Tmobile Apple iPhone 13 tradein aftale på Best Buy

3 måder til TradeIn din iPhone til at spare penge

Salg af en iPhone kan involvere en række spørgsmål og beslutninger, som kan efterlade dig måske forlade dig følelsen usikker. Dine indstillinger kan variere, afhængigt af dit lokalområde, men den første mulighed typisk tilgængelig for at sælge din iPhone vil tage dig til en forhandler gerne Walmart, Target, eller BestBuy. Du kan også overveje at bruge din udbyder eller sociale medier markedspladser, når de sælger iPhone-modeller baseret på vores oplysninger om processen.

Hvor er det bedste sted at sælge min iphone i nærheden af ​​mig?

Du bliver nødt til at bestemme den nederste linje for, hvad du vil, når de sælger din iPhone i dit område. Nogle indstillinger kan du gøre det hurtigt og med større lethed, men potentielt i flere hundrede dollars mindre end markedsværdien. Andre kan tage længere tid, hvilket skaber mere arbejde for dig, mens så du kan sælge for mere end andre muligheder.

Husk på, at Apple iPhone købere i nærheden af ​​dig kan tilbyde kompensation i form af kredit i stedet for hårde kontanter. At få den bedste pris, når du sælger din telefon i en rimelig eller god tilstand er meget nemmere online.

Alternativt kan du ønsker at sælge din iPhone lokalt til en telefon luftfartsselskab. Husk, transportører vil kun tilbyde butik kredit. Du vil ikke modtage en kontant tilbud til enhver telefon, så du skal ikke handle din iPhone til et luftfartsselskab, hvis du er ikke planer om at bruge butikken kredit for den nye iPhone-model opgradering.

I de fleste tilfælde vil en transportør tilbyder en dollar værdi ligner en detail tilbagekøbsprogram butik, der kunne falde yderligere til skade. Du bør kun overveje denne mulighed, hvis du overvejer at opgradere til en ny telefon, og kan kombinere din butik kredit med en anden promo.

Hvis du er en AT & T kunde eller ej, kan du sælge din gamle iPhone-model i butikken eller online. Hvis du leder for at sælge, skal du sørge for at få dig et tilbud online, før turen går til butikken, så du ved, hvad din gamle enhed er værd.

Hvis du er en T-Mobile kunde eller ej, kan du følge en lignende proces til Verizons i butikken med visuel inspektion for vurderingen af ​​enheder værdi og få gavekort til at bruge i butikken. Du kan kontrollere, hvor meget sit værd online også

Der er så mange grunde, vi alle hænge på vores gamle mobiltelefoner, herunder ikke ønsker at tage sig tid til at tørre dem rene af personlige dataâ €”og frygter for at miste alle de dyrebare billeder, du ikke har uploadet til Cloud eller gemmes på en harddisk endnu.

Sagen er, hvis du kan holde ud at skille sig af med din gamle telefon, så handler det i, kan være en temmelig smart finansiel træk. Der er en række forskellige trade-in programmer, der giver kontanter, gavekort eller kredit til en ny telefon. Den mest kendte rute er Apples egen handel-i programmet, men det er næppe det eneste valg. Her er nogle af de trade-in muligheder for din gamle iPhoneâ €”og et nærmere kig på, hvordan hver enkelt tilgang kan spare dig penge.

apples handel-in-programmet

Apple giver kunderne kredit mod et andet køb, eller en Apple gavekort, der kan bruges når som helst. Det beløb, du vil modtage, afhænger af enheden og dens tilstand. Som Apples websted forklarer, en iPhone 12 Pro Max trade-in kan hente så meget som $ 790 mod en ny køb eller gavekort, mens en iPhone 12 Pro vil tjene dig så meget som $ 640. Som man kunne forvente, den estimerede trade-in værdien fald med ældre modeller. IPhone 11 Pro Max har en anslået trade-in værdien på $ 500, mens iPhone X er værd omkring $ 200 og iPhone 8 Plus, kun $ 180.

