USA Telefoner

USA Telefoner Tripadvisor

Disse eksempler sætninger vælges automatisk fra forskellige online nyhedskilder at afspejle nuværende brug af ordet 'telefonnummer.' Synspunkterne i eksemplerne repræsenterer ikke udtalelse fra Merriam-Webster eller dens redaktører. Send os feedback.

Brug for mere hjælp?

Telefonnumre er lidt ligesom fingeraftryk; de kan afsløre en masse om en person, for eksempel deres navn eller hvor de bor. Hvis du har modtaget et opkald fra et nummer, du ikke kan genkende, kan følgende ressourcer hjælpe dig med at identificere den, der ringer, før du ringer dem tilbage.

grænserne for en online telefonnummer søgning

Flere online værktøjer kan du reverse lookup og eventuelt identificere, hvem et telefonnummer er registreret til. Desværre, vil du sandsynligvis løbe ind i flere begrænsninger med et telefonnummer identifikation:

google

Dette er den brute force metode til at identificere et telefonnummer, men det er hurtigt, nemt og helt gratis. Hvis opkaldet fra en officiel eller på anden måde offentlig kilde, måske en søgemaskine som Google eller DuckDuckGo komme med alle detaljer om placeringen og ejeren af ​​telefonnummeret.

Bonus: finde ud af, hvor telefonnummeret er fra

Før du kan vælge den bedste service til at identificere ejeren af ​​et telefonnummer, lad os indsnævre den ned til et bestemt sted først. Du kan springe dette trin, hvis du genkender landet og områdenummer. For automatisk placering opslag, kan du også springe videre og prøve det første online-værktøj anført nedenfor.

Generelt en nordamerikansk telefonnummer består af 10 cifre. De første tre cifre repræsenterer områdenummeret, hvilket betyder at du kan bruge disse tal til at indsnævre placeringen af ​​nummeret. En nem måde at gøre dette på er at skrive de tre cifre efterfulgt af udtrykket "områdenummer" i en Google-søgning.

Lige som skitseret ovenfor, hovedet over til Google, skriv nummeret med sætningen "landekode" den, og du vil få svar. For at finde ud af mere om antallet placering i et land, skal du lære mere om, hvordan deres telefonnumre arbejde.

whitepages

Whitepages er en af ​​de mest etablerede online-tjenester til at finde folk og telefonnumre i USA. Brug denne hjemmeside til at gøre en reverse lookup for nordamerikanske fastnet og mobilnumre. Du skal bare indtaste nummeret i telefonbogen søgefeltet og tryk på Enter.

Bemærk: Whitepages tilbyder månedlige abonnement pakker for brugere i USA. Premium-brugere vil få adgang til yderligere oplysninger, ligesom mobilnumre og fuld adresse historie. Dette er en af ​​de flere pålidelige tjenester, du vil støde på, når de forsøger at slå op et telefonnummer på nettet.

whocallsme

Opmærksomhed kræves Cloudflare

WhoCallsMe vil fortælle dig alt det kender dette nummer, herunder dens placering og eventuelle rapporter, den har indsamlet fra andre brugere. Når du har indtastet et nummer, kan du bidrage til tjenesten database ved at lade dine egne noter om den kaldende.

searchbug

Dette site er magen til Searchbug, men det fungerer med internationale numre, også. Det ser ud til at tilbyde mere information gratis, herunder nuværende og tidligere adresser tilknyttet et telefonnummer; vi har mistanke om det trækker disse data fra Whitepages

numlookup

En kort historisk oversigt: Â trykpressen var den store nyskabelse i kommunikation indtil telegraf blev udviklet. Udskrivning forblev nøglen format til masse-meddelelser i årevis bagefter, men telegrafen tilladt øjeblikkelig kommunikation over store afstande for første gang i menneskets historie. Telegraph forbrug falmet som radioen blev let at bruge og populariseret ; som radio blev udviklet, telefonen blev hurtigt den hurtigste måde at kommunikere person-til-person efter tv var perfektioneret og indhold for det var godt udviklet, blev det den dominerende form for masse-kommunikationsteknologi; internettet kom næste, og aviser, er radio, telefon, og tv blive rullet ind i denne vidtrækkende informationsmedium.

Udviklingen af ​​telefonen

Under Første Verdenskrig, regeringen nationaliseret telefon- og telegraflinjer i USA fra juni 1918 til juli 1919, da, efter en fælles beslutning af Kongressen, præsident Wilson udstedte en ordre sætte dem under ledelse af U. . Postkontor. Et år senere blev systemerne returneret til privat ejerskab, AT & T genoptaget sit monopolistiske hold, og i 1934 handlede regeringen igen, denne gang accepterer at tillade, at den fungerer som et reguleret monopol under FCC's jurisdiktion.

