Apple Watch er den bedste SmartWatch til iPhone ejere

Apple Watch Series 6 anmeldelser Update, ikke en opgradering

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple Watch serie 6 er en iterativ opgradering over serie 5, men theres intet galt med det. Uden hård konkurrence på den høje ende, kan Apple råd til at frigive små opgraderinger til sin SmartWatch linje med få års mellemrum.

Men spørgsmålet er, hvor længe? Derudover nu, at Apple presser en ny prisbillig SmartWatch i sin line, har du virkelig brug den højeste ende Apple Watch længere? Læs vores fulde Apple Watch Series 6 gennemgang at finde ud af.

Design: for det meste det samme, og thats orden

Jeg tror ikke, vi har brug for at tale for meget om Apples Watch Series 6 design à ¢ â,¬â € vi alle ved, hvad de Apple Watch ser gerne i dag. Serie 6 er stort set uændret fra serie 5, som allerede var meget lig de Serie 4. Dens lidt tyndere i 10. mm i forhold til serien 5s 10. 4mm, men de fleste mennesker sandsynligvis ikke varsel størrelsen forskel med den virkelige verden brug.

Nyt i år er to nye case farver: blå aluminium og Product Red aluminium. Jeg var ikke heldig nok til at prøve ud en af ​​de nye farver, men jeg gør virkelig godt lide Space Grey modellen Ive blevet test for den seneste uge. Selvfølgelig, Apple sælger også stål og titanium modeller rustfri hvis du ønsker noget lidt højere ende.

Apple introducerede sin nye solo loop bånd med serie 6 også. Dens et interessant koncept og noget vi sjældent ser på wearables. Den nye solo løkke er en silikone ur band, der ikke har nogen hægter eller spænder. Du skal blot strække båndet over dit håndled og, så længe du har målt dit håndled ordentligt og beordrede den korrekte størrelse, bør det forblive lun. Igen, var jeg ikke i stand til at afprøve de nye bands i denne omgang.

Du får en stor, firkantet-ish Retina OLED display på serien 6. Dens samme størrelse, opløsning og lysstyrke som Serie 5. Med andre ord, det får masser lyse udendørs i direkte sollys og dens tunet vidunderligt . Apple siger den altid-på display er 2. x lysere end Serie 5s AOD udendørs, når dit håndled er nede. Ive havde nul problemer med uret udendørs.

Tale af altid-på display, Serie 6 faktisk lader dig interagere med underretninger, enhed kontroller og komplikationer i håndleddet-down tilstand uden at skulle tænde for hele skærmen. Væsentlige, dens nu meget lettere at interagere med dit ur, hvis du ønsker diskret kontrollere den tid eller dine underretninger.

Også theres ingen Kraft Touch support på serie 6 med watchOS 7. Apple ser ud til at have opgivet stærkt kritiserede tech på sine wearables. Ingen klager fra mig à ¢ â,¬â € Jeg fandt Kraft Touch til være ret forvirrende på tidligere ure.

Theres intet forbløffende her i form af batteriets levetid. Apple siger Watch serie 6 kan vare de standard 18 timer på en enkelt opladning. Batteriets levetid har været godt for mig. Ive holdt altid-udstillet aktiv og mit ur har varet mig omkring 36 timers brug på et ensartet grundlag. Turning de altid-på display off vil sandsynligvis få dig over to dage på en opladning. Jeg lykkedes at få to dage på en opladning på et tidspunkt, men jeg var ikke aktiv på alle i løbet af disse to dage.

Vi bør kort snak om søvn sporing. Med watchOS 7, Apple endelig indført søvn sporing på Apple Watch. Iført dit ur i seng vil naturligvis dræne batteriet. På en typisk nat på ~ 6. timers søvn, min Apple Watch kun drænet et par procentpoint hver nat.

Det kan være irriterende at oplade op dit ur hver aften før sengetid bare at spore din søvn. Konkurrenter som Garmin, Fitbit, Huawei, Suunto, og næsten alle andre tilbud langt bedre batteritid på deres fitness ure. Dets en af ​​de store ulemper, hvis du går med Apples platform over noget andet.

