Update Software 2021 Opgradering til Android apps

Samsung december 2021 sikkerhedsopdatering er nu udrulle for disse Galaxy enheder

Google officielt rulles ud den stabile build af Android 12 til AOSP den 4. oktober 2022. Men den officielle Android 12 udgivelsesdato for Pixel smartphones var tirsdag, 19. oktober 2022. Google annoncerede, at udrulningen i et blogindlæg sammen med lanceringen af Pixel 6 og Pixel 6 Pro.

Hvis du ejer en Google Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 4a, Pixel 4a 5G, Pixel 5, eller Pixel 5a, din smartphone kan hente den officielle , stabil version af Android 12. for at gøre dette, gå Toa Indstillinger> System> System opdatering. Hvis du er ikke interesseret i at vente på OTA til jord på din enhed, Cana du følge disse instruktioner for at installere Android 12 manuelt.

dato Android udgivelse: tidslinjen

Over, du vil se den oprindeligt annoncerede tidslinje fra Google. Nedenfor har vi de faktiske datoer, der skete, og de holder sig relativt godt med Googles omrids. Tjek de officielle Android 12 udgivelsesdatoer for hver build:

Hvis du ejer en ikke-Google-telefonen, bliver du nødt til at vente til det selskab, der gør din smartphone ruller ud Android 12 opdatering til din specifikke telefonmodel. Stay tuned som vi lære mere om Android 12 udgivelsesdatoen for flere smartphones.

Samsung december sikkerhedsopdatering â €”hvad nyt

Som sædvanlig, udrulningen af ​​opdateringen til Samsung Galaxy enheder i december 2022 begyndte lige før den nye måned selv ankom, den 30. november, en hel uge før Google frigivet noter på Android opdatering. Ifølge Googles oprindelige bulletin, der er 5 kritiske, 21 høj prioritet, og 3 moderate løste problemer i Androids december 2022 patch.

Siden da har Samsung udgivet deres egen detaljeret manifest af Sikkerhedsrådet Maintenance Release, der supplerer Googles rettelser med en bred vifte af Galaxy-specifikke pletter. De fleste af de kritiske rettelser er for spørgsmål specifikke for Exynos enheder, mens en anden interessant udnytte tilladt Apps Edge til at arbejde, selv når telefonen er meningen at være låst.

Enheder med samsung december sikkerhedsopdatering

Før december måned selv kom i gang, Samsung begyndte at rulle ud den nyeste sikkerhedsopdatering, men bestemt ikke så hurtigt som i de seneste måneder. Som det normalt er tilfældet, Samsung rullede opdateringen ud først til nogle af sine mest dyre telefoner, den linje af Galaxy Z foldables.

Galaxy s serie

År efter år har Galaxy S-serien været den afgørende Android-telefon til egen, der tjener som en af ​​de stærkeste og mest populære konkurrenter til Apples iPhone. For at respektere de ekstra omkostninger ved at købe et flagskib telefon, Samsung gør månedlige opdateringer til rådighed for Galaxy S-serien apparater, inden lavere-end telefoner.

Den første Galaxy S telefon for at få denne måned patch var Galaxy S10, som modtog opdateringen den 6. december starter i Europa. Ejere af Galaxy S21 serien i Europa var næste, den 8. december, med disse flagskibe blot at få en bule til sikkerhedsrettelsen niveau som de er allerede kører One UI 4..

Galaxy z serie foldables

Det plejede at være, at Galaxy S-serien var flagskibet telefon for alle, mens Galaxy Note-serien tilbydes ekstra funktioner til Android entusiast. Nu ser det ud, at Galaxy Note-serien kan komme til en afslutning til fordel for Samsungs linje af dyrere Galaxy Z sammenklappelige telefoner. For at belønne de tidlige adopters af Samsungs foldbar skærm tech, Galaxy Z-serien er ofte blandt de første telefoner til at modtage hver måned Android sikkerhedsopdatering.

Android 12 udgivelsesdato Hvornår kan du forvente det på din telefon

I mellemtiden, Galaxy Z Fold 3 og Z Flip 3 fik deres stabile opdateringer til Android 12 og One UI 4. den 6. december i Korea og Serbien henholdsvis samtidig bringe telefoner til i december 2022 sikkerhedsrettelse. Samsungs første generation foldables, Galaxy Fold og Galaxy Fold 5G, var tæt bag den 9. december i nogle få europæiske lande.

