SPACETALK Børn SmartWatch med telefon og GPS Teal

Kidocall 4G SmartWatch, Telefon GPS Tracking for Kids PurplePink

De fleste forældre ved ikke den bedste alder for deres børn at begynde at eje mobiltelefoner. Den yngste alder af mobile brugere har fortsat tilbagegang, som bekymringer om personlig sikkerhed og bekvemmeligheden ved at være i stand til at kommunikere opvejer bekymringer om de potentielle negative virkninger af ekstra skærm tid. Men der er en anden løsning. Forældre, der har brug for at holde kontakten med deres børn, men er bekymret over de negative virkninger, som ejer en mobiltelefon kan have på deres børn kan nu henvende sig til smartwatches.

Fra uhindret adgang til mobilspil, den konstante fornemmelse af sociale medier, til frygten for eksponering for voksen-rated indhold og bekymringer om cybermobning, der er mange grunde til, at forældre er på vagt over for at give deres børn en smartphone. På den anden side, kan smartwatches komme med omtrent lige så meget computerkraft som smart phones, og på nogle områder de har den fordel. Smartwatches kommer med den grundlæggende funktionalitet af en smartphone, og er mere holdbare og bærbar.

Her er tre vigtige fordele, som smartwatches har over smartphones til at holde børnene tilsluttet

I betragtning af den vifte af forsyningsselskaber og funktionaliteter, som en smartphone giver, kan et lille barn være dårligt rustet til ansvarligt bruge teknologien. Det er muligt at begrænse udvalget af funktioner, som dine børn kan få adgang til på en smartphone â € ”dog sådanne restriktioner er tidskrævende at sætte op og skærm, og i nogle tilfælde er det muligt at komme rundt sådanne restriktioner. Men smartwatches for børn kommer med en række funktioner, der er specielt velegnet til børn. Også smartwatches er langt billigere at erstatte end smartphones, og de også reducere chancerne går tabt eller tabt, da de er spændt fast til en arm på alle tidspunkter.

Ifølge rapporter fra WHO, barndom fedme har været stigende med en alarmerende hastighed, og er i øjeblikket en af ​​de mest alvorlige udfordringer for folkesundheden i det 21. århundrede. En af de førende årsager til fedme hos børn er stillesiddende skærm tid, ofte brugt på spil. Smartphones og tablets har en massiv vifte af gaming apps, børn kan nemt få adgang til og brug. På grund af deres smal vifte af spil muligheder og deres super-portabilitet, smartwatches opmuntre dine børn til at gå ud og spille, i stedet for at sidde på ét sted i længere tid med en gaming-enhed.

Smartwatches giver dig mulighed for at holde kontakten og overvåge dine børn aktiviteter uden at være for invasiv. Med deres GPS funktionaliteter og slidstyrke, at de er en langt mere pålidelig måde at spore dig børn whereabouts og aktiviteter. Da smartwatches er spændt fast til dit barns håndled, kan du være mere sikker på, at du vil være i stand til at nå dem på alle tidspunkter. Smartphones kan ved et uheld venstre eller beskadiget. Nogle smartwatches for børn giver dig mulighed for nemt at overvåge hvad der sker i dit børnene miljø. Ifølge rapporter fra tyske Network Agency, er forældre nu bruger smartwatches at lytte til, hvad deres børn bliver undervist i klasseværelser .

Smartwatches for børn også kommer med akutte funktioner, der giver dine børn til at sende nødsignaler til deres forældre med blot et par klik. Du kan også oprette geofencing så SmartWatch kan sende dig en advarsel, når dit barn vandrer forbi en udpeget sikker zone.

Markedet for børn smartwatches har været voksende støt. Eksperter forudser, at smartwatches for børn vil udgøre 30% af markedet for intelligente enheder. Forældre er i stigende grad afhængige af smartwatches som et godt afrundet alternativ til smartphone til deres unge børn. De tilbyder de fleste af fordelene med nogle af de ulemper, og kan findes til en rimelig pris. For at holde kontakten med børn, der har en billig, multi-funktionel enhed, der er slidt på deres håndled kan være den bedste måde at holde kontakten.

Hvor skal du skifte kaktus watches til?

Ordrer modtaget før 14:00 afsendes samme dag. Anslåede skibsfart tider for almindelig post Australien bred er mellem 7 og 9 dage, afhængigt af afstanden fra Sydney Metro-området. Anslåede skibsfart tider for udtrykkelig indlæg Australien bred er 1-3 dage, afhængig af afstanden fra Sydney metro område. Når dine varer har forladt vores lager, leveringstider er ude af vores kontrol. Anslået internationale rederier er mellem 21 og 28 arbejdsdage. På grund af COVID-19, forvent forsendelsesforsinkelser, for både nationale og internationale ordrer.

