Hvad landekode er 582

Dont bekymring, plejer du mister din 814 områdenummer. Men her er da 582 kan begynde overliggende

Vi fandt ikke nogen steder i Nordamerika, hvor områdenummer 582 benyttes. Hvis du ved, at 582 områdenummer er brugt et eller andet sted, kan du kontakte os, så vi kan opdatere vores database i overensstemmelse hermed. For at se op et andet område kode, skal du blot indtaste den i feltet nedenfor og tryk på "Area Code". Hvor er områdenummer 583? Nu ved du, at områdenummer 582 er i øjeblikket ikke i brug. Klik her for at kontrollere det næste område koden på vores liste.

Begyndelsen af ​​obligatoriske 10-cifret opkald på April 3 markerer det næste store skridt mod ankomsten af ​​en ny overlay områdenummer à ¢ â,¬â € 582 à ¢ â,¬â € som i sidste ende vil tjene side om side med den nuværende 814 områdekoden. Den 582-området kode vil blive tildelt nye telefonnumre, når den tilgængelige forsyning af tal i den aktuelle 814 områdenummer er opbrugt.

Nu er det tid til at bekræfte, at dem, familie, business og enheder er klar til overgangen til 10-cifret opkald, så der er en glidende overgang den 3. april à ¢ â,¬â € især ting som medicinsk alarm systemer, alarmer og eventuelle andre systemer, der automatisk foretage opkald.

At forberede sig til 10-cifrede opkald, forbrugere og virksomheder opfordres til at kontrollere enheder, butik telefonnumre à ¢ â,¬â € herunder mobiltelefoner og andre enheder med hurtigopkaldsnumre funktioner à ¢ â,¬â € at være sikker på, at alle de lagrede kontakter omfatter områdenummer. Bevæger sig fremad, når du tilføjer nye numre til disse enheder, skal du medtage områdenummer.

mere fra denne sektion

Brugen af ​​et overlay område kode konserves eksisterende telefonnumre til beboere og virksomheder i regionen, og samtidig sikre, at en forsyning af nye numre vil være til rådighed efter 814 talkombinationer er ikke længere tilgængelig.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den Pennsylvania region i øjeblikket betjenes af områdenummer 814 vil snart have en ekstra områdekode - 582. Hvis du bor i området, kan du nødt til at ændre den måde, du ringer lokalt. Her er hvad du behøver at vide:

Ny områdenummer overlay

Et overlay er tilføjelsen af ​​et andet område kode til det samme geografiske region som et eksisterende område kode for at sikre, at der er nok nye numre til en voksende befolkning. I dette tilfælde er den centrale del af Pennsylvania tilføje 582 til området i øjeblikket betjenes af 814 områdenummer.

områdenumre påvirket

Den 814 områdenummer dækker den centrale del af Pennsylvania. Den strækker sig i nordlig retning mod New York statsgrænsen, i vestlig retning mod Ohio statsgrænsen og i sydlig retning mod Maryland statsgrænsen. Nogle af de større byer i 814 områdenummer er:

Hvordan områdenumre er påvirket af

Motorola Sidekick Slide

At komplette lokale opkald i de berørte områder, den nye opkald procedure kræver opkaldere at ringe 1 + områdenummer + telefonnummer. Det betyder, at alle lokale opkald i 814 områdenummer, der i øjeblikket ringet med syv cifre bliver nødt til at blive ringet op med elleve cifre ved hjælp af den nye 1 + områdenummer + telefonnummer procedure. Den samme opkald procedure vil gælde for telefonnumre, der er tildelt den nye 814 områdenummer.

Vigtige datoer for at udrulle

Effektiv oktober 3, 2022 bør du begynde at bruge de nye opkald procedurer, når du placerer et opkald fra 814 områdenummer. Hvis du glemmer og dial blot syv cifre, vil dit opkald stadig fuldføre.

Begyndende april 3, 2022 skal du bruge de nye opkald procedurer, som beskrevet ovenfor. På og efter denne dato, hvis du ikke bruger de nye opkald procedurer, dine opkald vil ikke fuldføre. En optaget besked vil instruere dig at hænge op og ringe igen, herunder områdenummeret.

Hvad skal du gøre?

