Tata Sky Binge app nu tilgængelig på din smartphone

Tata Sky Binge app introduceret for adgang til online-indhold på telefoner

Hæng i! Folk Havent klippe ledningen fuldstændigt som Tata Sky fortsætter med at trives. For at opretholde trit med krav til indhold forbrug, havde Tata Sky udvidet Binge universet til at omfatte en Binge Mobile App, til at tage aggregeret indhold offer til mindre skærm til on-the-go og mere individuel oplevelse af det yngre publikum. Virker det? Pallavi Puri, chef kommercielle og indhold officer, Tata Sky, aktier flere detaljer.

Tata Sky fortsætter med at være markedsleder, og som pr industrien rapporter, vi holder en sund markedsandel. Siden lanceringen af ​​Binge, har vi set opmuntrende svar for begge, at FireTV stikke en €”Tata Sky udgave, såvel som Tata Sky Binge + Set-top-boks. Mens metroer forbliver vigtig for Binge + Set-top-boks, har vi set salg fra mindre byer samt. Den lockdown har også fremdrives folk til at få en internetforbindelse derhjemme, så der har hjulpet uhyre . Den Binge + boksen er at finde et publikum ud over metroer og bedste byer. Den FireTV Stick er enormt populær med Tata Sky abonnenter da det supplerer deres DTH forbindelse.

Tata Sky Binge app er i øjeblikket tilgængelig for Tata Sky abonnenter kun. Den største fordel ved at abonnere på Binge app er en stress-fri indhold oplevelse. Du ikke kun får det bedste af OTT apps på en enkelt platform med et enkelt login og enkelt abonnement, men også en rig, samlet grænseflade, der giver brugerne mulighed for at opdage og gennemse indhold fra hele præmie on-demand-apps â €”med søgning og skræddersyede anbefalinger, på en nem at bruge måde. Indhold fra flere streaming-tjenester er kurateret under kategorier som nye udgivelser, Populære film, Trending nu og så videre, hvilket gør indhold synlighed let tilgængelige på én platform.

Vores forskning og forskellige industri rapporter siger, at indiske husstande fortsat vil blive ledet af fjernsyn som base er ret stort. OTT er vokset betydeligt inden for sin base, og det er et opmuntrende tegn for indholdssammenstillere som os. Den måde, vi ser det, vil begge medier fortsætte med at vokse uafhængigt af hinanden, fordi Indien er et mangfoldigt land og dets demografiske struktur er meget anderledes i forhold til resten af ​​verden. For familie visning, folk foretrækker fjernsyn, mens det for personlig visning de foretrækker OTT.

Vi er allerede vidne en god efterspørgsel efter Tata Sky Binge der kommer ikke kun fra metroer, men også mindre byer. Dette er et bevis på den succes aggregeret tilbud, som indiske publikum fortsætte med at nyde udnævnelsen visning på tv, mens et voksende segment ønsker at se OTT indhold, og vi ser denne efterspørgsel accelerere yderligere i den nærmeste fremtid. Den single sign-in og enkelt betalingsmulighed gør indhold synlighed lettere, da abonnenterne kan se det bedste indhold, uden at platformen barriere. Disse fordele vil sikre fortsat succes aggregeret tilbud.

Som et indhold sammenlægning og distributionsplatform, er det vores hensigt at bringe det bedste indhold til vores abonnenter. Tata Sky Binge allerede tilbyder indhold fra bedst af OTT apps tilgængelige i landet, og vi ville elske at have Netflix ombord en dag.

Vi er i konstant udvikling og opgradere vores tilbud til at gøre Tata Sky en misundelsesværdig destination for alle indholdstyper behov hos vores abonnenter. Alliancefri til det samme, vil vi holde tilføje nyere engagement udsagn til Binge at give seerne den bedste underholdning, de fortjener.

