G-teknologien snart. For nylig har Jio Executive udtrykt omkring 5G-teknologi. Bliv her for at tjekke JIO 5G seneste nyheder rettidigt, når de får officielle opdateringer. 5G er et bredt sæt af evner, der kunne fundamentalt omdanne industrien, erhvervslivet og enkeltpersoner. Størrelsen af ​​bandet er også vigtigt, og det er vigtigt at udnytte mindst 100 MHz i 3. GHz-båndet som udgangspunktet, JIOS-præsident Mathew Omen fortalte et.

Jio g Speedâ Â

Drevet af Balong 5000, gør Huawei 5G CPE PRO det muligt at nyde ultra-hurtige bredbåndsforbindelser med 5G SIM-kort. * Designet til at være letvægts og bærbar, kan den bæres hvor som helst du vil nemt og muliggøre adgang til netværk mere frit.

Antenner, specielt designet til bedre signalmodtagelse

For at fange signaler hurtigere udviklede vi DUAL X Full Sub-6 GHz-antenner, som er små i størrelse, men har høj signalfølsomhed. Dual- polariserede Balun antenner sikrer 360 ° dækning. Ligegyldigt hvordan du placerer din Huawei 5G CPE PRO, vil signaler blive modtaget med succes.

g / g / fix-line netværk, hastighed accelereret

Takket være vores Smart Dual-Band Wi-Fi er Wi-Fi dækning af Huawei 5G CPE Pro udstrækning i både lodrette og vandrette retninger. Streaming videoer ovenpå eller skyping fra dit havekontor er nemmere end nogensinde.

Vigtig

Verizons rejsen i kommercialisering 5g

Verizons rejsen i kommercialisering 5g

Samuel L. Jackson giver spillere overalt en PEP talk på Verizon 5G Ultra Wideband, men Juju Smithschuster har andre planer i denne Super Bowl LV Commercial.

Verizon udruller indendørs 5G hos GM, Honeywell faciliteter

Verizon udruller indendørs 5G hos GM, Honeywell faciliteter

Verizon har indsat sin 5G UWB i 14 yderligere arenaer, bliver 5G partner i 15 NBA-hold. . Verizon 5G UWB til partner 15 NBA-hold

Hvor langsom upload-hastigheder påvirker Android-brugere

Hvor langsom upload-hastigheder påvirker Android-brugere

Motorvejen oplysninger Código en oneway gade. Heres hvorfor dine upload hastigheder er vigtige, og hvad du kan gøre for at øge dem.

En verden af ​​5G bands, og hvorfor N78 er den ene, der betyder noget

En verden af ​​5G bands, og hvorfor N78 er den ene, der betyder noget

Oplev mere om frekvensspektret vifte af 5G sine use cases og dens industrie ansøgning

Sådan slukker du 5g på iPhone 13

Sådan slukker du 5g på iPhone 13

Heres hvad du virkelig har brug for at vide om denne nextgen trådløse teknologi.

5GMARK SPEED KVALITET TEST APPS PÅ GOOGLE PLAY

5GMARK SPEED KVALITET TEST APPS PÅ GOOGLE PLAY

Hvor hurtigt 5g er er 5 g hurtigere end 4g køre 5g hastighed vs 4g hastighed inden for få sekunder og se, hvor forskellige de er

Hvad er forskellen på 4G og 5G

Hvad er forskellen på 4G og 5G

Da udviklingen i trådløse teknologier sker med halsbrækkende fart, kan det være forvirrende til tider at forstå, hvad alle de forskellige termer betyder. Derfor under et resumé af de væsentlige trådløse data kommunikationsstandarder for erhvervslivet i brug i dag.

Investering i 5G Aktier

Investering i 5G Aktier

Lær hvordan du kan tjene penge ved at investere i 5G-teknologien tilstrømning, at nogle kalder en transformativ revolution.

Pardon Vores Afbrydelse

Pardon Vores Afbrydelse

Få de bedste tilbud på Mobile Unlocked WiFi-hotspot Modem. Shop med Afterpay om støtteberettigede elementer. Gratis fragt og vender tilbage på eBay Plus elementer til Plus-medlemmer. shop i dag

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.