Verizon lancerer Android 11 opdatering til LG V60

En 5G LG telefon er faktisk at få Android 11 på ikke én, men to amerikanske luftfartsselskaber

Helt fair at være bekymret over den nylige softwaresupport på V60. Hardware denne gode, men telefonen stadig brug for nogle polsk. At bringe nogle af de funktioner, vi kunne lide på fløjen og Velvet, V60 fik en NICE skudt i armen!

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Yderligere, stødte vi på en påstået skærmbillede af en samtale mellem en person og T-Mobile støtte, hvor det viste sig, at LG ville begynde såning Android 11 til LG V60 ThinQ 5G januar 22.

PiunikaWeb startede som rent en undersøgende tech journalistik hjemmeside med hovedfokus på at bryde eller eksklusive nyheder. På ingen tid blev vores historier hentet af Forbes, FoxNews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors og mange andre. Vil du vide mere om os? Hoved her.

Opdateringen opdaget af Droid-Life bringer flere nye funktioner til LG V60, såsom opkaldsbobler, nye kamera funktioner og yderligere indstillinger i hurtig panel indstillinger som fokusindstilling, sengetid og nærliggende deling. Opdateringen indeholder også nogle UI tilpasninger til ruden volumen skærm og hurtige indstillinger.

Vi delte vores tanker om V60 ikke længe efter det blev stillet til rådighed, og fandt det at være et godt alternativ til en god pris. En af de fedeste aspekter af V60 er, at du kan bruge den med en Dual Screen tilbehør, som mere eller mindre gør enheden en foldbar én.

LG er begyndt at rulle ud opdateringen til sin V60 ThinQ 5G UW håndsæt, låst fast Verizons netværk i USA Android 11. Som pr changelog , det bringer nogle kamera forbedringer, boble chat, nye hurtige indstilling ikoner, i nærheden Share, fokusindstilling, og Bedtime mode funktioner, blandt andre. Softwaren bump også op Android sikkerhedsrettelse niveau til januar 2022. Her er vores Roundup.

Se nærmere på opdateringen

Den nyeste firmware til LG V60 ThinQ 5G UW sport bygge ID V600VM20a og bliver rullet ud i en iscenesat måde. For manuelt at tjekke for opdateringen, hoved til Indstillinger> Om telefonen> System opdatering.

minder om specifikationerne for lg v thinq g uw

LG V60 ThinQ 5G UW er drevet af en octa-core Snapdragon 865-processor, parret med 8GB RAM og 128 GB lagerplads. Det kører nu på Android 11 og packs en 5,000mAh batteri med understøttelse af hurtig-opladning. For tilslutningsmuligheder, smartphone tilbyde understøttelse af Wi-Fi 6, Bluetooth 5., GPS, NFC, en 3. mm stik til hovedtelefoner, og en type C-port.

LG Android 11 Baseret på LG UX 10 Opdatering Tracker: Enheder, der har modtaget opdateringen hidtil, ja LG er en af ​​de få mærker, som er meget langsom i forhold til opdateringer. Det giver kun få større opdateringer, som til et halvt år til 1 år lang for den at skubbe opdateringen. Brugere bør glemme alt om sikkerhedsopdateringen som næppe de udrulningen nogen opdatering.

Dont glemme alt om de luftfartsselskaber og forskellige regionale modeller som den første build af opdateringen kun er dedikeret til Korea og kun LG kender bedst, når de kan pop med opdateringen på andre lande. Hvis softwaren er nøglen don? T vi anbefale nogen af ​​LG enheder, kun hardwaren aspekt er god på de enheder, der kun hvis dens rådighed til salg i store rabatter.

Bemærk: Nogle af de mid-range enheder, der er nævnt Arent endnu bekræftet formular LG så holde forventninger lav, da dens high-end enheder Arent få opdateringer nogen hurtigere. Mulig tid til opdatering er slutningen af ​​2022 eller måske 2022 fra track records af LG. Og også glemme alt om sikkerhedsopdateringer så godt, bare når stemningen kommer de vil give opdateringen.

Lg change-log og liste over funktioner

Lg Tyskland delt LG android 11 køreplan for få af dens enheder og dens ikke meget spændende at sige det mildt, som de nævnte datoer er meget sent, og Google vil ende op frigive android 12 opdatering til sine enheder så godt. Vi er nødt til at faktor i rapporterede fejl og forsinkelser i betragtning så godt, som det sker alle de gange. Ingen android 11 opdatering indtil slutningen af ​​2022 kun mirakel kan Lg enheder for at få opdateringen mere hurtigere.

Lg android opdateringer â € ”månedsbasis

Så LG er en af ​​de værste OEM når det kommer til LG android 11 opdateringer, så hvad med sikkerhedsopdateringer, har vi anvendt mange LG Flagship enheder i fortiden fra det, vi observerer og se næppe de givet 1 eller 2 opdateringer til deres enheder. Så det er stadig den samme for de fleste regioner samt, deres hardware er fortræffelig, men manglen på software gør dem ikke anbefale deres enheder.

