Disse Tmobile enheder vil få Android 12

enhed opdateringer Android Police

Tidligere på året, Samsung endelig begyndt at tilføje understøttelse af ESIMS i USA, følgende i fodspor af Apple og Google. Virksomheden startede sin line med en softwareopdatering til Note20 serie på T-Mobile, men det har været stille lige siden. En ny patch er på vej til Note20 telefoner på Verizon, hvilket bringer esim kapaciteter til en anden platform.

Samsung Galaxy Note8 havde et fremragende løb. Efter den kolossale Exploding batteri katastrofe, at Note7 repræsenteret i 2022, blev Samsung udkig efter noget, der var godt nok til ikke kun at rydde op i note mærke, men også blive en salgssucces â €”og Samsung leveret. Men alle gode ting må komme til en ende, og til Galaxy Note8, har den tid kommer. Det har officielt nået slutningen af ​​livet.

Nå, det tog ikke lang tid. Blot to dage efter sin tredje betaversion, en stabil version af OxygenOS 11 er klar til OnePlus 6 og 6T. Det har været en lang vej for begge disse enheder â €”Android 11 er næsten et år gammel â €”, men hvis du har været holde vejret for en opdatering, kan du endelig udånder.

Afhængigt af dit område, OnePlus netop begyndt at levere en helt ny opdatering til 8T ejere i går. Det er en lille forbedring, primært beregnet til at løse nogle ikke-specifikke bugs på NA og EU-varianter. Hvis du er en del af OnePlus beta-program, du er ikke blevet udeladt af opgraderingen sjov, da Open Beta 7 er nu tilgængelig for din enhed.

Mens vi alle venter på den endelige lancering af Android 12 senere i år, er OnePlus fortsætter med at opgradere sine ældre telefoner til Android 11. OnePlus 6 og 6T fik en smag af en opdateret livsstil med den første åbne beta til OxygenOS 11 et par uger siden, men hvis du stadig venter på en officiel stabil opdatering, har virksomheden ikke glemt dig. Begge telefoner får deres første nye softwareversioner i næsten to måneder.

Den nye ZenFone 8 kommer tættest på mini Android flagskib vi har været længsel efter, selvom dens intet ligesom sin storebror med sin radikale spejlvende kamera mekanisme. Begge 2022 ZenFone flagskibe er knap en uge gammel, men selskabet har allerede udgivet en stor softwareopdatering, som kommer med en masse nye funktioner og generelle forbedringer.

HMD Globals Nokia-telefoner kommer med nogle af de reneste Android bygger rundt, men det stadig ikke gøre virksomheden den hurtigste til at opdatere sine enheder. På trods af en køreplan deles med brugere sidste år, nogle af de telefoner, dømt til Android 11 har stadig ikke modtaget nye softwareversioner. For bedre at afspejle, når opdateringer kan faktisk være klar, har Nokia udvidet sin køreplan op til Q3 og tilføjet et par nye enheder på sin liste.

OnePlus er ikke den adræt opstart det plejede at være, og ajourføringen politik har taget en drejning til det værre i de sidste par år, især for telefoner, der er ikke de nyeste flagskibe længere. Efter måneders radiotavshed, har selskabet endeligt bekræftet når Android 11 vil ramme OnePlus 6 og 6T â €”men det er længere ude end du ville håbe.

Mens T-Mobile har den nyeste Samsung og OnePlus smartphones på tilbud, det sælger også sit eget mærke af REVVL håndsæt, der er rettet mod budgettet segment. En af disse telefoner, REVVL 4+, nu har modtaget Android 11 opdateringen.

OnePlus nyeste par telefoner vil ikke være tilgængelige for offentligheden, indtil næste torsdag, hvilket giver selskabet masser af tid til squash nogle bugs i deres software. Både OnePlus 9 og 9 Pro der får opdateringer i forvejen deres officielle ankomst i håb om at gøre hver enhed lidt mere stabil.

Den enlige store promotor af Googles Android One-program, Nokia, gjort store løfter om rettidig enhedsopdateringer, men dens blevet agterud på disse forpligtelser til sit flagskib. Men det betyder ikke, dens forlader sin entry-level og budget telefoner i stikken. De to-årige Nokia 3. modtager sin Android 11 opdatering som planlagt.

Samsung har formået at overraske sine mest trofaste skeptikere ved at blive usædvanligt adræt med softwareopdateringer af sent. Ikke alene har det holdt sit løfte om at levere Android 11 til sine enheder, men det er også fremvist sit engagement ved at tilbyde fire års sikkerhedsopdateringer til de fleste af sine enheder lanceret fra 2022 og fremefter. Yderligere glatning op sin handling, er Samsung nu fjerne nogle tvetydighed omkring, hvor ofte et par af sine enheder vil få sikkerhedsopdateringer.