Offentlige Utility Commissions i statslige og lokale jurisdiktioner blev udnævnt til regulatorer af AT & T og Nationerne uafhængige telefonselskaber, mens FCC regulerede langdistancetjenester udført på tværs af statslinjer. De sætter de satser, telefonvirksomhederne kunne opkræve og fastslået, hvilke tjenester og udstyr, der hver især kunne tilbyde. Dette blev i kraft indtil AT & TS tvunget afhændelsen i 1984, konklusionen af ​​en U.. Institut for Retfærdighed Anti-Trust Suit, der var blevet indleveret i 1974. Det all-stærkt selskab var blevet populært kendt og disparaged som MA Bell. AT & TS lokale operationer blev opdelt i syv uafhængige regionale bell operatører, kendt som baby klokker. AT & T blev et langdistancetjenester selskab.

I 1948 var den 30 millioner telefon forbundet i USA; Ved 1960'erne var der mere end 80 millioner telefonhøjder i U.. og 160 millioner i verden; I 1980 var der mere end 175 millioner telefonabonnentlinjer i U.. I 1993 gik det første digitale cellulære netværk online i Orlando, Florida; I 1995 var der 25 millioner mobiltelefonabonnenter, og det nummer eksploderede ved århundredeskiftet, idet Digital Cellular Phone Service forventes at erstatte landlinjetelefoner for de fleste U.. Kunder fra så tidligt som 2022.

Verdensændringer på grund af telefonen

For eksempel sagde folk telefonen ville: hjælpe yderligere demokrati; Vær et værktøj til græsroder Arrangørere ; føre til yderligere fremskridt inden for netværkskommunikation; tillade social decentralisering, hvilket resulterer i en bevægelse ud af byer og mere fleksible arbejdsordninger; ændre markedsføring og politik; ændre de måder, hvorpå krige er kæmpet forårsage posttjenesten til at miste virksomheden; åbne nye jobmuligheder; tillade mere offentlig feedback; gøre verden mindre, stigende kontakt mellem folk i alle nationer og dermed fremme verdens fred; øge kriminalitet og bistandskriminelle; være en hjælp til læger, politi, ild og beredskabsarbejdere Vær et værdifuldt værktøj til journalister; bringe folk tættere sammen, faldende ensomhed og opbygge nye samfund; inspirere et fald i kunsten at skrive; har indflydelse på sprogmønstre og indføre nye ord; Og en dag fører til en avanceret form for overførsel af intelligens.

Privatliv var også en stor bekymring. Som det er tilfældet med internettet, fungerede telefonen med at forbedre privatlivets fred, samtidig med at folk forlod folk åbne for invasioner af deres privatliv. I begyndelsen af ​​telefonen skal folk ofte rejse til den lokale generalforretning eller et andet centralt punkt for at kunne foretage og modtage opkald. De fleste boliger werent sammenkoblet, og eavesdroppere kunne høre dig foretage din personlige virksomhed, som du brugte en offentlig telefon. Switchboard-operatører, der har tilsluttet opkaldet, vil også regelmæssigt invadere folks privatlivets fred. De tidlige hus-til-hust-telefonsystemer var ofte festlinjer, hvor en række familier ville modtage opkald, og andre var fri til at lytte ind og ofte valgte at gøre det.

I dag, mens de fleste boliger er kablet, og folk kan rejse frit og gennemføre deres telefonsamtaler trådløst, kan wiretapping og andre overvågningsmetoder udnyttes til at lytte ind på deres private forretning. Folkes privatliv kan også afbrydes af uønskede telefonopkald fra telemarketers og andre, der ønsker at fortjene på en eller anden måde - ligesom internet-e-mail-konti modtager uønskede salgssteder, kendt som spam.

Men opfindelsen af ​​telefonen arbejdede også for at øge privatlivets fred på mange måder. Det tillod folk at udveksle oplysninger uden at skulle sætte det skriftligt, og et opkald på telefonen kom til at erstatte sådanne indtrængen om indenlandsk afsondrethed som uventede besøg fra slægtninge eller naboer og den påberåbte patter af dør-til-dør sælgere. Det samme kunne siges for internettet - privatlivets fred er blevet forbedret på nogle måder, fordi e-mail og instant messaging har reduceret hyppigheden af ​​de jangling afbrydelser, der tidligere blev skåret ud af vores telefoner.

Tidligere forudsigelser om telefonens fremtid

Bell tilbød at sælge sit telefon patent til Western Union for $ 100.000 i 1876, da han kæmpede med virksomheden. En konto, der anses for at være apokryphal, men stadig fortæller i mange telefon historier fastslår, at udvalget udnævnt til at undersøge tilbuddet indgivet følgende rapport:

Der er betingelser i Amerika, som nødvendiggør brugen af ​​sådanne instrumenter mere end her. Her har vi en superbarance af budbringere, ærede drenge og ting af den slags â € | Manglen på tjenere har tvunget Amerika til at vedtage kommunikationssystemer til husholdningsformål.

