Apple Watch serie 6 er ned til sin laveste pris endnu i dag

Bedste Cyber ​​Mandag Apple Watch tilbud 2021 Whats stadig tilgængelig Digital Trends

Alle dagens bedste tilbud er hovednavn af Apple Watch Series 6 modeller til de bedste priser på året. Thats sammen denne en-dags Apple flash salg hos Best Buy og iPhone 11 Pro på op til $ 250 off. Hit hoppet for alt det og mere i de nyeste 9to5Toys frokostpause.

Apple ur serien tilbud tager op til $ off

Amazon er i øjeblikket takingÃ, op toÃ, $ 80 offÃ, et udvalg af Apple Watch serie 6 modelsÃ, startingÃ, atÃ, $ 349. Gratis levering er tilgængelig for alle. Gennem salget i dag, vil du finde alt fra entry-level modeller med sport bånd til højere ende rustfrit stål og Milanese loop tilbud, Cellular modeller, og mere. Du canÃ, shoppe hele samlingen af ​​rabat hereÃ, mens låsning i de bedste priser på 2022 indtil videre. ,EN

Sideløbende alle de sædvanlige fitness sporing funktioner, Apple Watch serie 6 bringer masser af nye bemærkelsesværdige funktionalitet til dit håndled hovednavn ved tilsætning af aÃ, nyt blod / ilt sensor. Thats på toppen af ​​en endnu brighterÃ, altid-on skærm end serie 5, såvel som dets nye U1 chip og støtte til hurtigere opladning. , A Plus, vil du også nyde godt af cellulære konnektivitet på udvalgte modeller til at forlade din iPhone bag under lange kørsler og lignende. Få en tættere lookÃ, inÃ, vores hands-on reviewÃ, og derefter hoved nedenfor for mere.

Best Buy lancerer -dag æble flash salg

Best Buy har lanceret aÃ, ny en-dags flash salg todayÃ, thats diskontering et udvalg af Apple-produkter, smart tv'er, streaming medieafspillere,  og mere. Vores top pick er aÃ, certificeret renoveret par Apple AirPods Pro forÃ, $ 160. Ned fra den oprindelige $ 249 igangværende sats, dagens tilbyder er $ 30 mindre end vores tidligere ny betingelse omtale, $ 40 underÃ, Amazoner salgspris, og en af ​​de bedste priser til dato. ,EN

AirPods Pro ankommer som Æbler dygtigste øretelefoner endnu, og er udstyret med aktiv støjreducerende sammen med ægte trådløs forbindelse, at mange er kommet til at kende og elske. Thats oven på IPX4 vand-modstand for at sikre, at de kan mærke sammen gennem træning, samt op til 24-timers afspilning med opladning sagen og støtte til rumlig lyd. Dykke ind i vores hands-on reviewã for et nærmere kig.

Spar op til $ på ulåst iPhone pro

Woot tilbyder i øjeblikket theÃ, ulåst Apple iPhone 11 Pro starter atÃ, $ 880Ã, for 64GB modellen i sølv. Levering er gratis for Prime medlemmer, med en $ 6 gebyr anvender ellers. Normalt henter $ 999, dagens tilbyde udgør $ 120 i besparelser, og mens weve set bedre rabatter som for sent for dem, der aktiverer en ny plan med et luftfartsselskab, er dette en af ​​de bedste priser til dato på en ulåst model. Du kan alsoÃ, spare op toÃ, $ 250Ã, på de højere opbevaring tier konfigurationer. ,EN

Uanset om du ikke har brug for nyeste og bedste fra Apple eller du er bare søger at opdateringen på en bemærkelsesværdig rabat, iPhone 11 Pro bringer masser af bemærkelsesværdige funktioner ind i blandingen. Alt er centreret omkring en 5. -inch Super Retina XDR display thats drevet af A13 Bionic chip. Theres også Face ID, hele dagen batteri, og en 12MP tredobbelt kamera vifte omkring tilbage. ,EN

Iotties ion trådløs duo w Qi opladeren falder til $

Amazon tilbyder curently theÃ, iOttie iON Trådløs Duo 15W Qi Charging Stand forÃ, $ 45. Normalt henter $ 50, dagens tilbud er kun den tredje bemærkelsesværdige rabat til dato, og kommer inden for $ 5 i vores tidligere omtale. iOtties nyeste opladeren leverer en måde at tanke op to enheder på én gang med en opretstående Qi stå såvel som en sekundær pad på siden. Dets vigtigste 15W opladning sektion kan tænde din smartphone i både stående og liggende orienteringer , og en sekundær 5W oplader gør det til en bekvem måde at toppen af ​​AirPods og lignende.

