Tmobile vil ikke længere sælge Samsung Galaxy Fold Opdatering

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung vil begynde at sælge branchens første folde telefon, Galaxy Fold, i USA starter fredag. AT & T og Best Buy vil sælge gadget, men T-Mobile er påfaldende fraværende fra Samsungs liste over Galaxy Fold detail partnere.

Det er bemærkelsesværdige overvejer T-Mobile var blandt de operatører, der oprindeligt havde planlagt at sælge Galaxy Fold i USA, tilbage i april. Det var før Galaxy Fold korrekturlæsere fundet udbredte problemer med gadget hængsel, som udløste leverandør Samsung at forsinke frigivelsen af ​​enheden for at styrke sin foldemekanisme.

Men nu, Samsung mener Galaxy Fold er klar til prime time, og har sagt, at det vil være til rådighed for faktiske kunder i denne uge - selv om selskabet er opfordrer kunderne til at "bare bruge en let berøring" på enheden .

Men Samsung var ikke i stand til at holde T-Mobile i galaksen Fold fold. "T-Mobile vil ikke bære Galaxy Fold fordi vi allerede tilbyde kunderne en bred vifte af de nyeste smartphones," operatøren sagde i en erklæring i juli, at forklare sin beslutning om ikke at sælge Galaxy Fold i sine detailforretninger eller på internet side. Luftfartsselskabet blev ikke opført af Samsung som en detail partner for fredagens lancering.

Dette kommer som lidt af en overraskelse, da T-Mobile sælger et bredt udvalg af telefoner, herunder fra OnePlus og Google. Desuden er indførelsen af ​​nye, smarte telefoner står ofte som en mulighed for operatørerne at stjæle kunder fra hinanden - Tag for eksempel Verizons aftale med Google for eksklusive rettigheder til at sælge den oprindelige pixel, eller endda AT & T oprindelige femårige aftale med Apple til eksklusivitet over iPhone. Sådanne aftaler næsten garantere, at en operatør sælger det nyeste og bedste vil vinde de kunder, der er på udkig efter det nyeste og bedste.

1. Det er for dyrt Som bemærket af Baystreet Research grundlægger Cliff Maldonado, T-Mobiles kundebase er blevet mere følsom over for smartphone prisskilte, især som leverandører som Apple og Samsung flytte over $ 1.000 tærskel.

2. ​​Kunderne kan ikke lide det Operatører som T-Mobile adfærd omfattende test af de telefoner, de sælger, dels for at undgå at sælge gadgets, der uundgåeligt vil blive returneret til butikker ved utilfredse kunder. Kunder, der vender tilbage deres telefoner, uanset årsagen, ofte lægge pres på operatørernes detail logistik, pådrage yderligere omkostninger i form af reparationer og arbejdskraft.

3. Folding telefoner måske bare være et modefænomen Husk 3D-telefoner? Omkring 2022 leverandører som HTC, Amazon og LG håbede, at 3D-skærme - telefon skærme, der kunne vise sløret, tre- dimensionelle billeder - ville tage markedet med storm. Hurtigt frem for et par år, og at fad fizzled ud hurtigere end selv de mest skeptiske analytikere havde forventet.

Folding telefoner kan godt følge et lignende mønster. Selvom Huawei og LG ser ud til at følge Samsung i folde telefon arena, er der ingen fortæller, hvordan kunderne kan reagere på de gadgets. I to års tid, er der en god chance for at folde telefoner vil følge 3D-telefoner ind i branchen mobiltelefon kirkegård .

Samsung har afsløret den betrængte Galaxy Fold endelig vil fragte denne September, men du vil ikke være i stand til at købe det gennem T-Mobile. Luftfartsselskabet har bekræftet, at det ikke vil sælge den foldbare smartphone.

Både T-Mobile og AT & T aflyst forudbestillinger efter Samsung forsinket Galaxy Fold lige før den ramte butikkerne. Anmeldere fundet vragrester fik inde i enheden gennem hængslet, og der var problemer med den beskyttende skærm lag, nemlig at nogle folk mistænkes det var en almindelig skærm beskytter og fjernet det. Samsung har lavet nogle tweaks til design, såsom at udvide det beskyttende lag over ringen for at afskrække folk fra at tage det ud, og forbedre Hinge Caps i et forsøg på at forhindre detritus i at komme ind.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Men the Galaxy Z Fold3 5G er som en rockstjerne, sørge for at kommandere et værelse, når det kommer ind. Den mindre Z Flip3 5G er mere som en god ven, der kan gøre enhver situation bedre, især hvis du kan lide at udtrykke dig.

