Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Vi præsenterer den nye Inseego # 5GMiFi Hotspot! Vores første # 5G Hotspot har høje hastigheder, WiFi 6 & enterprise-grade sikkerhed. Med det enorme batteri, der varer mere end 24 timer, kan du tilslutte op til 30 enheder til arbejde, ur & play på vores 5G netværk hele dagen!

Det meste af 5G implementeringer til dato bruger mobilhotspots â € ”enheder, der konverterer en 5G signal til en anden form for dataoverførsel, som regel en form for allestedsnærværende Wi-Fi. Så mens der ikke er nogen direkte 5G enheder lige nu, er de indledende forretningsmæssige implementeringer vil centrere omkring den mobile hotspot koncept, så andre enheder for at drage fordel af den nye teknologi, om end indirekte. På topmødet i Snapdragon, både Netgear og inseego havde deres mobile hotspots på displayet.

Netgear i & t

Inside er Snapdragon X50-modem, de krævede mmWave antenner, samt en Snapdragon 855 SoC at give nogle af de kontrol logik, men også den indbyggede 802. 1ac / økse udgang for andre enheder at oprette forbindelse til. Vi er skyld nævnt før, at for hver implementering X50 weve set, er S855 nødvendig for at kontrol logik, og Qualcomm hedder de blev bygget symbiotisk at aktivere 5G.

indeni er også et batteri, selvom det efficient nævnt, hvad størrelse eller hvor længe det ville vare. Bortset fra 5G input og 802. 1ac / ax output, er der også en USB 3. Gen 1 til 5 Gbps output. Den Netgear repræsentant foreslog, at de ser denne enhed, der bruges så meget mere som en tøjret hotspot end et Wi-Fi-adgangspunkt, men naturligvis det afhænger af brugeren.

Enhederne udstillet på topmødet werent for pressen til at samle op og bruge. Der var en uden strøm demo enhed velcro-ed til en tabel, som vi werent lov til at fjerne, og enheden i rum, der var angiveligt tage data fra 5G radioer var ikke i en position, theyd lad os tage det op og tage billeder â € ”det var på toppen af ​​en skærm. Uanset hvad, var der ingen tegn vi kunne garantere det fungerede, og måtte tage deres ord for det.

Inseego til Verizon

I det andet demo rum, inseego havde sin 5G hotspot for Verizon op at køre. I denne demo rum, som Motorola og Samsung begge havde 5G hardware, inseegos indsættelse var begrænset til en lille VR demo, men enheden blev tydeligt at arbejde og tage data.

Inde i apparatet svarer til Netgear, med en Snapdragon X50-modem, en S855 SoC, og en indbygget batteri. Denne gang var vi vide, at der er et 4400 mAh batteri, og målet er at levere en fuld dage værd af batteri. Selskabet sagde, at de har 10 timer lige nu, men har stadig en god mængde optimering at gøre. På hastighed, målet er at understøtte 2 Gbps af mmWave 5G forbindelse med sub-10 millisekund latenstid.

Inseego gør enheden, men det vil være Verizon, der sælger det. Dette vil ske i 2022 i henhold til pressemateriale, selvom tilsvarende på den anden enhed, præcise timing og prisfastsættelse er indstillet til følge.

Relateret læsning

Mens jeg ventede på min døde skraldespand, der skal udskiftes, jeg fik en InseeGo 5G mobile hotspot fra T-Mobile. Jeg satte den hvor min affaldsspand var, og det nemt får 3 stænger af 5G ud af boksen med gode hastigheder. I det samme sted, jeg havde intet håb om nogensinde at låse ind i en 5G signal på skraldespanden uden udvendige antenner. Og jeg bekræftede, at når min nye affaldsspand ankom. Selvom Nokia er betydeligt større, det låser ind i en frygtelig -106 LTE-signal i stedet for -97 5G reception den lille hotspot får. Faktisk $ 200 bølgeform panel antenne på mit tag hacket ind i Nokia får mig om den samme 5G signal om, at InseeGo får alle på egen hånd.

Verizon har løftet sløret for den Inseego 5G hotspot, den første af sin art, der vil blive tilbudt af den trådløse luftfartsselskab. Den hotspot vil lancere på Verizon i 2022, gør det muligt for kunderne at få adgang til luftfartsselskaber 5G mobile netværk til brug sammen med andre mobile enheder. Den hotspot blev introduceret i dag under Snapdragon Technology Summit i Maui i dag.

Den Inseego 5G mobile hotspot er den første model med faktiske 5G NR støtte, og itll være til rådighed for kunderne at købe nogle tid næste år. Enheden blev anvendt som en del af en levende virtuel reality telemedicin Demonstration under den ovennævnte konference i dag, der har fundet sted med Columbia University som partner.