Konklusion:

Efter pandemien og covid relaterede emner vi vil sandsynligvis se flere forsinkelser fra LG Android 11 opdatering og shouldnt forventer opdateringen nogen før, kigge efter slutningen af ​​2022 eller senere, som det kunne poppe op en dag eller andet. Så vidt jeg er bekymret, hvis din enhed fungerer fint så theres ikke travlt til opdateringen, som der Código større ændringer fra LG side af tingene til Android 11 og LG UX og opdateringen vil komme som bonus, når det ankommer, hvis har købt det til billig pris.

Så Hvis du ejer nogen Android enhed skal du sørge for at mærke os eller tweet os på vores sociale medier håndtag. Og vi anbefale jer til budskab os på Twitter for nogen spørger for det samme, vi aktivt besvarelse dine problemer.

Følg os

Mange flagskibe og mid-range smartphones i branchen allerede kører på Android 11. Ifølge de seneste rapporter, LG V60 ThinQ handler om at modtage de nyeste Android 11 systemopdateringer. Ifølge en forespørgsel respons fra T-Mobile, vil denne enhed får Android 11 opdateringen så tidligt asa januar 22.

Desuden vil LG fortsætte med at opgradere andre telefoner til Android 11. Men der er rapporter om, at opgraderingen vil være langsommere end LG V60 ThinQ. Husk på, at der var en tidligere læk der dels viser kildekoden til Verizon version af denne telefon. Koden viser, at denne enhed vil få Android 11 opdateringen.

Hvad nu, er der ingen oplysninger om de ændringer, Android 11 opdatering vil bringe til denne telefon. Ikke desto mindre forventer vi alle de vigtigste funktioner i Android 11 at være til rådighed med nogle tweaks og tilføjelser fra selskabet.

Efter at levere den ene UI 3. opdatering Til Galaxy S20 I Note 20 serien blot et par dage siden, Verizon er i øjeblikket tilbyder endnu en vigtig opdatering til sine kunder, men denne gang sin rettet mod LG-fans.

THEA · V60 ThinQ 5G UW Den længe ventede Android 11 opdatering er her endelig. er dette, Næste store opdatering â € ”Android 12 .. Denne opdatering er enorm, så sørg for at have mindst 2 GB gratis lagerplads tilbage på din telefon. Ellers vil du ikke være i stand til at installere.

Ifølge Verizon, LG pakket i januar 2022 sikkerhedsrettelse i opdateringen. Android 11 indeholder mange nye funktioner og forbedringer, herunder kamera forbedringer, nye konfigurationsmuligheder, og yderligere meddelelser.

Verizon er også begyndt at rulle ud Android 11 til januar 2022 sikkerhedsrettelser på toppen til sin helt egen version af LG V60 ThinQ. I modsætning til Magenta, er Big Red allerede forberedt for at bekræfte og detaljer OTA levering på

Den 5G UWB-kompatible high-Ender bliver alt fra samtale bobler til en hel masse kamera forbedringer, forskellige indstillinger tweaks, og andre små, men potentielt væsentlige visuelle og below-the-overflade ændringer for mange forskellige typer af brugere. Som sædvanlig, luftfartsselskabets changelog er langt fra afsluttet, så du bare nødt til at hente og installere opdateringen til dig selv faktisk at finde ud af alt, hvad der er nyt.

Desværre er den øverste amerikanske mobilnetoperatøren stadig opkræve en mindre formue for Classy White eller Classy Blå V60 ThinQ 5G UW. Nemlig, $ 949. 9, men hvis det gør prospektive nye købere føler noget bedre, kan du barbere op til $ 750 det almindelige pris med en privilegeret trade-in.

de $ 699. 9 LG V60 ThinQ 5G kan være en af ​​de bedste muligheder derude, med en produktivitets- forøgende Dual Screen sag inkluderet, samt en generøs 8GB RAM tæller, 5,000mAh batteri, og tredobbelt bagudvendt kamerasystem bestående af en 64MP primær shooter, 13 MP ultra-vidvinkelobjektiv, og, ja, et stort set ubrugelig 3D Time-of-Flight-sensor.

O blog foi removido

Titel. Er der en bestemt funktion, som du har bemærket, at der ikke længere tilgængelig, eller gøre nogle apps arbejde anderledes, stabilitet, batteritid osv Opdateringen blev tilgængelig for mig i dag, og jeg var bare undrende, om jeg skal gøre det.

Vil du føje til diskussionen?

Af de funktioner, jeg bruger, har jeg ikke lagt mærke til en forskel. Jeg har heller ikke set batteriets problemer, som andre har. Måske jeg så værre batterilevetid for et par dage, men det synes at have arbejdet sig ud selv med ud en fabrik reset.

Jeg var meget tilbageholdende med at opgradere på grund af virkefelt opbevaring, var folk siger, at halvdelen af ​​mine emulatorer ville stoppe læsningen SD-kortet. Af alle disse emulatorer var den eneste, der gav mig problemer, rødream, og jeg fandt en -arbejde for det.