SONY XM anc hovedtelefoner ankommer til nyt lavpunkt på $

eBay tilbyder i øjeblikket theÃ, Sony WH-1000XM4 Trådløs ANC Hovedtelefoner forÃ, $ 260. Down fra den sædvanlige $ 349 going rate, dags tilbud er $ 18 under vores tidligere omtale og CurrentÃ: Amazonãa salg pris, udgør 25% i besparelser, og er en ny all-time lav. ,EN

Sonys Seneste par af hovedtelefoner Indtast med en samling af flagskibsfunktioner centreret omkring forbedret aktiv støjafbrydelse. Du kan også regne med op til 30 timers afspilning på en enkelt opladning samt en ny Bluetooth-lydchip, der kan parre med to enheder samtidigt. USB-C Opladning runder ud af pakken. ,EN

Onsdage bedste tilbud Apple Watch serie 6 80 off, Best Buy Apple flash salg, mere

Bedste handelsaftaler

9to5macÃ, HOLDER OGSÅ TABS på alle de bedste handelsaftaler på iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch og mere hver måned. Sørg for at tjekke disse måneder BEDSTE HANDEL-IN-DEALSÃ, Â Når du beslutter dig for at opgradere din enhed. Eller SimplyÃ, HOVED OVER TIL VORES HANDEL-IN-PARTNER DIRECTAÂ, hvis du vil genbruge, handle eller sælge dine brugte enheder til kontanter og støtte.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Black Friday er i horisonten, og Appleinsider har afrundet de bedste tilbud på et bredt udvalg af Apple Watch Styles og tilbehør med besparelser på op til $ 250 off, og rabatter på selv de nyeste Apple Watch Series 6 og SE.

Apple Watch er et hot-billetobjekt, som utallige ferie shoppere vil snappe op takket være aggressiv sort fredag ​​æble ur tilbud. Denne Holiday Week, butikker er slashing priser på den nyeste Apple Watch Series 6 sammen med indgangsniveau modeller og endda closeout serie 5 stilarter.

Vi har grupperet tilbudet med butik, så du kan hoppe til din yndlingsforhandler uden at skulle scanne utallige Black Friday-annoncer. Du kan også nemt sammenligne Apple Watch-priser i vores prisguide, som er opdateret gennem dagen for at afspejle de billigste tilbud på tværs af en række Apple-forhandlere.

Hop til:

Amazon Hands Down har de laveste priser på en række Apple Watches for Black Friday, med besparelser på op til $ 110 fra den nyeste Apple Watch Series 6 og op til $ 250 off clearance serie 5 modeller. Med ferien rundt om hjørnet viser vi rabatter på en overflod af tilfælde af farve- og bandkombinationer, så du nemt kan finde den bedste deal på dine yndlingsstile.

New Apple Watch Series

Apple Authorized Reseller B & H Photo har sit eget sæt tilbud på nu på Apple Watch Styles, med begrænset forsyning til rådighed til de diskonterede priser. Perks, når du handler på B & H, inkluderer gratis fremskyndet forsendelse på tusindvis af varer inden for sammenhængende U., og en salgsafgift refusion med sit payboo-kort.

Cyber ​​mandag er afsluttet, og det betyder, at store cyber mandag æble uraftaler lukker ned. De arent alle væk, selvom. Du kan forvente at se et par flere rabatter på de nyeste Apple Watch Series 7, samt nogle dybere rabatter på Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE. Fortsæt med at læse, mens vi leder dig igennem alle de bedste Cyber ​​Monday Deals. Hvis du leder efter den bedste Cyber ​​Monday Apple Watch Deals, fik Weve dem. Der er sikker på at være den ideelle lejlighedskøb for dig her.

Best Cyber ​​Monday Apple Watch Deals

Hvis du er på et budget, men vil have en smartwatch, er Apple Watch Series 3 et godt udgangspunkt. Mens det er langt fra det nyeste Apple Watch, tilbyder det nyttige funktioner, der viser sig gavnlige for at holde sig passende dem, der forsøger at træde væk fra deres telefon så meget som muligt. Disse omfatter en omfattende GPS og barometrisk højdemåler, som sporer, hvor langt og højt du har væk. Det sporer også alle dine trin, dit kalorieindtag, og hvor meget du flytter hele dagen. Når du deltager i en træning, kan du også sætte det op for at måle det også. Plus, det vil kontrollere din puls med jævne mellemrum.

