Opdatering Nov. 19 Xiaomi MIUI 12. opdatering bugs, problemer, spørgsmål tracker Heres den aktuelle status

Almindelige problemer I redmi Note 10 Pro Sådan Fix AT

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Føler du en langsom og træg brugergrænseflade, mens du bruger din smartphone? Hvis ja, så her er den komplette løsning til din enhed. Dette problem er noget, der næsten alle erfaringer. Dette er den mest almindelige problem smartphone og er mere almindeligt med ældre telefoner.

Hurtig batteriforbrug på din redmi seddel pro

Hvis din redmi Note 10 Pro batteri er dræning drastisk , så kan du følge trinene nedenfor. Ved at følge nedenstående trin, kan du være sikker på, at hvad der er årsag til Fast batteriforbrug problem på din smartphone.

Efter at have fulgt ovenstående trin, er jeg sikker på, at du ikke kommer til at stå batteriet dræne problemet igen. Hvis du stadig oplever dette problem, så kontakt din smartphone kundesupport og følg vejledningen.

Cellular netværk spørgsmålet på redmi notat pro

Hvis du står over cellulære netværksproblemer på din redmi Note 10 Pro. Og hvis din telefon ikke får den rette signal eller det mobile datanetværk er ikke i orden, og du kan se udsving på telefonen netværk, så skal du prøve nedenstående trin.

Dette er et fælles problem, og du kan foretage fejlfinding af problemet ved at følge alle disse trin. Hvis du stadig har et netværk problem med din redmi Note 10 Pro, så sørg for at efterlade en kommentar, jeg vil guide dig videre.

Varme problem på din redmi note pro

Dette problem er meget almindeligt, fordi dette problem findes i alle Android-telefoner, og dette problem er dybest set på grund af forkert RAM styring af telefonen. Hvis den app i telefonen åbner langsomt, derefter følge trinene nedenfor, så du kan løse dette problem.

Sidste år må være en af ​​de travleste nogensinde for udviklere bag MIUI, så meget, at to store versioner fik arbejdet på samme tid. Resultatet af dette er det meget avancerede Android hud MIUI 12. har vist sig at være.

Men mens funktionen tilføjelser faktisk har holdt MIUI udviklingsteam ganske travlt, lidt opmærksomhed er blevet givet til optimering og stabilitet,. Det var afgørende for et stykke software så tungt og ressourcekrævende som MIUI.

At give et indblik i, hvor alvorlig situationen er blevet sidst, vi for nylig fremhævet, hvordan et samfund moderator anbefales opholder på Android 10, indtil Xiaomi løste stabilitetsproblemer plager Android 11.

Samsung opdaterer One UI Hjem løfteraket til rotation fix tapet spørgsmål på Galaxy S10 og Galaxy Note 10

Men selv i lyset af alt dette kritik , MIUI fortsat har et stramt greb over en massiv fan følgende, der sporer MIUIs hver avantgarde funktion, kombineret med dedikerede udvikler fællesskaber opsat på at forbedre MIUI erfaring .

Heldigvis theres nu vokser dokumentation for, at den kinesiske OEM er faktisk opretholdelsen sit løfte om at gøre det bedre. En ny liste for nylig dukkede op består af en vifte af fejlrettelser, der skal gøres med fremtiden MIUI 12. beta opdateringer.

Dette kombineres med krav fra MIUI 12. medbringe betydelige forbedringer i fluiditet ved prioritering gestus rendering, og reducere CPU forbrug og strømforbrug med 22% og 15%.

Når det er sagt, bugs er essensen af ​​software og MIUI 12. er naturligvis ikke anderledes. Efterhånden som flere og flere enheder føjes til den stadigt voksende liste over enheder, der kører opdateringen, kan man forvente nye fejl at dukke op så godt.

At være den mest magtfulde smartphone på markedet i dag, ville du altid forvente, at Samsung Galaxy Note 10 til at udføre uden et uheld. De fleste af ejerne har den oplevelse, bortset fra nogle få, som rapporterede, at deres nye enhed bliver ved frysning og halter kort efter firmwaren blev opdateret. Det meste af tiden, dette problem er med den firmware eller på grund af nogle apps, der ikke fungerer ordentligt. Med andre ord, bør du være i stand til at løse dette problem nemt.