Et telefonsystem uden ledninger synes en af ​​de interessante muligheder, og afstanden på jorden, hvorigennem det er muligt at tale, er også teoretisk begrænset af jordens burvation.

Someday vil vi opbygge et verdens telefonsystem, der gør det nødvendigt for alle folks brug af et fælles sprog eller en fælles forståelse af sprog, som vil være med i hele jordens folk til en Broderskab . Der vil blive hørt i hele jorden en stor stemme, der kommer ud af etheren, som vil forkynde, fred på jorden, god vilje over for mænd. '

Der er to mekaniske konstruktioner â € |, som hver især bærer magten til at revolutionere underholdning, gør for det, hvad trykketrykket gjorde for bøger. De er det talende bevægelsesbillede og det elektriske synsapparat med telefon. Enten vil en vil gøre det muligt for millioner af mennesker at se og høre den samme præstation samtidigt. Eller successivt fra kinetoskop og fonografiske poster â € | Disse opfindelser bliver billig nok til at være â € | i hvert hjem - â € | Du vil have hjemmebiografen 1930, oh ye af lille tro.

Acesso Negado à ¡gina

National Konventioner For at skrive telefonnumre varierer efter land. Mens internationale standarder findes i form af den internationale telekommunikationsunions sektor ITU-T udstedt anbefaling E. 23, definerer nationale telefonnummerplaner formatet og længden af ​​telefonnumre, der er tildelt telefoner.

Præsentationen af ​​telefonnumre i denne artikel indeholder ikke nogen internationale opkaldskoder, der er nødvendige for at rute opkald via internationale kredsløb. I eksempler anvendes et numerisk ciffer kun, hvis cifferet er det samme i hvert nummer og bogstaver for at illustrere grupper. X bruges som et wildcard-tegn til at repræsentere et tal i lister over tal.

Vigtig

Anker PowerPort 3 Nano 20W anmeldelse Forbavsende Lille, Kraftfuld Letvægts USBC strømadapter CnwinTech

Anker PowerPort 3 Nano 20W anmeldelse Forbavsende Lille, Kraftfuld Letvægts USBC strømadapter CnwinTech

Den Anker PowerPort PD Nano 20W oplader Kører en masse varmere end Apple 20W oplader

Anker Anker PowerLine Vælg USBC Kabel med Lightning Connector 3ft White Lowes. om.

Anker Anker PowerLine Vælg USBC Kabel med Lightning Connector 3ft White Lowes. om.

Køb Anker PowerLine II 3in1 kabel LightningType C USB CMicro USB A8436H11 fra Digital Store Kenya. De førende Anker Kabler forhandlere i Nairobi, Kenya. Vi Sender Over Østafrika. Ring 0705797090 til bekendtgørelse

Script til receptionister besvare telefonopkald

Script til receptionister besvare telefonopkald

Få mest ud af dit Call Flow Kontakt og call-centre i alle brancher og størrelser har en vis variation af en Call Flow. Og selv da kontaktcentre er begyndt at integrere chat, e-mail, og sms'er ...

10 Bedste gratis Anti tyveri, Find min telefon eller Telefon locator apps

10 Bedste gratis Anti tyveri, Find min telefon eller Telefon locator apps

For at forhindre, at din Android-telefon bliver stjålet, kan du bruge en tyverisikring alarm på en Android-telefon for sikkerhed. Denne tyverialarm vil fungere, når Someo ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hent Guardian Anti tyveri app APK nyeste version 1. til Android, Windows-pc, Mac. En kraftig anti tyveri app, som kan beskytte din telefon bliver stjålet

En uautoriseret forsøg på at fabrikken reset s10. Samsung Galaxy S10

En uautoriseret forsøg på at fabrikken reset s10. Samsung Galaxy S10

Yderligere skridt til at prøve, hvis du ikke kan nulstille din Microsoft-konto adgangskode.

Angrebsvinkel AOA i Aviation Aero Corner

Angrebsvinkel AOA i Aviation Aero Corner

En professionel pilot skal kende luftfartøjer, aerodynamiske begrænsninger og være fortrolig med betingelser, der forårsager instrumenter til at vise vildledende oplysninger.

Conoce 6 formas sencillas de rastrear un Celular de otra Persona

Conoce 6 formas sencillas de rastrear un Celular de otra Persona

Ren MasterLiberar Ram, Limpiar EspacioAntivirus Mod APK 7.. Administrador de Tareas.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.