Den demonstration tjente til at understrege 5G NR Mobile Technologys brug i et virkelige scenario. Inspeegos 5G Mobile Hotspot er drevet af en Snapdragon 855 mobilplatform og Snapdragon X50 5G modem. Verizon siger, at det udelukkende vil tilbyde denne mobile hotspot, når den lancerer til salg næste år.

Unboxing The Inseego 5G MiFi hotspot til tmobile

Hotspotten kan vise sig at være populært blandt andre 5g adopters, der ikke er ivrig efter at erstatte deres eksisterende smartphones og tabletter med 5G-kompatible alternativer. Hotspot vil gøre det muligt for disse brugere at få adgang til Verizons 5G-netværk og bruge det med deres mobile enheder og laptops.

Verizon afslørede ikke, hvor meget INSEEGO-hotspot vil koste, og det gav heller ikke nogen form for specifik dato eller TimeFrame under enheden vil lancere. Bæreren annoncerede tidligere planer om at lancere en 5G Home Internet Service for boligkunder, selvom det kun er tilgængeligt i et begrænset antal byer på dette tidspunkt.

Verizon trådløse planer om at tilbyde et mobil hotspot drevet af 5G i løbet af første halvdel af 2022. I dag viste virksomheden enheden og afslørede, at den bliver lavet af INSEEGO. INSEEGO var tidligere kendt som Novatel og har gjort MIFI-mærket hotspots i årevis. INSEEGO MIFI 5G NR hotspot indeholder en berøringsskærm og er drevet af Snapdragon 855-processoren og Snapdragon X50 modem. Det understøtter WIFI 6 og indeholder en Ethernet-port til at hjælpe i forskellige forbindelsesscenarier. Inseego håber at bringe hotspot til markedet inden udgangen af ​​første kvartal. Der er ikke noget ord om, hvad det vil koste.

Kommentarer.

Verizon 5G MIFI M1000 hotspot giver dig mulighed for at dele internettet på farten med andre smartphones og wi-fi-aktiverede enheder. Oplev ultra-hurtig upload og downloadhastigheder på en brugervenlig hotspot.

Del dette produkt

Verizon og Inseego meddelte i dag lanceringen af ​​INSEEGO MIFI® M2100 5G UW MOBILE hotspot, bygget til at levere flammende hurtige hastigheder på tværs af Verizons 5G Ultra Wideband og 4G LTE-netværk. Denne kraftfulde kombination af 4G og 5G-forbindelse spiller en afgørende rolle i oplåsning af nye og fleksible tilsluttede oplevelser, der kræves til dagens forretnings- og forbrugerapplikationer. Verizon 5g Hotspot.

Forbind med tillid

Inspeegos proprietær, avanceret antenne design, kombineret med den kraftfulde Qualcomm® Snapdragon® X55 5G Modem, leverer en robust 5G-forbindelse til forbrugere og virksomheder, der får adgang til Verizons 5G Ultra Wideband Network. INSEEGO MIFI M2100 vil også understøtte Verizons 5G Nationwide Network lancering senere i år.

Superior Connectivity med Wi-Fi 6: Â For husholdninger og virksomheder med flere brugere Vying for båndbredde, MIFI M2100 adresserer Wi-Fi Bottlenecks med den næste generation af Wi-Fi-teknologi, WI -Fi 6, som giver en 4x stigning i data gennemgang pr. Bruger sammenlignet med Wi-Fi 5. MIFI M2100 forbinder op til 30 enheder over Wi-Fi og indstillingen for en direkte tæmmet forbindelse ved hjælp af USB-C-porten, så Du kan medbringe 5g til dine tabletter, bærbare computere og smartphones.

Enterprise-Grade Security: Â Designet og udviklet i USA, giver MiFi M2100 flere lag af forbedret sikkerhed for at beskytte dine private data og forsvare mod malware. IT-afdelinger kan nemt konfigurere og styre indstillingerne for deres brugere.

Let at bruge: Â Kompakt og bærbar, MIFI M2100 passer i lommen, taske eller rygsæk for at give hurtig internetadgang på farten. Med en stor 2. Touchscreen display og enkle menuer gør det nemt at forbinde dine enheder, se vigtige oplysninger og beskytte dine data.

Aktivering G for hverdagen Verizon G-hotspot

Fra data-sultne forbrugere til fjerntliggende arbejdstagere til banebrydende virksomhedsapplikationer kombinerer MIFI M2100 lynhurtig, ultra-lav forsinkelse med sikker 5g, herunder verizoner, der kommende 5g landsdækkende netværk og 4G LTE-forbindelse til en verden af spændende nye applikationer i sundhedspleje, beredskab, underholdning og andre områder, herunder:

Efter at have ført vejen med vores første generations 5G MiFi Mobile Hotspot sidste år, rejste baren igen med vores anden generation 5G MIFI M2000 serie til mobile operatørnetværk verden over. Åbnede døren til mange kraftfulde nye applikationer - på tværs af hver branche, sagde INSEEGO formand og CEO Dan Mondor. Vores kunder leder efter slanke og kompakte enheder bygget til produktivitet, ydeevne og sikkerhed fra bunden. MIFI M2000 er en plug-and-play gateway, der giver brugerne mulighed for at opleve kraften på 5G med deres eksisterende bærbare computere, tabletter og smartphones.

