Tt selainta ei en tueta.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Jones, en brasiliansk Jiu-Jitsu Black Belt under Lachlan Giles, er baseret i Melbourne, Australien, hvor han træner på det absolutte MMA-akademi. På onsdag afsluttede Whittaker en træning på absolutte, og medierne var i stand til at stikke den australske blandede kampkunstner, der ramte puderne, boreteknikkerne og også fuldføre nogle runder med Jones.

Når du bliver spurgt, hvordan Whittaker stabler op imod resten af ​​de blandede kampkunstnere, har han rullet med, Jones roste den nuværende UFC Middleweight Champion og forklarede, at han er meget, meget god.

Jones betragtes som en af ​​de største griber i verden i dag. Australien kom fra skyggerne for at indsende Leandro LO på 2022 ADCC-finalen i et resultat, der krævede opmærksomhed og respekt fra grapplingverdenen. Siden da har Jones brilliant form fortsat fortsat, og han har indsendt mange elite grapplers i konkurrencer, herunder Eddie Bravo Invitational, Quintet, Kasai Pro, Polaris og meget mere.

Ryan er sat til ansigt tidligere UFC Fighter Vagner Rocha og # 1 rangeret mellemvægt Grappler Vagner Rocha næste. Parret, der tidligere blev kæmpet i 2022. Ryan har også for nylig underskrevet med et mesterskab og sandsynligvis vil gå ind i MMA i den nærmeste fremtid, hvilket betyder, at hans kalender er fuld.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Gode nyheder til fans af det traditionelle Polaris superfight format, vende tilbage til det for Polaris 17 den 9. oktober, lige i tide til retur af de australske Phenom Craig Jones. Helvede kommer tilbage til Storbritannien for at forsvare Middleweight Championship, en af ​​to polaris titler, som han ejer, mod en endnu ikke navngivet konkurrenter.

Han vandt den mellemvægts titel hele vejen tilbage på Polaris 6 med en lynhurtig Heelhook finish mod Jake Shields på lidt over et øjeblik og har siden forsvaret det mod Matheus lutes ved at tjene en enstemmig beslutning. I mellem disse sejre flyttede Jones også i vægt for at kæmpe for den indledende lys-heavyweight-titel mod Keenan Cornelius og blev tildelt den splittede beslutningssejr efter en utrolig tæt kamp.

Jones har kun fået bedre siden disse forestillinger, der nåede toppen af ​​sin karriere hidtil i 2022, da han vandt en sølvmedalje på ADCC World Championships. Helvede søger nu at forbedre sin perfekte rekord til 4-0, når han vender tilbage til Storbritannien den 9. oktober til Polaris 17 på Central Hall, Southampton og Streamed Live på UFC FightPass.

Cerrone, 38, er i øjeblikket uinfrit i sine sidste seks UFC-udseende, en strækning, der indeholder tab til Anthon Pettis, Conor McGregor, Justin Gaethje og Tony Ferguson. Han konkurrerede senest i maj på en UFC Vegas-begivenhed, hvor han tabte ved første runde TKO til Alex Morono.

Lige nu er jeg sikker på, at Cerrone sagde. Det er bare anderledes, ændrer det op. På dette niveau er der ingen genveje, så min sidste kamp ive taget genveje, og det har bare ikke slettet godt. Jeg er i en alder af modenhed i min træning, som jeg ved, hvad jeg skal gøre, og hvad der kræves for at være cowboy, som alle ønsker at se kamp.

Joe Rogan satte sig med Craig Jones og Alexander Volkanovski i en nylig udgave af Joe Rogan oplevelse podcast. En ting til en anden førte til en chat om tidligere UFC mellemvægt, Rousimar Palhares.

Jones er en af ​​de legendariske krigere i BJJ, der er et sort bælte. Selv han anerkendte Palharess Elite-færdigheder til at indsende sine modstandere via Heel-Hook. Toquinho har en massiv 9 sejre af hæl-krog i sin karriere.

Rousimar Palhares havde sin UFC karriere sluttet i Controversy

Apple Fast Charge Netkabel

Palhares havde en ubehagelig tendens til at holde fast på Submissions selv efter hans modstandere tappede. Der risikerede sine modstandere, der skærperede alvorlige skader. Det var også ikke en engangshændelse, da den brasilianske havde gjort det flere gange i sin karriere.

Jones blev sat til at bekæmpe Ruotolo på Whos nummer én begivenhed den 30. april i Austin, Texas, før han meddelte på Instagram, at Covid-19-vaccinelaterede sundhedsspørgsmål ville forhindre ham i at uddanne og konkurrere.