Du vil â ¤ï¸ det

Tata Sky Binge apps officiel notering på Google Play hedder det, at kunderne kan få adgang til indhold fra flere platforme på over 12 sprog såsom engelsk, hindi, tamil, Telugu, og mere, på tværs af mere end ti genrer. Den er udstyret med universel søgning, hvilket betyder at brugerne kan søge og få resultater om forskellige shows og film på en samlet platform. Brugere kan også genoptage shows eller film fra hvor de slap sidste gang og skabe overvågningsliste s for at lette visning. Den app, ligesom Binge + platformen, vil give personlige anbefalinger baseret på visning af historie. Med enkelt abonnement, kan kunderne nyde film som Big Bull og Special Ops fra Disney + Hotstar, fidus: 1992 fra Sony Liv, Kaagaz og Rangbaaz fra Zee5, og Asur fra Voot Vælg.

I en kommentar til lanceringen, Pallavi Puri, Chief indhold og Commercial Officer hos Tata Sky, sagde lanceringen af ​​Tata Sky Binge Mobile app er i sync med virksomhedens vision om at udvide tjenester på tværs af kanaler. Vores abonnenter kan nu få adgang til deres valg af OTT indhold, på store og små skærme, hjemme eller on-the-go, alle med en samlet grænseflade, enkelt abonnement og sign-on," sagde hun i en erklæring

: ved lanceringen blev Binge rapporteret til tilbud over 10.000 timers underholdning, livsstil, virkelighed og film indhold uden reklamer, som forventedes at udvide til 20.000 timers indhold inden for 12 måneder

. Binge har adgang til nogle af Foxtel film output deals til film, herunder australske Biograf, HollywoodBlockbusters, British film, uafhængige film og andre globale udslip. Binge måske eller måske ikke dele samme dag udgivelse med Foxtel'sFoxtel film slip afhængigt af titlen og output aftale med sin forhandler. Nogle blockbustere som Universal PicturesFast & Furious franchise havde en eksklusiv vindue på Foxtel s Film Package, før de stilles til rådighed for Binge og andre Foxtel on demand abonnerer . Andre titler som Zack Snyders Justice League var offere d som en dag og udgivelsesdato på tværs Binge og andre Foxtel on demand-platforme som en del af en global strategi frigivelse af HBO Max og WarnerMedia.

Selvom Binges primært fokuserer på at tilbyde on-demand indhold, tjenesten også byder på levende streaming af 25. Foxtel lineære kanaler med intet indhold mørklagt. Som et resultat, der er indhold tilgængeligt via live streaming, som ikke er tilgængelig på efterspørgslen. Disse kanaler indeholder stadig annoncer som på traditionelle Foxtel kanaler.

Som 25. maj, 2022 Binge tilbyder tre niveauer af månedlige abonnementer, der er defineret ved antallet af samtidige streams tillod en € ”1, 2, eller 4 â €”og kvaliteten af ​​streamet indhold fra standardopløsning til Høj Definition. De abonnementer spænder fra $ 10 til $ 18.

Tata Sky Binge app har officielt lanceret til Android og iOS smartphones og bringer indhold fra 10A præmie OTT apps. Tata Sky Binge mobil app kan du styre indhold fra 10 OTT apps og gør det muligt at have en enkelt abonnement for dem. Indholdet på Tata Sky Binge tjeneste kommer fra Disney + Hotstar Premium, Zee5, Hungama Play, Eros Nu ShemarooMe, Voot Select, Voot Kids, SonyLIV, og Nysgerrighed Stream.

Best Black Friday iPhone beskæftiger 2021

Lanceringen af ​​Tata Sky Binge Mobile app er i sync med vores bestræbe retning af at gøre vores produkter tilgængelige for et større publikum base. Vores abonnenter kan nu få adgang til deres valg af OTT indhold, på store og små skærme, hjemme eller på farten, alle med en samlet grænseflade, enkelt abonnement, og sign-on, sagde Pallavi Puri, Chief indhold og Commercial Officer, Tata Sky .

Tata binge himmel planer mobil app abonnement

Tata Sky Binge mobil app tilbyder to abonnementstyper: Rs 149 og Rs 299. RS 149 abonnement er en mobil-eneste plan, der tilbyder indhold fra syv OTT apps. Disse omfatter Zee5, SonyLIV, Voot Select, Voot Kids, Eros Nu Hungama Play og ShemarooMe. Denne plan understøtter også op tre mobile enheder.