Galaxy Note-serien

Mens Galaxy Note-serien ser ud til at være færdig for tiden, med de andre enheder i Samsungs lineup afhente den engang eksklusiv S Pen støtte, er Samsung fortsat aktivt støtter de Galaxy Notes det sælges i de forløbne år.

Den 6. december, Galaxy Note 10+ 5G fik sit sikkerhedsopdatering starter i Saudi-Arabien og De Forenede Arabiske Emirater. Senere samme dag ankom opdateringen til ejere af Galaxy Note 10 og note 10+, der købte deres telefon fra en amerikansk cellebærer, hvilket gør dem til de første Samsung-enheder i USA for at få December 2022 patch. Den sidste af note 10-serien for at få patchedet var note 10 lite, den 9. december.

Hvorfor har jeg været blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Android 12 blev annonceret i en Android-blog, der blev bogført den 18. februar, 2022. En udviklerforhåndsvisning blev udgivet straks, med to yderligere planlagte de følgende to måneder. Derefter blev der planlagt fire månedlige beta-udgivelser, der begyndte i maj, den sidste af dem, der nåede platformsstabilitet i august, med generel tilgængelighed, der hurtigt kommer efter det.

Den anden udviklerforhåndsvisning blev udgivet den 17. marts 2022 efterfulgt af en tredje forhåndsvisning den 21. april 2022. Den første beta-bygning blev derefter frigivet den 18. maj 2022. Det blev efterfulgt af beta 2 den 9. juni, 2022, som fik en Bugfix Update til 2. Den 23. juni blev Beta 3 udgivet den 14. juli, 2022, fik en Bugfix Update til Beta 3. Den 26. juli blev Beta 4 udgivet den 11. august 2022. En femte beta , ikke planlagt i den oprindelige køreplan, blev frigivet den 8. september 2022. Android 12 Stabile blev udgivet på Android Open Source-projektet den 4. oktober, fik sin offentlige over-the-Air Rollout den 19. oktober, sammenfaldende med lanceringsbegivenheden for Pixel 6.

Android l

I oktober 2022 annoncerede Google Android 12L, en foreløbig udgivelse af Android 12, herunder forbedringer, der er specifikke for foldbare telefoner, tabletter, desktop-størrelse skærme og chromebooks og modifikationer af brugergrænsefladen for at skræddersy den til større skærme. Det er planlagt at lancere i begyndelsen af ​​2022. En udvikler forhåndsvisning af 12L blev udgivet i oktober, med tre månedlige beta-udgivelser planlagt sæt startende i december, og den endelige frigivelse planlagt til marts.

Funktioner

Android 12 introducerer en større opdatering til operativsystemets materielle designsprog, der er mærket "Material You", som indeholder større knapper, en øget mængde animation og en ny stil til Home Screen Widgets. En funktion, internt Kodenavnet "MONET", gør det muligt for operativsystemet at generere et farvetema for systemmenuer og understøttede apps ved hjælp af farverne på brugerens tapet. De smarte hjem- og tegnebogsområder tilføjet til POWER-menuen på Android 11 har været flyttet til meddelelsesskyggen, mens Google Assistant nu aktiveres ved at holde tænd / sluk-knappen.

platform.

Der er foretaget præstationsforbedringer til systemtjenester som WindowManager, Packagemanager, System Server og afbryder. Det tilføjer også tilgængelighedsforbedringer for dem, der er synshandicappede. Android-runtime er blevet tilføjet til Project Mainline, så den kan serviceres via Play Store.

Android 12 tilføjer support til rumlig lyd og MPEG-H 3D AUDIO, og understøtter transcoding af HEVC-video til baglæns kompatibilitet med apps, som ikke understøtter den. Et "rige indhold Insertion " API letter evnen til at overføre formateret tekst og medier mellem apps, f.eks. Via udklipsholderen . Tredjeparts appbutikker har nu mulighed for at opdatere apps uden konstant at bede brugeren om tilladelse.

Privatliv

Apps, der anmoder om placeringsdata, kan nu begrænses til at få adgang til "Ca. tilnærmede" placeringsdata i stedet for "præcise". Kontrol for at forhindre, at apps ved at bruge kameraet og mikrofon-systemet, er blevet tilføjet til de hurtige indstillinger, der skifter. En indikator vises også på skærmen, hvis de er aktive.