Sundhed og fitness sporing: indhente konkurrence

Frem for alt andet, den største nyhed på Apple Watch serie 6 à ¢ â,¬â € og de ting, der adskiller det mest fra tidligere Apple Ure à ¢ â,¬â € er den nye puls oximeter. I modsætning til Companys klinisk validerede EKG-skærme er Series 6S SpO2-sensoren ikke godkendt som en medicinsk enhed af FDA og har ikke modtaget CE-clearance.

Du kan bruge SPO2-sensoren til at se-tjekke din blod iltprocent hele dagen eller bruge det om natten, mens du sporer din søvn. Nighttime SpO2 Tracking er den mest fordelagtige for brugerne som visse enheder, som den klinisk validerede forsendelsesscanning, kan advare dig om potentielle tegn på forhold som søvnapnø. Da serie 6S-sensoren ikke er en medicinsk enhed, vil det ikke være så nyttigt som nogle andre slid.

Hvis jeg havde en gripe om æbler pulsoksimetri, er det, at sundhedsprogrammet ikke viser dataene på en letforståelig måde. Du kan se dine oxygenmætningsoplysninger i daglige, ugentlige, månedlige og årlige grafer, men du kan ikke se, hvor ofte enheden optager om natten, og hvad dine aflæsninger var for en bestemt tid. Jeg kan se, at mit gennemsnit fra i aftes var mellem 94-98%, men ikke de gange, disse aflæsninger fandt sted. Apple er bare for generel med dataene her.

Jeg skulle nævne, at jeg ikke brugte solo-sløjfen. Æbler Nyeste Tilbehør er et fastgørelses- og spænde-mindre silikone håndjern for at holde uret på forsvarligt. Den kommer i ni forskellige størrelser. Du kan bruge Apples Printable Tool, eller et stofmålebånd, for at finde din størrelse.

Jeg er en størrelse 4, og Apple sendte mig den rigtige løkke, men jeg kunne bare ikke lide det. Den korrekte størrelse holdt uret på lidt for tæt for komfort. Jeg brugte nylon sportsremmen i stedet og fik ikke nogen uregelmæssige eller bekymrende blod oxygen aflæsninger. Og i modsætning til Fitbit Sense, kan du tage dine egne aflæsninger hele dagen. Det overvåger også regelmæssigt det med nej , der anmoder om .

Og så er der Apple Watch SE, som i grunden er en serie 5 uden nogle få af de nyeste sundhedsfunktioner, som elektrokardiogrammet og blod oxygenmålinger. Tidligere i år meddelte Apple, at Watchos ville have familieopsætning for at gøre det nemmere at oprette ure for børn eller ældre slægtninge, der ikke har en iPhone af deres egen. Jeg antog id kunne købe en serie 5 til en lavere pris eller aflevere min egen til en ældre slægtning.

Men Apple har lige afbrudt det! Hvis alt hvad du behøver, er en grundlæggende fitness tracker, der integrerer problemfrit med din iPhone, kan du stadig købe en serie 3. Men hvis du har ældre familiemedlemmerà ¢ â € œ især dem i fare for at blive syg fra en respiratorisk sygdom, som er forbundet med hjerte komplikationerà ¢ â € œDu vil sandsynligvis stadig have EKG og Blood Oxygen-overvågning kun tilgængelig i serien 6.

Jeg ved, at det er mere overkommeligt, men konceptuelt føles SE som en cop-out . Og jeg indser, hvordan du har ret til dette lyde, men jeg savnede virkelig den altid-på displayet. Jeg har altid brugt min bærbare som et ur, ikke kun som en fitness tracker. Ikke at kunne se ned og tjekke tiden fik mig til at føle sig som primitiv som en tidlig hominid svingende en knogle som et våben.