RS 299 planen tilbyder indhold fra 10 OTT apps og også understøtter op til tre mobile enheder. Bortset fra de syv apps i bunden planen, dette abonnement bringer også i Disney + Hotstar Premium, Nysgerrighed Stream, og Sun nxt. Desuden er denne plan giver også afspilning på et TV via Amazon Fire TV Stick - Tata Sky Edition eller Binge + set-top-boks.

Tata binge himmel mobil app funktioner

Tata Sky Binge service tilbyder indhold aggregeret fra 10 OTT platforme, herunder folk som Disney + Hotstar Premium og mere. Tjenesten væsentlige giver brugerne mulighed for at holde en enkelt abonnement plan for disse tjenester, og vi får at se alt indhold fra disse OTT platforme i en enkelt app. Den Binge app også tilbud samlet søgning på tværs af de 10 OTT tjenester, som selskabet mener fører til bedre indhold opdagelse.

Den app kuraterer film, tv-udsendelser og mere og lister dem under kategorier som nye udgivelser, Populære film, Trending nu. Brugerne kan filtrere de valg ved hjælp af sprog, genre og mere. De Tata Sky Binge app til formål at fjerne besværet med at opretholde forskellige OTT abonnementer og bringer det under én app.

Enkelt abonnement, enkeltbetaling og enkelt brugerinterface giver adgang til indhold fra en lang række præmie ott apps som disney + Hotstar præmie, zee, Hungama leg, eros nu, shemaroome, voot vælge, voot børn, sonyliv og curiositystream

Tata Sky Binges kerne proposition indeholder et indholdsbaseret første fremgangsmåde DTH operatør sagde i en pressemeddelelse. Denne en-of-a-kind Ott Aggregation App curater indhold fra flere streaming-tjenester i kategorier som nye udgivelser, populære film, trending nu osv., Gør indholdsopdagelighed nemt. Indholdsurfing ved hjælp af sprog, genre, app skinner mv. Gør søgning og anbefalinger hurtigere og praktisk. Fanebjælken nederst på skærmen giver nem adgang til startskærm, søgning og overvågningsliste. Enkelt abonnement, enkeltbetaling og enkelt tilmelding for at se indhold på en samlet platform gør det synlige og behageligt, det sagde.

Kommenterer lanceringen, Pallavi Puri, Chief Content & Commercial Officer, Tata Sky, sagde, lanceringen af ​​Tata Sky Binge Mobile App er synkroniseret med vores Endeavour mod at gøre vores produkter tilgængelige for en større publikum base. Vores abonnenter kan nu få adgang til deres valg af OTT-indhold, på store og små skærme, hjemme eller on-the-go, alle med en samlet grænseflade, enkelt abonnement og tilmelding.

Hun tilføjede yderligere, Tata Sky Binge på Amazon Fire TV Stick â € "Tata Sky Edition var vores første skridt i OTT. Med det næste skridt ønskede vi at kombinere det bedste fra begge verdener på en grænseflade, jeg. . Lineær TV + OTT gennem introduktionen af ​​Android-aktiverede Smart Set Top Box, Tata Sky Binge +. Med udvidelsen af ​​Tata Sky Binge på mobilappen, imødekommer vi nu publikum, der ser OTT-indhold, men foretrækker det på deres personlige enhed eller til på-go-forbruget.

Tata Sky Binge Aggregates Indhold fra 10 Premium Ott Apps. Enkelt abonnement og en samlet brugergrænseflade giver adgang til partner apps som Disney + HotStar Premium, Zee5, Sunnxt, Hungama Play, Eros nu, Shemaroome, Voot Select, Voot Kids, Sonyliv og Curiositystream.

Tata Sky Abonnenter med en Tata Sky Binge Abonnementer på brand-tv-stick - Tata Sky Edition eller Binge + Set Top Box kan logge ind og få adgang til indhold på Binge Mobile App ved hjælp af deres abonnent ID eller registreret mobilnummer. Kunder har også mulighed for at vælge en mobil-eneste plan.

