Den 309 områdenummer skal overgangen til 10digit opkald ved søndag

Tendigit opkald for lokale opkald vil blive krævet starter på lørdag

Ændringen begyndte at blive indfaset tilbage i April og vil fuldt ud træde i kraft denne søndag, tvinger dig til at ringe områdenummeret og telefonnummeret for alle opkald. Ellers kan en optagelse vil sige opkaldet ikke kan fuldføres som ringet op.

Hvorfor ændringen?

Overgangen til 10-cifret numre er nødvendig for at hjælpe folk nemt nå National Suicide Prevention Lifelines nye tre-cifret tal. Sidste juli godkendte Federal Communications Commission 988 som de tre-cifret nummer amerikanere kan ringe til at forbinde med forebyggelse af selvmord og psykiske sundhed krise rådgivere. Det fungerer ligner ringes 911.

Fordi flere eksisterende numre i mange område koder i hele landet begynde med 988, kunne man fejlagtigt ringet af en person forsøger at indtaste en syv-cifret nummer. For at forhindre dette, er FCC kræver områdets koder, der skal indtastes på steder, hvor der findes disse 988 telefonnumre.

Ændringen er resultatet af Federal Communications Commissions vedtagelse af 988 som et nyt trecifret tal, der skal bruges landsdækkende at nå den nationale forebyggelse af selvmord og mental sundhed Crisis Lifeline, hvilket nødvendiggør den nye skift til 10-cifret pålidelige under nogle områdenumre.

Fra i dag, kan lokalopkald ringet med kun syv cifre ikke afsluttet, og en optagelse kan underrette beboerne, at deres opkald ikke kan gennemføres som ringet op. Hvis beboerne modtager denne optagelse, bør de lægge på og ringe op igen ved hjælp af området og de syv-cifret nummer.

For at gøre det 988 nummer arbejde, obligatorisk 10-cifret lokal opkald skal gennemføres i udvalgte områdenumre over hele landet. Denne ændring vil træde i kraft den 24. oktober, 2022. Betydning, hvis dit områdenummer er påvirket, begynder den 24. oktober, bliver du nødt til at ringe områdenummer med alle lokale opkald. ƒâ € šÃ,

Hvad vil være den nye opkaldsprocedure?

Ud over at ændre den måde lokalopkald ringes op, vil alle tjenester, automatisk opkald udstyr og andre typer udstyr, der er programmeret til komplette opkald til syv-cifrede lokale numre skal omprogrammeres til komplette opkald til 10- cifrede numre. Nogle eksempler er livet sikkerhedssystemer eller medicinsk overvågningsudstyr, omstillingsanlæg, faxmaskiner, internet dial-up numre, brand eller tyverialarmer og sikkerhedssystemer eller porte, hastighed urskive, mobil eller anden trådløs telefon kontaktlister, viderestilling af opkald indstillinger, voicemail-tjenester, og andre lignende funktioner. Sørg for at tjekke din hjemmeside, personlige og forretningsmæssige brevpapir, reklamemateriale, personlige og forretningsmæssige checks, kontaktoplysninger, personlige eller kæledyr ID-tags, og andre sådanne poster for at sikre områdenummeret er inkluderet.

Hvad vil forblive det samme?

Det kan virke selvforklarende, og i mange tilfælde de fleste mennesker allerede omfatter området koder, når de ringer telefoner, uanset hvor de er. Men Eastern Washington er det eneste sted i staten Washington, der ikke alreadyÃ⠀ šÃ, requireÃ⠀ šÃ, 10-cifret-opkald. ƒâ € šÃ,

Ændringen er for at forhindre personer, der ringer fra et uheld ringer op 9-8-8, hvilket vil være et nyt alarmnummer for det nationale forebyggelse af selvmord og mental sundhed Crisis Lifeline som foreslået af FCC.

aktuelle konkurrencer

Fra søndag oktober ƒ € šÃ, 24, der ringer i 82 område koder på tværs af 35 stater og en U.. territoryÃ⠀ šÃ, vil være forpligtet til at bruge deres trecifrede områdenummer før stansning i syv-cifret telefonnummer, når du ringer et lokalt nummer, i henhold til Federal Communications Commission.

Nogle områdenumre bruger 988 som en lokal central, eller de tre første numre i en syv-digitÃ⠀ šÃ, telefonnummer, allowÃ⠀ šÃ, for lokalopkald uden områdenummer. Kræver det trecifrede områdenummer for lokal callsÃ⠀ šÃ, willÃ⠀ šÃ, makeÃ⠀ šÃ, vej til National Suicide Prevention Lifeline nye landsdækkende trecifret telefonnummer, vil 988. Antallet være aktiv inden den 16. juli, 2022. ƒ € šÃ,Â

Med den seneste ændring til en fuld krav 10digit opkald i vores område, CIS ønsker at forsikre dig, at vi har du dækket

Begyndelsen søndag, Oct. 24, 2022, vil du blive bedt om at bruge 10 cifre, når du placerer opkald fra dit trådløse eller fastnet telefon. Dette omfatter opkald inden for dit område kode, som du kan i øjeblikket kun urskive med syv cifre. Til komplette lokalopkald, skal du ringe til trecifret områdenummer plus syv-cifret telefonnummer. Som forberedelse til denne frist, bør du også gennemgå dine kontakter og opdatere gemte numre til også at omfatte områdenummer. Hvis du allerede bruger 10 cifre for lokale opkald, du ikke behøver at gøre noget.

