Top 3 metoder til hårdt nulstillet Samsung Galaxy Note 3, 4 og 5 uden at miste data

Sådan Hard Reset Samsung Galaxy Note 3 uden at miste data

Hvis du har problemer som billedet, der ikke viser på skærmen eller fjernbetjeningen, ikke fungerer, skal du nulstille tv'et med følgende procedure. Hvis problemet fortsætter, skal du prøve fabriksindstillingen nedenfor. F En ekstern USB-enhed er tilsluttet fjernsynet, frakobl USB-enheden fra tv'et, før du nulstiller.

Power Reset

Dette nemme trin for trin tutorial vil hjælpe dig med at fabrikere nulstille din Samsung Galaxy A32 5G, tørre alle de gemte data og gendanne det til fabriksindstillingerne. Du vil også lære at bløde nulstil Galaxy A32 5G og tørre cache-partitionen.

Sådan Factory Nulstil Samsung Galaxy A G fra Indstillinger Menu:

Trin 4: Tryk på Factory Data Reset: På dette tidspunkt vil Android OS fortælle dig, at alle data slettes fra din telefon. Inklusive din Google-konto, system- og appdata, indstillinger, downloadet app, musik, billeder og alle andre brugerdata, så sørg for at sikkerhedskopiere alt, hvad du har brug for, før du flytter til de næste trin.

Sådan fabrikkens fabrik Nulstil Samsung Galaxy A G fra Gendannelsesmenu:

En master reset gendanner de oprindelige fabriksindstillinger og kan slette dine personlige data om det interne lagring, f.eks. Downloads, ringetoner, billeder, apps, kontakter og visuel voicemail. Det sletter ikke data, der er gemt på SIM-kortet eller SD-kortet.

Master reset med hardware nøgler

Denne enhed giver dig mulighed for at nulstille indstillingerne til deres standardindstillinger uden at gøre en fuld fabriks nulstilling. Enhver telefon Tilpasninger vil blive kasseret Men personlige data og indstillinger for downloadede apps vil ikke blive påvirket.

Nulstil netværksindstillinger

En soft reset er et simuleret batterifjernelse. Dette bruges til at slukke en enhed, når skærmen er frosset eller ikke reagerer, og enheden har et internt batteri, der ikke kan fjernes. Det forårsager ikke tab af personlige data på enheden.

For dem der ejer en Samsung Galaxy Note 7, er det vigtigt at vide, hvordan man skal nulstille Samsung Note 7, hvis du har problemer med smartphone. Når du går til fabrikken nulstilles en Samsung Note 7, giver det smartphone mulighed for at få en ny start. Uanset årsagen til, at du skal understøtte din note 7, skal du være forklaret nedenfor. Sådan Factory Reset A Samsung Note 7.

For dem, der er interesseret i at få mest muligt ud af din Samsung-enhed, så sørg for at tjekke Samsungs Trådløs opladningsplade, Â Ekstern bærbar batteripakke, og HR-Wireless Activity Activity Wireless Activity Wristbandâ til den ultimative oplevelse med din Samsung-enhed.

Det er vigtigt at vide, at før du går til fabrikken nulstilles en Samsung Galaxy Note 7, at det anbefales at sikkerhedskopiere alle filer for at reducere risikoen for at tabe alle vigtige data. Vejen til at sikkerhedskopiere data på din note 7 er ved at gå til Indstillinger> Backup & Reset. For resten af ​​dine filer kan du bruge en backup-app eller en tjeneste. Du får 16 GB plads i skyen med Google Drive.

Gå til meddelelsesafsnittet i Samsung Note 7 og vælg  Gear-ikonet for at få op på indstillinger. På siden Indstillinger skal du vælge On Sikkerhedskopiering og nulstillet, der er angivet underbruger og backup og vælg fabriksdata nulstillet.

Sørg for, at alt vigtigt er blevet sikkerhedskopieret og derefter nederst på skærmen RESET-enhed. På den næste skærm skal du vælge "Slet alle og vente på, at processen bliver komplet og telefonen for at genstarte.

Der er mange grunde til, at man skal nulstille deres smartphone fra tid til anden. Men nej ønsker at miste alle deres data på grund af dette. En måde at rydde op Galaxy Note 3 på er at gøre en soft reset, som kun kræver genstart af smartphone. Men hvad hvis problemet ikke er løst med en blot blød genstart? I så fald skal du muligvis udføre en fabriksindstilling på din Galaxy Note 3. Nu hvordan kan nogen gøre en hård nulstilling uden at miste værdifulde data? Det er hvad dagens artikel handler om. Men først nogle tips til begyndere:

Sådan tørres cache partition til Samsung Galaxy Note, og â € "Fabriksindstilling Bemærk, og

Der er tre metoder til fabriksindstilling din Samsung Galaxy Note 3, 4 og 5, mens du holder dataene sikre. Lad os starte med den enkleste én. Du kan anvende enhver anden metode afhængig af din gennemførlighed .