Så i dette indlæg, jeg vil guide dig i fejlfinding Note 10, der holder frysning og halter. Vi vil forsøge at overveje alle muligheder, og udelukke dem én efter én, indtil vi kan afgøre, hvad problemet er, og løse det. Hvis du er en af ​​ejerne, der er aflyttet ned af problemer med ydeevnen på en ny enhed, fortsætte med at læse, da denne artikel kan hjælpe.

Før vi går over til vores fejlfinding, hvis du tilfældigvis finde denne post, mens hun leder efter en løsning på et andet problem, så besøg vores Galaxy Note 10 Hjælp Guides side for vi allerede har behandlet nogle af de mest almindelige problemer med denne enhed. Vi har måske allerede publicerede artikler, som kan hjælpe dig med at løse dit problem. Find emner, som er ens med din, og velkommen til at bruge vores løsninger.

Fejlfinding en galakse note, der holder frysning og halter

Ydelsesproblemer, der begynder at åbenbare efter en opdatering er ofte forårsaget af korrupte og / eller forældede systemer caches. Disse er små midlertidige filer oprettet af systemet til at lave apps, funktioner og tjenester køre glattere. De er ofte oprettet, når du først bruge den app eller tjeneste. For systemet caches, theyre oprettes, når under den første opstart.

Firmware-opdateringer kan efterlade nogle caches at blive forældet, da der ville være en ny Android-version kører. Normalt er de automatisk udskiftet, men der er tidspunkter, hvor gamle caches Arent udskiftet og thats når spørgsmål som dette forekommer. Du faktisk ikke har adgang til disse filer, du bare slette dem alle på en gang, og systemet vil automatisk genskabe dem. For at gøre dette, skal du følge disse trin:

Youre faktisk bare at slette systemet caches, når du tørre cache partition og intet andet. Alle dine filer og data vil forblive intakt, så det er sikkert at gøre, og meget effektiv, når det kommer til spørgsmål som dette. Men hvis telefonen fortsætter med at fryse og halter efter dette, så du bliver nødt til at gøre mere end aftørring af cache partition.

Løsninger, du bør prøve, hvis din note holder frysning og halter

Tilsyneladende, problemet er mere end blot på grund af korrupt system caches. Du er nødt til at gøre et par mere procedurer til at afgøre, hvad der forårsager og forhåbentlig ordne det. Følgende procedurer kan være i stand til at fortælle og hjælpe dig løse problemet.

Først løsning: køre telefonen i fejlsikret tilstand

Kørsel af Galaxy Note 10 i fejlsikret tilstand alene plejer løse problemet, men det vil fortælle dig, hvis problemet er forårsaget af nogle tredjepartsprogrammer eller ej. Så sige for eksempel telefonen fungerer helt fint uden disse fryser og halter i fejlsikret tilstand, så dens klart, at theres en tredjeparts app thats forårsager det, da alle tredjeparts apps er midlertidigt deaktiveret i fejlsikret tilstand. Derfor er den næste ting du skal gøre i dette tilfælde er at finde de app thats forårsager problemet og afinstallere det.

Anden løsning: backup af dine filer og data og nulstille telefonen

Jeg er sikker på, at nulstilling vil løse dette problem, men denne metode altid kommer i slutningen på grund af besværet bliver du nødt til at gå igennem i sikkerhedskopiere dine filer og data. Men du har ikke andet valg, så det tager tid at sikkerhedskopiere alle dine vigtige filer. Efter backup, deaktivere Factory Reset beskyttelse ved at fjerne din Google-konto fra telefonen, skal du følge disse trin:

Jeg håber, at weve blevet i stand til at hjælpe dig med at løse din note 10, der holder frysning og halter. Vi ville sætte pris på det, hvis du hjalp os med at sprede ordet, så du dele dette indlæg, hvis du har fundet det nyttigt. Tak så meget for læsning!