HVAD ER TEN-cifret valg? En ti-cifret ringet telefonopkald kræver indtastning både det trecifrede områdenummeret og syv-cifret telefonnummer for at fuldføre opkaldet, selv om områdekoden er det samme områdenummer som din egen. Når et områdenummer overgange til ti-cifret opkald, vil du ikke længere være i stand til at ringe syv cifre til at foretage et lokalt opkald.

overgangen til ti-cifret opkald vil ikke påvirke dit nuværende telefonnummer. Dit telefonnummer, herunder dit områdenummer, vil ikke ændre sig. I Californien og i Illinois områdenummer 708, kan du blive bedt om at ringe til nummeret 1 før områdenummeret og syv-cifret telefonnummer for lokale opkald.

Kommende overgange til TEN-cifret valg: Hvor og hvornår? Der er 82 områdenumre i 35 stater og en U.. område, der i øjeblikket bruger 988 som deres lokale central og tillade syv-cifret opkald. En lokal udveksling, også kendt som et centralt kontor kode, er de første tre numre af en syv-cifret telefonnummer. For at forberede implementeringen af ​​en hurtig måde at ringe til National Suicide Prevention Lifeline à¢ à ¢ â € šÂ¬Ã ¢ â,¬â ”ved hjælp af kun 988" til at forbinde opkald til Lifeline à¢ à ¢ â € šÂ¬Ã ¢ â'¬â ”disse område koder skal overgangen til ti-cifret opkald for alle opkald, herunder lokalopkald

. de nordamerikanske nummerplan administrator har en liste over de lande og områdenumre der vil blive berørt Du kan kontrollere. listen for at finde ud af, om dit område kode er en, der vil være overgang

. ti-cifret opkald for lokale opkald er aktiveret i disse område koder siden april 24, 2022 og du kan begynde at ringe ti cifre når som helst, selv om syv-cifret lokalopkald vil stadig være afsluttet før 24. oktober 2022.

Ikke-forbundet til den kommende 988 overgang, den 202 områdenummer flyttet til ti-cifret opkald på oktober 9, ringet 2022. opkald ved hjælp af kun syv cifre vil ikke længere være afsluttet Dette skridt vil give mulighed for et nyt område kode, 771, der skal lægges til de nuværende 202 område

.. Hvilke ændringer vil virksomhederne BEHOV AT LAVE? Hvis din virksomhed bruger en PBX eller VoIP-telefon-system, skal du muligvis opdatere eller omprogrammere den til ti-cifret opkald. Fordi ti-cifret opkald blev tilgængelig i april 2022 for de områder, hvor syv-cifret opkald vil blive udfaset i oktober 2022 omprogrammering af PBX eller VoIP-systemer kan begynde når som helst. Du bør planlægge at afslutte enhver nødvendige omprogrammering og teste dit system før 24. oktober 2022.

HVORFOR er ti-cifret valg NØDVENDIGT? Der er flere telefoner i Amerika, end der er mennesker, og hver telefon har brug for sin eget telefonnummer. Begyndende i begyndelsen af ​​1990'erne, for at imødekomme det voksende behov for flere telefonnumre, begyndte nogle områder for at tilføje et andet område kode for lokale opkald. Opkald både områdenummeret og de syv-cifret nummer var nødvendigt for at sikre opkaldet nåede den tiltænkte modtager. Efterhånden som flere områdenumre begynder at løbe tør for nye syv-cifret tal for at tildele, kan der tilsættes en anden lokal område kode, der kræver, at området for overgangen til ti-cifret opkald.

I 2022, FCC etablerede 988 som den nye, landsdækkende trecifret telefonnummer for National Suicide Prevention Lifeline. Den nye tre-cifret landekode vil være tilgængelig landsdækkende inden juli 16, 2022 og vil give en let at huske og let at ringe trecifret tal til forebyggelse rækkevidde selvmord og psykiske rådgivere, svarende til 911 til nødsituationer og 311 til lokal offentlige serviceydelser. Til hjælp lette oprettelsen af ​​988, områdenumre, der bruger 988 som en lokal central, eller de tre første cifre i en syv-cifret telefonnummer, bliver nødt til at bruge 10-cifrede numre.

De, der primært eller kun bruge en fastnet-telefon vil sandsynligvis være de primære dem, for hvem denne ændring vil tage nogen tid at blive fortrolig, som mange cellphone udbydere allerede kræver at taste et område kode for at afslutte enhver opkald.