Se også

Tjek opdateringer af din Android-system og installeret software og spil fra playstore og du kan opdatere din Android version eller Android software versioninstalled APP FUNKTIONER AF UPDATE SOFTWARE INFOâ~ž Opdatering Android-version af dine devicesâ~ž Opdateringer til downloadede apps fra Google spil Storeâ~ž Se Google Play Store version af installerede appsâ~ž opdateringer til System Android appsâ~ž Tjek hele listen over tilladelser, der træffes af en hvilken som helst Android appsâ~ž Du kan afinstallere din software easilyYou kan finde oplysninger om apps og spil via opdatering software infoâ~ † opdater version af Appsâ~ † Se den opdaterede playstore version af en app, der er installeret på din phoneâ~ † datoen for app fra Google Check Installation Play Storeâ~ † Tjek pakke id for softwareâ~ † Check-software titel af den installerede fra playstoreâ~ † Du kan starte software let

Den ene-dozenth version af Android har været noget af et ulige ænder. Den nyeste version af Googles mobile operativsystem blev annonceret tilbage i februar, og en beta-version er allerede tilgængelig for udviklere. Men indtil nu, weve kendt glancingly lidt om, hvordan den endelige version af Android 12 rent faktisk vil se ud. Meget passende, den nye version ser ud til at være at levere en af ​​de største design opdateringer i nyere tid. Nyheden kommer som Google annoncerer der er nu mere end 3 milliarder Android-enheder er i brug.

Virksomheden afslørede Materiale Du, en ny cross-platform kan tilpasses UI designet til at give brugerne mere kontrol over, hvordan deres operativsystemer arbejde. Blandt andet det betyder, at indholdet kan skræddersys til forskellige design sprog på telefonerne selv. Funktionen vil ankomme først på Pixel telefoner dette efterår og vil rulle ud til yderligere enheder derfra.

Skærmen meddelelse er mere intuitiv og legende, med en sprød, ved et hurtigt blik visning af dine app meddelelser, uanset Youre øjeblikket lytter til eller ser, og Hurtige indstillinger, som lader dig styre stort set hele styresystemet med en knalde og en hane. Den Hurtige indstillinger plads gør ikke bare se og føle anderledes. Det har været genopbygget at omfatte Google Pay og Indre Controls, mens det stadig giver mulighed for tilpasning, så du kan få alt, hvad du har brug for mest i en let-til-adgang sted.

Android 12 vil være den første til at få den nydesignede UI og widgets, sammen med andre designelementer. Firmaet kalder det den største design ændring til Android i år. Opdateringerne omfatter lineære bord opdateres til ting, herunder låseskærmen og tapet, der bruger en række forskellige algoritmer til at tilbyde en stadig tilpasning farvepalet. Den operativ ord her synes at være dynamisk, som forskellige elementer og widgets tilpasse sig ting som tidspunktet på dagen.

Android har et nyt udseende. Inspireret af Materiale Du, så har vi nytænkes hele oplevelsen for # Android12, fra farver til former, lys og bevægelse. Dets mere personlig og udtryksfuld â €”en one-of-a-kind design, til dig. pic. Witter. about / xCRLr7XLWM

Sammen med stadigt skiftende design, Google er også kapret tilpasse sikkerhedsfunktioner med denne seneste opdatering. Listen omfatter nye indikatorer for adgang til mikrofonen og kameraet â €”tilladelser, der kan tilbagekaldes direkte fra operativsystemer instrumentbræt. The Private Compute Core, i mellemtiden, giver adgang til ting som Smart Svar, baseret på brugernes personlige indstilling. Disse oplysninger er isoleret fra netværket, mens computing sker direkte på selve enheden.

Android telefoner vil også arbejde tættere sammen med Chrome OS fremadrettet, herunder evnen til at bruge den mobile enhed til at logge direkte ind i en Chromebook, samt cross-platform underretninger.

På dev side, virksomheden siger, at det har forbedret ydeevne. Vi reducerede CPU nødvendige tid til centrale systemtjenester med 22%, så enheder vil være hurtigere og mere lydhør, Google skriver på dets udvikler blog. Vi har også forbedret Androids strømeffektivitet ved at reducere brugen af ​​store kerner af systemet serveren med 15% til hjælp enheder køre længere, før det gebyr. Transition og app opstartstider er blevet forbedret her, så godt.

