Tech Apple kan snart blive tvunget af EU-regler til at ændre iPhone opladning kabler til USBC

Apple Lightning Lade kabler

Hvis du har flere elektroniske enheder, som du bruger hver dag à ¢ â,¬â € som måske en iPhone, AirPods og en Apple Watch à ¢ â,¬â € derefter holde dine enheder opladet og samtidig opretholde en rod-frit miljø er nok noget du er fortrolig med. Disse enheder er stor, men det faktum, at hver kræver en separat ledning til stikket i en computer eller væg til ladning kan føre til en rod af sammenfiltrede ledninger.

Ultimate æble opladning ledning

Apple Watch oplader og to Lightning kabler trække strøm fra en USB-C-stik til ultra-hurtig opladning hastigheder, selv når alle tre enheder er tilsluttet. Den 3.-fods kabellængde sørger den kan bruges i mange forskellige rum omkring dit hjem eller kontor mens den stadig er praktisk nok til at tage på farten. Faktisk er den moderat længde og tre hoveder gør dette det perfekte rejse opladning ledning for enhver Apple fan.

En bekymring for hver elektronisk enhed bruger bør være overopladning og overophedning, som begge kan skade din gear. Overophedning kan være alt fra en let rettes særhed til en absolut katastrofale problem. Thats hvorfor dens altid vigtigt at bruge høj kvalitet udstyr ved tilslutning dine enheder til magten. 3-i-1 oplader er CE / ROHS certificeret til at have over-current, overophedning og kortslutning beskyttelser. Så du kender dens sikkert at bruge med alle dine enheder.

Spar på -in- æble ur, airpods og iphone opladning ledning

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

EU-Kommissionen foreslåede lovgivning torsdag, at ville mandat USB-C-kabler til opladning, teknologi, som mange enheden beslutningstagere allerede har vedtaget. Det vigtigste holdout er Apple, der har modstået blokkens indsats for en fælles standard. iPhones kommer med virksomhedens egen Lightning opkrævning af havne, selvom de nyeste modeller leveres med kabler, der kan sættes i en USB-C-stikket.

Push fra EU vil helt sikkert blive hyldet af de millioner af mennesker, der har søgt gennem en skuffe fuld af kabler til den rigtige oplader. Men EU ønsker også at skære ned på de 11.000 tons elektronisk affald smidt ud hvert år af europæere.

Kommissionen sagde den typiske person, der bor i EU ejer mindst tre opladere, og bruger to regelmæssigt, men 38 pr centÃ, af mennesker rapport ikke er i stand til at oplade deres telefoner mindst én gang, fordi de ikke kunne finde en kompatibel oplader. Nogle 420 mio mobiltelefoner eller bærbare elektroniske enheder blev solgt i EU sidste år.

Eu planlægning én opladning port til alle mobile enheder

". Opladere magt alle vores mest essentielle elektroniske enheder Med flere og flere enheder, er flere og flere opladere sælges der ikke er indbyrdes udskiftelige eller ikke nødvendigt Vi sætter en stopper for det," Thierry Breton, at EU 's indre marked kommissær, sagde. "Med vores forslag, vil de europæiske forbrugere kunne bruge en enkelt oplader til alle deres bærbare elektronik à ¢ â,¬â € et vigtigt skridt for at øge komfort og reducere spild."

Ifølge den foreslåede lov, som stadig skal gennemgås af Europa-Parlamentet, ville telefoner, tabletter, digitale kameraer, håndholdte spillekonsoller, headset og hovedtelefoner sælges i Den Europæiske Union alle nødt til at komme med USB-C opladning porte .

Mens opvarmning, holde hårtørreren i bevægelse. Anvende varme i for lang tid på ét sted vil resultere i overophedning. Overophedning kan yderligere skade flosset eller det eksponerede tråd nedenunder, og det kan endda smelte varmekrympende selv.

Brug for en oplader kabel til din enhed? Ikke et problem, ved Juice vi har fået dig tilbage. Om dens Micro USB til en mobil enhed, eller endda en PS4-controller, Apple Lightning til iPhone eller iPad, samt USB-C kabler til Bærbare og mobile enheder. Vi har et omfattende sortiment af opladnings- og sync-kabler i mange forskellige farver og længder.

Kundeanmeldelser PopSockets PopGrip til MagSafe-enheder Sort 805.661

Senest set

Dette 5-Pack Apple Lightning Short Opladning Cords er det perfekte supplement til køb af din ladning station. Disse korte kabler er fantastisk til opladning stande uden overskydende slæk til fylder din arbejdsområde . De inkluderede kabler i dette sæt af Apple lyn kort opladning ledninger kan bruges til at oplade din iPhone, iPad eller anden kompatibel enhed.

Specifikationer

'Vi deler Europa-Kommissionens forpligtelse til at beskytte miljøet og er allerede kulstof neutrale for alle vores corporate udledning på verdensplan, og i 2030 hver eneste Apple-enhed og dens anvendelse vil være carbon neutral.