Andre funktioner omfatter omfattende meddelelsessporing, så det er ikke nødvendigt at trække din telefon for blot at se, hvilken meddelelse der er kommet igennem. Du kan endda bruge den til at afspille din yndlingsmusik. Mens watch os ikke er så hurtig på dette ur som det er på nyere enheder, er det stadig ret hurtigt. Dens svømmebeskyttede så godt, så du kan nemt dykke i poolen eller havet uden at bekymre dig. Simpelthen sagt, Apple Watch Series 3 gør en lille smule af alt. Det er særligt velegnet til at træne ud, men det ser også stilfuldt ud, så det er godt for at bære på kontoret eller på en aften, hvis du vil give et indtryk. Okay, så dets super gamle, og der er mange grunde til ikke at købe en serie 3. Men hvis du leder efter et ideelt alt-i-ét udgangspunkt, er det tilgængeligt til en fantastisk pris lige nu.

Apple Watch SE er den billigere fætter til de dyrere versioner af Apple Watch og leveres med alt hvad du behøver i en smartwatch, med kun et par små undtagelser. Det har det samme store design som Apple Watch Series 6, har sovesporing og en stor suite af fitness- og sundhedssporingsmuligheder, og har samme processor som Apple Watch Series 5. Sikker på, det er ikke den nyeste processor rundt, men dens Stadig mere end god nok til at tilbyde pålidelig, zippy ydeevne.

Apple Watch Series 6 forbliver en fantastisk mulighed for det store flertal af brugere, og denne aftale gør det endnu mere attraktivt. Dybest set, medmindre du har brug for den absolut nyeste teknologi, vil du være utrolig tilfreds med Apple Watch Series 6, da det har alt, hvad du behøver. På sin enkleste har den GPS, så det kan spore alle dine vandreture og træning og vide præcis, hvor du har været. Det går så meget længere. Det har også evnen til at måle dit Blood Oxygen-niveau via en ny sensor og app, samt kontrollere, hvordan din hjerterytme gør via en EKG-app. Det er sammen med almindelig aktivitetssporing som trin, kalorier, hjertefrekvens og højde. Dens ideel til den aktive livsstil, sporer alt, hvad du gør, mens du belønner dig for god præstation eller slår dine tidligere poster.

Hertil kommer, at Apple Watch Series 6 har en smuk altid-på nethinden vise thats 2. gange lysere udendørs, når dit håndled er nede end tidligere modeller. Det gør en stor forskel, når du kigger på det med uret, der konstant føler sig klar til handling. Dens hurtige også takket være en hurtig processor, der betyder, at du kan forhandle sine menuer super hurtigt og effektivt. Når det kommer til svømning, har det et vandtæt design. Andre funktioner omfatter evnen til at synkronisere din yndlingsmusik og podcasts, samt modtage alle dine meddelelser til dit håndled. Det vil endda opfordre dig til at være mere opmærksomme med regelmæssige vejrtrækninger tilgængelige gennem uret.

Apple Watch Series 7 er det nyeste Apple Watch, og det er fantastisk, topping vores liste over de bedste smartwatches. Det kan kun være beskedent diskonteret med $ 10, men det er værd at hver cent takket være kun for nylig bliver lanceret, så enhver Apple Watch Series 7-aftale er sandsynligvis en god. Sammenlignet med serien 6 får du næsten 20% mere skærmområde via dets altid-on-display, hvilket gør alt meget nemmere at se og bruge. Denne skærm er også den mest crack-resistente display endnu på et æbleur, med IPX6 støvmodstand og et svømmebeskyttet design. Dens i stand til overlevende så meget mere end tidligere modeller, hvilket er fantastisk til den mere robuste udforsker. Som altid vil det spore alle dine trin, brændte kalorier, højde og meget mere, mens du går eller træner, så det er ideelt til at konkurrere med dig selv eller venner, der også ejer et æbleur.

Andre funktioner er ligeledes nyttige. Der er mulighed for at måle dit blod iltniveau via en ny sensor, spore din puls og rytme via en EKG-funktion, plus du modtager meddelelser, når der ikke er noget, der virker forkert eller usædvanligt. Det er muligt at spore alle dine træningsprogrammer her, med ny støtte til Tai Chi og Pilates samt regelmæssige favoritter. Mindfulness app hjælper også med at holde dig i øjeblikket lidt mere. Alternativt kan du lytte til din yndlingsmusik eller podcasts via automatisk synkronisering. Det hele kombinerer for at skabe et ur, der føles som en udskiftning til din telefon, men alt på dit håndled, hvilket sparer dig behovet for at bære endnu flere enheder.