Ny samsung sammenklappelige enheder har udseendet

Apps og fotos bliver levende på zippy, bright QXGA + Dynamisk AMOLED 120 Hz skærm. Og der er kameraer aplenty på Z Fold3 5G: En fem i alt, herunder en underdisplay kamera og en bageste tredobbelt kamera med 12 megapixel ultrabred, vidvinkel og teleobjektiver. Men hvis kameraer er din passion, vil jeg anbefale Galaxy S21 Ultra 5G.

Tre grunde til tmobile Isnt vil sælge Galaxy Fold

Den også-robust Z Flip3 5G vejer kun 0. pounds og har jazzede skærme, også â € ”en 1. -inch skærm på dækslet viser den tid og advarsler og lader dig køre nogle apps, samt skyde fotos. To yderligere bageste kameraer lader dig snap brede og ultra brede billeder.

Hvad den nye Samsung smartphones virkelig koste?

Folding telefoner har altid været dyrere end de traditionelle. Men disse seneste Samsung-enheder er mere tåleligt end tidligere modeller som Galaxy Z Fold og Fold2 5G, der udføres $ 1.999 prisskilte. Galaxy Flip 5G, udgivet for et år siden, var prissat til $ 1.449 før Samsung reduceret prisen på det og Fold2 5G.

Men de nuværende går priserne er stadig høj, kan man sige. Sandt nok, men hvis man ser på Samsung. OM og på de steder, hvor store cellulære luftfartsselskaber, kan du få den Z Fold3 5G til så lavt som $ 800 eller $ 900 med en trade-in-enhed. Det er nok NOA tilfældighed disse priser sammenlignes med den populære iPhone-modeller.

AT & T, T-Mobile ogen Verizon tilbyder op til $ 1.000 fra prisen for enten ny enhed. Og Z Flip3 5G kan findes for $ 500 eller lavere. AT & T og T-Mobile,  for eksempel, vil give dig en gratis en med kvalificeret trade-in, rate og service planer.

Hvad kan de folde galakse enheder gøre?

Galaxy Z Fold3 5G er sexet og vil capture hver øje i rummet, når du møder op med det på den næste meeting ⠀ ”hvis du har i-kontor sammenkomster. Uanset hvad, kan enheden også op din multitasking spil derhjemme eller på farten.

Denne fleksibilitet gør det muligt for dig at gøre tingene på din måde. Tilbage til e-mail: Når du flytter til fuld skærm, er det lettere at skrive Ana svar. Du kan også tilpasse tastaturet til den størrelse, du vælger, også. Og du kan opsætte Z Fold3 så du kan se indbakken og læse en e-mail i sin helhed på fuld skærm, ligesom du gør på en stationær computer.

Z Fold3 5G s folde evne kan bruges til multitasking, også. Fold det på så halvdelen enheden sidder på et bord, og du kan deltage i en videokonference og tage noter med en S Pen. I Microsoft Teams, kan du dele en virtuel tavle med andre deltagere , også.

ANDA når produktivitet eller tilslutningsmuligheder er ikke målet, Z Fold3 5ga gør en god skærm til streaming video, baseret på min erfaring watching "Springsteen på Broadway" på Netflix app. Det er også en stor lærred til at spille spil, som jeg fandt, da jeg brugt en del tid with League of Legends: Wild Rift.

Med hensyn til enhedens mindre fætter, Samsung designet Z Flip3 5G til indflydelsesrige og sociale medier hengivne. Hvis du har brug for at tage et hurtig selfie eller video, behøver du ikke engang at åbne Smart-enhed. Dobbelt-tryk på knappen side og knalde at vælge, hvad du vil gøre, og du er indstillet.

Ligesom Z Fold3 5G, Z Flip3 5G har Dolby Atmos højttalere, som leverer Peppy stereo, men forbinder din Bluetooth-hovedtelefoner til surround sound. Z Fold3 5G kommer med 256 gigabytes eller 512GB lagerplads; Z Flip3 5G 128 GB eller 256 GB.

Kan en ny Samsung Galaxy z smartphone ændre dit liv?

Andre korrekturlæsere enige om, at Samsung er i bedring på at gøre foldbare telefoner en skal jo-have gadget. På trods af de ulemper â € ”pebret, chunky, hurtig batteriforbrug â €”af Z Fold3 5G, Â CNBC teknologi produkt redaktør Todd Haselton sagde, "Jeg var guitarens med de første to modeller, men efter at have testet denne ene i to uger, jeg slags kærlighed det."

For Julian Chokkattu, reviews redaktør på Wired, har de nye Galaxy Z enheder "hit et niveau af modenhed, der gør dem de første sammenklappelige telefoner jeg føler komfortable anbefale til, ja, bare om nogen der kan mave deres priser."

Mobilitet

Samsung onsdag annonceret, at firmaet havde fastsat de spørgsmål, forhindret Galaxy Fold i at starte tilbage i april og vil slutte teste i tide til at lancere den foldbare telefon i september. Den Fold var kun et par dage væk fra lanceringen når korrekturlæsere opdagede fejl med skærmen, hvilket fører Samsung at udskyde lanceringen. Siden da har Samsung været meste stille om fremskridt for at løse Fold display spørgsmål.