Efter lidt af en hold-up hentede OnePlus 7 og 7T-serien endelig deres første Oxygenos 11 betas omkring midten af ​​januar. Mens opdateringen omfattede en række nifty funktioner, herunder 8TS-spruced-up-grænsefladen, var en bemærkelsesværdig ting, det var ud, den altid-on-displayfunktion. Heldigvis, den anden beta tilføjer, at manglende funktion, men med en uheldig advarsel â €”det er begrænset til de Pro-modeller.

Nogle folk ved hjælp af den nye ASUS ROG Telefon 3 har problemer spiller tilbage HD-indhold i visse apps som Netflix. Årsagen, som nogle af vores mere kyndige læsere kunne forvente, er et problem med Androids Widevine DRM-system, med nogle telefonmodeller ejere rapporterer, at deres L1 Widevine stat er gået tabt, nedrykkende dem til standard definition afspilning. ASUS har nu løst problemet med en softwareopdatering efter oprindeligt at spørge kunderne til at indsende deres telefoner til at komme tilbage HD-afspilning.

Som Samsung lovede i sin internationale opdatering tidslinje, har Galaxy Z Fold2 lige begyndt at modtage Android 11 i denne måned. Opdateringen indeholder den nyeste version af One UI, 3., og den seneste Android sikkerhedsrettelse fra januar 2022 som SamMobile rapporter.

www. ndroidpolice. om

Som OnePlus 7 / 7TS Android 11 opdatering hænger i luften, har kun to OnePlus telefoner â €”den 8. og 8T â €” hidtil modtaget deres stabile builds. I sidste uge, at selskabet bekræftede, at flere af sine ældre og budget tilbud ville snart blive opdateret med den nyeste OxygenOS versionen, og det er sikker synes at det er at holde sit ord. Den har endelig frigivet betaversionen af ​​OxygenOS 11 til Nord, bringer alt thats nye om softwaren huden til budgettet champ.

Asus var blandt de første mærker, der fik et forspring med deres Android 11 beta-prøveversioner bakke i september, der nøje følger den officielle overgang til pixel. Men virksomheden tog alt for lang tid at patch alt op og klar den endelige bygger, som det er kun lige gør nu. Asus har netop begyndt at udrulle Android 11 opdatering til sin ældre flagskib ZenFone 6, med sit hjem i Taiwan at få det først.

Ifølge Samsungs frigivelse tidslinje egen, Android 11 skulle nå ældre Galaxy flagskibe kun starter i denne måned. Men virksomheden gav Galaxy S10 Lite ejere en tidlig behandle som One UI 3 build begyndte at rulle ud et par dage før jul i Indien. Nu opdateringen er ved at nå endnu flere brugere, som Samsung ser ud til at bevæge sig i retning af en bredere udgivelse.

Den OnePlus 8T lancerede kører Android 11 ud af boksen, og til dato, de 8-serien er den eneste, vuggende de nyeste OxygenOS build. Mens sine forgængere venter spændt deres tur, den 8T fortsætter med at gå fremad med en serie ofincremental opdateringer udgivet i sin relativt korte levetid. Nu er den seneste OxygenOS udgivelse ledes ud, komplet med en lang liste af netværk og system rettelser.

Dette er ikke en komplet liste, og vil blive opdateret efterhånden som flere producenter deltage i festen og virksomheder, der allerede har hoppede ombord tilføje flere enheder til udviklingsfasen. Det forklarer, hvorfor nogle af de nyeste og

Benægtelse af ansvaret! Samachar Central er en automatisk aggregator af alle verdener medier. I hvert indhold, den hyperlink til den primære kilde er angivet. Alle varemærker tilhører deres retmæssige ejere, alle materialer til deres forfattere. Hvis du er ejer af indholdet og ikke ønsker os at offentliggøre dit materiale, så kontakt os via e-mail â € ”. Indholdet vil blive slettet inden for 24 timer.

Benægtelse af ansvaret! Gamers Greade er en automatisk aggregator af alle verdener medier. I hvert indhold, den hyperlink til den primære kilde er angivet. Alle varemærker tilhører deres retmæssige ejere, alle materialer til deres forfattere. Hvis du er ejer af indholdet og ikke ønsker os at offentliggøre dit materiale, så kontakt os via e-mail â € ”. Indholdet vil blive slettet inden for 24 timer.