"Ved handel telefonen i med Apple, kan du ikke nødvendigvis får det højeste beløb af penge, men for nogle mennesker, kan det være den nemmeste tilgang," siger Shara Tibken, en ledende reporter for CNET News.

carrier trade-ins

Som CNET forklarer i sin egen seneste artikel på carrier trade-ins AT & T ser ud til at have startet trade-i krige: "AT & T kom ud af porten med det bedste kompromis i udbud på sæsonen, væsentlige røber den iPhone 13 Pro og iPhone 13 Minia til en start pris, der kan gå så lavt som 'gratis' til Newa anda eksisterende kunder."

Ikke længe efter, Verizon fulgte trop, væsentlige matcher AT & T deal. Der er naturligvis forskellige betingelser til kvalificere sig til sådan en aftale, Tibken advarsler. For eksempel skal AT & T kunder har en ubegrænset telefon plan med udbyderen for at kvalificere sig. Betingelsen for din handel-in også spørgsmål. Det skal være i god, funktionsdygtig stand.

Der er endnu en grund til, at luftfartsselskaber er villige til at gå ud over lige nu med deres handel-i tilbud, siger Tibken: De har brugt en formue på at bygge 5G-netværk, og de har brug for os alle til at have nyere telefoner der vil få mest ud af det nye netværk.

"The trade-in tilbud er langt mere aggressive end tidligere, og det er en refleksion af, at de luftfartsselskaber ønsker alle på 5G, fordi de har investeret en masse penge at bygge ud netværk," siger Tibken. "The trade-in tilbud er en måde at lokke kunder, som måske ikke havde planer om at opgradere, og når du gør, bærerne låse dig ind med en udvidet kontrakt."

tredjeparts trade-ins

Apples handel-in-programmet og transportøren trade-in tilbud er kun toppen af ​​isbjerget, når det kommer til at få en vis værdi ud af din gamle telefon. Der er en bred vifte af tredjepart trade-in muligheder. Disse omfatter steder som Best Buy, GameStop, og online-tjenester som uSell eller Decluttr, siger Steven Winkelman, mobil analytiker for PCMag.

Brug Decluttr, i mellemtiden, du giver oplysninger om fabrikat, model og tilstand din telefon, og sitet giver dig en øjeblikkelig pris. Denne pris er låst i 28 dage, hvilket giver dig tid til at finde en ny telefon. uSell er en anden online-mulighed. Sitet lover øjeblikkelige tilbud til din enhed. Men i tilfældet med uSell, tilbuddene kommer fra et netværk af betroede, professionelle købere.

pro tips til at få mest muligt ud af din handel-in

"Hvis du handler din telefon via en online service, er du ofte prisgivet en enkelt inspektør ," forklarer Winkelman. "Hvis du gør det i butikken, kan du ofte spørge repræsentanten, hvordan de ville klassificere din iPhone tilstand, før de begynder at kører diagnostik."

Hvis i butikken repræsentant ikke give dig, hvad du føler er en rimelig vurdering af telefonens tilstand, kan du altid prøve en anden butik placering, eller endda komme tilbage til den samme butik på en anden dag.

hvordan trade-in værker

Start med at købe en ny enhed online på Microsoft Store Get. Så gem dine ordre detaljer fra din Microsoft-konto som en PDF kvittering. Du skal som senere for at fuldføre din trade-in transaktion.

få en gensalgsværdi

Kontroller berettigelse din brugte enhed ved at dele nogle detaljer om sin tilstand på CExchange vurdering side. Når thats gjort, og du har modtaget en handel-i værdi, vil du med det samme se, hvor meget det er værd.

kontrollere dit køb

Upload din PDF kvittering som dit købsbevis til CExchange trade-in portalen. Youll modtage bekræftelse af dit køb inden for få sekunder. For forudbestillinger, kan ikke gøres gældende trade-in tilbud, indtil enhedens køb er afsendt.