Men åh, batterilevetid! Når jeg vender alt på ¢ â, â € den lysere, altid-på skærm, sovesporing, blod oxygen tracking, den placerede baserede håndvaskede påmindelser, to GPS-aktiverede træningsprogrammer pr. Dagâ € € Uret varer næppe en hel dag. Faktisk, da det har brug for 30 procent af batteriet for at spore din søvn, skal jeg lejlighedsvis top det op, før jeg går i seng.

Opladning et ur to gange om dagen er latterligt, men det kan blive en vane. Nogle af de funktioner, som jeg var mest begejstret for at prøve med et Apple Watch, som en automatisk bilnøglefob eller den all-in-one workout streaming fitness + platform, er ikke tilgængelige endnu.

Måske er det bedre at tænke på æbleuret som mindre af en bærbar og mere af en lille iphone, du har på. Når du slipper og sender dig og smsing hele dagen, finder ingen det overraskende, at du måske skal oplade din telefon mere end en gang om dagen.

Mange af de mest spændende funktioner i urene er stadig tilgængelige på ældre serie 4s og 5s, så hvis du allerede har en af ​​dem, ville jeg ikke skynde mig for at få det nyeste. Men hvis dette er dit første Apple-ur, vil jeg stadig sige, at serien 6 er det værd. Hvis du selvfølgelig har en iPhone.

Vi gennemgik grafit rustfrit stål model, som har en lysere skygge af sort sammenlignet med rummet sort rustfrit stål i tidligere modeller. Denne subtile ændring gør uret til at se endnu mere slank og udsøgt.

Serien 6 er altid-på displayet er 2ã½ gange lysere end den i serie 5, ifølge Apple. Det ser lysere ud for mig, og jeg finder det meget nemmere at læse klokkeslættet eller meddelelserne med denne skærm under stærkt sollys.

De indbyggede sensorer registrerer automatisk, når du begynder at vaske dine hænder. En timer vises, tæller ned fra 20 sekunder - den anbefalede varighed af håndvask. En praktisk funktion at have i denne pandemi.

Men på grund af GPS Triangulation Grænser virker påmindelsen ikke, hvis du ikke er langt nok fra dit hjem. For eksempel, efter at have fået frokost på en kaffebar en blok væk, minde uret mig ikke om at vaske mine hænder. Men det gjorde efter min købmand køre i et supermarked længere væk.

Watchos 7 tilbyder flere nye muligheder for Watch Faces, såsom Chronograph Pro og Typograf. Men min favorit er GMT-ansigtet, hvor den digitale bezel er i Pepsi Blue og Red - de samme farver, der findes på min Dream Timepiece, Rolex Gmt Master II.

Med GMT-ansigtet kan du vælge anden verdens tid ved at rotere kronen for at finde den by, du vil have. Og den anden timers hånd vil pege på bezel for at vise den valgte verdens tid. Fantastisk til videokonferencer møder med mennesker i andre lande. Og for at rejse i post-pandemisk fremtid.

Med hensyn til fitnesssporing er serien 6 så god som det bliver. For trinsporing var aflæsningerne meget tæt på dem af min personlige kalibreret Serie 4 - med blot en forskel på 50 trin. På min sædvanlige 5 km jogging rute var GPS-sporede kører ved Serie 6 kun omkring 10m til 20m fra.

Imidlertid kan sovesporingen være bedre. Det sporer ikke automatisk din søvn som hvad Fitbit og Garmin fitness trackers og smartwatches gør. Du skal indstille den tid, du går i seng og vågner, eller manuelt tænde og sluk for dvaletilstanden.

Batteriets levetid er lidt bedre end serien 5'erne. Da jeg havde uret, der var parret til en iPhone med meddelelser, tændt og en 5 km kørt, var strømmen omkring 50 procent ved sengetid sammenlignet med 40 procent i serien 5.

Apple er den største forstyrrelser På det globale SmartWatch-marked, høflighed æbleuret, som bliver bedre hvert år og bliver spundet som den komplette sundhed trænge i verden. En nylig hændelse, hvor et 61-årigt indisk mans liv blev reddet af EKG-funktionen af ​​uret 5, viser nytte af SmartWatch.