Fremad af Android 12 støt lancering efterfølgende uge, har T-Cellular simpelthen delte sin personlige rekord af gadgets, der skal få Android 12 erstatte. Selvom T-Cellular doesnt foretage telefoner af sin personlige, er tjenesten nøje berørt i den test og udrulning af OS-opdateringer, der fører til opdateringer rullende ud for nogle gadgets uger og endda måneder efter lighedstegnet erstatte ruller ud til ulåst / verdensplan gadgets.

T-cellulars Desmond Smith tog til Twitter i dag at annoncere rekord, det sted, han berømt, at rekorden er ufuldstændig som ikke hver OEM har bekræftet, hvilke gadgets theyre arbejder på at formidle erstatte. Rekorden i øjeblikket udelukkende Plads til gadgets for hvilke OEM'er vokser en Android 12 udskifte, og aldrig gadgets, at tjenesten har begun teste erstatte på. At betegner at, så snart OEM fuldender forbedring af Android 12 erstatter for en valgt gadget, itll derefter overføre til den efterfølgende fase det sted, det skulle krydse T-cellulars certificeringskursus teste tidligere end tjeneste godkender udrulning af den udskiftes.

Højre heres en hyperlink T-cellulars ajour Android Software programmet Opdateringer webside stedet posten er vært. Tjenesten desuden udbudt en hvad nyt med Android 12 webside det sted, det lister blandt de vigtigste nye muligheder indgår i erstatning, men deres webside er vej fra komplet og mangler enhver skærmbilleder af nyeste muligheder, så vi foreslår, at studere vores artikel som et alternativ.

På nuværende tidspunkt er nyheden om Googles Android 12 er meget diskuteret og alle er på udkig hvorvidt deres enheder vil få Android 12 større opdatering eller ej? Under dette, har T-Mobile delte enhedslisten, der vil være kompatible med Android 12 operativsystemet og får denne større opdatering i den nærmeste fremtid.

Den October 01, 2022 t-Mobile, et amerikansk luftfartsselskab, har officielt annonceret de enheder, der vil modtage Android 12 herunder OnePlus 7, 8, og Galaxy S21-serien. Denne liste blev offentliggjort på Twitter af virksomhedens medarbejder Desmond Smith, som også udtalt, at alle partnerne arbejder sammen på Android 12, og at nogle af enhederne er stadig at blive afprøvet.

Smith erklærede også, at enhedslisten er endnu ikke afsluttet, og at visse enheder vil blive tilføjet til det i fremtiden. Den komplette liste af T-Mobile enheder, der vil modtage Android 12 opgraderingen kan findes nedenfor.

Android 12 beta er i øjeblikket tilgængelig for en række populære telefoner, herunder Samsung Galaxy S21-serien. Googles Android 12 vil have en ny UI design end sin forgænger, Android 11, hvilket er betydeligt mere tiltalende.

Android 12 beta-version kunne ankomme allerede i november, men den første smartphone med Android 12 forudinstalleret, Google Pixel 6-serien, vil snart være tilgængelige. Blot en dag før, har Google officielt frigivet den nye reklame video af Google Pixel 6 serien og weve set nogle fremragende Android 12 designs i denne video, herunder styring af musikken bar, spiller knapper, vejr, og ur widgets.

Desuden er en helt ny dialogue widget vil være tilgængelig i Android 12, der giver brugerne mulighed for at tale på andre sider på ethvert tidspunkt. Med hensyn til privatlivets fred, systemet tilbyder en integreret instrumentbrættet privatlivets fred, som giver brugerne mulighed for at se App adgang til mikrofonen, kameraet optegnelser, og anden information.

OxygenOS 12 er officielt bekræftet Toa lander på din OnePlus smartphone sammen med Android 12 opdateringen senere på året. Selv om vi ved alle de OnePlus enheder, der vil blive sensationsprægede den store Android 12-baserede OxygenOS 12 opdatering via OTA. Lets begynde en diskussion over alle de spørgsmål spinning i hovedet på OnePlus forbrugere.

Men de officielle udmeldinger ankommer med meget begrænset indhold og dens vanskelige at klart at forstå hvad der sker. Thats hvorfor, forsøger vi at imødegå dette problem med denne artikel, der vil sporten en rekord på hver OnePlus nyheder relateret til Android 12, OxygenOS 12, og ColorOS 12.