Opdater dine automatiserede tjenester. Ud over at ændre dine ringer procedurer, vil alle tjenester, automatisk opkald udstyr eller andre typer udstyr, der er programmeret til at ringe til et 7-cifret nummer skal være omprogrammeret for at bruge de nye opkald procedurer. Nogle eksempler er liv sikkerhedssystemer, lagrede telefonnumre i kontaktlister i telefoner, omstillingsanlæg, faxmaskiner, Internet dial-up numre, alarm- og sikkerhedssystemer eller porte, hastighed urskive, viderestilling af opkald indstillinger, voicemail-tjenester, osv Du kan også vælge at tjekke din virksomhed brevpapir eller reklame materialer for at sikre områdenummeret er inkluderet.

Hvad vil forblive det samme?

Hvis du har spørgsmål vedrørende oplysningerne i denne meddelelse, bedes du ringe til vores supportteam på 1-800-980-9750 eller gå til Pennsylvania Forsyningsvirksomhederne Kommissionens hjemmeside for mere information.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

3 timer agoArea Code 582, er Acodeş, postnumre, kort, område koder, amt, befolkning, husstandsindkomst, boligens værdi, postnummer Grænser. Zip Code Database List. 1-800-425-1169. Zip-koder. om. Kontoindlogning. Vores produkter à ¢ â,¬â ¢ USA Postnummer Database à ¢ â,¬â ¢ US ZIP +4 Database à ¢ â,¬â ¢ 2022 Census Database à ¢ â,¬â ¢ canadiske postnumre à ¢ â,¬  ¢ postnummer Boundary data

Områdekode officiel brug, detaljer, beliggenhed, historie

6 timer siden Den 582 områdenummer vil blive overdraget til nye telefonnumre, når den tilgængelige forsyning af tal i den aktuelle 814 områdenummer er opbrugt. Nu er det tid til at bekræfte, at din familie, din virksomhed og alle dine enheder er klar til overgangen til 10-cifret opkald, så vi har en glidende overgang på April 3. à ¢ â,¬â € œ især ting som medicinsk

områdenummer reverse telefon lookup i fl

3 timer agoArea Code 582 Information. Område kode 582 hører til -, -. Det er en Allround kode, som blev taget i brug på 1969/12/31. Type. Allround kode. Brug. Geograpic. Beliggenhed. -.

online-registrering

1 timer agoArea Code. 3-cifret Telefon Prefix" 4-cifret telefonnummer suffiks præferencer:. Gem Login Ja, husker mit login E-mail Nyhedsbreve:?.. Ugentlig Besparelser Ved at kontrollere de ovennævnte interesser, accepterer du at acceptere e-mails vedrørende disse interesser Captcha Captcha respons.

svar

Armstrong County, Bedford County, Blair County, Cambria County, Cameron County, Centre County, Clarion Amt, Clearfield County, Crawford County, Elk County, Erie County, Skov County, Fulton County, Huntingdon County, Indiana County, Jefferson Amt, McKean County, Mercer County, Mifflin County, Potter County, Somerset County, Tioga County, Venango County, Warren County, og Westmoreland County.

Guru mægling :

Den 582 områdenummer skulle omfatte det meste af den nordvestlige del af det gamle område kode 814. bestående Erie, Crawford, Warren, Venango, Skov, Clarion , Jefferson, Elk, og McKean amter. Dele af Armstrong, Clearfield, Indiana, og Mercer amter var også at være skiftet til 582. Ifølge planen, de fleste af Clearfield og Indiana amter ville have bevaret 814; de fleste af Armstrong og Mercer amter ville fortsætte i områdenummer 724. 814 havde været den eneste af Pennsylvania oprindelige fire områdenumre, og en af ​​de få oprindelige områdenumre ikke dækker en hel tilstand, der havde endnu ikke delt eller overlejret.

Planen tilbagekaldt

Begyndelsen af ​​obligatoriske 10-cifret opkald den 3. april markerer det næste store skridt mod ankomsten af ​​en ny overlay områdenummer à ¢ â,¬â € œ 582 à ¢ â,¬â € œ som i sidste ende vil tjene side om side med den nuværende 814 områdekoden. Den 582-området kode vil blive tildelt nye telefonnumre, når den tilgængelige forsyning af tal i den aktuelle 814 områdenummer er opbrugt.