Som pr. Ledende markedsspordere som IDC og Counterpoint Research var Apple Watch den bedste Smartwatch Maker både med hensyn til volumen og værdi i første halvdel af dette år. Med nye sundhedscentrerede funktioner som Blood Oxygen-skærmen, især i Pandemiens tider, er det meget sandsynligt, at Apple vil yderligere cementere sin position på det globale marked.

Design og Hardwarethe Seneste SmartWatch er identisk med sin forgænger, se serien 5, og du får det stadig i 40mm og 44 mm varianter. Apple har ikke forsøgt at ændre designet, hvilket allerede er godt nok til at holde salget op globalt. Sensorarrangementet på bunden af ​​uret 6 er imidlertid forskellig i forhold til uret 5 på grund af indførelsen af ​​den nye blod oxygenføler. Det har nu fire LED-klynger, der tillader EKG og SPO2 målinger.

Det kommer med den altid-på OLED Retina-skærm, som er op til 2. gange lysere end forgængeren, så du kan se bedre under udendørs aktiviteter, når sollys er lyse. Den lyse skærm hjælper sikkert under dine udendørs øvelsesrutiner. Displayet har 1000-nit maksimal lysstyrke og 500-nit maksimal lysstyrke med dit håndled.

Som den tidligere generation Apple Watch, på højre side af uret, får du den digitale krone, som nu fordobles som en sensor til EKG-funktionen, så du kan navigere og vælge Apps på Apple Watch. Kronen leveres med haptisk feedback.

Vigtig

Apple Watch Series 7, og flere smarte ur muligheder er der tilbud

Apple Watch Series 7, og flere smarte ur muligheder er der tilbud

Dette er den bedste tid på året at være en Apple-superbruger, med detailhandlere skære priserne på varme enheder som Apple Watch SE Cyber ​​Mandag deal.

Sådan bruger Galaxy S7 application manager Galaxy S7 Guides

Sådan bruger Galaxy S7 application manager Galaxy S7 Guides

Lær at bruge Application Manager på din Samsung Galaxy S5. Du kan downloade og installere programmer fra Play Store eller skabe applikationer.

Hvad er mobil Services Manager Skal jeg fjerne det eller holde det CaresClub

Hvad er mobil Services Manager Skal jeg fjerne det eller holde det CaresClub

T-Mobile Connection Manager, fri og sikker download. Tmobile Connection Manager nyeste version Tilslut til tmobile hotspots. Tmobile Connection Man

Hvordan man laver en brugerdefineret ringetone på Android og iOS

Hvordan man laver en brugerdefineret ringetone på Android og iOS

Hent ringetone. Gratis og sikker download. Download den nyeste version af de øverste software, spil, programmer og apps i 2021.

Cosel Produkt Selector App CODICO.com

Cosel Produkt Selector App CODICO.com

Den mest alsidig samling af ikoner nogensinde. Hent SVG og PNG. Millioner af gratis ikoner eller ubegrænset royaltyfree ikoner med NounPro.

10 praktisk skjulte Android funktioner, du sandsynligvis glemmer at bruge

10 praktisk skjulte Android funktioner, du sandsynligvis glemmer at bruge

Hvordan at slippe af med de Indhold skjult besked på Samsung Galaxy enheder og indhold meddelelse skærmen viser lås

Dialux og andre downloads Philips

Dialux og andre downloads Philips

Hent Locale selector APK 643 KB Gratis LocaleSelector APK Locale vælgeren App Seneste version. Udvikler hugh.park Pakke Navn com.rfh.localeselector

Pro Vinkel 9

Pro Vinkel 9

oplysning Reference herunder syntaks og eksempler til Vælg funktion i Power Apps.

Denne browser understøttes ikke længere

Denne browser understøttes ikke længere

iShop af Leal er ejet af Leal Communications og Informatik LCI, medlem af LEAL Group. Vi har 20 års erfaring som autoriseret Apple-forhandler ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.