Ur recovery-mode

Det er de bedste metoder til fabrikken nulstille din Galaxy Note 3, 4 og 5 uden at miste nogen data. Dette vil løse fælles problemer i smartphones som tilbagestående eller hyppig skærm frysning. Vi håber du kunne lide artiklen. Fortæl os dine synspunkter i kommentarerne nedenfor og glem ikke at dele denne artikel med dine venner.

En hård genstart er også kendt som en total nulstilling eller en fabrik nulstilling til Samsung Galaxy Note. Den hårde genstart returnerer galaksen note til originale fabriksindstillinger og software. Alle programmer, du har installeret, samt din e-mail og storage-konti, der slettes fra telefonen, når den hard nulstilling udføres. Hvis din telefon har frosset eller du er låst ude af enheden, skal du udføre en ekstern fabrik reset for at gendanne din telefon funktionalitet. Hvis du kan få adgang til menuen Indstillinger på enheden, skal du udføre en intern hard nulstilling inde fra operativsystemet.

ekstern hard reset

Tryk Power " "Volume Up" og" Menu samtidigt og hold knapperne i ca. 10 sekunder. Når Android logoet vises på skærmen, slipper knapperne. De Android Recovery-menuen vises.

tryk ned for lydstyrken

Brug "Volume Down" for at rulle til den Ja - Slet alle brugerdata indstilling, og tryk derefter på Power for at vælge indstillingen. Telefonen nulstilles til oprindelige software og indstillinger og derefter viser menuen Reboot.

intern hard reset

Randall Blackburn har arbejdet for flere Fortune 1000 virksomheder som en teknisk forfatter i løbet af de sidste syv år. Han har produceret en lang række af teknisk dokumentation, herunder detaljerede programmering specifikationer og forskning papirer. Randall har også fået flere års erfaring med at skrive web-indhold. Randall bor og arbejder i Austin, TX.

Brug for en samsung ssd nulstiller

Samsung Corp er en af ​​de mest populære SSD fabrikanter over hele verden. Samsung SSD'er tjene deres eget omdømme på grund af høj ydeevne, bedre teknikker og lang garanti tid. Flere og flere mennesker køber Samsung SSD, installere Samsung SSD, og ​​bruge Samsung SSD, hvilket kan resultere i efterspørgslen af ​​Samsung SSD fabrik reset værktøj.

Hvornår skal du bruge denne SSD nulstillet hjælpeprogram? Faktisk er det ret nemt at fortælle. Formålet med reset værktøj er at genoprette SSD tabt ydeevne og gøre det som frisk-out-of-the-box, hvis muligt. Derfor, når du finder boot up tid længere end før, programmet starter langsommere, kendte små filer fylder stor diskplads eller noget tegn, der angiver mangler SSD'er ydeevne, kan det være tid til at nulstille Samsung SSD til fabriksindstillingerne.

Hvordan samsung SSD nulstiller genvinde tabte præstation?

Før start, kan du spekulerer på, hvad Samsung SSD opsving værktøj gør, og hvordan det indser SSD ydeevne inddrive . For at forstå dette lettere, er du nødt til at erhverve to vigtige ting: SSD gemmer data med forskellig struktur og SSD har begrænsede skrive tider.

Samsung SSD recovery software vil udføre Sikker Erase at stoppe disse såre sløjfer. Det vil sige, vil Secure Erase tørre alle data på SSD helt og næste gang, når en ny fil skriver til, vil det skrive til SSD direkte. Det bringer hurtigere læse og skrive hastighed samt forlænger SSD levetid. Sikker Erase gælder også for SSD-data aftørring permanent, uden mulighed for at komme sig.

Hvad samsung ssd fabriksnulstilling værktøj skal du bruge?

Når det kommer til Samsung SSD vedligeholdelse, den første ting, der kommer ind i dit sind ville være Samsung Magician. Samsung Magician software fungerer på stort set alle Samsung SSD som Samsung SSD 830, SSD T5, SSD 850 EVO / PRO osv

Sikker Erase funktion i dette program vil ødelægge alle lagrede data hurtigt og grundigt . Det vil også skabe en ny krypteringsnøgle og genoprette Samsung SSD til sine fabriksindstillinger. Der henvises til Samsung SSD Secure Erase for detaljerede trin med skærmbilleder.