Send i din gamle enhed

Pakke og sende enheden til CExchange gratis inden for 15 dage af din trade-in godkendelse. Når modtaget, vil CExchange inspicere det mod din vurdering detaljer og bestemme dens endelige værdi. Hvis det gør ikke opfylde trade-in kriterier, vil CExchange enten genbruge det eller returnere det til dig gratis.

få betalt

Sørg for, at du har gennemført en online handel-in anmodning før forsendelse telefonen til os for den endelige evaluering ved hjælp af forudbetalte forsendelsesmærkat forudsat. En kopi af etiketten shipping vil også blive sendt til dig, når online-anmodningen indgives.

Vælg et land

Best Buys program er temmelig let at bruge. Du skal blot browse over til deres trade-in side og vælg din enhed. Herfra vælger du vigtige detaljer såsom modellen, lagerkapacitet, luftfartsselskab, og farven på telefonen.

 På næste side, vil Best Buy stille dig et par flere spørgsmål, herunder om din skærm er revnet eller beskadiget sammen med den generelle tilstand af telefonen. Endelig er du nødt til at sørge for, at din telefon er helt nulstille og aktivering lås er blevet deaktiveret. Når du lægger i disse detaljer, vil Best Buy generere et tilbud til dig inden for et par minutter.

Hvordan kan jeg vide, hvilken tilstand min telefon er i?

De fleste store luftfartsselskaber tilbyder en form for en opgradering plan. Det er vigtigt at huske, teleselskaber gøre deres penge fra deres telefon kontrakter, ikke nødvendigvis fra at sælge telefoner. Deres mål er at låse dig ind i den længste, dyreste mulig kontrakt. De kan heller ikke give dig den bedste værdi for din gamle telefon. De er under ingen pres for at tilbyde dig en højere gensalgsværdi, fordi du vil blive låst fast i en ny kontrakt alligevel.

Dens også vigtigt at læse de fine vilkårene i aftalen. Når du først læse om carrier opgradering programmer, de lyder ret godt. Men der er mange sanktioner og betingelser, du måske ikke være opmærksomme på. For eksempel, selvom du er langsigtet kunde med Sprint, hvis konto er i god stand, kan de måske ændre eller afslutte dette program til enhver tid på Sprints alene skøn. Sprint er ikke alene i dette, da de andre store luftfartsselskaber har lignende politikker.

Samlet set sælger din gamle telefon gennem et handels-program som Best Buy eller en BuyBack-tjeneste dig fleksibiliteten til at vælge, hvem der er din bedste mulighed for dig. Dette er særligt værdifuldt, hvis du planlægger at flytte til et område, hvor en telekomservice måske ikke virker såvel som en anden. Endelig kan du stadig deltage i opgraderingsplaner, selvom du sælger din telefon til en tilbagekøbstjeneste. På denne måde kan du få det bedste fra begge verdener ved at få en diskonteret telefon gennem en langsigtet kontrakt og sælge din gamle telefon til den højeste pris muligt.

Best buy vs andre tilbagekøbsprogrammer

Der er mange tilbagekøbsprogrammer på internettet. Apple tilbyder buyback-programmet, men du får muligvis ikke den bedste deal til din telefon. Og generelt tilbyder de kun rabatter på nye iPhones eller Apple Gavekort. Så hvis du har besluttet at springe skib og købe den nyeste Samsung Galaxy eller Google Pixel, så er du ude af lykke. Amazon har sit eget handelsprogram, men mange mennesker har fundet, at de ikke tilbyder de bedste videresalgspriser, fordi de styrer deres egen markedsplads. Der er også en vedvarende rygte, at Amazon Prime-kunder faktisk får en bedre aftale end normale brugere.