Slut med os

Vi er forpligtet til at hjælpe vores læsere løse problemer med deres telefoner samt lære, hvordan man korrekt bruge deres enheder. Så hvis du har andre spørgsmål, kan du besøge vores Hjælp Guides side, så du selv kan kontrollere artiklerne weve allerede er offentliggjort, der indeholder løsninger på fælles problemer. Også, vi skaber videoer til at vise, hvordan tingene gøres på din telefon. Besøg vores Youtube kanal og du abonnere på den. Tak.

Ud over den seneste sikkerhedsrettelse, de OTA opdatering løser en masse spørgsmål i forbindelse med fingeraftryk, lås skærm, statuslinjen, og underretning skygge. Ifølge changelog, det tilføjer nye fingeraftryk muligheder og rettelser brølende spørgsmål, der blev forekommende ved brug af ansigt og fingeraftryk oplåsning samtidigt.

Opdateringen også sætter € ”spørgsmålet hukommelsesforbrug når opladning animationer blev vist, låse skærmen meddelelser udseende problem efter opkaldet afsluttes, låse skærmen poster viser udstede temaer, og super wallpapers blev kombineret. Xiaomi har optimeret justeringer for underretninger og tredjeparts tema kompatibilitet for underretning skygge mørke tilstand.

Viser spørgsmål vedrørende renere animationer og meddelelser, når app låsen blev brugt, der får en rettelse i den nye opdatering. Andre rettelser omfatter â € "Tilladelsesproblem efter ubesvarede opkald, afspillerkontroller Visning af problem, knapper, der viser problem på meddelelsen, når den mørke tilstand var tændt, og løser meddelelsesudseproblemet, når der blev brugt til vågning.

Redmi Note 10 Pro brugere er begyndt at modtage den nye opdatering globalt. Hvis du vil kontrollere opdateringen manuelt, skal du navigere til Indstillinger >> om telefon og derefter kontrollere for opdateringer. Eller download ROM-filen ved hjælp af nedenstående link, og installer den korrekt.

rootmygalaxy a. . RMG blev startet i 2022 med et solo mål om at hjælpe brugere med nemme vejledninger. Langsomt startede hjemmesiden at dele eksklusive lækager og tekniske nyheder. I disse 5 år er vi blevet krediteret af Sikes of Forbes, CNBC, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, Android Authority, GSM Arena og mange andre. Vil du vide mere om os? Tjek Ourabout US PageEr Connect med US VIATWITTER, FACEBOOK, YOUTUBEORTELEGRAM.

Vicky Kumar er en tæt tilhænger af tech, især når det kommer til smartphone. Han er lidenskabelig at skrive om de nye opdateringer i teknologi. Når han ikke arbejder, finder du ham at se cricket højdepunkter eller surfe på internettet.

Samsung har endelig frigivet tilpasset version af Android 10 som en UI 2 for deres note 10, Galaxy S10 og Galaxy S10 +. Det nye OS leveres med nogle rigtig seje nye funktioner. Det optimerer også driftssystemets tid og hastighed kompleksitet. Det betyder, at Android 10 på note 10, og S10 bruger mindre behandlingskraft og RAM til at udføre sine programmer. Med alle de få funktioner og hastighed kommer der også få problemer. I denne vejledning vil vi tale om, hvordan vi løser note 10 problemer efter ANDROID 10 UPDATE.

Bemærk 10 er et kraftværk, når det kommer til behandling af strøm og RAM. Så, hvis det tager lidt tid at få tingene færdige. Det er ikke hardware, men software. Der skal være nogle fejl eller komplikation , der ikke lader din note 10 udføre til det ønskede potentiale.

Note 10 leveres med en fantastisk 6. -InCH Infinity O-display skærm. Desuden har note 10+ fået en 6. -InCH skærm skærm. Desværre understøtter note 10 ikke en 3. 5 mm hovedtelefonstik længere. Du kan stadig bruge type-C-formathovedtelefonerne eller Bluetooth-dem. Note 10 kommer i Aura Glow, Aura Black og Aura Pink Color. Sidstnævnte er en online eksklusiv, du kan kun finde den online. Der henviser til, at note 10+ kommer i Aura Glow og Aura Black. Nok af ros. Lad os nu gå videre til fejlfinding af notatet 10-problemer efter den seneste UI 2-opdatering.

