Det bedste Apple AirtAg tilbehør på 2021

Preorder Secure Tag Holder

Sikre, beskytte, få adgang til din AirtAgtrack dine ejendele med tillid - og stil. Vores sikre holder med nøglering har et innovativt twist-and-lock design og hævede kanter for at holde din AirtAG sikker og beskytte den mod ridser. Vedhæft det nemt til dine nøgler, bil fjernbetjening, bagage, kæledyr og mere med sin bekvemme, robuste og sikre nøglering. Vælg mellem fire særskilte farer - sort, hvid, lyserød og blåt, der perfekt komplement din AirtAg, samtidig med at du holder sit elegante design og tilpasninger på fuld skærm.

mister noget? Ikke noget, der er slidstærkt nøglering, giver dig mulighed for nemt og sikkert at vedhæfte en AirtAg til dine nøgler, kæledyr og andre ejendele. Sikker holder er også tilgængelig med en rem Vedhæftning Til din bagage, pung, rygsæk og meget mere.

^ Rabatter gælder for seneste tidligere billetkort / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

Beskrivelse.

MUC-OFF Secure Tag Holder tilbyder en sikker måde at installere en tracker på din cykelramme ved hjælp af flaskeburet monteringshuller, så du kan spore din cykel ned i tilfælde af tyveri og kan finde den. Din tracker vil blive anbragt i en bearbejdet fly klasse 6061 Aluminium Body, der leveres med T25 sikkerhedsbolte og en sikkerhedsnøgle for et ekstra niveau af beskyttelse mod tyveri.

Funktioner

Project Green er vores uendelige forpligtelse til at levere et væld af miljømæssigt fokuserede forbedringer på tværs af vores forretning. Vi elsker planeten vi kører på, det er vores legeplads og blev drevet for at beskytte det for alle.

Ofte stillede spørgsmål

Desværre ikke. Vi har designet Secure Tag Holder til at passe til AirtAg specifikt. Vi ser på andre enheder dog for både cykler og motorcykler, som vil fungere sammen med Apple og andre enheder.

Anmeldelser

klip og gå. Spor dine væsentlige i tidløs stil med miljømæssigt certificeret ægte italiensk læder og et matmetalklip. Sikre din AIRTAG med læderspænde, derefter vedhæft til dine rygsække, punge og mere.

Denne tilføjelse til vores AirTag-tilbehør kommer i et af vores hæftematerialer - ægte italiensk læder. Ved at bruge dette tidløse premium materiale, er det en dagligdags hæftning, der tilføjer en subtil berøring af elegance til dine vigtigste elementer.

Dette er alt det tilbehør, vi kunne finde, der enten er angivet til forudbestilling på Makers-webstedet eller har en side på Apples Store. Vi har ikke officielt skib datoer for de fleste af dem, men det er nok en sikker indsats, at dem på Apple Store bliver tilgængelig, når AirTags gør, den 30. april.

BELKIN

Belkin har i øjeblikket to tilbud, en nøglering og en rem, som begge sælger til $ 12. 5. Begge produkter har en cirkulær holder til AIRTAG og kommer i hvid, sort, blå og pink. De er i øjeblikket opført som Utilgængelig i Apples Online Store og som kommer snart på Belkins-webstedet.

Nomad.

Apple har en historie med Hermãs; Det franske luksusfirma lavede nogle kæber-droppende dyre Apple Watch Bands. True til formularen lister Apple Store en læder nøglering, bagage tag, og taske charme lavet af hermès â € "koster $ 349, $ 449 og $ 299 henholdsvis. Det er dog værd at bemærke, at tilbehøret omfatter en AIRTAG med en brugerdefineret Hermã¨s Gravering , så du kan bøje, mens du finder. Nøgleringen og taske charmen kommer i orange, brun, og hvad der ligner sort, men er opført som Bleu Indigo. Bagagekassen er i øjeblikket kun vist i Brown. Ligesom Belkins-tilbud er de i øjeblikket utilgængelig gennem Apple Store.

Apple.

Moment, kendt for at lave add-on linser til din telefon, gør nu nogle interessante airtag tilbehør: de er små patches, i en række forskellige materialer, der giver dig mulighed for diskret at holde et airtong steder, om det er på indersiden af En rygsæk, jakke, cykel sæde osv. Moungerne er tilgængelige for forudbestilling i dag, med stoffet og buede overfladematerialer, der koster $ 14. 9 Og Hard-Shell Mount koster $ 19. 9.

Dbrand

Selvfølgelig, med hvor længe AirTags har været rygter, der var nogle producenter, der ønskede at få et forspring med deres tilbehør. I går aftes, så vi forskellige nøgleringe dukke op på Walmart, Etsy, og eBay.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En enkel, men nyttig design - bare holde det Case-Mate Sticker Mount på en hård overflade, og sætte din Apple AirTag inde i holderen. Case-mate Sticker Mount udstyret med en ultra lim tilbage, der gør det muligt at være sikker på at Apple AirTag er på plads. Slank og diskret design, så du kan skjule det nemt.

Features: - Case-Mate Sticker Mount holder til Apple AirTag - Det holder din Apple AirTag sikker og ubeskadiget - Med 3M ultra klæbestof tilbage til en sikker montering - Case-Mate Sticker Mount indehaveren passer Apple AirTag perfekt - Du kan holde det på fjernbetjeningen, cykel, telefon, bil, etc. - Case-Mate Sticker Mount er let at installere og fjerne

Reviews Â

BIKETAG + er en sikker ergonomisk designet AirTag Holder at monteres på stellet vedhæftede point og kan passe under mest standard flaske bure. De to dele bolt sammen og sæt til rammen med rustfrit stål tyverisikring skruer der beviser en sikker hus til din AirTag.