Anbefalet video

Den Pennsylvania Forsyningsvirksomhederne Kommissionen afbalancerer forbrugernes behov og hjælpeprogrammer; giver sikker og pålidelig nytte service til rimelige priser; beskytter den offentlige interesse; uddanner forbrugerne til at træffe selvstændige og informerede nytte valg; fremmer økonomisk udvikling; og fremmer nye teknologier og konkurrenceprægede markeder i en miljømæssigt forsvarlig måde.

Den Pennsylvania Forsyningsvirksomhederne Kommissionen opfordrer beboere og virksomheder til at begynde brug af det 10-cifrede opkaldssystem i oktober 2022. Det vil være påkrævet for alle opkald fra 3. april 2022.

Den nye områdenummer er ved at blive implementeret af Pennsylvania Forsyningsvirksomhederne Kommissionen for at bevare den eksisterende 814 telefonnumre og sikre, at der vil være et udbud af nye numre i fremtiden.

HARRISBURG à ¢ â,¬â € Pennsylvania Forsyningsvirksomhederne Kommissionen har modtaget meddelelse om, at det nummer 582 vil være den nye overlay områdenummer for den aktuelle 814 områdenummer, som dækker hele eller dele af 27 amter tværs Central- og Northwestern Pennsylvania.

PUC bemærkede, at den største justering for beboere og virksomheder på tværs af 814-områdekoden vil være den endelige skifte til 10-cifret opkald, hvor opkaldere vil blive påkrævet for at ringe til områdekoden plus det syvcifrede telefonnummer for alle opkald.

For at hjælpe forbrugere og virksomheder i regionen til at tilpasse sig den kommende ændring, godkendte PUC en Tidsplan for at gennemføre det nye overlay â € œâ €, som er blevet revideret lidt på Anmodning om telekommunikationsindustrien:

Vigtig

Claro Dominikanske Republik APN-indstillinger for Vivo Nex 3 5G

Claro Dominikanske Republik APN-indstillinger for Vivo Nex 3 5G

3 APN-indstillinger 3 Hong Kong 4G 5G APN-indstillinger til Android og iPhone om et par minutter Ny vejledning 2021.

Tmobile USA afslører mini 4G LTE tårn

Tmobile USA afslører mini 4G LTE tårn

Deltag den bedste mobile samfund rundt og dele din viden med andre kunder.

5G Networks Medlem rapport. September 20201 GSA

5G Networks Medlem rapport. September 20201 GSA

Udrulningen af ​​højhastighedsadgang trådløse teknologi har skabt kontroverser over hele kloden

Confira OS 10 pases com maiores velocidades de downloade 5G

Confira OS 10 pases com maiores velocidades de downloade 5G

NEC koncernen globalt giver samfundsløsninger, der fremmer sikkerhed, sikkerhed, retfærdighed og effektivitet i samfundet. NEC til formål at hjælpe med at løse en bred vifte af udfordrende spørgsmål og til at skabe nye sociale værdi for skiftende verden af ​​i morgen.

iPhone 12 Enheder Top Liste over Bestselling 5G Smartphones i 34 Key SEA Markets

iPhone 12 Enheder Top Liste over Bestselling 5G Smartphones i 34 Key SEA Markets

Apesar do 5G estar sendo muito falado ingen Brasil, en tecnologia ainda ingen est disponvel, diferente de outros Diversos pases gøre mundo

Frihed Mobile Netværksdækning Landsdækkende Cell Phone Signal Kort

Frihed Mobile Netværksdækning Landsdækkende Cell Phone Signal Kort

Federal Communications Commission FCC har offentliggjort sin første kort, der viser 4G LTE

5G-revolutionen er her

5G-revolutionen er her

Kontroller, om 5g er tilgængelig i dit område med vores 5G UK-dækningskort, herunder vores planlagte UK-udrulning. Kontroller, om det er tilgængeligt for dig nu på TESCO MOBILE.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile præsident Teknologi Neville Ray tænker de andre fyre i den trådløse industri USA kan være nødder, mens mærkningsordninger ATTS 5G netværk som 5G minus.

Verizons 5G Home Internet nu tilgængelig i endnu flere byer

Verizons 5G Home Internet nu tilgængelig i endnu flere byer

Verizon blev den første U.. udbyder til at tilbyde 5G hjem internet service i oktober 2018. De gav 4 byer tre måneders gratis 5G hjem internet service.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.