Ikke desto mindre, vil du finde Samsung Magician svigter dig nogle gange, såsom Kom i Samsung 850 EVO ikke påvist i Windows 10 dilemma eller kan ikke oprette bootbar USB-drev problemer. Endnu værre, Samsung Magician Secure Erase ikke fungerer. Ligegyldigt hvilket problem du kan komme ud, du har brug for at finde en bedre erstatning for denne SSD opsving værktøj.

AOMEI Partition Assistant Professional er en disk manager, der kan lade Samsung SSD nulstille til fabriksindstillinger og genvinde sin tabte ydeevne. Som en kendsgerning, denne software har forskellige arrangementer for HDD aftørring og SSD sletning, hvilket gør det mere professionelt. Med sin intuitive brugerflade, vil SSD sikker sletning bliver enkel og let. Du kan gratis downloade sin demo version for at få en prøve på først.

Sådan nulstilles Samsung SSD til fabriksstaten uden at skade det?

Tips: Aomei Partition Assistent Professional er også Samsung Portable SSD Factory Reset Tool, Intel SSD og Kingston SSD nulstillingsværktøj, og mange andre mærker af SSD. Det er heller ikke foreslået at sikre sletning SSD ofte.

Resumé

Der er mange Samsung SSD-nulsteværktøj derude, men Aomei Partition Assistant Professional er den, der ikke vil gøre DISA / A7> DIG. Bortset fra at gendanne tabte ydeevne, kan du bruge denne software til at flytte OS til en Samsung SSD uden geninstallering . Flere funktioner som format, Slet alle Partitions og Disk Copy er indlejret med.

Vigtig

Samsung Galaxy A10e pris i Bangladesh Specs 2021 880mobiles.com

Samsung Galaxy A10e pris i Bangladesh Specs 2021 880mobiles.com

Samsung Galaxy A10e har attraktive specifikationer af 5,83 Display, 2 GB RAM, 8 MP kamera, 3000 mAh batteri.

Galaxy A10e Android Police

Galaxy A10e Android Police

Samsung Galaxy A10e Pris i Indien Sammenlign priser til Samsung Galaxy A10e online på CompareRaja. Tjek Samsung Galaxy A10e prisliste, specifikationer anmeldelser.

Samsung Galaxy A10E S102DL Review

Samsung Galaxy A10E S102DL Review

Med en 5. 3 touchscreen, Android 9. Pie og 32 GB Storage, har Samsung Galaxy A10e meget at tilbyde, se alle de fulde specifikationer og detaljer for A10E fra Tracfone i vores anmeldelse.

SMA102UZKAXAA Galaxy A10e 32GB Unlocked Black Samsung Forretning

SMA102UZKAXAA Galaxy A10e 32GB Unlocked Black Samsung Forretning

Samsung Galaxy Xcover Pro vs Samsung Galaxy A10e Mobile Sammenligning Sammenligne Samsung Galaxy Xcover Pro vs Samsung Galaxy A10e Pris, Kamera, Størrelse og andre specifikationer inklusive batteri og Grafisk benchmarks på MobileSum

Samsung Galaxy A112020 Pris i Indien, FullSpecifications

Samsung Galaxy A112020 Pris i Indien, FullSpecifications

Hvor meget koster det at reparere Samsung Galaxy A11 skærm

Samsung Galaxy A11 Specs, og Pris Living Media

Samsung Galaxy A11 Specs, og Pris Living Media

Samsung Galaxy 6. A11 tilgængelig 1 februar 2021 til 28 februar 2021 fra Ackermans for R2999. 0

Samsung Galaxy A11 SMA115FDS Pris i Sri Lanka Colombo, Kandy, Negombo

Samsung Galaxy A11 SMA115FDS Pris i Sri Lanka Colombo, Kandy, Negombo

Samsung Mobiltelefoner Priser i Sri Lanka Bedste priser Sri Lanka Køb Samsung Smartphone i Sri Lanka på Dialcom. K.

Samsung Galaxy A11 Pris i USA Mobilewithprices Mobile Med Priser

Samsung Galaxy A11 Pris i USA Mobilewithprices Mobile Med Priser

Samsung Galaxy A11 Pris i USA er mellem 130 170 til 2 GB RAM 32GB ROM og 3GB RAM 32GB rom. Orbindelse WiFi WiFi 802. 1 BGN

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy A11 Tjek de fulde specifikationer, funktioner, farver og prisen på Samsung Galaxy A11 her.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.