Da Samsung først annoncerede Fold, T-Mobile og AT & T var de eneste store amerikanske luftfartsselskaber, der meddelte, at de havde telefonen ved lanceringen. Hurtig frem til den reviderede startdato, og T-Mobile har haft en forandring af hjertet.

I en kommentar, der er givet til randen, sagde en T-Mobile-talsmand, at "T-Mobile ikke bærer Galaxy Fold, fordi vi allerede tilbyder kunderne en bred vifte af de nyeste smartphones. Vær venlig at nå ud til Samsung for yderligere henvendelser . "

Kan du bebrejde T-Mobile? Jeg kan ikke. Foldet er en næsten $ 2.000 telefon, der næsten gik ind i forbrugernes hænder - havde det ikke været for tech korrekturlæsere, der talte op. Det var allerede en nichemekanisme til et nichepublikning, og forsinkelsen har helt sikkert haft indflydelse på forbrugernes tillid og vilje til en stor sum penge på en telefon.

Som for AT & T har transportøren sagt, at det arbejder med Samsung og har ikke noget andet at dele i øjeblikket. Uanset om det betyder, at transportøren stadig tester det nye design, arbejder sammen med Samsung vedrørende andre enheder eller vil faktisk bære folden ved lanceringen er ukendt.

Samsung udpakket

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Selvfølgelig er det som state-of-the-art som Z-folden 3 ikke helt fri for tænderproblemer og tekniske hitches. Heldigvis sammensatte Weve en liste over fælles Samsung Galaxy Z Fold 3 problemer og hvordan man løser dem. Dette beskriver alt fra batteriafløbsproblemer til problemer med Samsung Pay, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din nye telefon og ikke lade mindre snags ødelægge din nydelse af det. Som det er tilfældet med vores problemløsende stykker, opdateres denne artikel, da vi støder på nye fælles problemer, så vær venlig at tjekke tilbage, hvis et problem, du oplever ISNT i øjeblikket dækket.

Vigtig

Samsung Galaxy J3 Prime

Samsung Galaxy J3 Prime

glas Samsung Galaxy J3 prime de calidad con ENVO gratis en todo el mundo da AliExpress.

Samsung Galaxy J7 2017 Pris i Indien, Samsung Galaxy J7 2017 anmeldelser og specifikationer 18 dec 2021 BGR Indien

Samsung Galaxy J7 2017 Pris i Indien, Samsung Galaxy J7 2017 anmeldelser og specifikationer 18 dec 2021 BGR Indien

Alt du elsker om J, opgraderet til den nye Galaxy A. Se hvordan J er blevet opgraderet og købe den nye Galaxy A i bedste pris i Caribien.

Batteri til Samsung J7

Batteri til Samsung J7

Find den bedste brugte SAMSUNG J7 batteri pris i Indien Brugte Samsung J7 batteri til salg i Indien. Renoveret Seal Pack Samsung J7 Batteri, A50, J7, S10, J2, Note 9, S9 Mere i OLX Indien. Indien.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Find den bedste brugte SAMSUNG J7MAX pris i Indien Brugte Samsung J7max til salg i Indien. Renoveret Seal Pack Samsung J7max, iPhone X, iPhone 7, POCO F1, OnePlus 6T, 4G MOBILE Mere i OLX Indien. Indien.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Samsung Galaxy J7 Prime Black, 32 GB, 3 GB RAM online til bedste pris i Indien. Læs mere om Samsung Galaxy J7 Prime specifikationer, farver, anmeldelser, præstationsfunktioner på Croma. Handel online

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær at oprette den tid og dato på Samsung Galaxy J7 Prime. n denne pageAutoupdate tid NITZSet tid dateAutoupdate tid NITZThe standardindstillingen for din enhed er at Automatical

Samsung Galaxy J72017Smartphone 5. 16GB, 3 GB RAM 13 MP kamera 13. MP Gold Amazon. o. k elektronik Photo

Samsung Galaxy J72017Smartphone 5. 16GB, 3 GB RAM 13 MP kamera 13. MP Gold Amazon. o. k elektronik Photo

Ofte stillede spørgsmål til Samsung Mobile Device. Find mere om Sådan bruger Memory mulighed for Smart manager i Samsung Galaxy J-serie med Samsung Support.

MetroPCS Galaxy J7 Cases Walmart. om

MetroPCS Galaxy J7 Cases Walmart. om

Find hd Samsung Galaxy J7 Stjerne Gennemsigtig baggrund, HD PNG download er gratis png billede. Hent og bruge det til dine ikke-kommercielle projekter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.