Vi stræber efter at hjælpe vores læsere med at finde de bedste tilbud på kvalitetsprodukter og -tjenester, og vi vælger det, vi dækker omhyggeligt og uafhængigt. Priserne, detaljer og tilgængelighed af produkterne og tilbud i dette indlæg kan eventuelt ændres. Sørg for at kontrollere, at de stadig er i kraft, før de køber.

Opdatering: Mens det oprindelige Nike tilbud udløbet, tager Best Buy nu $ 150 fra standard Apple Watch Series 6 44mm GPS + cellulær model. Det drejer prisen til $ 379 og leverer en af ​​de bedste priser endnu.

Nike ruller nu ud en samling af Apple Watch Nike + prisnedskæringer, der leverer en ekstra 20% i besparelser på toppen af ​​allerede diskonterede stilarter. Du skal anvende kode cyber ved kassen, og fragt er gratis over hele linjen. Nogle undtagelser gælder. Vores Top Pick er Apple Watch Series 6 Nike + 44mm GPS på $ 308. 8. Normalt hentning $ 429, dette er en ny all-time lav på $ 120 off the gote rate og markering en ny all-time lavt, der er $ 70 under tidligere nævnt.

Går med The A-Apple Watch Series 6ã, betyder ikke, at du vil ofre for meget. Bortset fra de vigtigste forbedringer af et forfrisket tilfælde og større skærm, deler serien 6 og 7 den samme processor sammen med et matchende udvalg af blod ilt, hjertefrekvens og andre fitness sensorer. Begge køre watchos 8, også! Plus, du vil også nyde godt af cellulær tilslutning på udvalgte modeller sammen med det lige sportier Nike + -band og nogle nogle eksklusive urflader. , Â Hoved nedenfor for mere fra $ 222.

Vigtig

Rejser Switchback Bedste GPS Sports Ure af 2021

Rejser Switchback Bedste GPS Sports Ure af 2021

Efter at have testet flere fitness trackere og smartwatches i 2021, weve udarbejdet en liste over de bedste i hver kategori, der er tilgængelige i Indien. I denne liste youll finde den bedste SmartWatch, bedste fitness tracker, og bedste budget bærbar du kan købe i 2021.

Bedste GPS trackers for børn

Bedste GPS trackers for børn

De bedste gadgets for at vide, hvor dine børn er og holder dig i kontakt med dem.

Find My Kids Child mobiltelefon placering Tracker-apps på Google Play

Find My Kids Child mobiltelefon placering Tracker-apps på Google Play

Hold dine børn sikkert med disse børn trackere, sporing mobile apps, børn wristphones og rygsæk trackers.

13 Bedste GPS ure for børn i 2021

13 Bedste GPS ure for børn i 2021

GPS ure kan hjælpe dig med at holde dit barn sikkert. Så dont skære tilbage og opt for billige knockoffs. Heres en undersøgt liste over kvalitet GPS ure til børn.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du lige har bestilt dig selv en sød ny OnePlus 8T og hvis ikke, tjek vores OnePlus 8T-gennemgang, vil du sørge for, at du kan forhindre fingeraftryk, ridser og støv.

OnePlus 9 Pro Find her mere end 9 varer af produkter

OnePlus 9 Pro Find her mere end 9 varer af produkter

OnePlus OnePlus 9 PRO mere 9 varer af produkter i OnePlus 9 Pro.

26.000 Kundeservice job i Indien 565 nye

26.000 Kundeservice job i Indien 565 nye

Disse 15 steder tilbyder de bedste remote kundeservice job til dem, der ønsker at elsker at arbejde hjemmefra. Start din søgning her og find dit drømmejob.

Fcclss mobiltelefon Taske til TCL REVVL 4 Rangering TOP1 Ikke 5G TMob

Fcclss mobiltelefon Taske til TCL REVVL 4 Rangering TOP1 Ikke 5G TMob

Kompatibel med tmobile Revvl 5G Triple Lag Beskyttelse sagen er lavet af fleksibelt slidstærkt TPU og PC materiale, der giver 360 graders beskyttelse til din telefon. Hærdet glas Skærmbeskytter Den hærdet glas skærm protektor vil forhindre enheden skærmen fra bunden overfladen. Nem betjening let inst

Bedste grundlæggende telefoner 10 bedste grundlæggende mobiltelefoner i Indien 2021 Hotdeals360

Bedste grundlæggende telefoner 10 bedste grundlæggende mobiltelefoner i Indien 2021 Hotdeals360

Tilbage i dagene var en mobiltelefon kun til kommunikationsformål, men i det 21. århundrede fungerer mobiltelefoner med overlegne teknologier og har

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.