'Vi ser frem til fortsat engagement med interessenter for at hjælpe med at finde en løsning, der beskytter forbrugernes interesser, samt industrys evne til at innovere og bringe spændende ny teknologi til brugerne.'

Det anslås, at nogle 420 millioner mobiltelefoner og andre bærbare elektroniske enheder blev solgt i EU sidste år à ¢ â,¬â € hvoraf mange kræver opladning eller dataoverførsel kabler for at blive brugt. ,EN

Shop efter mærke

Hvis du nogensinde har været ophidset unboxing en helt ny enhed kun at forveksle over, hvad slags kabler det kræver, og hvilken type port det kommer med, er du ikke alene. Der er så mange forskellige enheder havne i verden af ​​teknologi, er det nogle gange svært at afkode, hvad havnene arbejder med hvilke stik. Til denne tekniske artikel vil vi udforske den vide verden af ​​havnene, hvordan de ser ud, og hvilket formål de tjener. Nedenfor har vi plukket en håndfuld af nogle af de mest populære porte på markedet til at undersøge. Lad os komme igang!

Apple-enheder

I løbet af de sidste femten år, har Apple skabt fire opladning kabler til deres iPods, iPhones og iPads. De først brugt en 6-Pin FireWire-stik på den oprindelige iPod, så den 30-pin dock-stik til FireWire, efterfulgt af 30-pin dock-stik til USB og endelig den nyeste 8-pin Lightning stik.

6-Pin FireWire stik: Det var stikket af den oprindelige iPod, og blev brugt indtil den tredje generation af iPod indført en ny dock-stik. Selv om det oprindelige iPod havde dock-til-FireWire kapaciteter, Apple efterhånden udfaset al FireWire til fordel for en USB-version.

30-pin dock-stik: Denne stil Apple stik var flad og bred med 30 stifter. Først indført i 2022, blev denne 30-bens stik designet til tidlig model iPods og iPhones, og til sidst blev erstattet af Lightning-stikket i 2022.

Lightning Stik: Apple introducerede dette splinternye stik tilbage i 2022. Det er over 80% mindre end den 30-bens stik og er reversibel. Dette var store nyheder for Apple-brugere, der kendte alt for godt den frustration af konstant at spejlvende deres iPhone stik for at få deres enhed til opladning. The Lightning kabel udgivelse kom som en overraskelse for mange Apple-forbrugere, og var i første omgang en upopulær forandring. Mange Apple aficionados havde købt 3. parts tilbehør til deres iPods og iPhones i løbet af årene, og pludselig disse tilbehør var præget forældet. Så snart Apple annoncerede, at de ville være at skifte til Lightning stik de indført et hurtigt fix: 30-pin til Lightning adapter. For omkring $ 30 Apple forbrugere var i stand til at forbinde deres nye iPhones til deres 30-pin enheder som højttalere og dock-stik.

Samsung-enheder

Samsung 30-bens stik: Selvom dette stik ligner Apple 30-pin, blev det designet til at arbejde udelukkende med Samsung telefoner. Dette er en proprietær kabel, Samsung anvendt for flere af deres smartphones og tablets, herunder Samsung Galaxy Tab. Mens mange forvekslede den med en Apple 30-bens stik, de to ikke er indbyrdes udskiftelige. Kablet har den mandlige 30 ben på den ene side, standard USB A 4-polet stik i den anden. Dette kabel er designet til både synkronisering og opladning. Samsung fortsætter med at bruge 30-bens stik med deres nyeste Galaxy Tab 10. model.

USB-enheder

Universal Serial Bus, også kendt som "USB" kabler kommer i en række forskellige former og størrelser, men de i sidste ende gøre det samme, de er vant til at kommunikere og levere strøm fra en vært til en enhed. Her vil vi gå over de forskellige typer af USB og hvordan de bruges. USB-kabler har en længde begrænsning på 5 meter eller 16 1/2 fod. Efter at du har brug for en aktiv USB-kabel til at øge signalet.

USB 3. er kendetegnet ved en blå plastik indvendig støbning inde i konnektoren. A 2. konnektor har typisk en sort eller hvid indvendig støbning. USB type A-stik er bagudkompatible, hvilket betyder, at du kan tilslutte en 3. kablet til en 2.-port, og kablet vil køre på 2. hastighed. Selv om en 2. stik vil passe ind i en 3.-port, vil det kun køre med max hastighed på 2..

USB type A: Denne type USB-stik var en af ​​de første til rådighed, når USB ramt markedet. Dette stik er mest almindeligt forekommende på USB host hardware. Den USB type A er identificeret ved sin rektangel form, og har fire ben, som er lagt ud lige ved siden af ​​hinanden inde i stikket. Ud af alle de stik USB typer, har dette været den mest almindelige for stationære computere, bærbare computere, tommelfinger drev og endda blev endda indbygget i nogle biler. Men som teknologien fortsætter med at forbedre, er den nye USB type C-stik dømt til at gøre type-A en saga blot.