OnePlus oxygenos enhedslisten

Listen over OnePlus Android 12 støtteberettigede enheder er lidt som brandet tror på kvalitet i stedet for kvantitet thats hvorfor lancerer smartphones i et begrænset antal. Oversættelse af en liste er ikke en stor ting, og du kan også gøre en, hvis du har lidt kendskab til specifikke OEM'er softwareopgradering politik. Tjek vores liste nedenfor, og nogle af dem er også berettiget til Android 13 opdateringen.

dato Oxygenos frigivelse

Ved I / O 2022, Google lancerede Android 12 Beta program for almindelige brugere, samtidig, OnePlus havde også bekræftet Beta retssag for sin seneste OnePlus 9-serien flagskibe. Det bekræfter de OnePlus 9-serien vil være den første til at modtage stabil Android 12-baserede OxygenOS 12 opdatering efter vellykket firmware udvikling, men den stabile opdateringen er indsat den 7. december.

Oxygenos funktioner

Den kinesiske telefon maker officielt lanceret udgivelsen af ​​friske Android 12-baserede OxygenOS 12 opdatering med build nummer C. 9 til OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro enheder i Indien og Nordamerika. Denne opdatering leveres med rettelser til flere fejl og problemer sammen i december 2022 sikkerhedsrettelse. vide mere

OnePlus bekræftet til AndroidPolice at dets trykke pause på Android 12-baserede stabil OxygenOS 12 firmwareopdatering til de OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro smartphones. En ny softwareopdatering vil snart blive frigivet, hvilket vil løse alle de problemer og fejl, som forbrugerne rapporterer. Vide mere

Vigtig

Tmobile Revvl 5G Bedste pris i Afghanistan 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Tmobile Revvl 5G Bedste pris i Afghanistan 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Naijatechnews er den bedste blog til teknologi nyheder, gadget anmeldelser, premium MOD mobile spil og apps Download Tech GuideShowtos.

Lås din tmobile telefon op og nyd enhver tjenesteudbyder du vælger

Lås din tmobile telefon op og nyd enhver tjenesteudbyder du vælger

Telefonoplåsningstjeneste Lær, hvordan du låser op Tmobile Revvl-telefonen. Find en oplåsningskode for TMOBILE REVVL mobiltelefon eller anden mobiltelefon fra UnlockBase.

Venter på redirectiron ...

Venter på redirectiron ...

Bedste metoder til Hard Reset tmobile REVVL 5G. Du kan fjerne adgangskoden eller PIN-kode eller mønster lås nemt. Lås din mobiltelefon, når du har glemt adgangskode.

Coveron telefon design til tmobile revvl v 5g metro af tmobile revvl v plus taske, klar fleksibel blød gummi slank tpu cover, lilla blomst Walmart. om

Coveron telefon design til tmobile revvl v 5g metro af tmobile revvl v plus taske, klar fleksibel blød gummi slank tpu cover, lilla blomst Walmart. om

Sidste år lancerede tmobile sin egen linje af branded smartphones lavet af tklowned alcatel. Som opfølgning til den oprindelige REVVL har transportøren afsløret sine nextGeneration-enheder REVVL 2 og REVVL 2 Plus, som nu er tilgængelige for køb. Heres alt hvad du behøver at vide.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Gratis forsendelse klare mobiltelefon tilfælde, beskyttende mobiltelefon tilfælde og Reiko mobiltelefon sag tilfredsstille efterspørgslen efter at beskytte din mobiltelefon. ring telefon tilfældet for tcl tmobile revvl 5g 4 plus anti sved anti falde fingeraftryk stødabsorberende beskyttende er din smart valg, og den laveste pris sunnycell viste vil overraske dig, alle på DHgate. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

En helt ny udskiftning bagpanel dækning for din tmobile Revvl i Hvid farve til en utrolig pris

HARD RESET TMOBILE REVVL 2 PLUS, Sådan

HARD RESET TMOBILE REVVL 2 PLUS, Sådan

Vi designer vores Revvl 2 Plus Cases og Revvl 2 Plus Covers for at beskytte din enhed, slip efter dråbe. Vi bruger videnskabeligt dokumenterede slagmaterialer og innovativt design. Og derefter teste dem i vid udstrækning for at sikre, at din Revvl 2 Plus er fuldt beskyttet.

Revvl plus c3701a netværk unlock. Hjælp rode en tmobile Revvl Plus

Revvl plus c3701a netværk unlock. Hjælp rode en tmobile Revvl Plus

Denne telefon er tmobile Unlocked Smartphone, fuldt funktionel og har ren IMEI-nummer Tilbage forsiden viser LIGHT tegn på brug Krop boliger viser LIGHT tegn på brug Samlet telefonen er i meget god stand Telefon kommer ikke med kasse eller opladeren Vare detaljerne Model tmobile Revvl Plus Storagekapacitet 32 ​​GB

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.