Skiver du uden for Australien?

Vi leverer sikre betalingsmuligheder ved hjælp af MasterCard, Visa-kort og PayPal og især ZIP - Betal senere planer, Afterpay og OpenPay Industry Standard Online Encryption Systems for at beskytte dine betalingsoplysninger og personlige finansielle oplysninger.

Hvad er din returpolitik?

Restitutioner udstedes til det oprindelige kreditkort eller PayPal-konto, der anvendes til køb. Vi tjekker omhyggeligt hvert ur, før du sender det ud til dig, men fejl kan ske, og du kan modtage et defekt produkt.

Hvor længe er mit køb under garanti?

TMOBILE 5G APN-indstillinger

Send din vare ledsaget af købsbevis sammen med en klar returadresse, telefonnummer og e-mail-adresse til Avantco, PO Box 784, Bondi Junction NSW 1355. Eller du kan ringe til os først for at diskutere din garantikrav. Din garantikrav vil blive vurderet, og varen er enten repareret eller udskiftet.

Reparer du cactus ure, der er ude af garantien?

Ja, vi bærer lager af de fleste Cactus Watch Bands. Det koster $ 14. 5 For et nyt urbånd â € "Dette inkluderer porto til hvor som helst i Australien. Hvis du bor uden for Australien, vil vi citere dig porto omkostningerne.

Hvordan bestiller jeg et nyt urband til min kaktusur?

For at bestille et urband, bedes du sende os en e-mail med modellenummeret på uret ", du vil finde dette indgraveret på sagen tilbage af uret e. . CAC-64-M03. Fortæl os din postadresse. Vi vil rådgive dig ved at returnere e-mail om vi har bandet på lager, og give dig en faktura for betaling.

Hvordan får jeg mit ur til at starte?

De fleste kaktusure er udstyret med en kronprop - en lille plastik, der forhindrer kronen eller winderen i at blive skubbet ind i startpositionen. Dette gemmer uret fra batteriet, indtil det er købt. For at starte uret, skal du fjerne den lille plastikgange, drej hænderne for at indstille tiden, og tryk derefter på kronen for at starte uret.

Har jeg brug for at vinde mit ur?

Sikkerhed er noget, vi aldrig kan tage for givet. Som forældre er vi altid bekymrede for vores børns sikkerhed - hvor de er på, hvem de møder og hvordan de laver. Selvfølgelig tror jeg, at der er en fin linje til at være for overbeskyttende og som følge heraf, at de skal følge dit barn overalt, de går. Fordi vi ved at gøre det, kan vi hindre dem fra at være uafhængige. Derfor skal forældre finde en balance mellem at holde på og lade gå som deres barn vokser op. eller børn vokser op og begynder at være uafhængige, da de går ind i folkeskolen, har mange forældre fundet Kid SmartWatch-telefoner til at være en praktisk gadget ved at hjælpe dem med at opnå denne balance.

Med en sådan enhed er de i stand til at opretholde kommunikation med deres barn og også eksternt spore deres barns placering for at sikre, at de er, hvor de skal være. T Synkroniseret, vi tror på værdien af ​​et sådant produkt og de problemer, den løser for både forældre og børn og anbefaler det til vores forældre, der er vokset til at elske enheden. Oday, vi kan godt lide at dele mere om et af vores produkter, der falder ind i denne kategori: The Ojoy A1 Kids Smart Watch Phone.

Hvad er alt dette rave om?

Endnu vigtigere behøver du ikke bekymre dig om dit barn, der misbruger deres ojoy A1, da den kører på sit eget operativsystem, der ikke tillader downloads til Facebook, YouTube eller nogen applikationer fra App Store.

Feature Focus

Det er også IP68 vandtæt, som i tekniske termer betyder, at det kan nedsænkes 2 meter dybt i vand i op til 30 minutter. Simpelthen sagt, det er helt okay for dit barn at brusebad eller gå en svømmetur med SmartWatch.

SOS-knappen er placeret lige under strømknappen. I nød kan dit barn aktivere SOS-funktionen ved at holde knappen nede i mere end 5 sekunder. Dette vil sende et opkald til alle på din barns familie kontaktliste for at øge sandsynligheden af en person Deltagelse i til din barns nød.