Google har tweaked skifter med pilleformede statsindikatorer på tværs af forskellige komponenter på højt niveau i indstillinger. Selvom mindre, bør dette hjælpe nye brugere af LG V60 Thinq for at forstå den nuværende tilstand af en skifte bedre. Dette kunne også være en del af kommende ændringer Google, der kan planlægger at bringe appen til indstillingerne.

Med Android 12 forbedrer Google evnen til at dele Wi-Fi-adgangskoder med andre Android-enheder. Fremadrettet kan du bruge nærliggende dele til at dele Wi-Fi-adgangskoder. Muligheden for at dele adgangskoder via nærliggende del vises på QR-kodegenereringssiden af ​​LG V60 Thinq, som kan fås ved at trykke på aktieknappen på en Wi-Fi-forbindelse i Indstillinger.

En mindre, men mærkbar ændring i den anden Android 12-udviklerforhåndsvisning er et nyt udseende for PIN-kode og mønstergrænseflade på låseskærmen. Nødopkaldsknappen er mere fremtrædende og matcher systemaccenten nu. Dem, der bruger mønsterlås, vil bemærke, at stien, mens du tegner mønsteret, er nu tykkere efter installation af Android 12 ROM på LG V60 Thinq.

Google har længe ignoreret eksistensen af widgets på Android. Men med iOS 14 opnå widget support, forsøger virksomheden at forbedre widgetoplevelsen på Android 12 installeret i LG V60 Thinq. I den anden udvikler preview er der en ny widget picker UI. Navnlig, Â den nye UI er kompakt og viser antallet af widgets, der tilbydes af en app. Heres en sammenligning af Widget Picker i den første og anden udvikler forhåndsvisninger af Android 12.

Bortset fra disse ændringer har Google forbedret sit markeringsværktøj. Du kan nu tilføje tekst til billeder. Derudover kan du nu importere noget billede fra dit galleri til markeringsværktøjet og redigere det. For at gøre det skal du dele billedet og kapitre på EDIT-knappen i aktien. Mens den første Developer Preview Build også havde tilføjet Emoji-support til Markup-værktøjet, har Google fjernet evnen til at tilføje emojis i DP2. Vi kunne forvente, at Emoji support til at lave et comeback i fremtidige bygninger.

Vigtig

LG V60 Thinq Specifikationer

LG V60 Thinq Specifikationer

LG V60 Thinq 5G er en overkommelig og kompetent smartphone, der tilbyder en interessant dual screen case, men mangler kerneflagskibsfunktioner.

LG VELVET 4G DUAL SIM LMG910EMW Firmware Flash File Stock ROM Firmware File Search

LG VELVET 4G DUAL SIM LMG910EMW Firmware Flash File Stock ROM Firmware File Search

Download den officielle LG VELVET 4G G910HM Stock ROM Flash-fil, firmware til din enhed. Vi leverer også lager ROM for andre LG-enheder.

LG Velvet 4G centrale specs overflader 2020 KrispiTech

LG Velvet 4G centrale specs overflader 2020 KrispiTech

Bestil LG Velvet 4G SIM gratis Bestil inden 2330 for nextday levering Gratis returnerer op til 31 dage

LG VELVET-smartphone med regndråbe kamera design og snapdragon 765 5G SOC til lancering den 7. maj Teknologi Nyheder, FirstPost

LG VELVET-smartphone med regndråbe kamera design og snapdragon 765 5G SOC til lancering den 7. maj Teknologi Nyheder, FirstPost

LG Velvet Best Price i Indien er Rs. 32.990 pr. 18. december 2021. Checkout LG Velvet fulde specifikationer, funktioner, brugerbedømmelser, ekspertanmeldelser og meget mere. Sammenlign LG Velvet Priser, før du køber online.

LG Velvet Dual Screen gennemgang Jo mere du bruger det, jo mere lokke det bliver

LG Velvet Dual Screen gennemgang Jo mere du bruger det, jo mere lokke det bliver

Find de bedste Brugte Lg Dual pris i Indien Bruges Lg Dual til salg i Indien. Renoveret Seal Pack Lg Dual, iPhone X, iPhone 7, Poco F1, OnePlus 6t, 4G mobile mere i OLX Indien. Indien.

LG Velvet gennemgang Meget innovativt design øger funktionaliteten

LG Velvet gennemgang Meget innovativt design øger funktionaliteten

Glat ser alene kan ikke gøre dette Android-telefon skiller sig ud i et meget overfyldt og konkurrencepræget område.

Lg Velvet Taske SPIGEN Essential Slim Armor S Clear Transparent Case

Lg Velvet Taske SPIGEN Essential Slim Armor S Clear Transparent Case

Lg Velvet Spigen TIL SALG. Shop det største udvalg, Klik for at se Søg eBay hurtigere med PicClick. Penge tilbage garanti sikrer, at du får den vare, du har bestilt eller få dine penge tilbage.

DoCoMo Smartphone 5G produkter

DoCoMo Smartphone 5G produkter

Køb ATT LG Velvet 5G 64GB, Aurora Sølv på Walmart. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.