Im out guys. En af de uheldige, der havde en bivirkning på COVID-vaccinen. Jeg vil ikke trætte jer med alle mine symptomer, men endte med at bære en masse væske omkring min mave og kan ikke tog endsige konkurrere, sagde Jones. Stillingen indeholdt billeder og video af Jones oppustet mave, så seerne kunne se vaccinen reaktion for sig selv.

Som følge af Jones er ude af stand til at kæmpe i den vigtigste begivenhed på grund af hans reaktion på vaccinen, blev Rafael Lovato Jr vs Gilbert Burns flyttet til den vigtigste begivenhed med Tye Ruotolo sat til at kæmpe William Tackett i det nye samarbejde vigtigste begivenhed.

Nyheden kommer kort tid efter Joe Rogan foreslog på hans podcast, unge, raske amerikanere ikke bør tage COVID-19-vaccine, der konstaterer, at de potentielle bivirkninger af vaccinen kan opveje risikoen for ordregivende COVID-19, Aså National Fil rapporteret. EN

Jeg kan fortælle dig som en, der, begge mine børn fik virus, det var ikke noget. Jeg hader at sige, at hvis someones børn døde af dette, Im meget ked af, at det skete, Im ikke på nogen måde at mindske det. Men Im siger, den personlige erfaring, at mine børn havde med COVID var ingenting. Et af børnene havde en hovedpine, den anden føler ikke godt for et par dage. Han tilføjede, Ingen hoste, ingen smertende, nej i smerte, var der intet af dette. Det var meget mild, det var beslægtet med dem at få en forkølelse.

Reaktioner på COVID-19-vaccine har efterladt nogle med huden skrælning, fatale blodpropper, og potentiel neurodegenerativ sygdom, der forårsager udbredt vaccine tøven blandt amerikanerne. Meningsmålinger viser, at mindst én ud af fem amerikanere siger, at de ikke vil modtage den COVID-19-vaccine trods af Biden Administrations dyre reklame kampagne opfordrer folk til at blive vaccineret.

Craig Jones har netop været i stand til at afsløre, at han har skrevet under på at deltage i den kommende sæson af The Ultimate Fighter som en del af trænerstaben. Den niogtyvende sæson vil blive anfægtet af to hold af mænd i mellemvægt og Bantamvægt der vil blive anfører ved den regerende UFC Featherweight verdensmester, Alexander Volkanovski, og hans seneste udfordrer, Brian Ortega. Dens uklart på dette tidspunkt, hvilket hold han vil deltage som Ortega berømt har været en mangeårig BJJ elev af Rener Gracie, hvorimod Volkanovski repræsenterer By Kickboxing i Australien og har et brunt bælte under Joe Lopez.

Craig Jones har været i stand til at afsløre, at optagelserne til The Ultimate Fighter vil lægge en lille smule af en stamme på hans tidsplan, da det griber ind i forberedelserne til sin kommende kamp med Tye Ruotolo ved næste Whos Number One begivenhed . Som han selv sagde dog, muligheden er afgjort en han ikke kan passere op, og han er en favorit til at vinde kampen med Ruotolo alligevel, så han skulle være i stand til at jonglere begge begivenheder.

Som for showet selv, sæson 29 af The Ultimate Fighter vil være at sætte scenen for Alexander Volkanovski at gøre sin første titel forsvar siden hans par kampe mod Max Holloway. Ortega var oprindeligt planlagt til at få sin anden chance på Featherweight guld ved UFC 260 i marts, men desværre mester blev tvunget til at trække sig tilbage efter at have testet positiv for coronavirus. Thats da beslutningen blev foretaget af UFC messing til at drage fordel af forsinkelsen og oprette den næste sæson af The Ultimate Fighter i stedet.

Velkommen til / r / BJJ

Longtime UFC letvægts veteran Donald Cerrone, som også konkurrerer på 170 pounds, har indvilget i at ansigt kæmper guiden Craig Jones i en kamp jiu-jitsu kamp under Eddie Bravo banner på Dec. 19 inde Plaza de Toros i Cancun, Mexico .

Det er svært at finde nogen til at efterligne hans stil, Cerrone fortsatte. Hes en af ​​de bedste, hvis ikke hænderne ned det bedste, især ben låse. Og hans bageste nøgne spil er meget imponerende. Hes god. Virkelig godt. Men hes sidder der fortæller sine venner, Cowboys gode, også. Ill være i form, klar til at rocke.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Gabi Garcia har været på udkig efter en udfordring seneste. Nå, har hendes opfordring blevet besvaret i form af Craig Jones, der sætter sin karriere på spil. Gabi Garcia har fået hende til at ønske opfyldt til en inter-køn matchup, Mens det ikke kan være Gordon Ryan, som hun oprindeligt kaldt ud, dens det næstbedste, Craig Jones.