Kombinering af Qualcomm® Snapdragon® X55 5G Modem-RF-system med INSEGOS proprietært avanceret RF-teknologi design leverer MIFI M2000 datahastigheder over 2 Gbps * i mmwave bands og gigabit-plus * hastigheder i sub-6 GHz bånd. Det understøtter også nye applikationer, der kræver responsiveness og ultra-lav latens, som 5G-teknologi muliggør.

MIFI M2000 bruger effektiv, samtidig, dual-band Wi-Fi 6-teknologi, der giver større kapacitet og op til 4x hurtigere hastigheder for tilsluttede enheder sammenlignet med Wi-Fi 5. Dette giver brugerne brugere til at forbinde flere enheder på samme måde Tid, uden kompromitterer ydeevne eller ofre batterilevetid. Det forbinder sikkert op til 30 enheder over Wi-Fi sammen med indstillingen for en direkte tæmmet forbindelse ved hjælp af USB-C-porten.

Designet og udviklet i USA, giver INSEEGO MIFI M2000-serien flere lag af beskyttelse med den nyeste WPA 3 Wi-Fi-sikkerhedsprotokol, avanceret kryptering, hackerforebyggelse, adgangskodebeskyttelse, Guest Wi-Fi-netværk, VPN-pass- gennem og åben VPN.

Med en stor 2. Touchscreen farvedisplay og enkle menuer, der understøtter flere sprog, gør plug-and-play MIFI M2000 det nemt at forbinde laptops, smartphones og tablets og andre Wi-Fi-aktiverede enheder, se vigtige oplysninger og beskytte data.

© 2022. INSEEGO CORP. Alle rettigheder forbeholdes. Insteego navn og logo er varemærker tilhørende INSEEGO CORP. MIFI er et registreret varemærke tilhørende INSEEGO CORP. i USA og andre lande. Andet firma, produkt- eller servicenavne, der er nævnt heri, er varemærkerne for deres respektive ejere.

Vigtig

Bedste Indien Calling Card tilbud Call Indien nu bare 1min

Bedste Indien Calling Card tilbud Call Indien nu bare 1min

Vælg en internationale telefonkort fra Nyd Prepaid og du kan forvente internationale Lave opkald satser, stor kvalitet, instant PIN levering og 247 kundeservice på flere sprog.

Flow Cayman International Calling Priser

Flow Cayman International Calling Priser

Flow Cayman Tjek vores internationale kaldende legacy satser pr minut til lande rundt om i verden

International roaming.

International roaming.

Aktiver roaming på din StarHub Mobile efterbetalte planen i dag. Ring 1633 eller SMS til nemt at holde kontakten med deres kære til overkommelige priser, mens du rejser.

Ring til app ubegrænset teksting til Android Download Cafe Bazaar

Ring til app ubegrænset teksting til Android Download Cafe Bazaar

Leder du efter gratis tekst apps til Android, der sender rigtige SMS-beskeder her, er 10 bedste gratis teksting apps til Android 2021

Hurtigt konvertere Telefonnumre til International Format SMS, Voice, WhatsApp, og Airtime kampagner i 200 lande

Hurtigt konvertere Telefonnumre til International Format SMS, Voice, WhatsApp, og Airtime kampagner i 200 lande

For en kort tid, jeg var i stand til at sende beskeder internationalt, jeg stadig gør det, tror jeg, fordi det viser på min messaging app, den blev sendt dog

TELUS INTERNATIONAL TEXTING.

TELUS INTERNATIONAL TEXTING.

Mobiltelefoner ejes af store majoriteter af mennesker i større lande rundt om i verden, og de bruges til meget mere end bare telefonopkald. Især er teksting udbredt i både velhavende nationer og udviklingslandene. Social networking er også populær i mange nationer over hele kloden.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Llame ahora al 18554644098 para paquetes y fly de Spectrum Internet espaol. Haga su pedido hoy y obtenga Spectrum Internet de alta velocidad, datos ilimitados y mdem de Internet GRATIS. Undersøg las velocidades y precios de Internet de Spectrum wifi y solicite las ofertas que necesite.

Poltica de Uso de Redes Sociales Telcel Corporativo

Poltica de Uso de Redes Sociales Telcel Corporativo

Med en mobil internetplan skal du få ubegrænsede data til din WiFi-hotspot-enhed. Vælg mellem flere muligheder, der giver forskellige mængder highspeed-data.

GBIC Comunicaciones.

GBIC Comunicaciones.

Internet Prepago de 25 A 60 Megas Sin Contratos, Plazo Forzoso Ni Letra Chiquita. Recarga desde 99 mxn y navega synd lmites. Disponible ya en nezahualcyotl

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.