Innovativ og nem at bruge

I modsætning til andre populære Bluetooth trackere, gør ikke Apple AirTag har en indbygget clips eller nogen reel måde at forbinde den til dine ting. I stedet kan du enten frit placere skiveformede tracker inde i en taske, pung eller tegnebog, eller du kan købe et tilbehør, der gør det muligt at fastgøre den til dine nøgler, kuffert eller solbriller.

Den gode nyhed er, at der er mere end en håndfuld af første og tredje-parts tilbehørsprogram til AirTag. Mens Apple primært har fokuseret på det grundlæggende med måder at montere Bluetooth tracker til dine nøgler eller taske, andre selskaber som Moment, Nomad, og Belkin har skabt unikke tilbehør, der passer til alle dine behov.

Bedste airtag tilbehør samlet: æble airtag løkke

Den AirTag Loop er lette og holdbare takket være polyurethan materiale og kommer i fire farver til at matche din stil. Du knappen AirTag i posen og foder det gennem åbningen i slutningen at lukke løkken. Simpelt og effektivt.

Apple airtag løkke

Den Belkin Secure Holder med rem er samme koncept som Apple Loop, men lidt mere low-tech. Pop AirTag i holderen til gummi og brug det medfølgende løkke af reb til at fastgøre den til en række objekter. Belkin har en nøglering mulighed, hvis du Arent en fan af rebet.

Hvis du er på udkig efter noget klassiske til at huse din AirTag, ikke lede længere end Nomads Læder Loop og læder nøglering. De har begge ser godt ud uden at det koster en halv snes gange mere end AirTag selv. Ser man på dig, Â Hermas.

Nomad bruger høj kvalitet Horween læder til både Løkke og nøglering. The Loop er lav-profil og fæstner til AirTag med klæbemiddel. Den nøglering er en smule større og har en termoformet lomme til AirTag. Begge omfatter nøgleringe, så du kan vedhæfte den Airtag til de fleste genstande youd brug for det på.

Bedste tilpasses airtag tilbehør: dbrand greb sagen & hud

dbrand er et selskab thats velkendt for at gøre høj kvalitet skind til gadgets af alle typer, så naturligt , de har et tilbehør til AirTags, også. Den Grip Case er en letvægts indehaver, der kommer med en nøglering og snor.

Da dette er dbrand, den Grip Case leveres også med dit valg af huden for AirTag. Der er en bred vifte af farver, mønstre og materialer at vælge imellem. Hvis du leder efter ultimativ tilpasning, er dette et godt valg.

Belkin Sikker Holder med bagage strop til AirTag, BlackBelkin Sikker Holder med bagage strop til AirTag PinkBelkin Sikker Holder med bagage strop til AirTag WhiteBelkin Sikker Holder med bagage strop til AirTag Blå

Vigtig

32 stykker skruetrækker sæt til Alcatel Go Flip V Magnetisk Repair Tool Kit

32 stykker skruetrækker sæt til Alcatel Go Flip V Magnetisk Repair Tool Kit

Et glimt ind i Alcatel GO FLIP V brugsanvisning. Uanset om du er en ny eller tilbagevendende telefon bruger, vil du finde de oplysninger inde i manuel nyttige.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

finde ud af de bedste online videoer om Alcatel go flip v manual, se nyeste telefon videoer, telefon industrien nyheder på onDigitalworld

Alcatel Go Flip V Bil Rejselader

Alcatel Go Flip V Bil Rejselader

Alcatel GO FLIP V Brugervejledning

Alcatel Pop 4 Brugernes mening og anmeldelser

Alcatel Pop 4 Brugernes mening og anmeldelser

Her er hvordan du dreje mobilt hotspot funktion for din Avalon V til eller fra.

My WiFi viser Im tilsluttet, men min Alcatel OneTouch siger godkendelse mislykkedes

My WiFi viser Im tilsluttet, men min Alcatel OneTouch siger godkendelse mislykkedes

Køb Alcatel LINKZONE Mobile WiFi Hotspot 4G LTE Router MW41TM Op til 150Mbps download hastighed WiFi Connect Op til 15 enheder Opret en WLAN Anywhere tmobile online i bedste pris på Desertcart. GRATIS levering På tværs Indien. GRATIS Retur 73.313.767.

Jeg murede Alcatel LinkZone MW40CJ 4G hotspot efter softwareopdatering. Nu fungerer det ikke og ikke opdaget af Windows

Jeg murede Alcatel LinkZone MW40CJ 4G hotspot efter softwareopdatering. Nu fungerer det ikke og ikke opdaget af Windows

Sagner din telefon gemt, sikret og ikke opret forbindelse til WiFi-netværket her er hurtige måder at rette Android kan ikke oprette forbindelse til WiFi, siger gemt, sikret.

Fix dine tetheringele med disse tips om Windows-tetheringproblemer

Fix dine tetheringele med disse tips om Windows-tetheringproblemer

Jeg murede Alcatel LinkZone MW40CJ 4G hotspot efter softwareopdatering. Nu fungerer det ikke og ikke opdaget af Windows

Brug telefon som modem

Brug telefon som modem

LINK APP er den officielle app til ALCATEL One Touch Portable Wireless Routere.

6 måder at ordne Android kan ikke oprette forbindelse til WiFi, men siger gemt, sikret

6 måder at ordne Android kan ikke oprette forbindelse til WiFi, men siger gemt, sikret

Har nogen erfaring med problemer med at dele internettet gennem Alcatel GO Flip 3 I mit tilfælde tillader hotspot andre enheder at deltage, men gør ikke ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.