Som for Garcia, shes en perfekt 6-0 i sin MMA karriere med alle, men en af ​​hendes kampe, der kommer i RIZIN ringen. Hun sidst kæmpede i december 2022 mod Barbara Nepomuceno som Garcia indsendes via første runde Americana. Kun én af Garcias kampe er gået forbi den anden runde, og det var i hendes anden optræden vs Anna Malyukova â € ”et resultat, der også oplevede Garcia finde indsendelse.

Da hendes sidste kamp, ​​har Garcia fortsat med at konkurrere i jiu-jitsu, mens udtrykke interesse i at bekæmpe den holder af PFL hæfte Kayla Harrison og tidligere Bellator fjerlette mester Julia Budd.

Skønheden i Jiu-Jitsu er, at ideen om styrke, ikke den eneste faktor, teknik og gearing også er en stor del af grappling. Ideen om drenge vs piger konkurrerende er helt acceptabel indtil teenagere , hvor de fysiologiske forskelle begynder at blive en faktor, når du grapplerer.

Ikke bare BJJ, men ideen om lighed ses bedst i MMA verden, da der ikke er nogen diskriminationer udført på det blotte grundlag for køn. Mange kvindelige krigere ville slå helvede ud af mange mandlige krigere. I verden af ​​kampsport spiller køn ikke nogen faktor, og det er skønheden i det. Så da vi er ved at se en Inter-Gender Grappling Match, kan vi være tæt på at se Inter-Gender MMA kampe meget snart.

Den omkring 195 pund Australian Grappler lavede et navn for sig selv som 205 pund Polaris-mesteren i 2022 og Polaris 185 pund-mester i 2022 og 2022 såvel som andenpladsen i 88 kg beslag på ADCC i 2022. I 2022 lavede Craig Jones en seriøs fremhævningsrulle i indsendelse under jorden 13, da han fangede Vinny Magalhaes med en dyb hælkrog. Magalhaes trak ikke og forsøgte at bekæmpe indsendelsen. Desværre snoede hans fod en fuld 180 grader, og han led ødelæggende Skader på hans knæ.

Vigtig

Cricket Wireless slutter 8 Mbps hastighed kasket, åbner 5G adgang for alle planer

Cricket Wireless slutter 8 Mbps hastighed kasket, åbner 5G adgang for alle planer

Cricket Wireless tilbyder to dataonly planer om at arbejde med mobile hotspot enheder. Planer fås med enten 20 GB eller 40 GB data hver måned.

Cricket Wireless Autoriseret Forhandler Lubbock, TX

Cricket Wireless Autoriseret Forhandler Lubbock, TX

320 Cricket Wireless ledige job i Texas på faktisk. om. Anvend på Sales, Sales Associate, salgsrepræsentant og mere

Cross Creek Mall Fayetteville 2021 Alt du behøver at vide, før du går med Billeder Tripadvisor

Cross Creek Mall Fayetteville 2021 Alt du behøver at vide, før du går med Billeder Tripadvisor

Shop fyr og piger afslappet tøj på Cross Creek Mall Aeropostale i Fayetteville, NC. Check online eller ring butik for placering detaljer.

CSL Bruger Nokias HSDPA Light Reading

CSL Bruger Nokias HSDPA Light Reading

Din komplette guide til væddeløb hjemme, for enhver pengepung og engagement niveau

Connectivity Solutions CSLReality stille reelle tekniske løsninger for din virksomhed

Connectivity Solutions CSLReality stille reelle tekniske løsninger for din virksomhed

Nyd en hurtig internetsurfing oplevelse på mere end 15.000 hotspots i hele Hong Kong.

SIM for kærlighed Hjem HKT

SIM for kærlighed Hjem HKT

CSL Online Shop tilbyder en række mobile data planer og tilbud, så nye og eksisterende kunder kan nyde en highspeed netværk oplevelse. Ansøg om en ny plan, eller forny din kontrakt med os NU

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Byen San Leandro Hub site

Internetadgang forudbetalt SIM-kort i en måned i HK Hong Kong Message Board

Internetadgang forudbetalt SIM-kort i en måned i HK Hong Kong Message Board

Eye3 Samsung Galaxy Tab A2 8 LTE Samsung Galaxy Tab A6 10. WiFi 100 Eye

CT Kyle Hate påvirker Sapphire Cell Hollywood Life

CT Kyle Hate påvirker Sapphire Cell Hollywood Life

Kyle Christie er en deltager fra Geordie Shore. Han var en finalist på Vendettas, Total Madness og Spies, Lies Allierede. Han konkurrerede også om den endelige regning, verdens krig, verdens krigs krig, og dobbelte agenter. Hentet fra MTV. Om Kyle modtog 10.000 til efterbehandling af den endelige ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.