Leder du efter noget spændende at se? Binge er din go-to platform! Binge, en "alt i en streaming service, tilbyder sine brugere en endeløs underholdningsoplevelse med sit brede og mangfoldige udvalg af 3000 + originale webserier, film, dramaer, prisvindende tv-shows, dokumentarfilm, Børneindhold, Live TV-kanaler og meget Mere! På Binge, tror vi virkelig på at levere en virkelig sømløs underholdningsoplevelse til dig. Se så meget som du vil, når du vil uden en enkelt kommerciel! Mens Freemium-abonnementet på denne app giver brugerne mulighed for at få adgang til en liste med gratis Spændende indhold, Premium-abonnementet vil give brugerne ret til at se en omfattende liste over eksklusive indhold. Der er altid noget nyt at opdage i verden af ​​Binge!

Hvad er der i binge: 1. Nyd forskellige eksklusive webserier, der spænder fra thriller til romantisk komedie, af dine yndlingsstjerner. . Stream 3000+ spændende, forskelligartet indhold udelukkende til rådighed for dig. . Afspil, pause og genoptag at se dit yndlingsindhold uden at se en enkelt kommerciel. . Tilføj dit yndlingsindhold til min liste 'og se dem senere, til din bekvemmelighed. . Brug historie funktion til at hjælpe dig med at se, hvor meget tid du har brugt på binge, hver dag. . Fleksible abonnementsbetalingsmetoder for dig at have fuld kontrol over din foretrukne betalingsform. . Aktivér forældrelås funktion for at begrænse specifikt indhold til dine børn. . Brug pause tid funktion for at lade dig sætte en påmindelse om at tage en pause, mens du bruger Binge App. Vær gammel eller nyeste film, drama eller Glamourous World of Berømtheder , der er altid noget nyt at opdage og se på binge. Så hvad venter du på? Start binge-ing på dit yndlingsindhold, kun på binge!

Mens appens søgefunktion hjælper brugerne med at lokalisere specifikt indhold, uanset hvor det kan opholde sig, siger Bingie CEO Joey Lane, at den virkelige tegning er dens sociale komponent, der fungerer som en slags "digital vandkøler."

"Husk, da vi plejede at kunne gå på kontoret, og vi ville sidde og sige 'Hey, hvad så du i aftes?", "Lane forklaret til Cheddar onsdag. "Bingie giver dig virkelig mulighed for at gøre det i den digitale verden."

Vigtig

Kommende webserie til Binge på denne december

Kommende webserie til Binge på denne december

Når indisk publikum tænker på Courtroom Web Series, tror de kun drama og dialoger Tareekhh

Samsung åbner Bixby til ThirdParty-udviklere

Samsung åbner Bixby til ThirdParty-udviklere

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Bixbys Hjem Sange Diverse IMSLP Gratis Noder PDF Download

Bixbys Hjem Sange Diverse IMSLP Gratis Noder PDF Download

Hvordan installeres først deaktivere Briefing App Gå til Indstillinger Apps Briefing DisableNow installere Mine filer downloads Bixby Hjem Installer gjort Genstart ...

Vi udstenede digitale assistenter mod hinanden for at finde de mest nyttige AI

Vi udstenede digitale assistenter mod hinanden for at finde de mest nyttige AI

Gode ​​smarte assistenter udmærke sig i stemmekommandoer, genveje og smarthome integration. Vi ser på Bixby og Siri at se, hvilke smarte assistent er bedst.

Biznetvigator Com Login

Biznetvigator Com Login

Whois opslag til biznetvigator. om.

Biznetvigator Portal Login Side

Biznetvigator Portal Login Side

Interesseret i Biznetvigator Portal Login Side Se Biznetvigator Portal Login Side

Ud over 911 andre N11-koder, du bør vide

Ud over 911 andre N11-koder, du bør vide

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Nem opkald blokker og sms blocker app med mange opkaldsspærring og SMS blokerer muligheder. præinstalleret Bloker indgående opkald og sms bruger den sorte liste. Bloker private numre. Whiteliste til telefonnumre, der må aldrig blokeres. Blokering alle undtagen kontakter. Msg og opkald ..

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.