Som for dedikerede iPhone buyback service muligheder, er der et par muligheder foruden Buyback Boss, men du kan gøre dine lektier først. Mange af dem har ikke det samme stærke ry bygget på kundeservice, brugervenlighed, prisgennemsigtighed og ærlighed. Husk med Buyback Boss, du får den højeste pris garanteret. Så hvis du finder en bedre værdi for din telefon, skal du godt opdatere dit tilbud, og du kan stadig udnytte vores prisvindende service.

Hurtige tips, før du sælger din telefon

Buyback Boss gør det hurtigt og nemt at få kontanter til din gamle telefon. Du kan få penge inden for få dage. Men hvis du er i stand til, skal du først købe din nye telefon. Dette vil give dig tid til at synkronisere enhederne, så du kan forhindre tab af data og sikre, at du ikke mister nogen af ​​dine køb. Også, før du sælger din telefon, skal du sørge for at slette den helt og fjerne den fra din iCloud-konto for at sikre dit privatliv og sikkerhed.

Vigtig

iPhone 11 Brugerhåndbog og iPhone 11 Pro Manuel PDF

iPhone 11 Brugerhåndbog og iPhone 11 Pro Manuel PDF

IPHONE 11 BRUGERVEJLEDNING FOR BEGYNDERE SENIORS bog. Læs anmeldelser fra verdens største community for læserne. En opdateret information om, hvordan til at udforske i ...

Apple iPhone 11 versus Apple iPhone 11 Pro Max coolblue

Apple iPhone 11 versus Apple iPhone 11 Pro Max coolblue

Vores eksperter test ud iPhone 11 Pro for batterilevetid, kamera og mere for at hjælpe dig med at beslutte, om dens den rigtige telefon for dig.

De nyeste iPhones er endelig her, og du kan allerede få dem til salg

De nyeste iPhones er endelig her, og du kan allerede få dem til salg

Mega forhandler Walmart tilbyder den første dollaroff rabat på æbler Ny iPhone 11

Overkommelige iPhone Reparationspriser i Gold Coast QLD

Overkommelige iPhone Reparationspriser i Gold Coast QLD

Flydende skade reparationer i Sydney CBD og Bondi Junction. Droppet ned på toilettet besluttede at tage en svømning, der er mange måder, vores telefoner kan blive gennemblødt.

Apple iPhone 11 Hvid 128 GB

Apple iPhone 11 Hvid 128 GB

Shop iPhone 11 128GB hvid med vores pris beat garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis klik og saml. Gem med officielle.

Apple iPhone 11 Pris, Apple iPhone 11 til de bedste priser i Indien

Apple iPhone 11 Pris, Apple iPhone 11 til de bedste priser i Indien

Køb Apple iPhone 11 PRO 256GB online til bedste pris i Indien. Kontroller fuld specifikationer for Apple iPhone 11 Pro 256GB mobiltelefon med sine funktioner, anmeldelser sammenligning på gadgets nu.

Eksklusiv Apple vil falde iPhone 11 Pris I Indien Til 44.900 Efter iPhone 13 Fondsbørsmeddelelse Onsitego Blog

Eksklusiv Apple vil falde iPhone 11 Pris I Indien Til 44.900 Efter iPhone 13 Fondsbørsmeddelelse Onsitego Blog

Apple iPhone 11 er den seneste overkommelig flagskib på markedet. Men hvordan ser det i forhold til sidste år iPhone XR Her er den fulde gennemgang af, hvordan de to telefoner sammenligne.

iPhone 11 Forestil butik

iPhone 11 Forestil butik

iPhone 11 Køb Apple iPhone 11 Hvid med opbevaring af 256 GB i bedste pris i Indien og få et eksklusivt tilbud fra jio. Shoppe nu

Køb Apple iPhone 11 64GB ROM, 4GB RAM, MHDC3HNA, Hvid Online Croma

Køb Apple iPhone 11 64GB ROM, 4GB RAM, MHDC3HNA, Hvid Online Croma

Få op til 11500. 0 off en ny iPhone 11, når du handler i enhver støtteberettiget smartphone. Køb nu med gratis levering. EMI tilgængelig

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.