USB type B 2.: Dette stik er almindeligvis omtales som en "printer" forbindelse, men det er også kompatibel med mange scannere og andet periferiudstyr . Dette stik er let at kende sin firkantede udseende. Type-B USB-stik har nøjagtig samme antal stifter som Type-A, men stifterne er anbragt forskelligt. Pins et og to er på den ene side af pladsen, stifter tre og fire er direkte modsat inde i firkanten.

USB type B 3.: Dette stik har en anden pinout end USB type B 2.; det har fem ekstra stifter, svarende elleve ben. Dette SuperSpeed ​​stik vil ikke passe ind i en USB Type B 2. havn, da det har en anden konnektor form. For at kunne bruge denne type stik, skal enheden have en USB Type B 3. port.

USB type C: Denne nye USB-stik blev netop frigivet sidste år, og vi er endelig begyndt at se denne port poppe op på et par forskellige enheder. Apple slynget Type-C, når de føjes havnen til deres 2022 Macbook. Google fulgte med en port på deres Chromebook Pixel. Det er siden dukkede op på et par smartphones, bærbare computere og dockingstation. Dette stik har et helt nyt design; det har en særskilt tynd, oval form, og det er helt reversible, hvilket betyder at det vil arbejde enten måde du sætter det i. type C er udstyret med en dobbelt-sidet 24-bens stik, og 3A på 5V bussen.

Micro USB 3.: Dette stik blev indført i slutningen af ​​2022, og bliver nu brugt med et par nyere smartphones, der i øjeblikket er på markedet. Stikket design har ændret sig; Micro USB 3. ligner en lille rektangel, der er den oprindelige 2. havn, med tilføjelse af det firkantede 3. stik sidder ved siden af ​​det. Mens Micro USB 3. er ikke bagudkompatibel med en Micro 2. port på en enhed.

Mini-B 5-pin USB: Dette stik er ofte forveksles med mikro-USB, men hvis man ser lidt nærmere, stikket er lidt anderledes. Konnektoren er et rektangel form, der er kortere på bunden og længere på toppen. Mini-B USB er hovedsageligt parret med smartphones, digitale kameraer, tablets og e-readers.

Mhl

Forkortelsen MHL står for Mobile High-Definition Link, og det kan bruges til tilslutning af mobile enheder direkte til HD-tv, så du kan se din mobile enhed display på din HDMI-kompatibel skærm eller TV-skærmen. En MHL adapter er designet til at arbejde med både smartphones og tablets. Disse MHL adaptere kommer med en mikro-USB-stik i den ene ende og en kvindelig HDMI-stik på den anden. En mandlig HDMI-kabel kan tilsluttes den kvindelige havn og derefter sat i skærmen eller tv, og det vil nu konvertere signalet, der skal ses.

Vigtig

AutoZone Auto Parts i Woodbridge, VA 4451 Cheshire Station Plz Bedste Auto Parts Store Near Me

AutoZone Auto Parts i Woodbridge, VA 4451 Cheshire Station Plz Bedste Auto Parts Store Near Me

LaVida Massage, 4267 Cheshire Station Plaza, Woodbridge, Virginia steder og åbningstider. Åbnings- og lukketider for butikker i nærheden af. Adresse, telefonnummer, retninger, og meget mere.

Lejligheder i University CityPhiladelphia 3737 Chestnut

Lejligheder i University CityPhiladelphia 3737 Chestnut

Find lejligheder til leje på 116 Chestnut Street fra 1875 i Philadelphia, PA. Få den bedste værdi for dine penge med Lejlighed Finder.

Find børnepasning i B..

Find børnepasning i B..

Find børnepasning med børnepasningshenvisningstjenesten, check for at se, om din udbyder deltager i gebyrreduktionsinitiativet, adgang yderligere tidlige årstøtter eller bruger børnepasningskortet til at søge licenserede udbydere i dit fællesskab.

Hjem Kidoodle. V

Hjem Kidoodle. V

Eksperter fra Internet Watch Foundation kræve UK bruger online sikkerhed regningen for at beskytte børn

Ressourcer til forældre

Ressourcer til forældre

Messenger Kids er en gratis video messaging og chat app til børn, der tilbyder mere forældrekontrol og mere sjov for børn. Download det til iOS, Android eller Kindle

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den Wisconsin Institut for Børn og Familier DCF er forpligtet til fortsat at støtte efterspørgslen efter højkvalitets børnepasning adgang til Wisconsin familier ved at lancere en ekstra runde af Child Care Tæller betalinger, der tilbyder ekstra støtte til børnepasning udbydere.

Fordele og ulemper ved at lade din lille en ur-tv

Fordele og ulemper ved at lade din lille en ur-tv

Bygget til PC, Mac og mobil, ChildWatch er 100 webbaseret børnepasning software til CACFP sponsorer, centre, kirker og skoler.

China Mobile USB bredbånd for internet

China Mobile USB bredbånd for internet

I 2020, mere end 963 millioner mennesker i Kina adgang til internettet via deres mobiltelefon.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.