De ojoy A1Â børn SmartWatch-telefon er i stand til både messaging og taleopkald, og kan endda sende personlige talemeddelelser. Han tekstbeskeder bruger data til at fungere og eksisterer inden for Ojoy's indfødte ansøgning ved hjælp af deres eget chat-system. Du kan sende brugerdefinerede tekstbeskeder til dit barn, mens de er i stand til at sende dig forudindstillede tekstbeskeder som "Okay", "Jeg savner dig" eller "Jeg elsker dig". Send nemt opdateringer til dig barn på sidste øjebliksændringer eller når du når skolen for at hente dem op. eller taleopkald, call minutter er påkrævet. Dit barn kan nemt tale med dig gennem SmartWatch og høre dig tydeligt på højttaleren. Stemmekommunikation er gode til samtaler, når du behøver at spørge dit barn noget eller for noget presserende.

The Ojoy A1Â børn SmartWatch-telefonen er i stand til at spore dit barns placering og vil give dig deres realtidsstilling i ledsagen. Det bruger GPS-positionering for at få nøjagtige og live opdateringer på dit barns opholdssted med en nøjagtighed på op til en 5 meter radius. o Bemærk, at GPS-nøjagtigheden vil blive påvirket i områder med højhuse og som følge heraf, fordi placeringsradiusen øges. En Forventning At have før du køber SmartWatch er, at GPS-nøjagtigheden ikke er så avanceret som vores mobile enheder, da SmartWatch kører på mindre kraftfulde specifikationer.

Vigtig

Vkids Vodafone GPS Kid Tracker Pink

Vkids Vodafone GPS Kid Tracker Pink

Spacetalk Kids SmartWatch med telefon og GPS GRAY

Find mine børn Child Cell Phone Placering Tracker Apps på Google Play

Find mine børn Child Cell Phone Placering Tracker Apps på Google Play

Køb Vandtæt GPS Tracker Child Kids Smart Watch GSM Phone SOS Ring til iOS Android Online nu på Carrefour UAE. Køb fra et stort udvalg af mode, tilbehør bagage i Dubai, Abu Dhabi, UAE og nyd Carrefours Great Prices, garanteret kvalitet, sikker betaling, hurtig levering og instore returneringer

4g Kids Smart Watch, Børn Telefon SmartWatch W GPS Tracker Vandtæt, Alarm, Pedometer, Kamera, SOS, Touch Screen Wifi Bluetooth Digital Armbåndsur til Boys Girls Android iOS, 312 år Børn Gaver

4g Kids Smart Watch, Børn Telefon SmartWatch W GPS Tracker Vandtæt, Alarm, Pedometer, Kamera, SOS, Touch Screen Wifi Bluetooth Digital Armbåndsur til Boys Girls Android iOS, 312 år Børn Gaver

Ankommer af Mon, Dec 27 Køb 4G Kids Smart Watch, børn Telefon SmartWatch W GPS Tracker Vandtæt, Alarm, Pedometer, Kamera, SOS, Touch Screen Wifi Bluetooth Digital Armbåndsur til Boys Girls Android iOS, 312 år Børn Gaver på Walmart. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kids ure Køb Watch for Girls Boys Online til Botty Price. Vælg fra en trendy samling af analoge digitale displayure for børn på Myntra

Netflix 38 af de absolut bedste film til at se

Netflix 38 af de absolut bedste film til at se

Børnene smarte ur mål Sale OFF65 nemt, bekvemt, mode, billigere end udsalgspris Køb Beklædning, tilbehør og livsstilsprodukter til kvinder mænd barn børn smarte ur mål

Go go gadget børnene se, der kan ringe hjem

Go go gadget børnene se, der kan ringe hjem

Designet til vogtere ro i sindet, det Moochies 4G Smart Watch Phone for Kids giver din lille en til at besvare opkald eller modtage fotos og talebeskeder fra en parentcontrolled kontaktliste.

Go go gadget børnene se, der kan ringe hjem

Go go gadget børnene se, der kan ringe hjem

Søg Newegg. about for kid smarte ur. Få hurtig forsendelse og Top bedømt kundeservice.

Moochies 4G Smart Watch Phone for Kids

Moochies 4G Smart Watch Phone for Kids

Søg Newegg. about for kid smarte ur. Få hurtig forsendelse og Top bedømt kundeservice.

Theres en ny kid på blokken, eller i det mindste en ny Kids Watch Parchie

Theres en ny kid på blokken, eller i det mindste en ny Kids Watch Parchie

Flik Flak er goto til uddannelsesmæssige børn ure online. Gennemse de bedste børn ure og gøre fortælle tid sjov.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.