Vigtig

Galaxy Note 20 Ultra Review Fantastiske funktioner, men er nogen en strømbruger længere

Galaxy Note 20 Ultra Review Fantastiske funktioner, men er nogen en strømbruger længere

Le Prix Seul NE FAIT PAS TOUT POUR DCIDER LEQUEL DE CES DEUX Smartphones Premium Vous Conviendra le Mieux.

Hvad er Reddits udtalelse fra Galaxy Note 20 Ultra Screen Protector Dome Glas Fuld 3D

Hvad er Reddits udtalelse fra Galaxy Note 20 Ultra Screen Protector Dome Glas Fuld 3D

Hej alle, jeg fik min Note 20 Ultra et par uger siden, og jeg nyder det. Jeg vil bare se, hvad anbefalinger fællesskabet har for hærdet ...

Galaxy Note 20 Ultra

Galaxy Note 20 Ultra

Køb 2 Pack Glas skærmen protektor for Samsung Galaxy Note 20 Ultra Screen, Luhuanx hærdet glas til Samsung Note 20 Ultra Screen Protector 6. tommer online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Tyrkiet. B09F2NW9DS

Otterbox Defender Shockproof Case Belt Clip til Samsung Galaxy Note 20 Ultra Black

Otterbox Defender Shockproof Case Belt Clip til Samsung Galaxy Note 20 Ultra Black

Samsungs note 20 ultra med en 6. tommer amolet skærm, der opdateres med en hastighed på 120 Hz. Ingen tvivl om en investering i en telefon som denne kræver beskyttelsesudstyr, især for at beskytte den mest sårbare del af smartphone, der er skærmen.

Samsung Note 20 Ultra UV Lim Skærmbeskytter

Samsung Note 20 Ultra UV Lim Skærmbeskytter

Håndter eventuelle eventyr med Otterbox Defender Series Beskyttende Galaxy Note20 5g Case, der leverer legendarisk forsvar. Dens flerlags konstruktion guards din enhed fra alvorlige dråber, snavs, skraber og bump. Plus, den medfølgende Holster fordobles som et bælteklips eller håndfri kickstand. Materialer Polycarbonat Shell.

Otterbox Alpha Glass Skærmbeskytter til Galaxy Note 8 Walmart. om

Otterbox Alpha Glass Skærmbeskytter til Galaxy Note 8 Walmart. om

Håndter eventuelle eventyr med Otterbox Defender Series Beskyttende Galaxy Note20 5g Case, der leverer legendarisk forsvar. Dens flerlags konstruktion guards din enhed fra alvorlige dråber, snavs, skraber og bump. Plus, den medfølgende Holster fordobles som et bælteklips eller håndfri kickstand. Materialer Polycarbonat Shell.

Sådan Fix Galaxy Note 20note 20 Ultra Fingerprint Ikke Arbejdsproblem SlashDigit

Sådan Fix Galaxy Note 20note 20 Ultra Fingerprint Ikke Arbejdsproblem SlashDigit

Premiumgrade Fuld dækningshærdigt glas med flydende limteknologyLiquid Lim med UV-lys sikrer, at hærdet glas er helt fastgjort til screencompatible med nyt ultralydfingeraftryksteknologi0. mm tykt hærdet glasskærmbeskytter provi

Galaxy Note 20 Ultra 5g Beskyttelses Film Neo Flex

Galaxy Note 20 Ultra 5g Beskyttelses Film Neo Flex

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G buet glas, fingeraftryk sensor klar skærmbeskytter, med sorte grænser og justeringsbakke forsvare din telefon beskytte din telefon mod skraber, ridser og fedtede fingre, mens du opretholder den glatte, EasyTouse-følelser

Samsung Galaxy S20 og Note 20-serien får en ny kamera-mode med deres seneste softwareopdateringer

Samsung Galaxy S20 og Note 20-serien får en ny kamera-mode med deres seneste softwareopdateringer

Her er vi give oplysninger om amerikanske luftfartsselskab støtte Verizon, tmobile, Sprint, ATT, mens få Samsung One UI 4. Android 12

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.