Årsagen til ændringen i henhold til Federal Communications Commission, Ã⠀ šÃ, er, at itÃ⠀ šÃ, i 2022 godkendt 988 som den nye landsdækkende trecifrede tal for at nå den nationale Suicide Prevention Lifeline.

Fra juli 16, 2022 at trecifret kode vil være tilgængelige for alle, der forsøger at nå frem til dette organ landsdækkende, på samme måde mange mennesker nu ringe 911 for at opfordre til politi, brandmænd og andre civilt beredskab.

Der er 82 områdenumre i 35 stater og et U.. område, hvor 988 er i øjeblikket anvendes som en lokal central à¢ à ¢ â € šÂ¬Ã ¢ â,¬â Ã⠀ šÃ, de første tre cifre i en syv-cifret lokale telefonnummer. For at sikre, at alle disse opkald 988 når den nationale selvmordsforebyggende livslinje, skal de 82 områder alle skifte til 10-cifret opkald til lokale telefonopkald.

Fem af de berørte områdekoder er i New York. Ud over 845 og 914 er de 516 på Long Island, 607 i den sydlige Tier-region og 716Ã ŠÃ, ŠÃh, i bøffel og omegn i Western New York.

For den gennemsnitlige boligejer skal der muligvis foretages nogle ændringer. Dem med medicinske alarm eller hjemme sikkerhedssystemer, herunder tyveri og brandalarmer, bør kontakte deres udbyder, hvis de ikke er sikre på, om deres udstyr skal omprogrammeres for at rumme 10-cifret opkald. Mange systemer fungerer som standard på 10-cifret opkald, men nogle ældre systemer kan stadig kun bruge syv cifre.

Business Phone Systems kan muligvis omprogrammeres, men da teknologien har været tilgængelig siden april, kan dit kontor eller virksomhed allerede have foretaget de nødvendige justeringer. For dem, der stadig bruger faxmaskiner eller opkalds internetforbindelser, skal de omprogrammeres.

Hvis du har en hjemmeside til din virksomhed, eller medtag dit telefonnummer på personlige eller forretningskontroller, skal de alle skal medtage områdekode. Det samme gælder for telefonnumre på personlige eller PET ID-tags.

Hvad vil være den nye opkaldsprocedure? For at fuldføre alle lokale opkald skal du nu ringe til områdekode telefonnummer. Dette gælder for alle opkald inden for den 218-kode kode, der i øjeblikket er ringet til syv cifre.

Vigtig

Omicron Variant Fundet i Georgien 1252021 District 4 Folkesundhed

Omicron Variant Fundet i Georgien 1252021 District 4 Folkesundhed

så vi, selv om mange, er ét legeme i Kristus, og hver for sig hverandres Lemmer.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Google Pixel 4 XL tilbud, kuponkoder, Priser, anmeldelser

Det kan være nødvendigt at opdatere din browser

Det kan være nødvendigt at opdatere din browser

Shop den nyeste Apple iPad Pro 12. tommer 2021 med en edgetoedge Flydende Retina-skærm, Apple M1 chip og Face ID for sikker godkendelse.

Apple iPad Pro gennemgang 2020 lille spec bump, stor kamera bump

Apple iPad Pro gennemgang 2020 lille spec bump, stor kamera bump

Æbler nye iPad Pro tabletter til 2020 er en iterativ yearoveryear opdatering. Theres en ny vidvinkel kamera, support for et pegefelt, og LIDAR til augmented reality. Theres mere end nok hardware strøm til næsten nogen her, men er der en grund til at opgradere

13550 Uafhængighed Pkwy Fort Worth TX MapQuest

13550 Uafhængighed Pkwy Fort Worth TX MapQuest

Pearl Garza lederen af ​​Staffmark, Employment ContractorsTemporary Hjælp i 13550 Uafhængighed Pkwy, Fort Worth, Texas 76.177.

Traeger træpillemarked grill Schedule Costco

Traeger træpillemarked grill Schedule Costco

Træner 2. Skift job Om FedEx Supply Chain FedEx Supply Chain, et datterselskab af FedEx Corp NYSE FDX, er en førende inden for tredjeparts logistik industrien tilbyder en forskelligartet tjeneste ...

LG Electronics Co Distribution Center Wikimapia

LG Electronics Co Distribution Center Wikimapia

46 anmeldelser fra besøgende af UPS Kundecenter fotos, vurderinger og detaljerede oplysninger om UPS kundecenter i Fort Worth

Forår 2019 naturligt sjovt magasin

Forår 2019 naturligt sjovt magasin

Forår 2019 naturligt sjovt magasin

iPhone 13 Pro v. iPhone 13 Pro Max Indien priser, centrale specifikationer, funktioner, og alt andet

iPhone 13 Pro v. iPhone 13 Pro Max Indien priser, centrale specifikationer, funktioner, og alt andet

Tag din iPhone 13 Pro Max til det næste niveau med laser foranstaltning 3M monteret skind i over 120 materialer eller uploade dit eget billede og skabe magi

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.