Den nye beta Priserne starter i dag. Google lover flere opdateringer i den nærmeste fremtid til, hvad der synes at være den største opdatering til mobile styresystem i nyere tid. Den endelige version er indstillet til at ankomme i efteråret.

Android 12 er her, og det ser ud og føles anderledes. I løbet af tirsdagen I / O 2022 keynote, Google afslørede en ny version af Android med en forfrisket udseende. Det er første gang siden 2022 Google har sammenknebne udseendet af grænsefladen, hvilket bringer en personlig touch til Android. Tilgængelig som en offentlig beta, Android 12 indeholder mange flere nye funktioner, herunder nye privatliv muligheder, bedre ydeevne og batterilevetid. Nedenfor er nogle af de fremtrædende funktioner i Android 12.

Materiale dig

Ligesom med tidligere Android-udgivelser og materielle designsystemer i fortiden vil vi give retningslinjer, specifikationer samt vejledning og støtte til vores OEM-partnere for at kunne anvende disse designelementer i deres operativsystemer, en Google Indien repræsentant fortalte IndianExpress. om. Men vi vil ikke være alt for prescriptive, fordi vi også vil have dem til at opretholde deres egen personlighed, men vi gjorde med vilje give forbedring, hvor vi mener, at forbedringer kan og skal laves. Hvordan de integrerer det i deres design er op til dem.

Redesignet notifikationsbakke

Meddelelsesbakken i Android 12 er lidt anderledes. Når du trækker meddelelsesbakken ned, vil du opdage afrundede hjørner øverst på panelet. Ikke kun de hurtige indstillinger ikoner er større, men de er mere farverige. Det er klart, at stigningen i størrelsen betyder, at du kan se færre fliser på én gang. Dette kan være en lille ændring, men det viser googles konsekvent indsats for at bringe en følelse af friskhed til brugergrænsefladen.

Vigtig

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Smartphone LG G7 FIT Specifikationer Release Dato 2018, OS Android, Vis størrelse 6. tommer, 16MP kamera. Kontroller alle specifikationer, anmeldelse, fotos og meget mere.

LG G7 Man bliver først LG enhed til at begynde at modtage Android 9. Pie opdatering teknologi nyheder, Firstpost

LG G7 Man bliver først LG enhed til at begynde at modtage Android 9. Pie opdatering teknologi nyheder, Firstpost

Lg g7 en Android-smartphone. Annonceret 2018 August. Funktioner 6. IPS LCD-display. Snapdragon 835 MSM8998 chipset, 3000 mAh batteri, 32 GB, 4 GB RAM

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

For at blive solgt til en ekstraordinær pris

LG G7 ThinQ Review Wow mangler

LG G7 ThinQ Review Wow mangler

LGs G7 kan forvirre dine stueplanter til skinke, men dens stadig en top Android-telefon.

LG G7 ThinQ anmeldelse Punchy Display, Big Audio, Smart AI

LG G7 ThinQ anmeldelse Punchy Display, Big Audio, Smart AI

Kan LG G7 ThinQ højre den uret i G6 og serien blandet historie Læs vores gennemgang at se, om dette er flagskibet mobiltelefonen til at købe ...

LGs G7 Código selv at forsøge at konkurrere med de bedste telefoner

LGs G7 Código selv at forsøge at konkurrere med de bedste telefoner

Både LG G7 ThinQ og Samsung Galaxy A30 leveres med samme RAM. nogen af ​​dem har foran Flash. Med hensyn til skærmopløsning, LG G7 ThinQ har bedre re ...

LG G8 Thinq vs LG G7 Thinq Tid til Thinq Om din næste telefon

LG G8 Thinq vs LG G7 Thinq Tid til Thinq Om din næste telefon

Oplysninger om LG G7 Thinq Vis størrelse I. . Skærmens diagonale længde, visningsopløsning, totalt antal pixels og pixeldensitet. LG G7 Thinq er også kendt som LG LMG710, LG G710.

404 Страница не найдена

404 Страница не найдена

Støtte til Argos Produkt 8242901, LG G7 THINQ BLACK. Inkluderer instruktionsmanualer, brugervejledninger, videoer og telefonhjælpelinjer

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

LG vil stadig tilbyde 3 års opgraderingsstøtte til nogle modeller. Den 3 års støtte vil kun være for sine flagskibsmodeller. Andet vil få 2 år

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.